Нейро
Ответ создан на основе результатов поиска
Шафран — бұл қара-көкше түсті қағаздың өсімдіктерінен алынатын сары түсті тағамдық бояғыш және қышқылдырақ дәмі 12.
Шафран әдетте көптеген асханаларда қолданылады, оның ішінде:
- Құрылыстар 5. Шафранды өсіруге арналған аймақтардың тізімі: Португалия, Марокко, Греция, Пакистан, Франция, Италия, Испания, Қытай, Крым, Жапония, Закавказье 5.
- Тағамдар 234. Шафранді басқа да асханаларға қолданады, мысалы, кондитерлік өнімдерге, ет, балық, бозбаш, пити, плов, паста, ризотто, десерттерге 13.
На основе 10 источников: