• Вы здесь

    Қазақтың ұлттық тағамдары қандай?

    Нейро

    Ответ создан на основе результатов поиска

    Қазақтың ұлттық тағамдарының кейбір түрлері:
    • Қуырдақ 12. Ұсақтап туралған жаңа сойылған малдың етінен қуырылып жасалатын дәмді тағам 1.
    • Сүр ет 1. Ысталған, кептірілген ет 1
    • Қазы 1. Жылқының қабырғалары мен белдемелерінің етегіне жиналатын аса шұрайлы, майлы ет 1;
    • Бешбармақ 23. Жылқы, түйе, сиыр және қой еті және жаймадан әзірленетін тағам, әдетте үйге қонақ шақырған уақытта немесе отбасылық мерекелерде дайындалады 2;
    • Бауырсақ 15. Ашытылған немесе ашымаған қамырдан дайындалатын тағам түрі 14;
    • Шелпек 135. Торттар 5;
    • Куймақ 1;
    • Казанжаппай 15;
    • Күлше 3;
    • Таба нан 13;
    На основе 10 источников: