Нейро
Ответ создан на основе результатов поиска
Қазақтың ұлттық тағамдарының кейбір түрлері:
- Қуырдақ 12. Ұсақтап туралған жаңа сойылған малдың етінен қуырылып жасалатын дәмді тағам 1.
- Сүр ет 1. Ысталған, кептірілген ет 1
- Қазы 1. Жылқының қабырғалары мен белдемелерінің етегіне жиналатын аса шұрайлы, майлы ет 1;
- Бешбармақ 23. Жылқы, түйе, сиыр және қой еті және жаймадан әзірленетін тағам, әдетте үйге қонақ шақырған уақытта немесе отбасылық мерекелерде дайындалады 2;
- Бауырсақ 15. Ашытылған немесе ашымаған қамырдан дайындалатын тағам түрі 14;
- Шелпек 135. Торттар 5;
- Куймақ 1;
- Казанжаппай 15;
- Күлше 3;
- Таба нан 13;
На основе 10 источников: