• Вы здесь

    Қарбызды қалай дұрыс таңдау керек?

    Нейро

    Ответ создан на основе результатов поиска

    Қарбыздың дәмділігін таңдау үшін келесі әдістерді қолдануға болады:
    • Күнтізбеге қарау 3. Ең тәтті қарбыздар тамыз айының екінші жартысы мен қыркүйек айының соңына дейінгі аралықта пісіп жетіледі 35.
    • Сабаққа назар аудару 23. Піскен қарбыздын сабағы әрдайым құрғақ болуы мүмкін 2. Ал жасыл сабақ өнімнің пісу үрдісі аяқталмаған екенін білдіреді 24.
    • Қарбызы ұстап көру 123 және шертіп көру, оны астынан және үстінен қысып, қырш еткен дыбыс шығуы керек 4. Қарбыз қабығында кішкентай жарық, тіпті майда дақ та болмауы керек, өйткені олар арқылы жеміс ішіне микробтар оңай кіріп алады 3.
    Қарбызды сатып алғанда, оны кесуге жол бермеңіз, сатушыдан өнім қауіпсіздігін растайтын құжатты талап етуге тырысыңыз 1.
    На основе 10 источников: