Нейро
Ответ создан на основе результатов поиска
Гемоглобин деңгейін арттыруға көмектесетін тағамдар:
- Жер астындағы тауықтар мен субпродукттар 235. Қызыл ет, бауыр, ішек, тілкі, құйрығыш, қоян, қой, бұйра, жануарлардың ішектері (қоян, ішегі, ұйқы) және басқа да тауықтың өнімдері 25;
- Балықтар мен теңіз асты тауығы 2. Қызатылған балық, иісік, балық ішекі, жұмыртқа, моллюсктер 2;
- Құс және бобовые 124. Киноа, гречка, овёс, пшено, соя, нут, аққуыр, жүзім, тұз, фасол, бобы, соя 14;
- Ұйқыстар және сүтсіз жемістер 1. Курага, финиктер, инжир, қарақшық, арпа 1;
- Таңбалы өсімдіктер және жасыл тұқымдар 45. Шпинат, кәді, қызыл қырықша, томат, капуста, спаржа, редис, кукуруза, кизил, хурма, слива, алма, гранат, сүзбе, қайың 45;
- Ұшқұлақтар 345: фундук, миндаль, грек, арахис, тыква сүткіштері, күнсіз тұндырық, мак, кунжут, кешью 34;
- Тағамдық өнім 5. Тауық немесе тауык ішекінің 100 г порциясы 2,7 мг темірмен қамтамасыз етеді 5;
На основе 10 источников: