Нейро
Ответ создан на основе результатов поиска
Тамақтану гигиенасына әсер ететін факторлар:
- Жастағы жағдай 12. Адамның энергия шығыны өсу мен дене салмағы арақатынасына, өндірістік қызметтің сипатына, бос уақытты пайдалану ерекшеліктеріне, өмір сүру жағдайларына және климатқа байланысты 1.
- Тамақ өнімдерінің сапасы 2. Талаптарды әзірлеу және тамақ өнімдерін тұтыну бойынша ұсыныстар әзірлену 2.
- Тамақтану тәртібі 234. Тамақ тану жиілігі, уақыты және оның калориялық құндылығы мен химиялық құрамы бойынша таралуы, сондай-ақ адамның тамақтану кезіндегі мінез-құлқы 345.
На основе 10 источников: