Нейро
Ответ создан на основе результатов поиска
Дұрыс тамақтану үшін қолдану керек:
- Жеміс-жидектер 23. Олардың құрамында ақуыздар, витаминдер, минералдар және көптеген басқа да қоректік заттар бар 12.
- Көкөністер 35. Дәрігерлер буға пісірілген немесе дұрыс қайнатылған көкөністердің пайдалы екендігін айтады 3.
- Тауық еті 15. Ет ақуызы, жануарлар майы және В тобындағы дәрумендердің бай көзі болып табылады 1.
- Сүт өнімдері 1. Сүзбе, сүт, ірімшік, айран — кальций мен ақуыздың бай көздері 14.
Дұрыс диетаны ұстана отырып, дәрігерге жүгіну ұсынылады.
На основе 10 источников: