• Вы здесь

    С дәруменіне бай тағамдарды қалай сақтау керек?

    Нейро

    Ответ создан на основе результатов поиска

    С дәрумені бар тағамдарды сақтау үшін келесі ұсыныстарды орындауға болады:
    • Тоңазытқыштарда сақтап қалу 4. Көкөністер мен жемістерді 0–4 °С температурасында сақтайды 24.
    • Қуырып пісіру 45. Азық-түліктерді май немесе сорпа құймайтындықтан 100 °С-тан жоғары қызбайды, сондықтан суда еритін дәру мен минералдар жоғалмайды 4. Құрылу процесін дұрыс ұйымдастыру керек 4:
      • Ең алдымен өнімдерді жіңішкерек етіп турау қажет 4;
      • Майды аз қолдану керек, өйткені ол азық-түліктің термиялық өңдеу уақытын азайтады 4;