• Вы здесь

    Тоқ ішектегі ас қорытудың ерекшеліктері қандай?

    Нейро

    Ответ создан на основе результатов поиска

    Тоқ ішектегі ас қорытудың ерекшеліктері:
    • Астың қалдығы 23. Ас және мықын ішекте астың қорытылуы аяқталады, ал тоқ ішектен сіңірілген астық қалдығын шығару үшін 2.
    • Қуыстық және мембраналық қорыту 35. Қоректік заттардың гидролизі ұйқы безі, ішек сөлдерінде болатын ферменттер мен өттің әсерінен жүреді 3. Мембраналық қорытқуды бактериялар жүзеге асырады 3.
    • Микроорганизмдердің рөлі 4. Тоқ ішке микроорганизмдер әрекетінен белоктар шіріп, көмірсулар ашылады 4.