Technodom

Жаңалықтар

D
D.B.
31 мамыр 2024
Қызметкерлері жақсы қарсы алады. Сұрақтарға түсінікті жауап береді. Жалпы қызметі ұнайды.
Алтынбек Кожамурат
Бәрі керемет түсіндіреді Саудам күшті өтті
Нурбек Момынов
28 қаңтар 2024
Обслуживание жоғары деңгейде👍👍
Albert S
3 қаңтар 2025
Үлкен, мен үлкен, кең, таза, жайлы дүкен деп айтар едім, демалуға болатын жер бар, тауарлардың үлкен таңдауы, мейірімді қызметкерлер, Сіз кассадан шықпай-ақ жабдықты тексере аласыз, бәрі жақсы
Batyr Bek
3 желтоқсан 2024
Сүйікті жабдықтар дүкендерінің бірі, өйткені жақсы таңдау, қызмет көрсету және бонустық бағдарлама бар. Барлық техника дүкендеріндегі бағалар, бұл минус бір жұлдыз және қазір басқа дүкендермен салыстыра отырып, мен Технодомда әлі де техниканың шағын таңдауы екенін түсінемін. Сондықтан 3 жұлдыз.
Олег Химчук
26 тамыз 2025
Мен оны Технодомда бірнеше рет сатып алдым. Қызмет ұзақ, алгоритм нашар орындалды. Жиі кезектер. Кеңесші көбінесе сұрақтарға жауап бере алмайды. Басқа кеңесшіге сілтеме жасайды. Уақыт жоғалады. Ассортимент жақсы. Бірақ сіз соңғы жаңалықтарды сирек кездестіресіз.
Бауржан Табанов
23 желтоқсан 2024
Технодом айна, сапасыз тауарларды ауыстыру мәселесі, неке. Қызмет көрсету орталығы Құдай сіздің тағдырыңызды өз пайдасына шешеді, дүкен директоры мұндай мәселелерден бас тартады және оларды шешуге тырыспайды, дүкен тауарды сатып алғанға дейін жақсы, проблемалар қалай пайда болады, қызмет көрсету орталығына, Алматыдағы Технодомның бас кеңсесіне және т. б. сілтеме жасайды, тек оларға қол тигізбеңіз, дүкеннің міндеті тұтынушы тауарды сатып алуы үшін және бәрі. сатушының жауапкершілігі аяқталады. Өнімді сатып алғанда абай болыңыз 12 айлық кепілдік бұл олардың көңіл-күйіне байланысты шартты кепілдік. Мен бір айдан астам уақыт бойы нәтижесіз күресіп келемін. Тұтынушылардың құқықтары туралы заң дүкенге мән бермейді. Мен өтініштер, шағымдар жазамын, нәтиже жоқ.
Жанажан Ермекқалиұлы
31 наурыз 2025
Керемет дүкен, сыпайы қызметкерлер бонустар береді. Интернет-дүкен арқылы сатып алуға болады. Технодом сонымен қатар Apple өнімдерінің ресми дилері болып табылады. Техниканың ассортименті өте үлкен.
Altyn Tlegenova
25 қыркүйек 2025
Ассортимент, сауатты персонал, ыңғайлы орын, төлемнің әртүрлі нысаны, жұмыс кестесі күні бойы жұмыс істейтіндерге ыңғайлы жұмыстан кейін кіре алады
Артём Чернов
14 шілде 2025
Дүкенде өнімге ешқандай шағымдар жоқ, бірақ қызметкерлер мен "Технодом" ұйымының жұмысына олардың үйіндісі бар, мен оларға кешкі сағат 6-да келіп, тауарды неке бойынша тапсыра алмаймын, көрдіңіз бе, олар 6-ға дейін, бәсекелестерде 8-10-ға дейін жұмыс істейді, заңды сақтамайды, 5990 өніміндегі баға белгісі жоқ олар тауардың өзінде жазылған бағамен сата алады, 7990-ға сатады, не қабылдаңыз, не алмаңыз, бізге бәрібір, байланыс орталығы маған ештеңе істей алмайтынымызды айтты, ал заң тұтынушының құқығында, 8-бап, оларға бәрібір, бұл цирк
Диас Бралин
2 наурыз 2025
Жақсы жабдықтар дүкені, жабдықты да, өнімді де сатып алу үшін көптеген таңдау бар. Менеджерлер мейірімді және әрқашан көмектеседі және қай өндірушіні таңдаған дұрыс екенін айтады
Сергей Гнипа
24 желтоқсан 2024
Тек жақсы шолу. Мен барлық электр құрылғыларын тек осы жерден сатып аламын. Өте сауатты кеңесшілер. Аппаратураның Құзыретті баптаушылары. Ең жақсы тұрмыстық техника дүкені.
Фарида Амантайевна
17 желтоқсан 2024
Керемет жабдықтар дүкені, бәрі бар, бағасы сәл жоғары, сондықтан өте жақсы және бұрын бонустар әрқашан бөліп-бөліп немесе Салық үшін алынатын, бірақ қазір өкінішті емес
Мария Керчева
9 маусым 2024
Егер біз техниканы сатып алсақ, онда тек осында. Менің ойымша, мұнда үлкен таңдау бар, кеңесшілер мейірімді. Бонустық жүйе жұмыс істейді, тұрақты акциялар мен чиптер. Ештеңе қажет болмаса да, сіз бәрібір келіп, жұмсайсыз. Маркетологтар жай от)))
Владимир Аралбаев
29 маусым 2024
Жеке сауда орталығы, тышқан төсенішінен бастап үлкен тоңазытқыштарға дейін бәрі бар. Егер Мен компьютерді немесе жай үтікті алғым келсе, онда, әрине, осында.
Асет Битембаев
7 тамыз 2025
Мен бұл дүкенге бірінші жыл емес, техника қажет болған кезде айта аламын, Мен бірден осы дүкенге барамын! Маған ондағы қызметкерлер ұнайды әрқашан мейірімді және жауапты!
Damir Kalimov
15 қазан 2023
"Технодом Тұрмыстық техника дүкеніне алғысымды білдіргім келеді. Менің мұнда сатып алуым жағымды және қанағаттанарлық тәжірибе болды. Техниканың кең таңдауы мен мейірімді қызметкерлер менің келуімді ыңғайлы етті. Дүкен қызметкерлері өте сауатты және кәсіби болып шықты, әрқашан менің сұрақтарыма жауап беруге және таңдауға көмектесуге дайын.Керемет қызмет үшін көп рахмет!"
Витя Шальзони
1 наурыз 2025
Қорқынышты дүкен бәрі қымбат. Айырбастаудан бас тартылды. Мен телефонды сыйлық ретінде сатып алдым дали жұмысшы емес.
Александра Лисичкина
21 сәуір 2024
Керемет Тұрмыстық техника дүкені, тәжірибелі кеңесшілер, тез арада қажет нәрсені тапты! Мен браун үтікті таңдадым және сатып алғаныма қуаныштымын !
Кымбат Тулемисова
17 тамыз 2025
Өнімнің үлкен ассортименті ! Мен шаңсорғышты сатып алдым, жақсы кеңес бердім, бәрін көрсеттім және түсіндірдім !
Анастасия С.
31 наурыз 2024
Қызметкерлер сыпайы барлығы түсінікті, адал жұмыс істейді! Тауарларды таңдау өте үлкен! Біз әрқашан олардан техниканы аламыз, олар әлі сәтсіздікке ұшыраған жоқ, әрқашан тек ТЕХНОДОМДА!! Сізге Рахмет. Егер сіз сапалы техниканы қаласаңыз, барлығына кеңес беремін!!!
Matay
16 қаңтар 2025
Үлкен ассортимент дүкені сәйкесінше көбірек таңдау жасайды, сатушылар өз істерін біледі .
Ирина Клим
19 қараша 2023
Салқын дүкен. Атмосфера жағымды. Әрқашан көмектеседі. Олар бір нәрсе ұсынады. Таза. Жақсы сатып алу бонустары. Сыйлықтар. Ойыншықтар бар. Маған ұнайды. Ыңғайлы орналасқан
Ксения Милова
28 сәуір 2024
Дүкеннің ыңғайлы орналасуы, тұрақ және жабдықты алу үшін кіру бар. Мен барлық жабдықты жинақпен, жақсы қызмет көрсетумен таңдадым, бәрі түсінікті болды
Самат
25 шілде 2024
Тауарлардың үлкен ассортименті. Сауатты кеңесшілер. Жылдам қызмет көрсету. Олар кіре берісте кездеседі.
Аружан Жантурина
20 сәуір 2025
Үлкен және кең ассортимент, жылдам және жақсы қызмет, көп рахмет
Наби Таскарин
13 қазан 2025
Үлкен ассортимент. Барабар бағалар. Ыңғайлы орналасуы.
N
Nazgul A.
27 сәуір 2021
Бұрын Тұрмыстық техника Технодомнан сатып алынған. Бірақ соңғы уақытта олардың бағасы Сулпакқа қарағанда жоғары болды. Сулпакта Каспий ред бар, бұл сатып алушыларға өте ыңғайлы және пайдалы. Әрине, біз, тұтынушылар, бағаларды салыстырамыз және тиімді жерде аламыз. Сондықтан мен Технодом әкімшілігіне тұрмыстық техниканың баға саясатын қайта қарауды ұсынамын. Айтпақшы, ақпан айында мен үнемдеу опциясының шаңсорғышын сатып алғым келді. Бағасы қолайлы болғанның бәрі некеде немесе қайтарылғаннан кейін болды. Мен тапсырыс бойынша күткім келмеді, Мен оны қайтадан Сулпактан сатып алдым. Бес жыл бұрын Мен барлық тұрмыстық техниканы Технодомнан сатып алдым. Сондай-ақ, мен телефондар мен компьютерлерді қарап шықтым, сондықтан: кеңесшілерді жақсы дайындау керек, ато сізді қызықтыратын өнім туралы ақпаратты бірден іздей бастайды. Мұны көру өте жағымды емес. Мен тауарлардың жоғары бағасынан осындай баға қоямын.
E
EGOR SERGEEV
28 желтоқсан 2021
Өте ұзақ қызмет көрсету, сіз күте тұрыңыз, Көптеген жіктелмеген қызметкерлер, егер сіз егжей-тегжейге тереңірек үңілсеңіз, онда ешкім ештеңе білмейді, тіпті негізгі заттар, бірақ көптеген түрлі акциялар жеңілдіктер және т.б. бұл керемет дауласпайды.
Бибигуль Сагимбаева
16 тамыз 2022
Технодомнан техника сатып алдық, қызмет көрсетудің жоғары сапасы, таңдауға болатын техниканың үлкен ассортименті, біз үшін тиімді бағамен екі тауар сатып алдық, технодомға көмек үшін рахмет!
Eramir Gasanov
30 қараша 2023
Сауатты балалар "біз бірінші рет сатып алмаймыз" бүктелген ұжым және ең бастысы детектор Руслан К-ге рахмет " өнімді таңдауда нақты және сауатты көмектеседі !!!
Masjanja
8 қыркүйек 2022
Технодомның дүкендер желісінде некені ауыстырудың үлкен проблемасы бар, тауар болып шықты ақаулы ауыстыру мүмкін емес, сіз көп уақытты,жүйкені жоғалтасыз, нәтижесінде ештеңеге қол жеткізу мүмкін емес. Қызметкерлер тауардың бастапқыда болғанын жоққа шығарады ақаулы жеткізушіден.Барлық тәуелсіз сараптамалар ештеңеге әкелмейді, өйткені Ақтөбеде мұндай қызмет жоқ.Сондықтан өнімді сатып алғанда абай болыңыз!!!
Есет Бибіталы
21 қараша 2022
Ешкімнің резервтел емес затты сатудан бас тартуы клиентке деген немқұрайлылықтың шыңы болып табылады. Бұл дүкенге барудың мәні жоқ. Сіздің мұрныңыздың астындағы кез-келген өнімді сайт арқылы сатып алуға болады, тіпті егер сіз бір минут бұрын сайтта тауарды көрген болсаңыз да, оны сатып алуға болады. Бақытымызға орай, Сулпак бар, Алсер, ақ жел бар, олар әрқашан клиентпен кездесуге барады.
Андрей Гудзь
8 қазан 2023
Дүкен үлкен, таңдау өте үлкен, бірнеше рет сатушы кеңесшілер болды Ветчина өнімдерінен артық 🤣 🤣 🤣 ешкім назардан тыс қалмайды )
Baurzhan Niyazov
15 қыркүйек 2025
мен әрқашан қолданамын, көптеген техниканы таңдаймын және бәрі түпнұсқа
Ш
Шолпан Ж
27 тамыз 2023
Мен әрқашан Технодомнан техника сатып аламын! Сатушылар мен кассирлер сыпайы, қызмет жоғары деңгейде. Мен әсіресе сатушыны атап өткім келеді Владислав.
Пользователь
4 мамыр 2021
Керуенде орналасқан дүкенде Electrolux тұрмыстық техникасын сыйлық ретінде сатып алғанда, тұрмыстық химия берілуі керек еді, бірақ біз оны ешқашан алған емеспіз. Сенім телефонына қоңырау шалды бізге келіп алып кетуге болатынын айтты. Бірақ дүкенге келесі күні келген кеңесшілер мұндай химия жоқ екенін түсіндірді. Мен жалғыз түсінбеймін неге адамдарды алдау керек. Қорқынышты біз жақсы сомаға 4 техниканы сатып алдық.
Назерке Тлепбергенова
10 тамыз 2025
Тауарлардың өте үлкен таңдауы және жақсы қызмет көрсету
HELP - TEST
16 ақпан 2023
Жаңа үлкен дүкен, қазір екі қабатты. Жоғарғы жағында демалыс аймақтары бар. Тауарлардың үлкен ассортименті. Сыпайы және жеткілікті қызметкерлер.
Мура Фест
4 желтоқсан 2024
Таңдау жақсы, бірақ бағасы орташа деңгейден жоғары
Тимур Куненов
27 маусым 2025
Жақсы дүкен мен қызметкерлер сәлемдеседі, не сатып алу керектігін түсіндіреді және кеңес береді. Мен бұл дүкенді барлығына ұсынамын.
Y
yoongi peach
16 желтоқсан 2021
Біз үнемі отбасымызбен техниканы сатып аламыз. Өте сыпайы сатушылар, жақсы бағалар. Кір жуғыш машина тез жеткізілді. Мен оны барлық технодпен ұсынамын!
V
Vladislav Senchenko
Қала бойынша ең жақсы қызмет 🔥 🔥
Сергей Югай
14 тамыз 2021
Нияегт сияқты, дизайн шынымен ескірген, оны жаңарту уақыты келді, қызмет өте таңқаларлық, консультант мен 5 минутқа кетіп,15-ке кетемін деп айтуы мүмкін.Сайттан тауарлар сәйкес келмейді және іс жүзінде базада не бар, бағдарламашылар чаттан шықты
Кымбат И.
26 мамыр 2024
Сапалы қызмет көрсету, жақсы қызметкерлер . Қол жетімді ассортимент ! Мен тағы келемін .
anna alimbetova
21 тамыз 2022
Жақсы таңдау. Ақылға қонымды бағалар. Кеңесшілер ассортимент пен жеңілдіктерге назар аударады
Катя Р.
15 қазан 2023
Сапалы тауарлардың үлкен таңдауы, жағымды және сауатты кеңесшілер.Мен бәріне кеңес беремін
Баймаханова Ольга
14 қаңтар 2021
Өте жақсы сауатты кеңесшілер! Жақсы тауар! Бөліп төлеудің ыңғайлы шарттары! Тауардың әртүрлілігі👍! Өте риза