Зарина

Нурдаулет Елгондиев
Іші таза және барлығы свежий тез әрекет жасайды сатушылары өте сыпайы магазин жақсы орналасқан 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 барлығы жақсы деңгейде керемет
Asanali Seitkaza
8 қараша 2023
Ағайы жақсы
Ерке Серке
17 қаңтар 2023
Жаксы магазин. Сатушылары оте керемет кисилер
Казбек Шайкенов
18 сәуір 2023
Мен осы дүкен туралы өз пікіріммен бөліскім келеді. Мен бірнеше жылдан бері сіздің тұрақты клиентіңіз болдым және әр уақытта тауарлар мен қызметтің сапасына ризамын. Сатушы әрқашан сыпайы және өнімді таңдауға көмектесуге дайын. Сіздің дүкеніңіздің ассортименті өте әсерлі - мұнда үйге қажетті барлық өнімдер, сондай-ақ басқа да өнімдердің кең таңдауы бар. Мен әсіресе сіздің дүкеніңіздегі заттардың бағасы өте қолжетімді екенін бағалаймын, сапасы әлі де жоғары. Бұл сіздің дүкеніңізді сапаны жоғалтпай ақша үнемдегісі келетіндер үшін тамаша таңдау жасайды. Сонымен қатар, дүкеннің орналасқан жері өте ыңғайлы - ол мектептің жанында орналасқан, бұл оны сабаққа дейін немесе одан кейін азық-түлік сатып алуға тамаша орынға айналдырады. Мен сіздің дүкеніңізді барлық достарыңыз бен таныстарыңызға ұсынамын және олар Мен сияқты бақытты болатынына сенімдімін. Жұмысыңыз бен қызметіңіз үшін рахмет. Ең жақсысы қарапайым;)
Кәусар Санай
22 мамыр 2024
ХМ Зарина иә? Өте керемет дүкен, мен күн сайын барамын, арзан және өте сапалы өнім, онда көптеген орындар бар және мектептен тыс жерде тұр
Ғ
15 қыркүйек 2023
220 теңгеге шырын имба
Gulshan S.
20 тамыз 2020
Керемет дүкен. Өте жақсы, мейірімді сатушы.
Гульмира Мусаева
31 қазан 2023