ZakazBuketov

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Александра К.
9 наурыз 2025
Тамаша сайт - мерекеге қажет нәрсенің бәрін бір жерден сатып ала алдық, біз басқа елде тұрамыз, Алматыда сүйікті туыстарына букет, шарлар, шоколадпен қапталған құлпынай мен тортқа тапсырыс бердік. Бәрі керемет! Барлығы уақытында гүлдер мен құлпынайларды жаңа, әдемі етіп әкелді. Жанашыр және мұқият менеджерге ерекше рахмет Адия Али көмек үшін рахмет ! Сәттілік! Біз сіздің қызметтеріңізді жылап қолданамыз және достарыңыз бен таныстарыңызға шын жүректен кеңес береміз 🩵 🌷 🌱
Анонимді пікір
17 мамыр 2025
Мен екі букетке тапсырыс бердім zakazbuketov.kz - бәрі тамаша өтті! Екі букет те өте әдемі, балғын және талғаммен безендірілген. Барлығы риза болды! Тапсырысты рәсімдеуге көмектескен Каринаға ерекше рахмет - бәрін тез, кәсіби және егжей-тегжейге назар аудара отырып жасады. Қызмет жоғары деңгейде, бұл өте жақсы! Ұсынамын!
Мухаммеджан К.
1 шілде 2025
Мен букетке тапсырыс бердім, барлығы жоғары деңгейде. Гүлдер Жаңа, тез жеткізілді, растау үшін фотосурет жіберілмес бұрын жіберілді. Ыңғайлы және сенімді, Мен көбірек жүгінемін.
Ольга
22 наурыз 2025
Мен гүлдерге бірінші рет тапсырыс бермеймін, барлығы өте тез және сапалы, төлегеннен кейін 1,5-тен 2 сағатқа дейін жеткіземін. Сәйкес вацап оператор Екатерина, с бағалық санат бойынша бағдарланған және фотосуретті бағыттаған, өйткені мен басқа елде болғандықтан, мен сұрақтармен аздап ұйықтап қалдым, анық, тез, маған барлық қызықтыратын сұрақтарға жауап берді (букет мөлшері, т.б.). Букет дайын болғанда, олар маған нақты фотосуретті бірден лақтырып, жеткізді (Мен алушының телефон нөмірін ғана көрсеттім), қызметкерлер өздері хабарласып, Туған күн қызының қайда екенін әкелді. Сондай-ақ, олар маған шарлар немесе шоколадтағы жемістер түрінде сыйлық таңдауды ұсынды. Өте ризамын! Жалғыз мәселе, егер сіз басқа елде болсаңыз, онда валюта Конвенциясының бағамын нақтылаңыз. Маған белгілі бір банк төлеуге тура келді ол менің аймағымда жұмыс істейді. Өте ыңғайлы! Жақындарыңыз бен туыстарыңызға қуанышты сәттер сыйлаңыз а
L
Luciferium Tenebris
19 ақпан 2025
Мен олардан витринадан гүлдер сатып алуға келдім. Жоғары деңгейде қызмет етті. Флорист Жахангирге рахмет, Менің бюджетім үшін керемет букет жинадым. Менің сүйіктім шошып кетті. Гүлдер оны ұзақ уақыт бойы қуантты. Олар айтқандай егер жұмыс жанмен жасалса ол жақсы сақталады. Менің қызым букетке қамқорлық жасап, өз тарихын толтырды. Жақында мен ұсыныстар жасаймын, дәл не екеніне сенімдімін Zakazbuketov.kz бұл маған ең жақсы букет жасайды ол біздің естеліктерімізде мәңгі қалады. Осындай сәттерде болғаныңызға рахмет.😍🥰😘😇
Алина Дель
19 наурыз 2025
Тұрақты клиент ретінде Мен әрқашан осында қуанышпен ораламын! Мен бұл қызметті жылдамдығы мен ыңғайлылығы үшін жақсы көремін. Мен гүл шоқтарына үнемі тапсырыс беремін-әр жолы мен бәрін мінсіз аламын: тез тапсырыс беру, гүлдердің керемет сапасы және әрқашан уақытында. Өте қуаныштымын, қызметтерді пайдалануды жалғастырамын!
Султангали Сагатдинов
1 наурыз 2025
Мен букетке осы жерден тапсырыс бердім, менеджер Адия тапсырыс берді, бәрі анық және дұрыс. Тапсырыс ресімделді және жедел және деңгейде жеткізілді. Гүлдер ұнады
M
Moldir Turdalyieva
25 наурыз 2025
Мен қуаныштымын! Бұл гүл шоқтары тек сиқыр! Тек хош иістер мен түстердің жарылуы! Гүлдер соншалықты Жаңа, олар жай ғана кесіліп, букетке жиналған сияқты. Курьер тез әкелді, орау - жай уау! Енді мен сіздің адал клиентіңізмін!
Сара Калилаева
5 қараша 2025
Әрқашан жаңа гүл шоқтары, жақсы қызмет және жылдам жеткізу. Бағалар басқа жерлерге қарағанда сәл жоғары. Қызметкерлер сыпайы және мейірімді
Жанат А.
20 наурыз 2025
Екі жылдан бері мен гүл шоқтарын тек осында сатып алдым, балалар әдеттегідей сәтсіздікке ұшырамайды, тез, адал, ұқыпты және ең бастысы қол жетімді😌 Менеджерлер Карина мен Александрға көп рахмет, олар негізінен көмектеседі 😇 👍 🏻
Kirill Manin
20 ақпан 2025
Тамаша қызмет және өте сыпайы менеджер! Олар керемет букет жасады, жеткізілім алдында фотосурет жіберді, ең жылдам мерзімде әкелді және менің қанағаттанған досыммен бірге фото-есеп жіберді 100/10 😼
Катерина Красовская
18 ақпан 2025
Ал қандай әдемі букет 🥹 осы компанияға үлкен рахмет ❤️
Айрис Ш.
5 наурыз 2025
Жедел жауап берді, тапсырысты қабылдады және қажетті уақытта жеткізді. Олар досын құттықтады, ол қатты қуанды! Гүлдермен бірге Бенто торты өте дәмді болды! 🙌🏻
Алина А.
20 ақпан 2025
Өте әдемі гүл шоқтары! Консутанттар тез арада букет таңдауға көмектесті, әлі де бенто торттары бар, туған күніне тапсырыс берді, бәрі керемет!
Екатерина
27 ақпан 2025
Сізге көп рахмет! Барлығы жоғары деңгейде, букет әдемі және уақытында жеткізілді❤️
Адия К.
26 ақпан 2025
Гүл дүкеніне әрдайым маңызды күндерді еске түсіргені үшін рахмет, менің ойымша, бұл қызметтің ең жоғары деңгейі! Әдемі гүл шоқтары, өте сезімтал менеджерлер, бәрі қажет!
Раушан Галеева
19 наурыз 2025
Біз бұл компанияға бірінші рет емес, әрқашан уақытында, әдемі және дәмді! Шығармашылық табыстар мен қызықты идеялар! Сыпайы операторлар, рахмет!
Анастасия Л.
9 наурыз 2025
Мүмкін болатын ең нашар қызмет. Мен болжамды оқиғадан 2 апта бұрын бенто тортын жеткізуге тапсырыс бердім, 2 күн бұрын растадым, төледім. Бұл уақыттың жалғыз шарты болды. Курьер 11 сағатқа кешігіп келді!!!! Менің күнім бұзылды
D
Dilya Saurova
19 ақпан 2025
Алматыдағы ең жақсы гүлдер !Екінші жылға жуық гүл шоқтарына тапсырыс бердім.Жігіттер өте жағымды және сыпайы қызмет Жалпы супер рахмет сізге үлкен рахмет ❤️❤️❤️
D
Diana Abduaitova
11 наурыз 2025
Мен алғаш рет Алматы филиалында тапсырыс бердім, сыпайы қызметкерлер ҰБТ-ның үміттерін толығымен ақтап, хабарламалар мен қоңырауларға уақытында жауап берді 🙌 🏻
Zlatoslava Zatyk
Мен 8 наурызға гүл шоқтарына тапсырыс бердім, хайпқа қарамастан-олар өте тез және сапалы қызмет көрсетті
Мария Моисеева
1 қыркүйек 2025
Гүлдер жаңа және әдемі, ең бастысы жеткізу 24/7 және мұнда сіз торт, гүлдер, шарлар және шоколадпен қапталған құлпынай сатып ала аласыз. Өте ыңғайлы
Moldir Orazbaeva
1 тамыз 2023
Қорқынышты букет! Қорқынышты қызмет! Олардан тапсырыс бермеңіз! Желге ақша, дөрекі қарым-қатынас және нөлдік адалдық пен клиентке бағдарлану! Мен оларға гүл шоғын көрсетемін, ал жауап ретінде олар бұл қурап қалған гүлдер емес, ашылған бүршік деп Айтады.
Александра К.
20 қыркүйек 2023
Бентоға тапсырыс берді, керемет дәмді бал, әдемі жазу. Тәулік бойғы жұмыс әсіресе қуантады, сіз кез-келген ыңғайлы уақытта тапсырыс ала аласыз! Ең дәмді бенто, рахмет!
Александр Иваненко
22 ақпан 2025
Мен мұнда гүлдер мен құлпынайға бірінші жыл тапсырыс бермеймін, балалар Алматыда жақсы, қызмет көрсету және сапа топ 👍 👍
Сабина Тлеукеева
11 қаңтар 2025
Мен бірінші рет тапсырыс бермеймін және әр уақытта гүлдердің балғындығы таң қалдырады! Осындай керемет гүл шоқтары үшін рахмет 😍
Дарья Медведева
3 қыркүйек 2021
Біз туған күніне букетке тапсырыс беруді шештік, анам үшін тосын сый. Олар өздері жеткізе алмады, өйткені олар басқа қалада болды, бірақ олар қызметке сенді және қатты өкінді. Букет кішірек және көрнекі түрде келді (төмендегі сурет), олар елемей қалған менеджермен жұмыс істеуге тырысты (кейінірек белгілі болғандай, менеджер курьердің букетті әкеліп, суретке түсіруін күтті, жеткізу аяқталды және шағымдар қабылданбайды). "Кешіріңіз, бірақ кеш, сіздің проблемаларыңыз"деп айтылғанның бәрі
Виктория
5 мамыр 2025
Өте жауапты! Олар менің бюджетіме өте сәнді букет таңдауға көмектесті, сонымен қатар жеткізіліммен! Алматыда гүл шоқтарын жеткізу бойынша ТОП 1! Ең жақсы!
G
Galiya Z.
26 ақпан 2022
Туыстарыңызды әдемі букетпен құттықтау мүмкіндігі үшін көп рахмет. Мыңдаған шақырым жерде және уақыт айырмашылығымен сіздің менеджерлеріңіз (бүгін Лиана болды) әрқашан жедел жұмыс істейді. Сізге сәттілік!
Руслан Борашев
20 наурыз 2025
Өте әдемі гүл шоқтары, жылдам қызмет көрсету. Уақыт бойынша жеткізу
Александр Г.
9 наурыз 2025
Барлығы керемет! Уақытында, жедел, жақсы қызмет көрсету, жақсы гүлдер жеткізілді. Рахмет.
Татьяна Ерешина
8 наурыз 2021
Мен бұл компанияға ешкімге кеңес бермеймін! Алматыдағы Сервис туралы пікір жазамын! Мен 16: 00-ге дейін жеткізілетін мимоза букетіне тапсырыс бердім. Сағат 16.00-ден кейін тапсырыс жеткізілмеді. Менеджер маған өзім туралы бірнеше еске салғаннан кейін ғана жауап берді. Нәтижесінде сағат 22: 00-де букет жеткізілмейтіні белгілі болды. Менеджер мені елемеді, тіпті кешірім сұрамады. Жеке нөмірлерге директорға хабарласқаннан кейін ғана мәселе шешіле бастады, мен букеттен бас тарттым. Бірақ директор тапсырысты жеткіземін деп шешті! Және олар жеткізді! Түн ортасында! Бұл компаниядағы қызмет туралы ештеңе білмейді. Тағы бір букет мимозасыз болды, ол үшін бүкіл тапсырыс болды. Ертең мені қайтаруды күтемін. Компанияның жұмысынан жағымсыз әсер.
Камила Назарбаева
21 ақпан 2025
Уақытында жеткізілді, туған күн риза, букет өте әдемі 😍
Толеген Шаиков
22 қараша 2020
Facebook-тегі Оқырман пікірі: Сәлеметсіз бе!айтыңызшы, мұндай жағдайда қалай болу керек. Менің ата-анам Ақтауда, ал біз Алматыда тұрамыз. Тиісінше, мереке күндері әкем бізге сыйлықтар мен гүл шоқтарын жібереді. Менің қызымның туған күні 18.11.2020 болды. Дүкен қызметкерлерінен телефон арқылы тапсырыс беру zakazbuketov.kz, жалпы құны 61000, екі букет, 5 шар және лол қуыршақтары үшін. Менің ренішім: әкем, тұрақты клиент, соңғы рет қуыршақ 12500тг тұрады, бұл 8 наурыз болды. Әкем 70 жаста, бірақ ол суретте(менің әкеме берген есебім) қуыршақты көргенде таң қалды, өйткені олар оған мүлдем басқа модельді көрсетті және әдеттегідей қуыршақтың құны 31000 болды. Мен дүкенге қоңырау шалып, маған Аленнің әкімшісі тауарлардың атауы мен құны бар чек, фискалдық және қарапайым тауарларды беруімді өтіндім, алдымен келесі қоңырауға жіберетінімізді айттым, біз бұрын сұрамағанымызды айттық, үшінші қоңырауға ол олардың адвокатымен сөйлескенін айтты және маған жауап ретінде ол тек Тапсырыс берушімен сөйлесетінін айтты...жарайды, мен айттым, мен әкемнен оларға қайта қоңырау шалып, чектер беруін өтіндім, Алена әкесінен қызымен сөйлесуін және Шу шығармауын өтінді. Кейін, 20.11.2020, мен адвокат динармен жеке байланысқа шықтым, ол маған 18.11.2020 бастап чек беретінін айтты, Мен 21.11.2020 дейін қатты күттім және 13:00-де қоңырау шалып, өзімді еске түсірдім. Көп ұзамай бізге 20.11.2020 жылғы 61000 фискалдық чек жіберілді, наразы болған соң, мен тағы да қоңырау шалып, 18.11.2020 жылғы чекті және тауарлық чекті сұрадым, оған біз сізге бұдан былай ештеңе бере алмаймыз деп жауап бердік.... Айтыңызшы, қалай болу керек, неге олар қарттарды пайдаланады және алдайды, жазасыздық үшін Мен бұл лолдың құны 12000 теңге екенін түсінемін, бірақ 31000 емес, қалай болу керектігін айтыңыз?!
alimp group
4 шілде 2020
Астанадан келген қызым анамның туған күніне 20.000, тапсырыс нөмірі 86179 букетке тапсырыс берді. Осы түнде (4 шілдеде) 23.45-те әкелінді. Мен менеджерді суретке түсірдім, бәрі жақсы. таңертең олар қарады-букет толығымен қайтыс болды, ол ескірген болып шықты. Біз оны алғаннан кейін үш сағаттан кейін вазаға салдық. Қызы ренжіді, Жылады - және бұл жұмсақ! компания жауап берді әрине капец: гортензия күнді ұнатпайды (түнде қандай күн??). ал қалампыр қалай кеуіп кетуі мүмкін? мен әдепті адаммын, сондықтан мен ана сөздерін қолданбадым - бірақ мен шынымен қалаймын! алданған кезде жағымсыз...
Лариса Минакова
21 қараша 2024
Мұнда ешқашан тапсырыс бермеңіз,7 орнына раушан саны 5 жібереді және тапсырыс сомасын көбейтеді
Алмас Алмас
Мен әрқашан жоғары деңгейде болғандай цеталар мен торттарға тапсырыс беремін.
Вероника С.
1 ақпан 2024
Олар қажет нәрсені әкелмеді, олар ештеңе шеше алмайды, қорқынышты қызмет, фотосуретте біреуі бар, ал екіншісі әкелді, гүлдердің бөліктері жоқ!!! Неліктен суретте жоқ деген сұраққа барлық гүлдер саналмады деп жауап береді! Көңіл күйді бұзды 😡
Элона Манина
18 желтоқсан 2021
Қаладағы ең жақсы гүл салоны! Түстердің керемет әртүрлілігі! Өте білікті қызметкерлер. Жоғары деңгейдегі гүл өсірушілер))))) әдемі букет үшін рахмет! Сізге сәттілік пен өркендеу))))
sheyp87
8 наурыз 2024
Мен гүл шоқтарына алдын-ала тапсырыс бердім , гүл шоқтарының бірін дайындаған жоқпын, сол жерде таңдау керек болды, Алина есімді қызға рахмет, ол көмектесті, өйткені 8 наурызда хайп
Виктория Царенко
11 қаңтар 2025
сүйікті дүкен! ең жақсы гүл шоқтары мен қызмет!
Ayazhan.alm
19 ақпан 2025
Керемет гүл шоқтары, zakazbuketov компаниясына үлкен рахмет.. мен сізге ғана хабарласамын, рахмет
Мейiржан Калдашбек
31 қазан 2025
Курьерлер өте жақсы жұмыс істейді, Мен бәріне кеңес беремін!
Л
Ли Аяз
14 сәуір 2022
Гүлдерді жеткізудің тамаша қызметі😍 Өте жауапты және сыпайы менеджер Ксения!Барлығы ұнады, рахмет))
Kiikii
22 қыркүйек 2023
Мен сонда жұмыс істеймін. Құлпынай дәмді, торттар керемет, гүл шоқтары ұзақ уақыт тұрады, мейірімді қызметкерлер. Жалақы жақсы…
Дина
14 сәуір 2022
Ксенияға сыпайы қызмет пен жеделдік үшін рахмет. Жаңа және әдемі гүлдер үшін рахмет!
Екатерина Ефименко
21 ақпан 2022
Керемет гүл салоны. Ең бастысы жедел. Бір аптадан кейін басқалар жауап береді🙄 Мұнда 2 минуттан кейін. Рахмет!))) Және менеджер Әсемгүлге рахмет!💐
Валерий Сергеев
8 наурыз 2023
Қорқынышты. Бұл фирмада ешқашан гүл шоқтарына тапсырыс бермеңіз, әсіресе мереке күндері. Олар міндетті түрде сәтсіздікке ұшырайды және уақытында жеткізілмейді. Жауапкершілік пен сенімділік олардың сенімі емес.
Samat Kayipzhan
14 сәуір 2022
Букетке тапсырыс берді. Өте жылдам! Көп рахмет! Қызмет жоғары деңгейде! Мен кеңес беремін!
Маслов Михаил Павлович
1 қыркүйек 2024
Тәулік бойы жұмыс істейді, бағасы нарықтан сәл жоғары, бірақ сапасы жақсы