Wizard

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Liora Barg
26 наурыз 2025
Қала шегінде ең жақсы автокөлік қызметі жоқ! Біз көптеген жылдар бойы қызмет етеміз. Жақында мен жаңа машинаны жөндеуге тура келді, жүксалғыштың есігі абайсызда мыжылды(. Алдымен олар оны созуға тырысуды ұсынды, егер ол жұмыс істемесе - қазірдің өзінде бояу. Нәтижесінде барлығы кәсіби түрде жасалды, процесте фото есептер жіберілді. Көлік өте жақсы, тіпті берілмес бұрын жуылған! Ең бастысы, олар тез жасады!!!
Екатерина Черных
17 желтоқсан 2024
Сату кезінде машиналар тексеруден өтті. Өте мұқият және сауатты шеберлер. Мен сондай-ақ Владимирдің көлігіне күндізгі жарық шамдарын орнаттым. Тамаша сауатты, клиентке бағытталған шебер. Барлығы тез және сапалы орнатылды. Жалпы, барлық қызметкерлер сыпайы, әр түрлі қажеттіліктерге арналған үлкен жылы қораптар.
Николай Свистунов
21 қыркүйек 2024
Мұнда автомобильдер жақсы жөнделеді. Мен бірнеше рет айналыстым, уақыт бойынша тез және бағасы барабар. Ең бастысы, шеберлер түсінеді және қандай жұмыстар жүргізілгенін және не істелгенін түсіндіре алады. Артық емес, бәрі іс бойынша. Мен ұсынамын.
П
Павел Югорский
22 шілде 2024
Қызметте сынып мамандары жұмыс істейді. Мен бірнеше рет жүгіндім, себебі тез диагноз қойылды, содан кейін жөндеу нұсқалары ұсынылды, мерзімі мен құны айтылды. Олар өздері сияқты жасайды, ешқашан сұрақтар туындамады. Жарайсыңдар!
Владимир Челышев
16 наурыз 2024
Бір апта бұрын мен шамдар мен тежегіш сұйықтықты ауыстыруға тоқтадым. Уақыт өте келе мен күтпеу үшін алдын-ала келісіп, машинаны бірден жұмысқа жібердім. Жақсы жасадым, көрсетілген қызметтердің сапасына ризамын. Шеберлер ақылды, құрметпен сөйлеседі, сұрақтарға жауап береді. Мен қазірдің өзінде жүрісті диагностикалауға келуді және бірнеше ұсақ мәселелерді шешуді жоспарлап отырмын.
Павел Назаров
21 тамыз 2024
Мұнда жақсы денені жөндеу шебері жұмыс істейді. Мен машинада бірнеше бөлікті боядым және боядым - өте жақсы, ең бастысы - мен бәрін тез жасадым. Қызметтердің бағасы барабар, мен барлық достарыма кеңес беремін.
Arina
14 қыркүйек 2024
Денені жөндеуге арналған орташа бағалар. Сондай-ақ, мұнда жөндеудің басқа түрлері жасалады, шиналар бар. Тәжірибелі адамдар жұмыс істейді, олар бәрін машинада түсінікті және қол жетімді түрде түсіндіреді.
Кристина Пронина
19 шілде 2024
Мен бұл қызметті кез-келген жерде басқалардан артық көремін. Жігіттер мейірімді, бәрі түсіндіреді, не істеу керек және не күтуге болатыны туралы кеңес береді. Бөлшектер қазірдің өзінде бар немесе тез тапсырыс береді. Жарайсыңдар, солай ұстаңыз!
Эдуард П.
12 наурыз 2024
Денеде жақсы шеберлер де, слесарь да бар. Тамаша және жылдам Шиналарды орнату. Соңғы он жыл ішінде осы қызметте рав4 машинасына қызмет көрсету тәжірибесі бар, қызмет көрсету сапасы үнемі жоғары
Иван Попов
23 шілде 2024
Ол дустерде қиыршық тасқа қарсы пленка жасады. Қызмет шолулар бойынша ізделді және Визардқа барғанына өкінбеді. Менің машинаммен айналысқан керемет қызмет және керемет шебер. Іс сапалы орындалды!
Даниил
1 желтоқсан 2022
Бұл қызмет тек 5 тіркелу! 🔥 Өз жұмысын жақсы көретін өз ісінің шебері Александрға рахмет. Үдеткіш кезінде түсініксіз Шу мәселесі болды, басқа қызметте ішкі гранаталар ауыстырылды-бұл көмектеспеді. Александр қорғауды алып тастағаннан кейін, мәселе оның ішінде екенін бірден көрді. Ол бәрін тез және сапалы жасады, сонымен қатар басқа қызметте сол күйінде қалдырылған болтты ауыстырды, бірақ ол айналдырды. Саша өте тәжірибелі шебері бірнеше білімі бар мамандығы бойынша ҰБТ және жақын шиномонтаж, сол тәжірибелі және зейінді шебері тәжірибесі 8 жыл. Рахмет! 🤝
Денис Семёнов
25 желтоқсан 2022
Қызмет жақсы техникалық бөліктің бағасы, қызықты + кепілдік және қызмет көрсету. Жақсы шеберлер, жақсы Нұсқаулық. Жалпы түсіндіріңіз Сервистің барлық қызметтерімен танысқан жөн: АВТО электрик ; Моторист; Жаяу жүргінші; Бронь пленкасы; Тігін цехы; Шиномонтаж + маусымдық емес резеңке сақтау; Бояу және дене цехы; Денені Жылтырату + керамика.
Beliakov
4 қыркүйек 2024
Содан кейін осында өтті. Содан кейін ол шұңқырға ұшып, әлі де суспензияны жөндеп, шиналарды орнатуға барды. Бағалар қалыпты. Механиктер машиналарды жақсы біледі. Менің ойымша, кез-келген жөндеу жасай алады.
Руслан Григорьев
15 ақпан 2024
Мен жігіттер түсінетін сияқты емес, шынымен түсінетін кезде жақсы көремін. Міне, екінші жағдай) автомобильде әртүрлі мәселелерді шешті, барлығы шешті және ең жақсы түрде жасады!
Kazakov
29 ақпан 2024
Жақсы қызмет, диагностика жүргізілді. Біз мектептердің қай жерде екенін таптық, бәрі қанша тұратынын есептедік. 4 күннен кейін мен көлікті алдым, ешқандай қағу, гылдау, мұндай ештеңе жоқ. Машина тегіс жүреді. Жұмысқа кепілдік берілді.
Gorbunov Fedot
13 ақпан 2024
Әріптесінің ұсынысы бойынша келді, ол осында тұрақты клиент. олар 2019 жылғы аутлендерде денені және 4 қабатты керамиканы жылтыратты, шеберлер өздерін кәсіпқой ретінде көрсетті, нәтиже бағаға толық сәйкес келеді немесе одан асып түседі. қызмет сөзсіз назар аударуға тұрарлық
Федор Константинов
14 қыркүйек 2024
Мұнда слесарлық жөндеу жұмыстары жүргізілді. Норма жұмысы аяқталды, бәрі жақсы. Кепілдік берілді.
Борис Кулагин
6 сәуір 2024
Мен мұнда шинкаға бардым, олар тез ауыстырылды. Сондай-ақ, доңғалақ маған жөнделді, теңгерім жасалды. Бағамен де, жұмыс сапасымен де бәрі жақсы.
Константин Рагозин
7 қазан 2021
Мұнда ең жоғары деңгейдегі мамандар жұмыс істейді. Мен мұнда Сегізінші жыл бойы барлық машиналарыма қызмет көрсетіп келемін.
Даниил Гринберг
19 ақпан 2024
Бұл қызметте болды. Жігіт электрик Владимир басқалар шеше алмайтын мәселені шешті.
Геннадий Н.
14 сәуір 2024
шинка өте жақсы жасалған. сонымен қатар, ол әлі күнге дейін корпусқа мініп, көлікті сүйреп, бәрін мұқият түзеді. бағалар қалыпты.
Артем Вуйко
17 мамыр 2024
Жақсы қызмет. Қызметтердің бай таңдауы, жұмыстың жоғары сапасы.
Владимир Деркач
8 желтоқсан 2025
Жоғары деңгейдегі сауатты шеберлер
Нурлан Шарипов
Супер кәсіпқойлар.
Стас Князев
18 сәуір 2024
Апаттан кейін корпус түзетілді. Көп рахмет! Жұмыс жақсы, бәрі ұқыпты, тіпті байқалмай соққы орны.
ИВан Л.
26 наурыз 2024
Мен мұнда жаяу жүргіншіні жөндедім. Барлығын тез жасады. Басқа ештеңе ұрмайды. Рахмет.
Andromedochka
24 қыркүйек 2024
Олар өте жақсы жасайды. Клиентке жағымды көзқарас.
Игорь Игорь
5 қараша 2024
Денені жөндеу және бояу бойынша ең жақсы орталықтардың бірі 👍
Ruslan M
2 сәуір 2023
Керемет шеберлер. Автокөліктің қақпақтары да керемет
Musa Aydaev
19 тамыз 2024
Техникалық қызмет көрсету, жөндеуді тез және тиімді жасады.
Индира Аубакирова
2 қазан 2024