Web

Nurbakit A.
11 қыркүйек 2025
бұл жақсы беделге ие Шымкенттегі жетекші электроника және компьютерлік техника дүкендерінің бірі. Таңдау кезінде кең ассортиментті, сапалы компоненттерді және кәсіби көмекті іздейтіндерге әсіресе қолайлы. Бағалар әдетте әділ, ал қызмет лайықты деңгейде. Алайда, егер кепілдік жағдайлары туралы айтатын болсақ, онда уақыт шегі бар: жөндеуде кідірістер мен қиындықтар бар.
З
Зайнап Гончаренко
31 қаңтар 2025
Компьютерлік техниканы сататын супер дүкен. Көптеген жылдар бойы біз мезгіл-мезгіл қажетті жабдықтар мен компоненттерді сатып аламыз. Сапасы өте жақсы. Дүкенде компьютерлерді жөндеуге арналған қызмет көрсету орталығы бар, сіз бөлшектерді бірден орната аласыз. Үлкен таңдау. Бағалар өте қалыпты. Сауатты қызметкерлер, көбісі бір жылдан астам жұмыс істейді, бұл тұрақтылық пен кәсібилікті растайды.
T
Tima U.
13 шілде 2025
Мен мұнда ұзақ уақыт бойы компоненттерді сатып алдым, олар Тәуке ханда жұмыс істеген кезден бастап, керемет дүкен және үлкен таңдау, менеджер азаматқа жақындаңыз, ол ашылғаннан бері жұмыс істейді және техниканы өте жақсы біледі
АСИЯ БАТЬКАЕВА
26 мамыр 2025
Компьютерлер мен компоненттерді сату бойынша қаладағы ең жақсы дүкен. Бағалар бәсекелестер арасында ең қолайлы. Қызметкерлер сауатты және сыпайы. Қала орталығында өте ыңғайлы орналасу. Нарықта 25 жыл болды.
Andy Playwithgenesis Bowie
1 қазан 2025
Керемет дүкен! Мен бірнеше рет компоненттерді, процессорды, жедел жадты және төсенішті сатып алдым. төлем. Барлығы қолайлы бәсекеге қабілетті бағамен. Әрине, мен тағы бір нәрсе сияқты келемін.
Куралбек Томирис
18 қыркүйек 2025
Дүкенде ең үлкен ассортимент жоқ, бірақ сатылатын өнімнің сапасы өте жақсы. Мен онда смартфондар сатып алдым, ешқандай шағым жоқ
Бекзат
Компьютер жақсы бағамен, қызметкерлер өте жауапты кеңестер жақсы жеңілдіктер берді жақсы жасады барлығына кеңес беремін.
Вячеслав Укстин
19 қазан 2023
Компьютерлік техниканың үлкен ассортименті бар үлкен дүкен, тату ұжым және қызметкерлердің кәсібилігі сізге ең қолайлы техника түрін таңдауға көмектеседі. Автотұрақ бар, орналасқан жері кептелістермен жүктелмеген.
Владимир
22 қараша 2023
Керемет компьютерлік дүкен. Флэш-дискіден компьютерге дейін барлығын дерлік табуға болады . Қызметкерлер таңдауға көмектеседі, жаңалықтарды көрсетеді және шешім туралы кеңес береді.
Ильмира Ильмирова
31 наурыз 2024
Өте жақсы дүкен, мен ноутбугымды жөндеуге бірнеше рет бердім, мұнда сіз компьютермен жұмыс істеу үшін көптеген пайдалы заттарды сатып ала аласыз, өнімдер жоғары сапалы және қымбат емес!
Анатолий Аверкеев
31 наурыз 2024
"Веб - компьютерлік дүкен" компьютерлік техниканың, аксессуарлардың, бағдарламалық жасақтаманың және компоненттердің кең ассортиментін ұсынады. Клиенттер әдетте қызметкерлердің кәсіби көзқарасын, тауарлардың кең таңдауын және бәсекеге қабілетті бағаларды жоғары бағалайды. Дүкен компьютерлерді құрастыру және конфигурациялау қызметтерін, сондай-ақ техниканы таңдау бойынша кеңес бере алады.
Иван Стрельцов
29 сәуір 2024
Керемет дүкен. 20 жылдан бері мен олардың клиентімін, бәрі әрқашан қуантады. Нарықтағы ең жақсы бағалар, жақсы қызмет, мейірімді қызметкерлер. Мен сондай-ақ онлайн сатып алуды ұсынамын.
Slk
15 мамыр 2024
Біз компьютерді, жаңа компоненттерді сатып алдық, қала бойынша баға ең қолайлы болды, барлығы түсіндірді, көрсетті, 2 сағат ішінде жинадық, келдік, олардан тексердік. Ұсынамын!
Bekserik Mirzaev
13 қыркүйек 2025
Барлығы жақсы, сіз барлық компоненттерді компьютерден таба аласыз, ал қызметкерлер бәрін біледі 👍 👍
Иван Нор
25 қазан 2019
Негізінде, компьютерлік техникадағы ең озық дүкен. Бағалар ондағы барлық адамдарға қарағанда төмен. Шындығында, төменде қалада және табу мүмкін емес. Таңдау әсерлі, жаңа баға әрқашан сайтта болады. Қызметкерлер бастапқыда біршама интрузивті, бірақ содан кейін осындай пофигті қамтиды... Бұл жақсы, бірақ ашық ішкі әңгімелер жүргізу, клиентпен бәрін талқылау - балалар, бұл сыпайы емес... Бірақ бәрібір 5 жүгіру, өйткені қалада ештеңе жақсы емес. Сондай-ақ, Г әрпіне ұқсас дүкен бар, бірақ мұның бәрі бір орындық сияқты)
Алишер Маликов
Мен ұлыма Minecraft үшін сатып алдым. Оған ұнайды.Мұнда бағалар сапасы сияқты керемет. Егер сіз балаларыңызды қуантқыңыз келсе, кеңес беремін
Z
Zoirzhon Mussametov
15 желтоқсан 2021
Қол жетімді бағалар және керемет қызметкерлер. Әрқашан көмектеседі және өте жауапты. Олар не сататынын біледі. Көптеген дүкендер бар олар көп сатады, бірақ қызметкерлер бұл заттың не екенін және оның не үшін пайдаланылатынын білмейді. Олай емес. 10-нан 10
D
Dmitriy M.
9 қараша 2023
Керемет дүкен, мен мұнда үнемі сатып аламын. Бағалар бәсекелестерге қарағанда төмен. Биіктікте қызмет көрсету.
d33ass
19 сәуір 2021
Электроника мен компьютерлік компоненттердің керемет дүкені. Бағалар өте жақсы, ассортименті кең, барлық өнімдер жарамды. Ақша бойынша: кепілдіктер бар, қайтару да бар, Kaspi QR бар. Мұнда бірде-бір сатып алу өкінген жоқ.
Евгений .
11 наурыз 2025
Жақсы дүкен. сапалы тауарлар, бірақ арзан емес.
Наталья Соколенко
26 қыркүйек 2024
Мен осы дүкеннен көптеген түрлі тауарларды сатып алдым. Өнімдердің барлығы сапалы, мен оларды қазір қолданамын . Қызметкерлер сыпайы және мұқият. Мен ұсынамын
B
BiBars Raimbekov
Ең жақсы бағалар, супер қызмет, керемет дүкен!
Артур Сатиков
4 мамыр 2024
Қалыпты компания, компьютерлер мен кеңсе жабдықтарының үлкен таңдауы. Бағалар қалыпты.
Анатолий Самокишин
18 наурыз 2024
Қызметкерлер мәдениетті және сыпайы. Тауарларды таңдау негізінен жақсы
Дмитрий Долбня
Жақсы дүкен сыпайы сатушылар әрқашан көмектеседі
Наталья Фоменко
13 маусым 2024
Жақсы таңдау. Өте мұқият қызметкерлер. Ұсынамын!
Стас Савин
3 қыркүйек 2023
Керемет дүкен, әрқашан тек веб-жабдықтар үшін, қызметкерлер сыпайы, бәрі тез және сапалы
yTKa .
1 желтоқсан 2024
Қол жетімді бағалар, үлкен таңдау
Элназ Ахтамбек
Өте жақсы дүкен және бағасы жақсы
Олег
10 сәуір 2024
Өте жақсы дүкен үлкен таңдау бағалар қалыпты ғарыштық емес қол жетімді
Талгат Кулишев
30 мамыр 2025
Жақсы дүкен, барабар бағалар
Дмитрий Кочурин
9 қаңтар 2024
Мен олардан бірнеше рет әртүрлі құрылғылар сатып алдым. Ыңғайлы жұмыс уақыты. Бағалар да қолайлы. Кеңесшілер барлық сұрақтарға жауап береді.
даурен тайыр
7 наурыз 2024
Кәсіби компьютерлік техника дүкені. Және қызметкерлер білікті.
Касиет
31 наурыз 2019
Компьютерлік техниканың керемет дүкені. Компоненттердің кең таңдауы + тамаша қызмет көрсету орталығы.
Offshore Zone
Дүкен өте ұнайды. Қажет нәрсенің бәрі бар. Сатушылар сауатты
Ю
Юрий Клеверов
31 желтоқсан 2024
Мұнда қажет нәрсенің бәрін табыңыз!!!
Митис Грек
25 қыркүйек 2021
Жақсы ескі дүкен веб. Жақсы дүкен. Компьютерге қажет нәрсенің бәрін табуға болады. Таңдау бар.Компьютер кімге керек, вебке өтіңіз!
Алексей
Ең қымбат емес жабдықтар дүкені
Талгат Абишев
1 қазан 2024
Жақсы қызмет, бағалар
Бойота Атажанов
20 қазан 2024
Бәрі жақсы
Саша М.
22 мамыр 2020
Сынып дүкені өкінішті оларда сіз іздейтін жилез жоқ мысалы қызылдардың 5500 5600 графикалық карталары
Asem A7
7 қараша 2025
Жақсы компьютерлер сатылады. Бұл тек қымбат. Және бұл қалыпты жағдай
Виктор Горячев
7 маусым 2022
Жақсы ассортимент, тамаша қызмет.
Nano Master
2 желтоқсан 2020
Көбінесе біз сол жерден сатып аламыз, білікті қызметкерлер мен бағалар қаладағы ең төмен бағалардың бірі болып табылады. Сондықтан ұстаңыз!
AllService
5 желтоқсан 2019
Мен копьютер үшін бәрі бар деп дауласпаймын, бірақ қызмет 0. барлығы әрқашан бос емес
Анонимді пікір
14 мамыр 2019
Қызмет өте жақсы.сізге қажет нәрсенің бәрін табуға болады.мен ризамын.рахмет.
Данияр Газибаевич
13 қыркүйек 2025
Қымбат
Серик Кенжебаев
25 шілде 2023
Жақсы дүкен. Темірдің жақсы ассортименті.