Вкус март

Анар Аскарова
14 қыркүйек 2025
Дайын тағамдары өте дәмді, басқа маркеттерден таппаған затты алуға болады. Маған ұнайды
Толкын Сыздыкова
25 қараша 2025
Каспий банкомат бар, бірақ народный банктың банкоматы жоқ. Ет сататын магазин бар еттері керекмет күшті постоянно свежый бірақ қатты қымбат
Мадина Юсупова
10 қыркүйек 2024
Керемет, 👍👍👍 өтте ұнайды, тамақтары жақсы. Еңбектерінің жемісін көрсін.💐💐💐
Мади Абай
18 мамыр 2024
Өте үлкен жәнеде көптеген товарлар бар
Амир Жандосулы
Жақсы Дәм Наурыз. Дүкенге бару ыңғайлы, бәрі ұқыпты және таза. Азық-түлік пен дайын тағамның жақсы таңдауы. Барлығы жаңа және дәмді, қызметкерлер сыпайы. Жақсы орын, жақсы әсер қалды.»
Сырым Б.
Таза және жағымды, тауарлардың өте үлкен ассортименті. Алкогольдің ассортименті де өте үлкен. Бағалар қала бойынша орташа, өте қымбат емес және арзан емес. Тауарлардың сапасы қалыпты.
нурзия А.
Жаман жер емес. Бағалар, әрине, аулаларға қарағанда қымбатырақ. Бірақ кем дегенде әртүрлілік. Буфет бар. Ұнамаған жалғыз нәрсе, ол бұрын әдемі, қызыл түспен безендірілген. Енді тек кіру тобы ерекшеленеді. Иелері қайда қарайды
Jandos Qasymhanuly
14 шілде 2025
Бай ассортименті бар жақсы супермаркет. Пісіру бөлімі әрқашан жаңа, дәмді кондитерлік өнімдер. Ыдыс-аяқтағы дәмді дайын тағам. Сыпайы қызметкерлер. Сатып алу бонустары жүйесі.
Алексей Гуляев
30 маусым 2025
Тамаша дүкен, бағалар тауарлардың сапасына сәйкес келеді. Өнімдер әрқашан жаңа және өнімдер мен үй өнімдерінің үлкен ассортименті. Мен ұсынамын
Мейржан Булишева
Келуге қуанышты дүкен. Залда, дайын тағамның артында, кассада , әртүрлі өнімдерде , үлкен ассортиментте сыпайы және жанашыр қызметкерлер,
Ирина Стенькина
Кондитерлік өнімдер мен салаттардан бастап қарапайым тағамдарға дейін көптеген өнімдері бар тамаша дүкен...
Zhumadilova Melsovna
23 қыркүйек 2024
Мен мұнда жиі сатып аламын, бірақ мен күндердің жиі үзілетінін білемін, тіпті менімен де болды... Ассортимент әр түрлі, көптеген шетелдік брендтер. Зейнеткерлер мен ерекше қажеттіліктері бар адамдарға жеңілдіктер бар, бірақ олар бұрын адал болған, ал қазір мен білетіндей, жеңілдік өте шектеулі уақытта, жұмыс күндері 12 күнге дейін жарамды, егер мен қателеспесем.
Жапашева Гульмира
8 қазан 2024
Пісірудің жақсы ассортименті, кез-келген жағдайда дәмді торттар, сіз үйге қажет нәрсенің бәрін таба аласыз. Мен мұнда жаңа қамыр мен дәмді бауырсақ сатып алғанды ұнатамын .
Иван Горшенин
25 қараша 2024
дәмді кондитерлік өнімдер әсіресе пицца сіз пеште 1 немесе 2 қыздырдыңыз және бәрі пицца дайын, өнімдер мен сусындар мен кофенің үлкен ассортименті қымбат емес кассада сөмкелер әсіресе кофені сол жерден алғанды ұнатады J️ Jacobs Caramel Latte үйге келіңіз кофені лақтырыңыз қайнаған су құйыңыз 2 ас қасық қантты тастаңыз және солай.Сонымен, Мен Ол жаққа баруды жақсы көремін, қызметкерлер сыпайы, мейірімді.
Михаил Беликов
11 қараша 2023
+ өнімдер әрдайым жаңа, дәмді, көпқабатты, кезектер жоқ. Өнімді таңдау өте үлкен. Сіз басқа дүкендерде жоқ нәрсені таба аласыз. Пісіру мен дайын тағамдардың алуан түрлілігі. Бірақ бағалар әлдеқайда қымбат Магнум және кірпіштен жасалған дүкендер. Егер сізде қосымша ақша болса және сіз гурман болсаңыз бұл өте жақсы өнім
Кана Буша
17 шілде 2025
Торттар нашар және нашар, ал бағалар дірілдегендей өседі, сникерс торты жатып, жаңғақтармен себуді тоқтатты, содан кейін ол жоғалады, үш мейіз патша және т.б., адамдар үшін мүлдем үнемдемейді.
Светлана Сёмкина
19 маусым 2024
Мен Астанаға барған кезде міндетті түрде барамын.Олардың тағамдары өте ұнайды.Үйдегі ыстық нан, әртүрлі кондитерлік өнімдер, салаттар, торттар.Әркім өзіне ерекше нәрсе табады.
Нурсултан Исмаилов
13 қараша 2025
Жақсы супермаркет бірақ өте үлкен минус бар бұл баға өте қымбат бағалар иә әрқашан тауарды таңдау бар бірақ бұл бағалар қорқынышты , сол горилла 700 ТГ тұрады кәдімгі дүкендерде оны 560 тг сатып алуға болады
Айсулу Дусалиева
3-4 жыл бұрын көбірек таңдау және өнім ассортименті болды. Қазір мен сирек кіремін. Өз өндірісіндегі ірімшік пен сүзбе жақсы болды
Л
Людмила Пиньковская
29 тамыз 2025
Жақсы дүкен өнімдердің үлкен ассортименті дәмді тағамдар мен кондитерлік өнімдер, мен мұнда әрдайым жаңа келемін
Алия Хайдарова
6 қыркүйек 2024
біз ол жаққа сирек барамыз, бірақ бірнеше рет тамақ пісіру көзді және асқазанды қуантады барлық жаңа дәмді түрлі тағамдар .барлығы оралған барлығы ұқыпты жақсы
Тамерлан Касымов
24 маусым 2024
Барлығы жақсы жеу азық-түлік және сол жерде кондитерлік өнімдер өте дәмді мен оны жиі дайындаймын, сонымен қатар 2 қабатта дүкендер бар ойыншықтар, киім және т. б
Айнура Касымова
15 қараша 2024
Дәмді пісіру!! Жаңа піскен жемістер, көбірек кассалар жұмыс істесе жақсы болар еді. Бағалар әдеттегідей бір нәрсе қымбатырақ бір нәрсе арзанырақ.
Амир Мухортиков
4 қазан 2023
Бір рет қолданылатын жоғары сапалы шыныаяқтар мен олар туралы жындымын маған өте ұнайды Мен таң қалдым. Қызыл, көк, сары. Мөлдір!!! Мен шошып кеттім. Кішкентай нәрселерде тауарлардың өте үлкен ассортименті бар. Бірақ менің ойымша, шыныаяқтар-бұл ең жақсы. Қызметкерлер жоғарғы және тазалық та.
Антон М.
6 сәуір 2023
Жақсы дүкен. Үлкен таңдау. Дүкенде керемет пісіру. Тіпті бірден жеуге болатын үлкен аймақ жоқ. Негізгі сатып алу себетінің бағасы басқа супермаркеттерге қарағанда жоғары. P. S. дүкеннің жанында мысық тұрады
Станислав .
30 қазан 2023
Үлкен супермаркет онда стандартты өнімдер жиынтығынан басқа, кондитерлік өнімдер мен жартылай фабрикаттардың үлкен ассортименті бар. Мейірімді қызметкерлер. Кемшіліктердің ішінде баға деңгейі орташадан жоғары.
M
Maral Kalakova
23 тамыз 2025
Супер дүкен! Әрқашан бәрі жаңа, дәмді. Қызметкерлер бәрін сыпайы, көмектеседі, айтады. Және бағалар қалыпты
Жулдыз Баймуканова
13 желтоқсан 2022
Дәмі наурыз пісіру әрқашан дәмді және жаңа. Өте көп әртүрлілік. Тауарлардың сапасы.Бірақ жалғыз нәрсе, әрине, бағалар сәл көтеріледі, бірақ қазір бағалар бәріне өсуде. Негізінде, маған бәрі ұнайды, әсіресе оларды пісіруді атап өткім келеді)) біз үнемі сатып аламыз , өйткені біз жақын жерде жұмыс істейміз. Жалпы алғанда, оларға тұрақты клиенттерге карточка жасау жақсы болар еді, қанша % жеңілдік немесе әр сатып алу кезінде бонустар жиналады.
Гулим Алихан
1 сәуір 2024
Үлкен супермаркет. Каспий және жусан банк банкоматтары бар . Супермаркетте жаңа піскен тоқаштар, торттар бар. Ет бөлімі бар. Жалғыз нәрсе-азық-түлік бағасы сәл жоғары.
Анастасия Счастливая
24 қыркүйек 2024
Өкінішке орай, мен дүкен күзетшісі тарапынан өте дөрекі көзқарасқа тап болдым. Рюкзакты тапсыруды өрескел талап етті. Мені ұстап алды, бұл жол берілмейді, менің ойымша, дүкенде камералар бар және клиенттерді ұстап алуға мүлдем жол берілмейді. Менде дүкенде сатылатынға ұқсас тауарлар болған жоқ, ал жеке құнды заттар болды. Мен тез сатып алуға бардым, бірақ көңіл-күй бұзылды. Күні 24.09.24, уақыты 20: 45. Дүкен жақсы болғанымен, басшылық бұл жағдайға назар аударғанын қалаймын.
Ф
Феликс Ботвин
15 наурыз 2024
Керемет супермаркет, сапалы өнімдер, нан мен түрлі нан өнімдерін пісіретін өзінің наубайханасы бар, екінші қабатта әртүрлі бутиктер орналасқан
Aliya Btikova
11 ақпан 2024
Үлкен ассортимент, біз салат кондитерлік өнімдерін сатып аламыз . Барлық кассаларға қызмет көрсетіледі. Сызықтар жоқ.
Анжелика Акопян
25 наурыз 2024
Маған бұл супермаркет өте ұнайды. Әрқашан бәрі жаңа. Барлығы бар. Өте үлкен таңдау. Сатушылар мейірімді. Тазалық пен тәртіп.
Акбота Жамбулова
пісіру сапасы керемет, бәрі өте дәмді және таңдау көп 🙌 🏻
S
Samal Asanova
28 желтоқсан 2023
Пісіруәдімгі және жаңа. Өте көп әртүрлілік.Бірақ, әрине, бағалар біршама жоғары, бірақ фондағы музыка атмосферасы бұл наубайханаға баруды одан да жағымды етеді.
Захар Степаненко
30 қыркүйек 2023
Үйге арналған заттарды сатып алуға тамаша орын. Мен көп мөлшерде азық-түлік сатып алуға барған кезде, мұнда. Өйткені-мұнда үлкен таңдау бар, көбінесе ыстық ұн өнімдері және заттарды жинауға арналған шкафтар бар азық-түлік сатып алғанда.
Александр Милютин
11 қаңтар 2024
Жақсы пісіру, сапалы таңдау үшін жартылай фабрикаттар. Өте дәмді разносолдар. Мен ұсынамын
Евгений Г.
20 сәуір 2022
Негізінде, жақсы дүкен. Кемшіліктері бар, сіз жаңа емес тағамдарға қол жеткізе аласыз, шеберхана жаңадан жасырылған, сондықтан біз мұқият таңдаймыз, сонымен қатар тағамның ассортименті өзгермейді, ыдыс-аяқ тез жалықтырады. Кассада, көбінесе кезектерде, кейде 4 - тің бірі жұмыс істейді, артынан халық жинайды.
Анна Волковская
26 шілде 2022
Пісіру өте жақсы (синнабон жалпы Ван лав), салаттар мен дайын блбда өте дәмді, бағасы қол жетімді, әрқашан үлкен ассортимент, қызметкерлер жауап береді, әрқашан таза
Раиса Ирбитская
4 желтоқсан 2024
Дүкен жақсы жаңа піскен тоқаштар . Үлкен таңдау . Бірақ барлық басқа супермаркеттерге қарағанда қымбат
Гульнара Оспанова
7 қыркүйек 2024
Жақсы базар. Барлық тауарлар ассортиментте. Дәмді кондитерлік өнімдер, мүкжидек пен лингонберридің керемет сусындары. Сыпайы қызметкерлер, әрқашан егжей-тегжейлі кеңес береді.
Сацита Мударова
18 наурыз 2023
Сіздің деңгейіңіздегі тауарлардың сапасы, өнімді таңдау өте үлкен, пісіру әрқашан жаңа және үлкен ассортимент,қызметкерлер өте сыпайы, тазалық пен тәртіп.
Я
17 қыркүйек 2021
Ыңғайлы және үлкен тұрақ 2 қабатта Алтын кілт Супермаркеттен олар табиғи сүт өнімдерін сатады Кондитерлік дүкен бар Ет бөлімі Дүкеннің ішінде тамақ ішуге болады
Елена Идрисова
30 шілде 2024
Әрқашан өте ыңғайлы жаңа піскен тағамдар нан пісіру үйде тамақ дайындауға уақыт жұмсаудың қажеті жоқ.
Николай Горшенин
13 тамыз 2023
Тамаша ассортимент. Бірақ жоғары баға белгісі. Помощественный бұл олар үшін арзанырақ Тапсырыс қымбатырақ. Біз тек үмітсіздіктен соңғы шара ретінде барамыз. Арзанырақ нұсқалар бар. Бірақ мен тағы да қайталаймын ассортимент кейде бұл маңызды.
Alfiya
11 қараша 2021
Керемет дүкен, бәрі болған жағдайда: өнімдер, тұрмыстық химия, жаңа піскен кондитерлік өнімдер мен жемістер, сатушылар сыпайы. Ішінде"қасапхана"
Дарья Кирьянова
22 қараша 2021
Аудандағы керемет дүкен, сізге қажет нәрсенің бәрі бар, әсіресе тамақ дайындау өте қуанышты. Барлық тауарлардың үлкен ассортименті, керемет ет бөлімі, бүкіл дүкендегі тазалық пен тәртіп.
M
msibmv
27 ақпан 2023
Дәмді дайын тағам, пісірудің үлкен таңдауы, өнімдердің үлкен таңдауы, бірақ бағасы өте қымбат, орташа дүкеннен 30 пайызға жоғары
Ай Мука
8 маусым 2022
Пісіру нашарлады. Құймақ содамен беріледі. Толтырғыш печенье гүлдейтін сияқты. Бағалар аула дүкендеріне қарағанда қымбатырақ. Таңдау бар . Ет жақсы бөлімі. Жаңа піскен ет . Тартылған ет жақсы
I
Iqhome. kz
4 сәуір 2023
Пісіру және дайын тамақ қаладағы ең жақсы, баға-сапа-тұрақтылық басқалар үшін қол жетпейтін биіктікте, бұл қаладағы жалғыз дүкен емес және жеткізу де бар!!!