Vector

Жаңалықтар

J
Jastina Rusakova
18 маусым 2025
Тамаша бастауыш мектеп, директор бомба Балалар үшін ең жақсысы, жоғары деңгейдегі кәсіби мұғалімдер. Білім Мінез-құлық этикеті Психологиялық даму Әлеуметтік даму
Екатерина Романова
1 маусым 2024
Біз Алматыға Санкт-Петербургтен көшіп келдік, ал бала Вектор мектебіне барды, бұған дейін ұлы да жеке мектепте оқыды, мен одан да жақсысы мүмкін емес екеніне сенімді болдым, мен қателестім)) қараша айына дейін мен балалардың достасқанын, мұғалімдердің оларға қалай қамқорлық жасайтынын және бұл не екенін көрдім тек мектеп емес, үлкен отбасы. Балалардың негізгі қажеттіліктері толығымен қамтамасыз етілген және бұл даму үшін тамаша негіз. Мектепте білім деңгейі өте жақсы, барлық негізгі пәндер биіктікте, балалар үнемі Республикалық олимпиадаларға қатысып, бірінші орындарды иеленеді. Сонымен қатар, факультативтер мен үйірмелер бар: бассейн, шахмат, теннис, ИЗО, би, футбол және т.б. жыл соңында сынып оқушылары жүлделер ұтысына қатысты, Биыл үздік оқушылар Түркістанға экскурсиялық сапарды жеңіп алды, ата-анасыз оқытушылармен бірге жүрді. Балалар риза, ата-аналар сабырлы. Осы оқу жылы үшін рахмет, қиын кезеңде мектепті қолдау біз үшін баға жетпес болды! Мектепке одан әрі даму мен өркендеу тілеймін.
Э
Эрик  Цой
14 мамыр 2024
Біз ұзақ уақыт бойы ұлымызды оқытатын орын іздедік. Интернеттегі пікірлерді қарап, балалары жеке мектептерде оқитын басқа ата-аналармен сөйлесті, тіпті әртүрлі оқу орындарына экскурсияға барды. Ұзақ ізденістердің нәтижесінде біз Сашаны осында жіберу туралы шешім қабылдадық. Заманауи оқыту бағдарламасы. Күшті педагогикалық құрам, жоғары жұмыс қарқыны, бірақ сонымен бірге балаға жеке көзқарас. Ата-аналармен мектеп үнемі байланыста, бәрі өте айқын және кәсіби.
Азамат Тусупжанов
30 тамыз 2022
Cәлеметсіз бе. Біз ұлымызды 1 қыркүйектен бастап, дайындық"0" сыныбына жібереміз алғашқы әсерлер жақсы. Балаларды,үйірмелерді,секцияларды бөлек ақыға тасымалдау бар. Таңдау сіздікі. Үлкен жұмыс өтілі бар педагогикалық құрам. Егер сіз балаңызды өзіңіз әкелуді шешсеңіз,автокөлікке арналған екі кіреберіс жол. Тамақтану 3x бір реттік, ұзартулар бар топ, сағат 17-ден 19-ға дейін, назар аударыңыз (қосымша ақысыз). Балаларға арналған "тағамдар" да бар. Сынып 14 баладан тұрады,бұл әр балаға жеке көзқарас болатынын көрсетеді. Мектеп процесінің нәтижелерін көрейік.
Сания М.
15 сәуір 2024
Жақсы коттедж типті мектеп, оның вайбасы және балалар арасындағы атмосферасы бар. Біз ұзақ уақыт бойы күмәндандық, бірақ мұғалім мен қызметке назар аударғандықтан мектепті таңдадық. Сондай-ақ, ішкі көшелермен біздің жеке секторға жету үшін тамаша орын.
Азамат Азамат
1 желтоқсан 2022
Cәлеметсіз бе. Бәрі жақсы, біз және біздің ұлымыз бұл мектепті өте жақсы көреміз. Мұғалімдер мен тәрбиешілердің оқушылармен қарым-қатынасы өте жақсы. Мектептегі атмосфераның өзі біздің балаларымызды үй жағдайында сезінеді. Ұлы оны өте жақсы көреді және қуана-қуана, мектепке бару үшін таңертең еш қиындықсыз тұрады. Біздің сынып жетекшіміз Ләлі Сағатқызына, мұғалімдерімізге және мектеп басшылығына рахмет. Тамаша атмосфера мен балаларымызды тәрбиелеу үшін . Құдай сізге барлық денсаулық пен әл-ауқат сыйласын. Амин
Татьяна Тн
23 қараша 2023
Пікірлер тек оң, бала мектепке қуана барады. Балаларға сезімтал және мұқият қарайтын тамаша отбасылық орта. Мұғалімдер кәсіби, балаларды жақсы көреді.
Баглан Т.
26 мамыр 2024
Жылды үздік аяқтап, біздің Вектор мектебін таңдағанымызға өте қуаныштымыз. Нағыз үлкен отбасы онда балалар да, ата-аналар да, тәрбиешілер де достасады.
Татьяна Д.
1 маусым 2024
Тамаша мектеп, ұжым тату. Директор үлкен жүрегі бар адам. Біз бір үлкен отбасы сияқтымыз. Қаладағы балаларды жақсы көретін жалғыз мектеп
Alexandr Bedarev
20 наурыз 2025
Ұлы осы мектепте оқиды. Бәрі жақсы.
Алексей Шумаков
11 қазан 2024