Валери

Анна Ч
16 маусым 2024
Тамаша орын . Өте мейірімді қызметкерлер . Барлық жерде жөндеу және тазалық. Айтпақшы, баратын адамдар да мейірімді және көпшілікте тәрбиеленеді . Жалпы Егер сіз қалағаныңызша жүзуге және залда жаттығуға және топтық сабақтарға қатысуға болатын орынды қаласаңыз мұның бәрі уэлкомның уақыт шектеулерінсіз
Казарян Виктория
14 наурыз 2025
Салқын спортзал, таза бассейн, адамдар көп емес, өте ыңғайлы, әкімшілер мейірімді. Тек жағымды эмоциялар
Еркебулан Кантарбеков
8 қазан 2023
Жазғысы келмеді, бірақ мәжбүрледі. Бір-екі рет болды, сабақ залы мен бассейн жаман емес, бірақ қызметкерлер мейірімді болмаса да, олар сыртқы келбеті немесе әмияны бойынша жақсылық пен іріктеумен кездеседі. Велери мекемесінің қожайыны сабақтан бас тартуды шешкен сияқты, себебі олар сабақ үшін 60 мың теңгені картамен, қолма-қол ақшамен немесе Каспийге немесе жоғарыдан +3% басқа банктің картасымен қабылдамайды. Ол өзін лайықты және клиентке бағытталған мекеме ретінде көрсетеді, дегенмен бет-әлпет және салықтан жалтару. Мен бірлік қойдым, себебі бағалау жоқ, Кері байланыс жіберілмейді.
Анастасия Орлова
16 желтоқсан 2021
Тамаша орын. Басшылық пен қызметкерлер жайлы атмосфера жасайды. Біз бір жылдан астам уақыт қуана келдік. Әрқашан таза, тыныш жанмен біз баланы жүзуге апарамыз.
Алена Гончаренко
27 қараша 2022
Жалпы, жайлы орын ...арзан емес. Бассейн жылы. Жақсы жаттығу залы. Жалғыз теріс...әйелдер киім ауыстыратын бөлмеде..ұлдар үнемі киінеді. Мұны қалай түсіндіруге болады.. белгісіз. Аналар ересек ұлдарының киімін ауыстырады..7 мысалы ..жылдар. олардың өздері тұрмайтындығына түрткі болу. Маған бұл өте таңқаларлық бұл әкімшіліктің жолын кеспегені.
Александра Шульгина
14 қараша 2024
Тамаша, таза спорт залы және бассейн. Сыпайы қызметкерлер. Мен ұсынамын..
Никита
20 желтоқсан 2019
Жазба сізді қабылдамауы мүмкін екеніне дайын болыңыз-басқа клиенттерге сіздің брондалған уақытыңызға қызмет көрсетіледі.Мен Раиса Николаевнаға жазылдым-бір апта ішінде, күндізгі 12-де, соңында 12: 00-ге қоңырау шалып, алда тағы екі клиент бар екенін хабарлады, біз үлгермейміз-13:00-ге келіңіз, мен келістім. Алдын ала қоңырау шалмас бұрын, олар тіпті ертерек өтуге болатынын айтты. Мен сағат 12:50 - де келдім, қоңырау шалдым-олар маған отырыңыз\күте тұрыңыз деп жауап берді. Нәтижесінде ол отырды және 50 минуттан астам күтті, телефонға жауап бермеді, қабылдауда қоштасып, кетіп қалды. Ең бастысы, олар тіпті қоңырау шалмады және бұрмаланбады! Бұл клиенттерге деген көзқарас. Бүкіл жұмыс күні-құйрық астындағы мысық. Кім өз уақытын бағаласа, абай болыңыз.
Наталья
23 желтоқсан 2023
Керемет, таза, басик жай ғана❤️жақсы жаттығулар, керемет уақыт
татьяна Ишутина
18 наурыз 2022
Мектеп жүзу-бұл жай ғана сұмдық. Жаттығу ұялы телефонда отырады. Балалар өздеріне беріледі.
Галина Тарасова
19 маусым 2024
Керемет сұлулық салоны! Мен мұнда көптеген жылдар бойы шаштараз жасадым және ешнәрсе үшін шеберімді басқасына айырбастамаймын;)
Динмухаммед Бахтияр
23 қыркүйек 2023
Өте жақсы фитнес орталығы мен бір рет бардым бірақ маған мұнда жан мен дене үшін бәрі ұнады, мен бәріне кеңес беремін
Виталий Дмитриев
Мен ол жаққа бармағанымды бірден айтамын, бірақ менің досым Валери ұжымы туралы өте жақсы сөйледі, жаттығу нәтижелері, мен құшақтасып қуандым ))
Дима Дима
29 желтоқсан 2024
Барады
Наталья Ходина
6 желтоқсан 2022
Жақсы орын, керемет сұлулық салоны!! Келушілерге мен шебер Валерияны ерекше ұсынамын
наталия денисова
12 желтоқсан 2024