Урюк

Мәзір

Aliya Temirova
27 қараша 2025
Жақында сіздің мекемеге барғаныңыз туралы өз әсеріммен бөліскім келеді. Палауға тапсырыс бергеннен кейін мен бірнеше мәселелерге тап болдым: 1. Тағам салқын түрде ұсынылды және табаққа жағылды, бұл қызмет көрсету стандарттарына сәйкес келмейді және тәжірибені бұзады. 2. Қызмет өте аз болды-бағаға сәйкес келмейді. 3. Жалпы әсер бұрынғы көлемі мен сапасын сақтай отырып, тағамдардың қымбаттауына байланысты нашарлады. Тағамның дәмі, әрине, жаман емес, бірақ бұл сәттер келудің ләззатын айтарлықтай төмендетеді. Сіздің қонақтарыңыз жайлы әрі жағымды қызмет алуы үшін қызмет көрсету сапасына және баға мен порция арақатынасына назар аударуыңызды сұраймын.
Мадина С.
2 қаңтар 2025
Тамақ өте орташа, ерекше ештеңе жоқ. Қазақ шайы-бұл сүт қосылған кружкадағы пакет. Даяшы өте тітіркендіргіш, 4 рет десерт ұсынды, неге!?
Бахытжан Бакиев
10 тамыз 2024
Соңғы рет болды және көңілі қалды. Даяшы шелпек әкелген алғашқы балғындық емес (шелпектің иісі мен көрінісі айқын болды.мұны білу үшін), біз балғын әкелуді сұрадық, ол оған жауап берді ол бүгін дайындалды және бұл көзге ашық өтірік болды. Біраз уақыттан кейін ол жаңасын әкелді, ол да жаңа емес еді. Дәмі солай болды, нан Жаңа емес еді. Жарайды нан нан жеп, жейміз. Содан кейін лагман әкелінді, ал кеспе піспеген болып шықты, бірақ әйтпесе ет, бәрі керемет болды. Олар ет жеді, кеспе жеуге тырыспады. Содан кейін олар қуырылған баклажаннан салат әкелді, ал кешегі салат сыртқы түрі мен дәмі бойынша болды. Бұл урюкта бірінші рет болды. Мен ешкімге ұсынбаймын, мекеме 5-тен 1-ге бағаланады. Ақша мен уақытты жұмсау маңызды емес, бірақ алдаудан қатты ренжіді...
Енлик Ахметова
16 қазан 2025
Дәмді тағам, қолайлы баға, рахмет әкімшіжәне мәселені тез шешті!
Альберт Шакиров
11 мамыр 2024
Өте дәмді тағам. Біз бірінші рет емеспіз. Ал салаттар жаңа піскен көкөністерден жасыл және ыстық-бәрі жақсы. Лагман мен Палау ұнады. Десертке арналған жеміс шайы мен баклава да керемет болды. Ең бастысы-бәрі арзан
Кимлач Сергей
12 қаңтар 2025
Бәрі жақсы сияқты, бірақ уау жоқ. Мүмкін мен палауға тым талапшыл болсам да, бүлінген шығармын
CharmTech | OnePlus 12 Hype
23 желтоқсан 2023
Мен, әрине, тамақ керемет екенін түсінемін. Бірақ қызметкерлер бұл қателік! Мәзір мүлдем басқа үстелге қойылып қана қоймай, бірден алынып тасталды. Тапсырыс беру нәтиже бермеді, сонымен қатар тағамнан ләззат алыңыз. Бізден 6 рет өтті, бастысы келді, тіпті әкімші тапсырысты қабылдамады. Ұят!
Гульзада Асанова
25 тамыз 2022
Өте жақсы мекеме, дүкеннен кейін отбасымен кешкі асқа тоқтады тапсырыс берді лагман гуиру, цомян және котлеттер ұлына арналған үй, менің ұлым гурман оған өте ұнады. Қызметкерлер сыпайы, мейірімді, кафе әкімшісі өз жұмысын жақсы біледі. Барлығы дәмді болды, Мен сізге үлкен саябақта осы Урюк кафесіне баруға кеңес беремін. Рахмет үлкен аспаздар бұл біз үшін өте дәмді.
Александр Овеснов
11 мамыр 2025
Тегіс орталықта Палау жоқ. Жалпы, біз қазірдің өзінде жабылып жатырмыз-деді Сыпайы қыз маған кешкі сегізінші жартысында кіре берісте. Бұл мекеме туралы білуіңіз керек барлық нәрсе.
Nick Tklch
11 маусым 2023
бағасы сапаға сәйкес келеді) бәрі дәмді және тез. Рахмет, Мен тағы да тоқтаймын. Кептірілген жеміс компоты жай бомба 🤙 🏿 егер ақ тұздық палауға барса, ол жерден мүлдем кетпес еді
Иммануил либерманн
24 тамыз 2024
Міне, менің оң пікірімнен жарты жыл өтті және пікір қатты өзгерді.егер сіз оны күтсеңіз, тағам әлі де дәмді болады.алдымен даяшыны жарты сағат күтті, олар одан білді-Палау жоқ, Лагман жоқ, тұшпара жоқ.сағат 5-те
З
Зарина
7 желтоқсан 2024
Гранд парк СОО дағы кез келген кафе өте дәмді әдемі қызмет сыпайы қызметкерлер 🙏 😍
Линда Мухамеджанова
10 сәуір 2025
Супер Палау ет көп бұл тағам кішкентай балаларға пайдалы
Антон Украдыга
21 маусым
Тағам қалыпты дәмді, қызметкерлер жалпы мейірімді, қоршаған орта жағымды
Владимир 213704
Биіктікте қызмет көрсету, ас үй әлсіз
Александр Вагнер
25 маусым 2022
Дәмді және қымбат емес жеуге болатын қалыпты кафе. Жақсы қызметкерлер, жақсы мәзір, дәмді.
Abdul Bari Shah
10 қараша 2025
Дәмді тағам және тұтынушыларға жақсы күтім жасау
Түпнұсқаны көрсету · English
Ардак Жузенова
26 қазан 2025
Урюк бұл дәмді, шын жүректен, біз дәмді түскі асқа барғанды ұнатамыз
Николай В.-О.
19 тамыз 2025
Палау сағат 19 да Палау жоқ орталық Жақсы нәрсе, өзбекте бар
Miss Heli Mishel
12 тамыз 2025
Жақсы кафе, маған сорпалар ұнайды
Сергей Смолянинов
25 маусым 2024
Бұл әдемі жерде ең сәтсіз нәрсе-бұл атау!!!! Атмосфера, қызметкерлер, және барлық дәм демалуға және, әрине, гастрономиялық рахатқа ие!!! Өте ұсынамын!!!
Евгения Иваныш
Өте дәмді тамақтандырылды👍
Виктория Борисова
13 наурыз 2025
Жылдам тағамдар үшін тамаша орын.
N
Natasha Bazhenova
15 қазан 2021
Палау әрқашан майлы, түскі асқа барыңыз Палау әрқашан қорқынышты
полинка малинка
20 желтоқсан 2025