UPS

алексей ш.
7 маусым 2025
Тез анық, олар кедендік рәсімдеу үшін ақша алды, содан кейін олар 130 000 сұрады, өйткені пакет жеке пайдалануға арналмаған, нәтижесінде үшінші тарап үш есе арзан кеден алды, бірақ ups 3500 ешқашан қайтарылмады.
Rozaliya Rybina
Құжаттарды шетелге жіберу . Барлығы анық және үйлесімді. Жылдам және сыпайы қызмет . Қымбат, бірақ сенімді. Алушы сол күні хабарлама алды. Біз жеткізуді күтеміз.
Светлана Вагизова
28 маусым 2022
Пікірлерді оқығаннан кейін олар үрейленді, тк Пәкістаннан Қазақстанға сәлемдеме күтті. Нәтижесінде барлығы жақсы әкелді, мен Қарағандыда қызметкерлердің ізгі ниетін атап өтемін (атап айтқанда, Анастасия пакеттің барлық күндері қысқа тұйықталу арқылы көмектесті, оған үлкен алғыс, курьер Сергей алдын ала қоңырау шалып, қолына алып келді, бәрі табиғи түрде тегін). Сәлемдеме мақсаты бойынша Теміртау қаласына жеткізілді . Мен 2 аптада келдім, соның ішінде кеден және т.б. (Кедендік алым 3500 теңге төленді)
TF_Ghost_1_4_1
5 маусым 2025
Бір айдан астам уақыт ішінде сәлемдеме қоймада ілулі тұрды және ол жерде ілулі тұрады. Қозғалыс жоқ. Қолдау үнсіз.
Алексей Иванов
5 маусым 2023
Мен қоңырау шалмадым - шолуларға қарағанда нақты емес! Сондықтан мен кеңсеге келісімшартқа қол қою үшін келдім (сіз онлайн режимінде бола аласыз) Жеткізу күн сайын болды. Курьер таңертең қоңырау шалып, жеткізу уақытын талқылады. Филиал рахмет Мен Марияға айтқым келді. К берілген ақпарат үшін Себебі мен жүкті осы қызмет арқылы бірінші рет алдым.
Руслан
29 желтоқсан 2022
UPS биіктікте! Дегенмен, Халықаралық компаниядағы қызмет стандарттары, өз саласындағы көшбасшылардың бірі-бұл керемет! Мен Жапониядан Қазақстанға бар болғаны 6 күн күттім. Содан кейін 2 күн кедендік рәсімдеу және үйге жеткізу, олар символдық ақшаға UPS алды. Қызмет ең ыңғайлы және ыңғайлы.
E
eленa авдеевa
24 желтоқсан 2025
Логистикалық компания, әлемдегі ең алғашқылардың бірі. Қазақстанда осы шағын кеңседе және шағын штатта ұсынылған. Барлығы сияқты-жағымды және жағымсыз жақтары бар. Бірақ адамдар тырысады, жұмыс істейді және әрине бәріне ұнамайды. Мен компания әлі де бағаланады деп үміттенгім келеді. Және оң пікірлер көп болады.
Марина Ефимова
11 шілде 2024
Алғысымды білдіремін, олар пакеттің қайда екенін түсінуге көмектесті. Рахмет!! Өте керемет олар ватсапқа жауап бере алады Мен Лондоннан сәлемдемені күттім, қызықты сәт, әсіресе Ресейде. Ұжымға алғыс айтамын!
Яков
14 ақпан 2025
Мен АҚШ-тан жеке үлкен пакет алдым. Мейірімді және мейірімді қызметкерлер. Барлығы рәсімделді, көмектесті, қолдады. Рахмет
M
Mayya Atajanova
22 қазан 2025
Тамаша Курьерлік қызмет. Сенімді және сыпайы, мейірімді қызметкерлер.
Ирина
8 сәуір 2023
Менің өмірімдегі ең нашар жеткізу. Олар бір күнде уәде берді, бір күнде әкелді. Ақпарат алу мүмкін емес. Немесе сіз аласыз-және ол фантастикалық, шындыққа ешқандай қатысы жоқ. Бірақ, жарайды, толық сұмдық бұл Қазақстанмен шекарадан өту туралы белгісі бар ішкі паспортты (нақты РФ) немесе визаны ұсынуды талап ететін кеден бөлімі 🙈 🙈 🙈
Дмитрий Кигай
18 желтоқсан 2022
Супер жылдам жеткізу. Ол кедендік рәсімдеуге келді, кедендік рәсімдеу үшін не, қалай және қайда бару керектігін түсіндірді. Мен сол күні пакетті таңдадым.
Кирилл К.
8 желтоқсан 2022
Біз Еуропадан осы көлік компаниясы арқылы жеткізуді үнемі қолданамыз. Барлығы мерзімінде келеді, ресімдеу жедел, персонал барабар.
Sabina S.
8 қыркүйек 2022
Пакет қала бойынша дөңгелектенеді, gps-те олар мені таңертең ерте және кешке емес деп белгілейді, бірақ жүргізуші көрші ауданда болып, "фонарьдан" атап өтті, нәтижесінде олар жұмысқа жеткізіледі деп үміттенемін мен курьерге өзім қоңырау шаламын
Руслан А.
24 тамыз 2022
Сәлемдеме мұздатылған, телефон алынбайды, вацапаға жазылмайды...нөлдік ақпарат, жеткізілім бағасы жылқы, сонымен қатар кедендік ресімдеуге жүктеуге тырысады....пайдаланылған ноутбук үшін, лимиттен аспайтын құны бойынша
Саламат К.
14 наурыз 2025
Әлемде жүктерді жеткізу және кедендік құжаттарды ресімдеу бойынша қызмет көрсету, брокерлік қызметтер, логистика сүйемелдеу бойынша танымалдығы артып келе жатқан курьерлік компания
Кучук Айдаров
Жиіркенішті. Біраз уақыт пакетті алып үлгерді, трек коды Болғаны жақсы болды.
Евгений Д.
13 қаңтар 2023
Голландиядан сәлемдеме тезірек жүреді қарағанда UPS бұл сәлемдемені қала бойынша жеткізеді. Сонымен, олар жаман жұмыс істемейтін сияқты. Егер біз басқа компаниялармен салыстыратын болсақ, онда басқалардан жақсы да, жаман да емес.
Кайрат Д.
2 сәуір 2024
Көптеген телефондар контактілерде көрсетілген, бірақ ешқайсысына қоңырау шалған жоқ. Маған келіп түсу және кедендік ресімдеу туралы хабарлама келді, бірақ кіммен байланысу керектігі көрсетілмеген.
кирилл груздев
7 наурыз 2024
Барлығы керемет. Жылдам, сыпайы және мейірімді . Реулаендую
Анонимді пікір
5 желтоқсан 2022
Тіпті" 1 " қоюға ештеңе жоқ: тіпті қоңырау шалу мүмкін емес-бос емес, олар телефонды алмайды.
Anon
30 тамыз 2022
Ұлыбританиядан сәлемдеме Қазақстанға 3 күнде жетті. Бірақ Қазақстанда ол қоймада бір айға ілінді!!!! Операторларға қоңырау шалу мүмкін емес. Мен бір апта бойы үздіксіз қоңырау шалдым, ешкім жауап бермейді.
Михаил Б.
11 тамыз 2020
Қызмет көрсету сапасымен, оның ішінде жұмыс жылдамдығымен жұмыс істеу керек.
Алексей Кузнецов
10 наурыз 2020
тек пошта, ыңғайсыз, тұрақ жоқ
M
Маған бәрі ұнайды
D
Diana Aman
7 қараша 2023
Бағалар ғарыштық! Қызмет көп емес!
Andy G.
7 шілде 2022
Түтіктерді алмаңыз. Байланыс өте нашар
R
Ruslan
19 тамыз 2022
Тез қызмет етті, керемет!
Карлито Карлито
6 маусым 2022
Бір ақпаратты күні бойы күтті. Бір-біріне футбол ((қатты еленбейді
GTL-Kazakhstan Energy
3 ақпан 2022
Телефон көтерілмейді, мен өте қиын жұмыс істеймін
Л
Лаззат Есмагалиева
5 қазан 2023
Мейірімді қызметкерлер
Aslan Rysbekov
10 ақпан 2023
Егер 0 балл болса, мен оны қояр едім , Мен бұл курьерлік қызметке енді ешқашан түспеймін деп үміттенемін.
Ivan Yelena
18 қаңтар 2023
Absolutely unreliable and awful client services
Евгений Г.
11 қазан 2022
Қоңыраулар үнемі еленбейді
Baglan Aidynbayev
12 ақпан 2019
Кеңсенің орналасқан жері ыңғайлы емес.
Сауле
29 шілде 2023
Навигатор жолды нашар көрсетті, былай деді: жүргізуші мені Луганскиймен алып бара жатқанда Байтасов көшесіне, Сәтбаев көшесіне бұрылу керек. Жүргізуші мен маған навигатордың нұсқаулары ұнамады
NIKTO
12 желтоқсан 2019
Онда жұмыс істегіңіз келеді!!!! Бірақ мені ин-язды (ағылшын)нашар білгендіктен алған жоқ