Upper Station

Oleg Simonov
29 тамыз 2025
Бұл станцияда керемет сусындары бар бар бар, сонымен қатар сіз түрлі-түсті Барыспен суретке түсе аласыз
Оператор связи "Алло Инкогнито"
27 маусым 2019
Трансфер станциясы ұмытылмас көріністер мен ыстық шай ішуге мүмкіндік береді. Қар мен жаңбыр бұлттарының деңгейінен жоғары-күн, қар және көк аспан бар! Трансплантацияға асықпауды және қарлы-шуақты ауадан ләззат алуды ұсынамыз!
Юлия Кныш
9 қыркүйек 2024
Олар келген кезде бұлтты және қар жауды, бұл әдемі көріністерден толық ләззат алуға кедергі болды
Владимир
13 қыркүйек 2018
Комби 1 кабельдік көлік Трансфер станциясы, қонақ үй бар кафе және дәретхана фотосуретке ыңғайлы алаң.
Илья Евгеньевич Кудрявцев
10 мамыр 2024
Бұлттар төменнен, ал сен олардың үстіндесің-көрініс пен фотосуреттер керемет. Бұлттардың үстіндегі ұшақ сияқты )
Владимир П
3 тамыз 2024
Адамдарды кабиналарға отырғызуды нашар ұйымдастырғаны үшін Минус.
Артём О
4 ақпан 2024
Қар Қонақ Үйі...есіктер ешқандай оқшаулауды қамтамасыз етпейді. Электр жылыту. The дубак the жылу, ылғалдылық 10-15% көздер құрғайды, мұрын және тамақ сонымен қатар. Ұйықтау мүмкін емес. Жастықтарда синтетикалық қыстағыш жыртылған. Түні бойы бір нәрсе шу шығарады, оның ішінде көршілері де төсегінде естіледі. Ыстық сумен үзілістер, қайнаған су, мұз. Мен ешқашан жуа алмадым. Ол үш жұлдызға жетпейді.