Unityre

Адема Ш.
2 қараша 2023
Сервис жаксы, тез жасап берді
Дмитрий Ким
4 қараша 2025
Тек сол жерде мен аяқ киімді ауыстыруға тырысамын, әсіресе қарапайым шинаны орнатқаннан кейін табалдырық кептеліп қалды. Жазу бойынша жұмыс, жылдам. Дөңгелектерді жуу, пакеттер бәрі бар. Ыңғайлы күту бөлмесі. Бір рет бұралған, тек келесі маусымда табылды. Түсіндірді, тоқтады, бәрін түзетіп, кешірім сұрады. Жұмысшылар ұзақ уақыт бойы бірдей болды, кім жасағаны белгісіз болған кезде мұндай сұйықтық жоқ. Жол бойындағы бағадан сәл қымбатырақ, бірақ олар жауапкершілікті алудан қорықпайды.
Руслан Халимбеков
Мен трансферге келдім. Мен резеңкені басқа жерде ауыстырдым-дөңгелектер жиек бойымен үнемі түсіп тұрды. Айдаудан шаршадым, осында келдім. Енді бәрі жақсы, олар мұны жасады, қысым ұстап тұр
Ибраhим Каким
10 шілде 2024
Бұл шиналар дүкенінде ол қалай ашылды Мен бірден қызмет көрсете бастадым! Балалар өз жұмыстарын біледі, айтады, көрсетеді және кепілдік береді! Кепілдік бойынша маған хабарласуға келгенде Николай бәріне көмектесті тіпті екі аптадан кейін жаңа шиналар бүкіл жинақты берді! Балалар, сіздер Астанадағы үздіктерсіздер! Алла саған денсаулық, бақыт бер! Сіздің ісіңізге өркендеу!
Stanislav Stepanenko
2 маусым 2025
Тамаша қызмет, балалар жақсы. Олар шиналарды таңдауға көмектесті және машинаға өте тез орнатылды! Ұсынамын !!
490387 Омар
24 қараша 2024
Жақсы жұмыс жүйесі, бәрі тез және анық. Білікті қызметкерлер және клиентке бағытталған компания. Жылдамдық пен сапа күткеннен асып түседі! Мен ұсынамын
E
Erzhan K.
22 тамыз 2023
2023 тамызында болды Ыңғайлылық: - дөңгелектерді сақтаудың болуы; - дөңгелектерді міндетті техникалық жуу; - болттарды / гайкаларды бұрау кілтімен қатайту; - дөңгелектерді фирмалық пакеттерге орау; - онлайн жазба. Кемшіліктері: - домкраттардағы резеңке тіректер қазірдің өзінде тозған, жанасуға құлайды, өзгеретін уақыт келді, сіз домкрат автокөлікпен жалаңаш темірмен байланыста болады және түбін бұзуы мүмкін деп айта аласыз (олар ауыстырылады деп үміттенемін, әйтпесе жүруге құлықсыз); - кіреберіс жол өте ыңғайлы емес; - аумақтың жанында көптеген адамдар топырақта жүреді, шаң бар.
Ербол Сансызбаев
6 қазан 2025
Тамаша Шина дүкені, шинаны орнату бар. Жалғыз қолайсыздық-бұл басқа ғимараттағы касса. Егер жаңбыр, қар, жел болса, ыңғайсыз болады. Ассортимент 5+
Дмитрий Зинчук
Жақсы дүкен.Резеңке тез және сапалы түрде таңдалды сонымен қатар 2 жылдық кепілдік
Дмитрий Вовчин
6 сәуір 2023
Жұмыс сапасы-процестер өте жақсы ұйымдастырылған, шебер мамандар Қызметкерлер - бәрі сауатты және сыпайы, көп күтпестен Тауарларды таңдау-ассортимент лайықты, қойма үлкен. Орналасқан жері бір қарағанда онша емес, бірақ іс жүзінде бәрі қол жетімді және ыңғайлы
Игорь Вильямс
12 қараша 2024
Әр түрлі өндірушілердің шиналарының бай таңдауы. Қолайлы бағалар. Егер сіз олардан шиналар сатып алсаңыз, онда Шиналарды орнату тегін.
Артем
28 мамыр 2024
Шинка Керемет! Олар бәрін соншалықты тез жасады, Мен тіпті күткен жоқпын. Тамаша теңестірілді. Бәрі керемет. Балаларға рахмет. Мен бәріне кеңес беремін
Жанар Кусаинова
11 сәуір 2025
Шинаны ауыстыру үшін жазба болған жоқ. Түскі ас кезінде кезек болмады, балалар тез өзгеріп, шиналарын жуып, жинады. Жарайсыңдар!
IRINA C.
9 қараша 2025
Көптеген жылдар бойы біз мұнда тез, кәсіби түрде ауысамыз. Біз шиналарды да осы жерден сатып аламыз
Виталий Д.
19 сәуір 2024
Тамаша Шина орталығы! Қызметкерлер кәсіпқой, көмектеседі, кеңес береді. Шиномонтаж бар, жігіттер тез, сапалы жұмыс істейді! Мен бәріне кеңес беремін! Мен тек осында қызмет етемін, барлығына кеңес беремін!!!
Trump
Мен жол талғамайтын көлікке арналған шыңдарды таңдауға келдім, Каспий дүкені арқылы comforter 3300 шиналары ұнады,іс жүзінде олар толық болды.....ю жас жігіттің тағы бірнеше моделін көрсетуді өтінді, ол өз орнынан екі рет тұрып, жолда шаршады, олардың екеуі Астана филиалының жоғарғы бөлігінде болды, шығуға жақын және жас, жалпы киіммен кездеседі, біз джипер жігіттеріміз киімде қарапайым. Ол шыныны көрсетіп, қалыпты түсіндіргісі келмегендіктен бас тартты. Бастықтың жанында отырған орындықтар жай ғана ақымақтықпен сүртіледі
Айдар Калиаскар
20 мамыр 2022
Клиентке бағдарланған компания емес, Шартқа байланысты стандартты емес жағдайларды нашар шешеді, клиенттің жағдайына кіргісі келмейді. Тұрақты клиенттерге адалдық жоқ. Мәселелерді елемеңіз. Заңға сілтеме жасай отырып, олар жазғы шиналарды бермейді.Олардың арқасында сіз жаз бойы қысқы резеңкеге мінуіңіз керек. Шарт аяқталғаннан кейін мен оны ұзартпаймын. Неліктен шиналарды кейінірек ала алмайтын жерде сақтау керек. Келесі жазда мен жаздан кейін тікенді резеңкеде ештеңе сақтаудан қорқамын.
Тимур Егизбаев
15 сәуір 2025
Шиналарды орнату жылдам, сенімді. Дискілер сызатпады.
Arman Nygmetzhan
14 сәуір 2021
Мен жазғы шиналарды Каспи арқылы сатып алдым. 5-7 күн ішінде толық жазбалар болды. Сатушы романға да, техникалық жағынан да жауап беретін балалар Николай мен фаид маманы уақыт тауып, барлық сұрақтарға жауап берді және шиналарға қызмет тегін (сыйлық ретінде) жасалды Мен ұсынамын 👍 🏻
15 наурыз 2024
Норма резеңкені қажетті мөлшерде және бағамен тапты сол жерде олар шиналар жасады сөмкелер берді және резеңкені жуды
Михаил Шульгин
Ассортимент бағасы сапасы өте жақсы)
Нуржан Сагандыков
24 сәуір 2021
Жақсы өнім ұсынылады тегін шиномонтаж сатып алу кезінде кепілдік шинаны тесуге жылдық тегін жою бірақ қымбат кейінгі жұмыс шиномонтаж бойынша мен қызметтерді 3 жыл бойы қолданамын
Arkadii Evseev
22 қазан 2020
Кеңесші жақсы, шиналар туралы, олардың қасиеттері туралы сауатты айтады. Бірақ шиналарды монтаждау қызметі ақсап тұр, кейбір қонақтар жұмыс істейді, жұмыс сапалы емес, олар өз қажеттіліктері үшін клиенттен залда жүгіреді және басқалардың алдында бауырымен жорғалайды, сондықтан қосымша ақы үшін тегіс дискілерді туралауды ұсынамын, біз кассадан өтіп кетеміз.ұсынады. Мұның бәрі жиіркенішті
Виталий Березин
20 қараша 2021
Жақсы дүкен және Шиналарды орнату . Жақсы және мейірімді қызметкерлер. Екінші маусымда мен моторезин аламын. Барлығы керемет.
Ермахан Т.
29 қыркүйек 2020
Тамаша дүкен шиналар мен дискілердің үлкен таңдауы ,сатушылар бәрін тез безендіріп, босатады.👍👍👍👍
MiNsK
1 қараша 2023
Қаладағы ең лайықты шиналардың бірі. Барлығы тез, анық және кесте бойынша.
B
Bek Sultan
25 қаңтар 2022
Жақсы балалар, барлық дөңгелектер тез және сапалы ауыстырылды, тіпті жуылды
Берик
10 қараша 2021
Мен шиналарды осында сақтаймын! Өте ыңғайлы ! Үйден сәл алыс, бірақ онлайн жазба бар және бұл ыңғайлы !
Максим Кормановский
14 сәуір 2020
Керемет қызмет! Кім сияқты, маған бәрі ұнады! Қызметкерлер толығымен, сауатты және өте мейірімді! Не қажет, барлық жерде ұйымдарда мұндай тәсіл болады!
Мустафин А.С.
13 қазан 2021
Сапалы қызмет, жақсы қол жетімді таңдау, қайта аяқ киімнің ортасында резеңке алды
Евгений П.
26 қазан 2019
Әдеттегідей, резеңке өте тез және сапалы лақтырылды, 5 балон 15 минут
Алексей Хороший
6 қыркүйек 2020
Резеңкенің қалыпты бағасы, шиналарды маусымдық сақтау бар. Шиномонтаж тез және сапалы!
У
Умит Ахметгалиев
10 желтоқсан 2025
Әрқашан анық және жылдам
Арслан Бектуров
13 ақпан 2025
Керемет қызмет! Кең таңдау!
Айгерим Мустафина
8 қазан 2021
Тамаша орын, мейірімді персонал, мінсіз қызмет, Мен міндетті түрде ұсынамын, әсіресе шиналарды сақтау қызметі ұнайды 👍 🏻
Нурбек Куттыбек
12 қазан 2019
Бағалар қолайлы. Қызмет жақсы. Ыңғайлы, сіз шиналарды сақтауға қалдырасыз. Тегін.
Yevgeniy Tsoy
14 қараша 2024
Тамаша орталық, әрқашан бәрі анық және сапалы
Асхат К.
1 қазан 2018
Жылдам және ұқыпты Шиналарды орнату. Тұрақты клиенттерге жеңілдіктер. Сыпайы және мұқият қызметкерлер.
Нурдаулет Бектурсынов
8 желтоқсан 2025
Керемет дүкен
Виктор Туров
Жігіттер өз ісінде
Евгений П.
3 мамыр 2019
Кәсіби Шина қызметі! Олар көлікті 25 минут ішінде ауыстырды. Қысым өндірушінің ұсынысы бойынша сорылады. Яндекс көпірдің астындағы нүктеге бағытты дұрыс салмайды, ал Яндекс көпірге апарады.
Дмитрий Толоконцев
28 маусым 2023
Шиналарды Сақтау, онлайн жазу, барабар баға!
Алексей С.
27 қараша 2024
Жақсы қызмет. Мен резеңке сатып алдым, анық ауыстырдым ..Біріккен сыпайы команда . Рахмет
Владимир К
21 сәуір 2021
Керемет дүкен және Шиналарды орнату! Биіктікте қызмет көрсету сапасы!
Андрей
11 тамыз 2022
Мен мұнда шиналарды сақтаймын және көптеген жылдар бойы жылына екі рет аяқ киімімді ауыстырамын. Әрқашан жақсы қызмет.
Наталья Панковец
19 қазан 2018
Тамаша техникалық қызмет көрсету және сапалы шиналар.
Арман Токсимбаев
29 наурыз 2019
Жылдам, сапалы, ыңғайлы, үлкен таңдау.
Alexandr V
20 қазан 2019
Тамаша қызмет Шиналарды орнату және шиналарды сақтау бар!!! Шиналардың үлкен таңдауы!
Влад
17 қазан 2019
Жылдам, сапалы, арзан!
Салтанат Е.
7 қараша 2020
Барлығы керемет, жақсы қызмет, тек алыс