Unityre

Dau Ren
21 қараша 2025
Жылдам, сапалы Шиналарды орнату. Кәсіби команда. Бірақ тапсырыс көптеген жерлерге қарағанда қымбат. Шиналарды сақтау мүмкіндігі бар. Үлкен дүкен сату шиналар, қосулы жеңіл және жүк көліктері
Феликс Якубов
18 қараша 2025
Өте, кәсіби, тез қысқы резеңке алды. Арзан емес, бірақ оған тұрарлық. Олар көлікті боксқа кірген сәттен бастап 20 минут ішінде ауыстырды. Тек Формула 1 жылдамырақ. Жазғы сақтау қабылданды.
Андрей
4 желтоқсан 2025
Дүкен өте жақсы, бірақ егер жазғы шиналар 150 мыңға жетсе, онда қыста олар 470 сұрайды, бұл шындыққа сәл қайшы келеді. Сонымен тамаша дүкен және шиномонтаж.
828555 Бурхан
20 қазан 2024
Шиномонтаждан жақсы білмеймін, балалар, топчики, әрқашан мейірімді, өз ісінің шеберлері. Таза және ұқыпты. Мен бәрін тез және кәсіби түрде жасаймын. Тіпті жазба бойынша келмесе де. Кемшіліктердің ішінде адалдық пен жеңілдік жүйесі жоқ 😅 😅
Кама Капламбекова
1 қаңтар 2024
Шамамен бес жыл бойы Мен мұнда шиналарды сақтаймын, сонымен қатар олар шиналарды орнатады, бәріне, қызмет көрсету сапасы мен жылдамдығына, онлайн жазылу мүмкіндігіне риза, кассир қыздар әрқашан өте сыпайы және мұқият. Жөндеуші жігіттер әрқашан кездесуге барады және қосымша бір нәрсені тексере алады, сылтаусыз және қосымша ақысыз түзете алады
Андрей Казаков
8 сәуір 2025
Тәж киілді, бағалар нақты сияқты, ал қолдарымен шеберлер иықтан емес. Мен жаңа резеңке сатып алдым, аяқ киімімді ауыстыруға келдім, шығамын, дөңгелектер соғылады, бірнеше күннен кейін оралды," шебер " резеңке г..бірақ, бірақ сіз оны теңестірдіңіз және оны көлікке қойдыңыз. Мен ешкімге ұсынбаймын, қымбат және сапасы контейнерге қарағанда нашар
Бердыхан Агмуров
28 желтоқсан 2024
Мен мұнда шиналарды сақтаймын, маусымдық Шиналарды орнату да сәйкесінше осында. Балалар жедел және сапалы жұмыс істейді. Ұсынамын!
Инна Югай
4 тамыз 2022
Менің ойымша, ең керемет қызмет! Барлығы өте тез және сапалы. Көптеген жылдар бойы біз осы қызметтің қызметтерін пайдаланып келеміз. Өкінішке орай, әрине, Саин Шаляпиннен көшіп кетті. Бірақ тіпті басқа нүктеге баруға дайын. "Біз аяқ киімді ауыстырамыз", шиналар мен дискілерді тек осы жерде" емдейміз". Ең бастысы-алдын-ала жазылу. Белгіленген уақытта келу және қызмет алу өте ыңғайлы.
Федюков Д.С.
15 наурыз 2025
Жақсы шинаны орнату. Арзан емес, бірақ сонымен бірге тез, іс бойынша. Мұқият және мейірімді шеберлер.
Tii Bee
14 қараша 2024
Өте сыпайы және жанашыр қызметкерлер. Дмитрий көмек пен білікті кеңес бергені үшін алғыс айтқым келеді. Айтпақшы, өте жақсы Шина қондырғысы бар. Мен сізге міндетті түрде кеңес беремін!
Анатолий
8 қараша 2024
Үйге жақын болмаса да, керемет орын, бірақ бәрібір оларға тамақ!!! Сіз оларға жазыласыз, келесіз және бәрін 30 минутта жасайсыз.
G
Gusein Kassanov
1 қыркүйек 2024
Unityre жұмысшылары көбінесе дискілерді, тіпті жаңаларын да қабылдамайды! Мысалы, қисықтар, біз тепе-теңдікке жауап бермейміз , біз айналдыруымыз керек ( және бұл бөлек ақша, әрине) және т.б. Содан кейін сіз басқа қызметке барасыз және керемет!, дискілер біркелкі және қалыпты шектерде теңдестіруге жатады! Жалпы, өзіңіз шешіңіз! Тым көп оң бағалар, менің ойымша, жасанды!
R
Rustam K.
23 қыркүйек 2024
Мен дөңгелекті тексеруге келдім, бәрін тез алып тастадым, ешқандай проблемалар болған жоқ, тіпті ақша да алмады. Адал кәсіби балалар.
Дмитрий Катурчиди
8 маусым 2024
Не айту керек....? Мен сайт арқылы жазылдым, өте ыңғайлы, баға толығымен боялған, белгіленген уақытта резеңкені ауыстыруға келдім, бірақ хоп пен жарық жоқ )))). Қызметкер шығып, маған көмектесе алмайтынын айтты. Мен басқа қызметке баруым керек еді. Жалпы, әсер жалпы, бәрі жақсы, ыңғайлы жазба, сыпайы қызметкерлер . Менің ойымша қалғанының бәрі де деңгейде уровне
Антон К.
27 сәуір 2023
Автокөлік шиналарына қатысты бәрі жақсы. Және ассортименті мен бағасы. Бірақ қызметпен толық қиындық бар. Барлығы туралы қателесіңіз. Ол екі рет келді, теңгерімді өзгертті. Нәтижесінде ол түкіріп, басқа жерге барды. Олар бірінші рет жасады. Есіңізде болсын, Шиналарды орнату қызметтерінің бағасы өте жоғары. Қыстан жазға ауысу үшін 30 000-ға жуық қаражат қажет болды!!!!!
Алихан А.
26 қыркүйек 2025
Жоғары орын, тез өзгереді, сапалы, қызметкерлер сыпайы
Алия Масанова
4 қараша 2025
Әрқашан жылдам және сапалы шиномонтаж, сайтта ыңғайлы жазу
Геннадий Хорошилов
10 қараша 2020
Супер әкімші жаңа резеңкені көрді, мен олардан сатып алдым ба деп сұрады, мен акцияға кірдім және шинаны монтаждау сыйлық ретінде өтіп жатыр, мен жағымды таң қалдым. Басқа жерде олар үнсіз ақша алатынына сенімді болар еді. Клиентке назар аудару тек биіктікте.
Аскар
10 қараша 2024
Тамаша орын. Мен дұрыс шиналарды алдым, олар бірден күніне тегін ауыстырылды!
M
Moxik707
16 сәуір 2025
Жоғарғы қызмет, барлығы жазба бойынша анық. Таза, жылдам! Танк риза )
Михаил В.
31 шілде 2020
Тамаша Шина орталығы, сауатты қызметкерлер, әр клиентке жоғары деңгейдегі көзқарас, дөңгелектерді сатып алу, грыжа пайда болды, келді, сөзсіз жаңа цилиндрге ауыстырылды және әрі қарай жүрді
Александр Спб
Балаларға адамгершілік үшін үлкен алғыс айтамыз. Стандартты емес сұраққа көмектесті.
Alexander Yugay
19 шілде 2024
Мен онда маусымдық шиналар жасаймын. Әрқашан жылдам және уақыт 20 минутты алады.
A.Z
3 маусым 2024
Жақсы қызмет, балалар өз істерін біледі . Әсіресе әкімшілерді атап өткім келеді олар бәрін тез және понтуссыз жасайды )
Александр
8 мамыр 2021
Өте жақсы шина монтаждау, жазылу мүмкіндігімен ол-лайн кезекке, таңқаларлықтай ол-лайн брондау жұмыс істейді, сондай-ақ менің машинам үшін шиналарды сол жерде сақтаймын. Мен жақсы қызметті ұнататын адамдарға кеңес беремін.
M
Mikhail Klygov
27 қараша 2023
Олар резеңкені тез өзгертті, неге олар бірден қысым жасамағаны түсініксіз. Дөңгелектер сорылды. Мен тағы келемін
Талгат Нурпеисов
28 қараша 2021
5-ке қызмет көрсетілді, олар кеңес алды және тегін орнатылды, сонымен қатар олар бір жыл кепілдік берді, кесуге, тесуге немесе резеңке жыртылған болса. Біздің жаңа шекараларымызбен бұл өте маңызды.
П
Павел Попандопуло
17 қазан 2024
Олар осы Шина орталығында автокөліктерге қызмет көрсетеді,бәрі жақсы,жалғыз нәрсе болттарды ( nrani)бұрап алу кезінде жұлып алуды ұнатпады.
Сергей Суслов
19 қараша 2021
Жұмыс керемет ұйымдастырылған! Барлығы үйлесімді, шеберлер өте жақсы, сонымен бірге өте қартайған (кейбір клиенттер тіпті мені ақымақ сұрақтарымен және кеңестерімен ұрып тастайды).
Аксенов Алексей
14 сәуір 2024
Көптеген жылдар бойы мен тек осында қызмет етемін. Өте жақсы қызмет көрсету және мейірімді қызметкерлер. Мен олардың шиналарын да сақтаймын!
K
Kurman Salamat
15 сәуір 2025
Барлығы анық, жылдам және кәсіби.
VLAD Kh
10 наурыз 2023
Екінші жылы мен резеңкені сақтауға қалдырамын. Риза . Қызмет жақсы. Барлығы жазба бойынша . Жылдам . Күтудің қажеті жоқ.
Y
Yuliya Markovtseva
12 қараша 2024
Жылдамдық пен керемет көзқарас үшін рахмет!
Кирилл Руденко
27 маусым 2021
Қызметтер арзан емес, бірақ мұнда олар кем дегенде біледі крутящий кілт дегеніміз не. Мен олардың шиналарын шамамен 10 жыл бойы ауыстырдым.
Дмитрий Кигай
3 наурыз 2023
Бірнеше сағат күтудің қажеті жоқ, жазба бойынша мен 20 минут ішінде кіріп, контейнерлерге қарағанда арзанырақ болдым
Алеко
18 шілде 2025
Салқын дүкен сатушы жай от жеді. Жарайсыңдар деді. Және, әрине, сатылды!!!!!!
Адлет Нургисанов
29 қазан 2024
Тамаша қызмет. Жылдам және сапалы.
Alexander Michaelis
8 сәуір 2024
Тамаша вулканизация, шиналарды маусымдық сақтаумен!
Vlad T
27 тамыз 2023
Жылдам. Сапалы. Сенімді. Тамаша қызмет және дүкен
Полина К.
6 мамыр 2023
Барлығы ұнады, бірақ ол жолда орналасқан. Сондықтан келесі жолы Компотта Unityre-ге ораламын. Өте жайлы
Артем кривошюров
17 желтоқсан 2025
Мен мұнда ғана аяқ киімімді ауыстырамын
Владимир К.
19 қараша 2018
Сирвис жақсы шиналар жақсы таңдау бар бірақ дороо аяқ киім үшін өте қымбат
Антон Бай
21 желтоқсан 2025
Жақсы жұмыс жасаңыз.
Рушан Сафиуллов
3 қараша 2023
Жақсы қызмет, сапалы және жедел жұмыс.
Мадина Темирбаева
7 қараша 2025
Керемет қызмет ! Көптеген жылдар бойы! Балалар әдемі ! Сондықтан ұстаңыз !
Сергей
26 қазан 2023
Егер сіз экстремалды ауа-райында дөңгелектеріңізді бұрап алуға дағдыланған болсаңыз, кезекте не тұрғаны белгісіз және мас күйінде монтаждаушы бірдеңені бүлдірмес үшін дұға етсеңіз, онда сіз бұл жерде емессіз.
Мухит Ш.
16 қараша 2025
Резеңкенің үлкен таңдауы, сыпайы қызметкерлер, мен ұсынамын
Айгуль ермекбаева
1 желтоқсан 2022
Шиналар сатып алынбады, келісімшарт бойынша сақтауға қалдырылды, ол 12000 тұрады, сондықтан мен шинаның өзі туралы басқа жерде өзгерте алмаймын, өйткені уақыт өте келе үлкен жазба бар, бірақ сыртта бәрі жақсы!
Айнур Ш. Ахметов
8 тамыз 2024
Барлығы керемет! Бірақ қызметтердің бағасы жоғары.... Мүмкін клиенттердің бір бөлігі осылай жойылады, бірақ менің ойымша, бұл дұрыс емес…
Андрей Лебусов
1 қараша 2024
Жақсы қызмет көрсететін тамаша Шина дүкені