Underground Big

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Нурай Ж.
3 қыркүйек 2025
Жақында ол осы фитнес-залға бара бастады және өте риза болды! Біріншіден, залдың өзі өте кең және заманауи-көптеген машиналар, кардио аймағы, қуат станциялары, еркін салмақ және функционалды жаттығулар үшін бөлек аймақ. Тіпті қарбалас уақытта кезек күтудің қажеті жоқ, сіз әрқашан бос орын таба аласыз. Екіншіден, атмосфера мен қызметкерлер ерекше назар аударуға лайық. Жаттықтырушылар Мұқият, әрдайым техниканы ұсынуға және көмектесуге дайын. Қызметкерлер сыпайы және мейірімді, мұнда әр клиентке шынымен қамқорлық жасайтындай сезім пайда болады. Жалпы - керемет фитнес залы
Tulskiy Ilya
10 ақпан 2025
Жақсы орын, топтық жаттығулар, душ, сауна бар. Егер сіз жүгінсеңіз, жаттықтырушылар әрқашан сақтандырады. Таңертең ешкім жоқ. Кең. Егер жаттықтырушылар келушілерден тазалықты сақтауды және машиналарды бөлшектеуді талап етсе бұл керемет болады
Ayan Zhanbyrbay
Жақсы спорт залы, сапалы тренажерлер, ең бастысы, барлық филиалдар үйдің жанында ,мен олардан билет сатып алуға кеңес беремін. Зал таза сыпайы қызметкерлер
Серик Аширбеков
20 желтоқсан 2025
Жігіттер сата алады, алғашқы әсер жақсы. Бір жыл өтті, жақсартуға үміттеніп, менеджерлермен сөйлесті, бірақ мағынасы жоқ. Кіре берісте шелектен аяқ киім үнемі төгіліп тұрады, қандай да бір себептермен қабылдау бөлмесінде екі қыз бар және олар әрдайым мейірімді емес, киім ауыстыратын бөлмелерде әрдайым таза емес,резеңке жолдың астында кір, душ таза емес, 4-тен 3-ке дейін шаш кептіргіштер ыстық ауа береді.Ең жоғары уақытта залда адамдар көп, өкінішке орай, фитнес-клубқа бару мәдениеті жоқ,әр тренажерде май дақтары жоқ, жаттықтырушылар да,өкінішке орай, мәдениетпен таныс емес, ересек адам жақын жерде болуы мүмкін. Сіз көптеген операциялық кемшіліктерді тізімдей аласыз, сіз бұл залды елордалық деп атай алмайсыз. Мен абонементті жаңартпаймын.Мен өкінішке орай назар аудармаған теріс,шынайы пікірлер қайда кетті???
Евгения Платонова
Қытайлық тренажерлер әлсіз, өте таза және ұқыпты, бірақ мен мұнда тұрақты билет алмас едім. Маған 2 рет жеткілікті болды. Әкімшілер сыпайы және жағымды.
Солнечный зайчик
Мұнда жаттығу өте керемет, көптеген машиналар, кең, таза, әкімшілер сыпайы және күлімсіреген.
Казбек Н.
22 қыркүйек 2025
Мейірімді қызметкерлер, минус бір жұлдыз тек душта, әсіресе ер адамдарда сирек кездеседі тазалау жүзеге асырылады. Барлық айналар ажырасуда, сонымен қатар эстетикалық фотосуреттер түсіру үшін локерлерде Жарық жетіспейді.
Армангуль Илиусирова
28 қаңтар 2025
Мен бір жылға билет сатып алдым. Барлығы өте ұнайды. Клуб таза. Жаттықтырушы Камилаға ерекше алғыс. Қабылдау өте сыпайы қыздар. Барлығы өте риза.
Галия Турсынбаева
12 қыркүйек 2024
Супер фитнес клубы. Әр түрлі тренажерлер, жаттығулардың барлық түрлері қарастырылған. Йога, созылу және т. б. ыңғайлы киім ауыстыратын бөлме, сауна, Гигиена құралдары. Негізгі залдар жақсы желдетіледі. Сыпайы қызметкерлер
Aidar Kodashev
7 желтоқсан 2024
Алдымен халықтың нормалары аз болды, қазір кешке көптеген адамдар жиналды, Темірдің тартылуына кезек келді, стендтік пресске орын қосқан жөн. Минус жексенбіде 8-ге дейін жұмыс істейді. Сіз жексенбіде кешке дейін қалайсыз, нәтиже бермейді.
Миржан Мендигалиев
11 қазан 2025
Керемет фитнес орталығы! Барлығы таза, заманауи, тренажерлер жаңа, қызметкерлер сыпайы. Хамам әсіресе ұнады-жаттығудан кейін босаңсытады, тек супер! 💪🔥
Назира ааа
31 желтоқсан 2025
Ұнады, таза әдемі, екі қабат. Киім ауыстыратын бөлмеде душ, салқын, таза және сауна бар.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Гаухар
Ең жақсы зал, біз күйеуімізбен бірге барамыз. Тренажерлер жақсы және орындар көп, әсіресе душ ұнайды-кең және судың қысымы күшті 👍 🏼
Ербол И.
Жақсы зал. Тренажерлер керемет. Қызметкерлер мейірімді. Сауна бар
Дулат Бахтияров
13 қыркүйек 2025
Кейде келушілер көп болса да , өте ыңғайлы зал Душ бөлмесі, сауна әрқашан таза
D
Dauren Bekbolatov
27 қараша 2024
Мен жақында жүре бастадым, бәрі ұнайды, зал үлкен, машиналар бос емес, әсіресе олардың жаны жоғары. Кең, тамаша температурадағы су,
Натали Г.
26 наурыз 2025
Жақсы үлкен кең зал, тренажерлардың көптеген нұсқалары, жұмыс жағдайында жаңа
Айман Жусупова
30 қараша 2025
Таза, жайлы, қабылдаудағы қыздар мейірімді, сауатты, әдепті.... Ұжымның тазалығы мен кәсіпқойлығына байланысты сол жерге ораламын
akadam
25 қаңтар 2025
Кең залдар. Кішкентай кемшіліктерден. Қызыл көлденең жолақтарда, керісінше, мойын ұстағыштар бұралған. Көтерілу-төңкеріс кезінде ол шынтағын жарақаттады. Төменгі жағында телефон / су сөрелері жоқ.
Ar T
3 қыркүйек 2024
Желдету әлсіз, жаттығу өте ауыр. Балалар үшін олар жаттығу жасайтын ата-аналарды күтуге арналған балалар бөлмесін жасайтын еді
Едил Оразбаев
25 қыркүйек 2025
Керемет жаңа орын, жақсы орын жаттықтырушы Диас красавчик өте жақсы көмектесті . Бу бюсауна душ барлық таза клан бірақ
A T
17 қазан 2024
Неліктен залға сонша адамды тарту керек, кешке қызанақ сияқты жаттығу мүмкін емес. Мен абонементтерді мүмкіндігінше көп сату тиімді екенін түсінемін, бірақ клиенттер туралы да ойлану керек шығар.
D
Daulet Uvaliev
17 тамыз 2025
Бұл зал көптеген тренажерлар мен керемет әкімшілер сияқты
Андрей Горланов
13 маусым 2024
Мен дәстүрлі емес бағыттағы қара африкалық американдықпын. Сіздің залыңызда оқи отырып, мен өте жағымды эмоциялар алдым, модерациядан менің пікірімді жоймай, оны қалдыруды сұраймын! Бұл зал мен олардың желісінің болашағы зор!
Алмат Адыкаримов
1 қыркүйек 2024
Афигендік зал барлығы адамдар көп емес сіз 5 минутқа шыдай аласыз және барлық тренажер тегін
Султан Каракулов
5 тамыз 2025
Душ сасық. Бу бөлмесі әлсіз, таразыда мәңгі батарея жоқ.
Рамазан К.
23 қазан 2025
Жақсы зал, бірақ шаш кептіргіштер ерлер залында жұмыс істемейді
Абу Бабатай
7 қазан 2025
Фитнес залында көптеген ақымақ адамдар бар деп есептемегенде оның бағасы ең жоғары
Нурым Б.
Керемет зал маған сәйкес келеді Мен бәріне кеңес беремін
Талгат Балшимбаев
8 қараша 2024
Өте үлкен кең зал! Таңертеңгі сағат 7:00-де ашылады, жұмысшылар үшін өте ыңғайлы
О
Олжас
2 желтоқсан 2025
Ең жақсы зал, бірақ адамдар көп
Adilet T.
20 ақпан 2025
Зал өте таза, күндіз адамдар аз.
ЛИМОН ЛИМОНОВ
24 қараша 2024
Маған өте жақсы жабдық, Таза бөлме және қызметкерлердің ізгі ниеті ұнады.
Марат
20 сәуір 2025
Әрине, бәрі жоғарғы. Бірақ қандай да бір скучно. Атмосфера мен адреналин тұрғысынан Майлин залы жақсы
Айман Сатыбалдиева
24 желтоқсан 2024
Маған бәрі ұнайды, жаттығуға қуанышпен барамын, бәрі керемет!
Ралан Н.
22 маусым 2025
Үлкен және кең керемет зал
Дотер Я тебя нагну
барады
Наталья Юшкевич
5 маусым 2025
Мұнда жаттығу өте ұнайды. Мен созылуға барамын.
Камилла Тлеубай
23 қыркүйек 2025
Таза, әдемі, ұйымдастырылған 👍
V
Virus V.
Керемет
Алексей Шевчук
14 мамыр 2025
Мен біреуін жақсы көремін! Спортпен шұғылданыңыз бұл үшін барлық жағдай бар!
Гульнур Габ
28 қаңтар 2025
Кешке ағым ұнайды адамдар көп
шынгыс алиби
26 наурыз 2025
Барлығы бар
Аман А.
21 қыркүйек 2025
Жексенбіде сағат 20.00-ге дейін, ал жұмыс күндері 23.00-ге дейін жаман. Жексенбіде де жасаңыз!
Татьяна Кузнецова
18 мамыр 2025