TS service

Khan Baitlesov
7 қыркүйек 2025
Palisade-де тонирование қою және алдыңғы әйнекті Range Rover-ге ауыстыру үшін TS Service-ке хабарласты. Жұмыс сапасына өте риза болды! 🚘 Барлығы ұқыпты, жылдам және жоғары кәсіби деңгейде жасалды. Тонирование керемет болды, көпіршіктер мен ақаулар жоқ. Алдыңғы әйнек қысқа мерзімде ауыстырылды, түпнұсқасы орнатылды, енді бәрі жаңа болып көрінеді. Мен қызметкерлердің көзқарасын бөлек атап өтемін - Мұқият, барлығы егжей-тегжейлі түсіндіріліп, күтім туралы кеңес берді. Бағалар қызметтің осы деңгейіне сәйкес келеді. Мен TS Service қызметін сапаны, дәлдікті және сенімділікті бағалайтын кез келген адамға ұсынамын. Міндетті түрде қайтадан хабарласыңыз!
Dan J.
6 маусым 2025
Мен TS Service-ке әйнектің керемет қондырғысы үшін алғыс айтқым келеді. Бак Ордадағы филиалға ерекше алғыс — жұмыс нақты, тез және кәсіби түрде орындалды. Мен Александрды ерекше атап өткім келеді — өте жауапты және мейірімді адам. Ол бәрін егжей-тегжейлі түсіндірді, процесті басқарды және әр кезеңде байланыста болды. Өз ісінің нағыз маманы. Менің әйнегім жоқ еді, бірақ балалар филиалдан Шашкинге жарты сағаттың ішінде жеткізуді ұйымдастырды. Орнату сол күні ұқыпты және қажетсіз әбігерсіз жүргізілді. Сапасы жағынан әйнек түпнұсқаға толығымен сәйкес келеді-бұрмаланусыз және "аккордеонсыз"тамаша шолу. Жұмысқа бір жыл мерзімге кепілдік берілді. Керемет қызмет үшін рахмет. Мен ұсынамын.
Абл
4 қараша 2025
Әйнекті тез және сапалы түрде өзгертіңіз, сапасы жақсы, тозбай немесе толып кетпестен
S
Stanislav Ananyev
29 мамыр 2023
Мен фронтальды өзгерттім. Шағымдар жоқ. Олар көлікті ақаулар үшін алдын-ала тексерді, содан кейін негізсіз шағымдар болмас еді. Негізінде сауатты тәсіл. Ия, олар тіркеушінің астына бекітуді орнатуды ұмытып кетті, Мен өзім бірден назар аудармадым. Мен қоңырау шалдым, олар шараны тексеріп, иә, қолтықта қалды дейді. Іздеу және салоннан тапты. Құлады. Негізінде, кішкентай нәрсе, бірақ маған барлық жұмыстар камераның астына түсірілгені ұнады.
Евгений Пак
16 наурыз 2025
Жылдам, сапалы, қолайлы бағамен. Александрға рахмет!
Timur
18 шілде 2023
3 рет мен алдыңғы әйнекті бұрап келдім, нәтижесінде оны құтқару мүмкін болмады. Олар өте тез 20K алды, бірақ соңында сіз фронтальды өзгертуіңіз керек.
Yer Omar
13 шілде 2024
Автостеколдарды орнату бойынша өте жақсы қызмет. Клиенттерге мұқият қарау. Адал қызметкерлер. Жұмысқа жауапкершілікпен қарайды. Әйнектің өзі сапалы.
Аркадий Глушков
16 ақпан 2024
Мен балаларға бірінші рет емес, әрдайым жақсы, әрдайым сапалы және тиісті бағамен жүгінемін. Мен барлық достарыма TS Servise қызметіне хабарласуға кеңес беремін.
Ален Р.
2 қыркүйек 2025
Өз ісінің шеберлері. Кез келген Чип трешина патчталған
Alex Alex
19 желтоқсан 2023
Әйнекті ауыстыру және жөндеу бойынша жақсы қызмет түсіндіріліп иә қалай
Нигмат Салибаев
27 шілде 2023
5+қызмет. Таңертең мен көлікті тастап, кешке жаңа фронтпен бірге алып кеттім. Егер не болса хабарласамын 👍 🏽
Екатерина Оселедко
30 маусым 2023
Тамаша қызмет! Керемет қызмет, бұл компаниямен бұрыннан таныс, өз ісінің мамандары ! 10-нан 10! ⭐️
Baurj Jsk
23 тамыз 2025
Қымбат бірақ сапалы жұмыс істейді
Ардак С.
24 наурыз 2025