Той дәмі

Мәзір

Айбек Жақыпбаев
Өте дәмді және таза. Қызметкерлері сыпайы. Бағалары тиімді. Күніне екі-үш рет кіріп шығам. Жақсы. Рахметім шексіз.
Лайла Есимова
10 қаңтар 2024
Той дәмі жанұямызбен жаксы көретін дәмханамыз десем де болады. Торттары, выпечкалары десерттері керемет дәмді. Персоналдары әрдайым күліп қарсыалады. Өзіме қатты ұнайды. Жасай берсін Той дәмі❤
Ардак Худайбергенов
25 тамыз 2024
Күшті
Жанна Коркина
Соңғы 7-8 жыл ішінде анам құймақ сатып алады. Олар мұнда ең дәмді! Оларды кез-келген түрде, тіпті суық түрінде де жеуге болады. Басқа жерлерде құймақтардың тәтті дәмі бар немесе олар қанша сатып алса да, жай ғана тәбетті емес. Кейде біз печенье немесе кәмпит аламыз. Бірақ бұл шолудың негізгі ода - дәмді құймақ! Анам 82 жаста, тіс аурулары және бұл құймақ әрқашан қуана жейді. Мұнда жұмыс істейтін үлкен кондитерлерге рахмет! Анам мұнда жиі (үш тоғыз жер үшін) құймақ үшін барады. Қоп рахмет!
R
Rohit Chauhan
9 желтоқсан 2025
Іс-шаралар үшін кең және әдемі орын, бірақ қызмет көрсету және басқару сапасы тұрақсыз болуы мүмкін. Тағамның сапасы әр түрлі, ал іс-шаралар кезінде үйлестіру әрдайым айқын бола бермейді. Жалпы: кездесулер үшін қолайлы.
Анна Давыдова
8 наурыз 2025
Керемет дүкен! Әсіресе олардың нандарын салыстыруға болмайды, соншалықты дәмді! Пісіру оч.дәмді! Рас, олар торттарды қабылдамады, бірақ менің ойымша, бәрі дәмді, ал торттар дәмді))) жақсы! Сондықтан ұстаңыз! Филиалдар аз болғаны өкінішті!
Ирина Я.
10 қыркүйек 2024
Мен бұл кондитерлік дүкенді жақсы көремін! Қорықпай, біз барлық мерекелерге арналған торттарды аламыз, әрқашан жаңа және дәмді, үлкен таңдау, мейірімді қызметкерлер. Тек тәттілер ғана емес, сонымен қатар дәмді кондитерлік өнімдер, салаттар, қамыр, өңделген тағамдар бар. Сіз сол жерде тамақ іше аласыз, үстелдер, микротолқынды пеш, шай бар. Жалғыз нәрсе-қолды жууға болатын раковина жоқ.
НАДЕЖДА ИВАНОВА
10 маусым 2025
Ассортимент жаман емес, бағасы ақылға қонымды, мен салат пен хичинаны сынап көрдім, жеуге жарамды, бірақ ұмтылуға көп нәрсе бар 😉
Аккенже Нурмагамбетова
25 шілде 2024
Ассортимент аз болды, жұмыстан кейін қарапайым нан жоқ."Алтын" тартылған ет, сөзбе-сөз!!! Бағасы таңқаларлық, егер фарш жоғары сапалы болса, өкінбес еді. Тауарға баға белгілері жоқ, сәйкесінше бағалар көңіл-күйден өзгереді.
Аружан Амирбек
30 қазан 2025
Өте керемет орындар маған өте ұнайды Мен әрқашан сол жерде түскі ас ішуге немесе таңғы ас ішуге тырысамын барлық тағамдар жаңа және кассирлер де сыпайы адамдар өте жақсы адамдар 😘
D
Dulkun Baratov
18 маусым 2025
Мен бір рет кіріп, қанағаттанамын! Десерттер өте дәмді, әсіресе "Сочер"торты ұнады
П
Патима Тастанова
28 қыркүйек 2024
Қиылыстағы орналасу ыңғайлы және күн сайын жаңа піскен дәмді тағамдар пісіреді сатушылар өте жақсы әрдайым күлімсіреп Сіз дәмді тамақ ішіп тіпті іше аласыз
Наташа Б.
Пісіру орташа Бірақ бағасы қол жетімді Сүзбенің бәрі дәмді
Виктор
18 қазан 2024
Торттар, пирожныйлар, печенье, нан, - бәрі жаңа және дәмді! Таңдау үлкен. Сондай-ақ, пирогтар, негізгі тағамдар, пирожныйлар, жартылай фабрикаттар сатылады. Мен тырыспадым, ештеңе айтпаймын. Шай ішуге болатын бірнеше үстел бар. Кофе тек 3в1. 2 қабатта жақсы асхана бар.
О
оксана глотова
18 маусым 2022
Қызметкерлер көп сөйлемейді, атмосфера таза және жайлы, күту уақыты тез, тағам дәмді, сусындар тәтті және тағамдар жақсы
Сакен А.
Керемет наубайхана...дәмді нан, өте дәмді торттар…
Аккенже Аккенже
6 наурыз 2024
Тамаша пісіру.Үлкен ассортимент, үлкен таңдау, сыпайы сатушылар және әрқашан жаңа және дәмді! Мен ұсынамын
Адиль
12 қаңтар 2025
Тамаша аспаздық дүкен пісіру торттар жай ғана дәмді.
Честный отзыв
Үйдің жанындағы асхана. Біз нан, десерттер,кондитерлік өнімдер сатып аламыз . Таза.
Санам Кожамбердиева
14 наурыз 2024
Менің отбасыма барлық тәттілер ұнады Жаңғақтар Вафли түтіктері Тартлеттер Қысқа пирогтар Манпар Лагман Сиыр еті қосылған тұшпара)))) Мен өзім сол тәттілерді жиі сатып аламын .т. Өте дәмді және табиғи өнімдер
Rusya Show
2 қараша 2019
Жауапты және сыпайы қызметкерлер. Әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдер. Қолайлы бағалар. Балалар әрқашан печенье алады. Өте дәмді. Бұл дүкенде бәрі дәмді.
D
Dashulik Bakhmeteva
18 тамыз 2023
жақсы өнімдер, бәрі дәмді, ұқыпты, біз жиі нан алуға барамыз, әр уақытта ол жаңа және өте дәмді!
Даурен Нажимадинов
31 желтоқсан 2024
Қызмет көрсету жақсы тамақ өте дәмді таза ұқыпты бәрі
Людмила Фетисова
1 қыркүйек 2024
Керемет дүкен. Өте дәмді торттар, торттар, кондитерлік өнімдер. Сатушылар барлық мақтаулардан жоғары. Өте мейірімді және сүйкімді қыздар.
Руслан К.
29 шілде 2025
Азық түлік қышқыл сатушылар тегін тамақтандырғандай дөрекі
Гани Байсалбаев
4 ақпан 2022
Дәмді және сапалы аспаздық өнімдер үнемі шайға пирогтар , пирожныйлар алады
Лёха 1975
2 сәуір 2023
Нан өнімдерін жақсы пісіру әрдайым жаңа және жеуге болады Мен оны дәмді деп атаймын
Изотех Строй
4 қаңтар 2020
Дәмді дайындаңыз! Мен 4 * қоямын, өйткені бөліктер өте кішкентай ! 2000тг үшін Сіз қалыпты тамақтануға болады!
Абишева Алия
9 маусым 2022
Кондитерлік бөлімдегі Татешка мейірімді және жанашыр. Әрқашан жақсы көңіл-күймен! Мен тек кондитерлік бөлімнен сатып аламын!
марина гмеринцева
2 қараша 2023
Бірнеше жыл бұрын өте дәмді болды. Қазір жоқ! Аспан мен жер сияқты. Олар бірдеңе айтпағандай сезінеді. Печеньенің үлкен ассортименті болды. Қазір қысқарды. Өте өкінішті!
Ас Абсеметов
2 мамыр 2024
2013 жылдан 2018 жылға дейін сол жерде жеді кеңсе жақын жерде болды. Бұл өте дәмді болды 😋 пісіру әрқашан жаңа болды. Қазіргі уақытта білмеймін.
МАРИНА ТУРСУНОВА
16 маусым 2025
Дәмді пирогтар мен торттар! Ең бастысы-жаңа!!!
Светлана Уланова
21 желтоқсан 2020
Аспаздық дүкен.Дәмді торттар, нан,торттар, дәмді жартылай фабрикаттар.Қалыпты бағалар.
Гульнара Мамирова
30 шілде 2024
Өте дәмді торттар мен пирогтар!
Лязат Дуйсенбаева
25 маусым 2025
Әрқашан жаңа піскен бауырсақ, қылшық ағаш ♥️
Арайлым Адилхан
5 сәуір 2024
Торттар бұрынғыдай емес, қымбат және дәмі бірдей емес, ал сатылатын тағамдар тәбетті емес көрінеді,
Жадыра Абдумуталип
8 желтоқсан 2022
Торттар сәл қымбат, бірақ әр түрлі кондитерлік өнімдер көп, бәрі әрқашан жаңа.
Алексей Чертовских
26 маусым 2021
Барлығы жақсы торттар пирожныйлар бәрі жақсы сатушылар мейірімді
Алексей Лисин
12 тамыз 2019
Бұрын ол дәмді болды, енді олар жаман маргарин қосып, оның дәмін бұза бастады
Арнай Сак
Дәмді палау
Махаббат Омарова
25 қараша 2021
Онда тамақ пен кондитерлік өнімдер өте дәмді
Александра Никляева
Салқын түрде дайындалады
Ю
Юрий Феофанов
5 ақпан 2025
Барлығы дәмді, бәрі жаңа.
Наджибулло Кувватов
13 ақпан 2024
Бірнеше рет болған жоқ, бәрі өте дәмді
Дархан Байгалиев
17 қаңтар 2023