Tomiris

Көкбөрі Арлан
24 желтоқсан 2024
Администраторлары жұмысшыларының жұмысын қадағалай алмайды, сондықтан сервисі өте төмен.
Мейрбек Ж.
13 қазан 2024
Күшті
Азамат Т
27 тамыз 2024
Керемет монша
M
Munar Saken
Өте әдемі монша кешені, жағымды атмосфера, бәрі жақсы деңгейде жасалған. Мейрамхана да қуантады-дәмді және жайлы. Бірақ соңғы уақытта бағалар, өкінішке орай, айтарлықтай жоғары болды және негізсіз қымбат болып көрінеді. Мен ақшаның әділ құнын көргім келеді.
Azamat Ismagulov
5 қаңтар 2025
Монша жалпы ұнады, әсіресе ұжымдық қалықтау кестесі бойынша, алғаш рет соған тап болдым. Қызметкерлер өте мейірімді. Ас үй мен атмосфера әсер етпеді, бірақ мен ештеңе айта алмаймын, баға белгісіне сәйкес келеді. Бірақ бір майлы минус бар! Хамамға барған кезде абай болыңыз, будың шығуы толығымен қауіпсіз ұйымдастырылмаған және ешқандай белгілер жоқ! Қызметкерлердің айтуынша, жиі шағымдар бар. Нәтижесі-екінші дәрежелі күйік алынды! Сақ болыңыз, ыстық бу тікелей орындықтың астына аяғыңызға түседі, әсіресе балалар үшін қауіпті.
Айнура Тэн
31 қазан 2025
Алматыдағы ең жақсы монша бірақ бағалары тістеп тұр бірақ маған олардың аздығы ұнайды .дәмді ас үй сыпайы қызметкерлер, рахмет Мен көптен бері ашылғаннан бері барамын, бірақ мен бұл ваннаны жақсы көремін әрқашан таза
Айнур Талгатовна
Бұл ең жақсы монша онда жайлы жайлы, қымбат бай тыныш адамдар аз жоғары, ас үй 10/10 Қызметкерлер 10/10 Тазалық 10/10 Мен Сіздің қала мен тауларға қарайтын террасаңызды жақсы көремін🏔️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼
Евгения Г.
Әйелдер залындағы орташа бу жұмсақ емес. Ас үй жақсы, ғимарат жақсы. Массаж бөлмелері бөлек. Жалпы, бәрі ұнайды, сондықтан біз келеміз.
Алтай А
25 шілде 2025
Керемет монша, орыс және басқа жұптар өте жақсы! Кесте бойынша қалықтау. Жақсы ас үй және әрқашан сергітетін және салқын сусындар! Жақсы ванна қызметтері, спа және массаж.
T
Tolegen Turganbayev
16 қараша 2025
Өте жақсы дүкен. Қажет нәрсенің бәрі бар. Автотұрақ бар. Қызметкерлер өте сыпайы. Монша супер. Ас үй барлығына кеңес береді, тағам өте дәмді.
Жылдыз Джумабаева
23 маусым 2024
Салқын монша!Таза бассейн, бу бөлмелері, қызмет көрсету персоналы, дәмді ас үй - керемет демалып, пилинг пен басқа процедураларды қолданды, мен ұсынамын!10-нан 10 ұпай!
Кундыз Абдраева
5 наурыз 2024
Қайырлы кеш! Барлығы керемет, сауналар, бассейн, барлық жерде таза, қызметкерлер сыпайы, дәмді тағамдар, тағамдардың кіруі өте жақсы және бағасы да жақсы!Ұнамаған жалғыз нәрсе "бассейнде шляпалар жоқ" деп жазылған, бірақ әйелдер бөліміне келушілер шляпаларсыз бассейнге кіреді және шаштарын жинамайды, бірде-бір қызметкер біздің барған күні бойы ескерту жасаған жоқ (((бассейнге кірген жоқ, бұл жағымсыз болды, оның шашы мен шашы бар). бас киімсіз суда келушілер((.
Олег Голубев
28 тамыз 2025
Керемет рахмет кешені! Демалу үшін қажет нәрсенің бәрі бар! Керемет массаж және бүкіл қызметкерлердің керемет жұмысы
Дидар Суинбаев
8 желтоқсан 2023
Моншаның өзі жақсы, бірақ ерлер залы өте бу бөлмесі емес. Бұл баға үшін бассейн бу бөлмесі мен душ бөлмесін жасаған дұрыс болар еді. 4 жұлдыз массажды шынымен кәсіпқойлар жасағандықтан және демалыс бөлмесінде жайлы және ас үй жаман емес. Кемшіліктерді жабыңыз
Томирис Турсунова
29 қаңтар 2024
Сеанстар кезінде Кальбинурлар әрдайым өте жақсы таңдалған, сіз тек қолыңызбен ғана емес, мүмкіндігінше босаңсытатын атмосфера жасайсыз. Қонақтарыңыздың жайлылығы мен әл-ауқатына қамқорлық жасағаныңыз үшін рахмет, және негізінен жоғары дәрежелі монша ✊мен қайталаймын қызмет көрсету және қызмет көрсету , жайлылық ,этика 👍 👍 👍
Aikerim S.
2 маусым 2025
Жалпы, бұл керемет болды. Өте қызықты, олар 👍 терапиясын жасады, сонымен қатар пилингке баруға тырысты, қыздар өте жақсы тырысты. Сезімдер жай ғана дәмді болды 😍 рахмет үлкен Гуля пилингист жағымды пилинг пен шаю үшін жеді. Мен ол жаққа барғаныма ешқашан өкінбедім. Қыздар, мен бәріне кеңес беремін... Бұл тұрарлық
Аркадий
2 ақпан 2025
Супер кешен, оны әйеліңізбен үнемі орналастырыңыз, керемет қызмет пен ас үй, мен сізге кеңес беремін!)
Дарья Абетова
21 ақпан 2024
Маған өте ұнады. Арнайы жұптық. Жалпы, әрине, монша кішкентай. Бірақ, бәрі таза және ұқыпты. Жеке қызметкерлерге, әсіресе Оксанаға рахмет. Ол бәрін шын жүректен қалай жасайды, күлімсірейді және позитивті. Жарайсыңдар. Рахмет.
Мадина Сулейменова
10 маусым 2025
Тамаша монша, барлығы биіктікте, ойластырылған, таза, дәмді және өте қолжетімді бағамен.
мурат мукужанов
10 ақпан 2024
Сонымен. Кіру бағасы 5 мың. халат береді. Душ аз. Өте кішкентай жуу залы. Жақсы бу бөлмесі және хамам. Жақсы кафе. Бағалар орташадан жоғары. Лифт бар. Мүлдем қажет емес. Бірақ барлық жерде және дәретханада үлкен плюс тазалық.
Газиз Абдуллаев
7 қыркүйек 2025
Жақсы монша, пилинг, массаж, бу бөлмесі, бәрі керемет!
Амирхан Мырзабаев
15 қыркүйек 2025
Тамаша монша, болды кафе жоғарғы қабатта
Даурен И.
25 шілде 2025
Таза, ұқыпты және ас үй дәмді!
Aigerim Baigabylova
30 наурыз 2024
Жалпы муж арналған ресейлік бу бөлмесінде таяқшалар шіріп кетеді, бұзылады, жөндеу қажет жақсы, ал бу бөлмесі жігіттер жақсы👍
Тотика Тоти
2 қараша 2023
Керемет монша, маған өте ұнады, қызмет сыпайы, жақсы, достарымен, демалды, демалды
Нурсултан Хабиденов
18 қараша 2023
Бұл моншада маған бәрі ұнайды! Әсіресе массаж ! Қызметкерлер мейірімді, қызмет бар
Алмат Нурбаев
21 желтоқсан 2024
Біз аптасына кемінде бір рет барамыз, мүмкін қаладағы ең жақсы монша.
Жанна Сантарнекки
1 маусым 2024
Жанна Мен массажға Кальбинурға бардым. Бұл аэробатика! Сіз бірден кәсіби маманның қолын сезінесіз.Денеде жиналған барлық қысқыштар мен ауырсынуды бірден босатады. Жақсы адам, жақсы білім және шебердің әдемі қолдары.
Бибинур Салихова
15 қазан 2023
Cәлеметсіз бе. Бүгін бұл Томирис SPA қорқынышты болды. Менде бұл Томирис SPA иесінен ешқандай сөз жоқ . Клиентке деген қорқынышты көзқарас. Мен клиентпін мен келдім. Ол қалай қорқынышты сөйледі. Әдепті хам емес. Орал, дөрекі сөйледі мен шошып кеттім. Сондықтан ол өз қызметкерлеріне де осындай көзқараспен қарайды. Сондықтан үнемі сұйықтық бар. Барлығы өзінен. А адам өзін қорқынышты ұстайды. Бұл ер адам үшін ұят. Уят жок жалпы. Осыдан кейін ол жерге қалай баруға болады. Бұл қандай қатынас. ТОМИРИС SPA ҰЯТ!
M
Merei Raqymzhanova
9 қараша 2025
Салқын монша, жақсы ас үй
Бакытжамал Казыбекова
26 мамыр 2025
Бізге бәрі ұнады. Таза, жақсы жұмыс істейді персонал, жұптық тамаша.
Андрей Л.
25 сәуір 2025
Монша жақсы, бірақ бар қымбат
Айсулу Темирова
17 наурыз 2024
Тамаша орын! Пиллинг супер ! Гүлназ есімді қыз өз ісінің шебері!
Ермек М.
28 тамыз 2025
Монша оларға ұшып кеткен жоқ, шынымды айтсам, қалғаны бірнеше норма емес
Димаш Ержан
Жақсы дүкен бірақ сәл қымбат
Айдын Ф.
Жақсы монша
Диляра Иманкулова
23 қыркүйек 2025
Өте жақсы монша мен сізге кеңес беремін!
Вика Малиновская
4 сәуір 2024
Таза, жайлы бу бөлмелері, бірақ бассейн әрқашан мұзды сумен (((
Алеке Алеке
3 қазан 2023
Өте жақсы монша кеңес беремін
Жибек Т.
10 сәуір 2025
Қымбат, бірақ жайлы
Ibragim M.
12 қазан 2023
Монша нөмірі 1 Алматыда!
Абай Зарипов
1 наурыз 2025
Монша не қажет, басқа және қажет емес)
Александр М
9 сәуір 2025
Люля жай ғана жоғарғы сынып
Асиям К.
6 қаңтар 2025