Теплоросс

Азиз
6 қазан 2025
Ассалаумағалейкум теплоросс ұжымдары сіздерге үлкен рахмет маған теплоросс котелын алуға кеңес берді, теплоросс 13 моделін сатып алдым қазір істеп тұр теплоросс ұжымына үлкен рахмет!!!
Константин Ципкун
26 ақпан 2025
15 жыл бұрын қазандықты сатып алған керемет сатушылар тағы бір рет сатып алды. Кеңес жақсы,жеңілдік пен тегін орнату.
Эльдар
27 қаңтар 2025
Жалпы жақсы дүкен, жауапты қызметкерлер.Барлығы түсіндіреді, айтады .Бағалар сәл көтерілген...Сонымен, қазандықтардың үлкен таңдауы және орнату үшін қажет нәрсенің бәрі...
Иван Гамаль
5 шілде 2025
Ең жақсы жылу жабдықтары дүкені және жоғары сапалы жылыту материалы) менеджерлер кеңесшілері жалпы өрт! Түсініктеме беріңіз, бәрін көрсетіңіз және айтыңыз
Александр Ж.
24 сәуір 2024
Мен мұнда газ қабырға қазандығын сатып алдым. Жауапты қызметкерлер. Қазандықтар мен жылу мен сумен жабдықтауға арналған басқа жабдықтардың үлкен таңдауы. Мен сатып алуға ризамын. Олардың орналасқан жерін табу қиын. Навигаторлар жеке секторға әкеледі, бұл олардан алыс емес.
ayermenev
10 желтоқсан 2023
Дәлелденген, сенімді жылыту және қазандық компаниясы. Мен өзім үшін сатып алдым, шебердің шығуы өте аз ақша. Айтпақшы, реттеушінің өзі де сыпайы, Әлімжан аға, рахмет саған. Әрқашан байланыста, ол сізге не және қалай екенін айтады. Қажет болса келеді.
Андрей Левинский
13 желтоқсан 2025
Керемет компания, Hubert қазандығы тыныш жұмыс істейді, шебер бәрін тез орнатты. Қазандық әдемі, заманауи
Рим
6 маусым 2025
Жақсы компания, кәсіби тәсіл, жеткілікті мамандар, деңгейдегі ассортимент. Кеңсе сәл ыңғайсыз орналасқан, бірақ бұл төзімді жағдай. Өзіңіз көріңіз.
Андрей Шивелин
Өте жылдам техникалық қызмет көрсету. Қойма қызметкерлерін атап өткім келеді
Т И
17 маусым 2025
Қазандықтар керемет және жұмысшылар өте жақсы, барлық параметрлер айқын
Роман Бакулин
22 мамыр 2025
Өте жақсы ұжым . Ең жақсы газ қазандықтары !!! Мен бәріне кеңес беремін ! Бөлшектер әрқашан оңай қол жетімді !
Y
Yuriy
25 желтоқсан 2025
Aquatic компоненттерінің үлкен таңдауы, тиісті бағамен.
Arai Rkh
14 қараша 2024
қорқынышты қызмет, Неке қазандықтары, қарапайым шеберлер. сервисте бірдей адамдар отырады және қалыпты қызмет көрсете алмайды! мен ешкімге кеңес бермеймін!
саша грязнов
17 қараша 2024
Сату шотына бәрі жақсы бірақ үлкен минуспен қызмет көрсету күнді белгілейді және жөндеуге өтінім келмейді олар сыпайы түрде қабылдайды сіз қуанышпен айта аласыз содан кейін ең қызықты нәрсе басталады енді келуге тура келмейтін шебер ал екіншісі кімге бару керек деп жауап береді бұл менің өтінімім емес менің жағдайда екі күн күтіңіз екі есе көп болды мен хабарласамын жеке меншік иесі келіп бәрін тез түзетеді
Владимир Косьяненко
11 мамыр 2024
Керемет дүкен. 13 жыл бұрын алған қазандық өте жақсы жұмыс істейді. Бір жыл бұрын қазандықтың алдын алды. Шебер тағы 7 жыл жұмыс істейтінін айтты. Жақында мен су сүзгісін алдым. Біз келдік. Орнатылды. Жарайсыңдар. Сондықтан мен бұл компанияны ұсынамын.
Жандос С.
29 сәуір 2024
Біз Hubert қазандығын 35 квадратқа сатып алдық, сорғы шулы жұмыс істейді және құбырда 3 бардан аз болса, ыстық су пісірмейді. Егер сізде жүйеде қысым 4 бардан аз болса, сатып алуға кеңес бермеймін.
Игорь Зайцев
15 тамыз 2023
Мейірімді жанашыр қамқор қызметкерлер жайлы дүкен және тауарлардың кең ассортименті.
Бекен Садыков
4 тамыз 2022
Қызмет көрсету орталығы өтінімдерге өте нашар жауап береді. Олар шебер келеді деп уәде береді, сіз жұмыстан сұрайсыз және күні бойы жай отырасыз. Сіз білесіз, олар өтінім қабылданғанын айтады, олар келетініне сендіреді. Шебер олай келмейді және қоңырау шалмайды. Келесі күні сіз өзіңіз қоңырау шалып, шебердің телефонын сұрайсыз, ал шеберде мұндай өтініш жоқ. Өтінімді қайтадан қабылдаңыз және оны кім біледі бұл шебер қашан келеді. Сіздің қателіктеріңізді клиенттерге аудару кәсіби емес!!!!!!!
Almaz Magzimov
26 сәуір 2024
Олар тез жұмыс істейді, сорғы керемет алды, сатып алу кезінде баға нарықта орташа болды
Nurzhan
19 тамыз 2023
Менеджер үнемі бос емес, сіз барлық маңызды нәрселерді күте алмайсыз))), нормалар қызметі, бірақ қуат кабелі зақымдалды, бірақ басқа пайдаланылған кабельмен ауыстырылды.
Alex Vanuatu
19 қаңтар 2024
Қазақстандағы газ қазандықтары бойынша ең үздік сервисті қамтамасыз ете алатын жалғыз компания. Олардан сату, олардың қызметі, 24 сағат ішінде қызмет көрсету. Сондай-ақ Алматыда қазандықтарды өздері шығарады-Hubert, Teploross, Ariston және lemax сатады
Виталий Шайдур
1 наурыз 2023
Құдай бұл қорқынышты компаниямен байланысуына жол бермеңіз. Қызмет ең сорақы, алдымен оларға хабарласпаңыз, содан кейін олардың адамын күтпеңіз! Бірақ алым. Күні бойы біз қызметшіні күттік, ол келмеді және қайта қоңырау шалмады! Бұл мен кездестірген ең қорқынышты компания! Олардан ештеңе алмаңыз!
Alexandr Mashtalov
23 желтоқсан 2020
Тамаша дүкен және қызмет көрсету орталығы. Көптеген жылдар бойы мен олардың жабдықтарын, жылу және Hubert қолданамын. Тиісті бағалар және кәсіби қызмет көрсету мамандары. Мен бәріне кеңес беремін!
Alexandr Chechulin
10 қараша 2019
Бұл компанияда қызмет туралы естіген жоқпыз. Мен су жылытқышты сатып алуға келдім, менеджерді 10 минут күттім. Менеджер басқа клиентке көмектесу үшін қашып кетті. Осы уақытта қалған 3 менеджер отырды және не істеу керек. Негізінен ютюбке қарады. Егер бұл компанияда 4К тг жеткізу құны болмаса, мен мұның бәріне тап болмас едім. Сол Қазпошта жеткізу үшін 650 тг алады. Мен енді курьерлердің көптігі туралы айтпаймын.
Ерлан Е.
9 тамыз 2019
Өте жақсы, ұнады, сыпайы және кәсіби менеджерлер, қол жетімді бағалар, тауарлардың барлық спектрін бөліп-бөліп алуға болады.
Алексей Чёрный
18 маусым 2022
Жақсы жабдық, өте үлкен таңдау . Тамаша және сауатты ұжым!
Э
Эльмира Тулендиева
31 қазан 2025
Пеш еден жылу сорғысы алынды 8 жыл бұрын біз оларды қолданамыз
Из СССР
28 сәуір 2021
Мен олардың жөндеу қызметін ұсынбаймын!!!Бағалар өте қымбат!!!Олар тіпті ауадан ақша жасайды,ештеңе жасамайды, диагноз қойылады.Өзі су жылытқышын алып тастап, сынуды анықтады диофрагма үзілді, бұл туралы оларға айтты.Мен оларды өзім алып кеттім...жарты сағаттан кейін олар қоңырау шалып, жұмыс 9000 теңге тұрады дейді.Мен шошып кеттім, содан кейін бас тарттым 2000тг төлеңіз. болжалды диагноз үшін.Пандемияның мұндай бағалары не үшін екенін сұрады...олар жауап берді,бұл нұсқаулық оларға осындай баға ұсыныстарын береді,мен олардың өте ашкөз бастықтары бар екенін түсіндім.Мен өзім ашқан кезде бұрандалар мен тістерді белгіледім,үйлерге қарамадым...бірақ, 2 000тг. ол диагноз қою үшін берді.Мен диафрагманы 800 теңгеге сатып алдым. мен оны өзім өзгерттім...Жеке меншік иелері 5000 теңге алады. үйде мұндай жөндеу үшін қоңырау шалып, орнында жұмыс істейтін бағанды бөлшектемей.9 000тг. 800 теңгелік қосалқы Бөлшекке және оны ауыстыруға өте көп.2 000тг.диагноз үшін жасалмаған...Айтпақшы, өзегі бар диафрагманы жөндеу жиынтығы 1500-ден 2000 теңгеге дейін тұрады.және жұмыс уақыты.COVID-19 пандемиясына тек өзіне үміт артады...Қазір олар өте нашар өмір сүріп жатыр деп жылайтын және біздің есебінен мемлекеттен көмек сұрайтын кәсіпкерлерге сенбеймін...Толық сипаттама үшін кешіріңіз.Таңдау сіздікі адамдар.
Света Седоплатова
28 қыркүйек 2022
Жақсы компания 10 жыл бойы Хуберт қазандығы болды. Егер проблемалар туындаса, олар әрқашан келеді. Рахмет қызметке өте ризамын
иван иванов
10 сәуір 2021
Газ қазандықтары мен жылу жүйелеріне арналған жабдықтардың тамаша таңдауы!!! Жеке қойма және қызмет көрсету орталығы.
Илья Шишигин
26 қыркүйек 2022
Жақсы компания, қоңырау шалды олар бір сағат ішінде келеді, тіпті ертерек келді. Шебер өз жұмысын тез аяқтады. Мен кеңес беремін
Саша Александр
14 сәуір 2025
Сатушылар сүзгіні жүктейді, оның ешқандай мағынасы жоқ.
Вера Зуева
10 маусым 2024
Жақсы дүкенді бөліп-бөліп сатып алуға болады және шебер орнатады.
гульнара пшенаева
25 қараша 2022
бұл компанияның сайтында менің пікірім қандай да бір себептермен көрсетілмейді. содан кейін оларға қол жетімділік жоқ сияқты! Адамдар олардан шеберлерді шақырмаңыз, сіз оны шақыру үшін 7000 тг беруіңіз керек!!!!!
Марат Каиргельдинов
2 қазан 2024
Жалпы, науқан жақсы, бірақ жөндеу үшін бағалар қымбаттайды .
Алексей Корнеев
18 сәуір 2025
Барлығы керемет және қызмет жоғары деңгейде!!!
Andrew Levi
2 қазан 2021
Керемет жабдық!
Павел Липунов
17 қараша 2019
Балалар тырысады. Техникамен бәрі жақсы. 5 жылдық кепілдік сөзбен емес. Рахмет.
Миша К.
13 наурыз 2021
Жақсы қызмет, қазандықтар, жұмысқа риза
soldat666cleaner
12 маусым 2020
Менің алғашқы газ колонкам Нева Ладога дәл осы жерден 2006 жылы сатып алынды, содан кейін бірінші газ оттығы және т. б... жылыту және жылыту жабдықтарымен жабдықтаудың тамаша нұсқасы... автотұрақ бар ...
Виталий Калашников
28 сәуір 2020
Қолжетімді бағамен сапалы газ қазандық жабдығы. Жылу мен жайлылық үшін тағы басқалар.
184280 Б.
14 желтоқсан 2019
Мен ұйыммен бірінші жыл жұмыс істемеймін, өте жауапты компания, мен қуаныштымын, өркендеу тілеймін!
Айгуль Таж
27 ақпан 2024
Барлық жерде сияқты Қандай сәттілік..мен қалағандай бәрі бірдей емес. Сіз уақытында қоңырау шалмайсыз, егер олар асығыс болса, тек шешіп алыңыз
Эдуард Толстов
19 шілде 2021
Жақсы газ жылыту дүкені.
Мелис кудабаев
3 желтоқсан 2023
Компаниялардың бірі бизнес нарығында 10 жылдан астам уақыт қалды. Оларға сәттілік!
pavel bogaenko
10 маусым 2022
Үлкен таңдау, сауатты қызметкерлер
Николай Р.
21 шілде 2020
Маған қажет қазандық жоқ . Сайтта олар бар болса да.
Жанибек Таубаев
18 қазан 2023
Барлығы супер мен бәріне ризамын мен оны ұсынамын
Aleksei Somov
23 желтоқсан 2023
Нормалардың бағасы
Saida Aristangaliyeva
2 қазан 2019
Ең жақсы қазандықтар мен сүзгі!