Тепло

Мәзір

Эльмира Шакирова
30 сәуір 2025
Өте атмосфералық және жайлы кафе. Фонда жағымды тыныш музыка. Дәмді десерттер мен кофе. Кешке десерттерге жеңілдік бар. Қызметкерлер сыпайы және мұқият. Жақын адамыңызбен кеш өткізу немесе өз ойларыңызбен жалғыз болу жақсы. Жұмыс үшін ыңғайлы - шабыт таба аласыз
Жангильды Н.
1 маусым
Цены бе
Олег Николенко
10 қазан 2025
"Жылу тек кафе емес, бұл көңіл күйі. Қайта-қайта оралғыңыз келетін сирек орындардың бірі. Алғашқы қадамнан бастап сізді жұмсақ, жайлы жарық реңктері, тыныш музыка және ерекше күтім атмосферасы қарсы алады. Мұнда бәрі ұсақ — түйекке дейін ойластырылған-Мұқият қызметкерлерден бастап ыдыс-аяққа дейін. Десерттер мен кондитерлік өнімдер ерекше таң қалдырады. Олар уақытты тоқтатуға және сол сәттен ләззат алуға арналған сияқты. Тақырыптық мәзір әр уақытта жаңа нәрсе береді, әдеттегі жайлылыққа жаңа эмоциялар қосады. "Жылу" шынымен де өз атына сай келеді-тек интерьерде ғана емес, сонымен бірге сіз кететін сезімдерде де. Сізге аздап қажет болған кезде болғыңыз келетін орын... жылу.
Рабига Д.
Өте әдемі, атмосфералық орын. Дәмді тағамдар мен сусындар, әсіресе РАФ. Мен бұл жерге бірінші рет келмеймін және әр жолы жақсы көңіл-күймен кетемін.
Зарина Д.
22 маусым 2025
Бүгін мен кафеде салатқа тапсырыс бердім, ол, өкінішке орай, Мен үшін тым ащы болды — жағдай нашар, ешкім кінәлі емес, бірақ жағымсыз тұнба әлі де қалды. Алайда, Молдыр әкімшісі тез әрекет етіп, оған не үшін көп рахмет деген мәселені шешуге көмектесті. Туған Қостанайда сервистің бұл деңгейін көру өте қуанышты-бұл қымбат. Сонымен қатар, мен ас үйдің жалпы жақсы екенін атап өткім келеді.Ұзақ уақыт бойы мен мұндай круассандарды жеген жоқпын.О, және бар биіктікте. Әсер әлі де жақсы болды, Мен мұнда тағы келемін!
Nataly
10 тамыз 2025
Тағам дәмді, бір сәт, кейбір тағамдарға тек кешкі 6-ға дейін тапсырыс беруге болады. Қызмет өте жақсы. Жылдам, сыпайы. Атмосфера өте жағымды. Әр түрлі форматтағы үстелдер бар - дөңгелек, тікбұрышты. Дивандармен бірге тамақтаныңыз. Терезенің жанында, залдың тереңдігінде бар. Десерттер аз болса да дәмді. Интерьер жайлы жылы атмосфера жасайды.
Арлан Мырзабеков
29 шілде 2025
Жақында мекемеге барып, жағымды әсер қалдырды. Атмосфера жайлы, қызметкерлер сыпайы және мұқият. Қызмет көрсету сапасы мен жалпы жайлылық әсіресе ұнады. Барлығы таза, ұқыпты болды және Тапсырыс тез жеткізілді. Тағам дәмді, бағасы қолайлы. Жалпы, мен риза болдым және міндетті түрде тағы келемін.
Илья Бочко
Сіз көргіңіз келетін позициялар ешқашан болмайды. Таңғы ас мәзірдің жартысын құрайды, ол сізге 3 сағаттан кейін қызмет көрсетуден бас тартады. Сонымен қатар, бұл мекеме жақсы кофе мен дәмді авторлық шайлар. Бұл туралы бәрі.
Акмарал Кунакова
27 қазан 2025
Тағам дәмді ,бірақ қызмет көп нәрсені қалайды) даяшылар қонақтарға назар аудармайды, тіпті үстелдерге қарамайды. Таңғы асты жарты сағатқа жуық күтті, қызмет өте баяу болды.Қызмет көрсету жылдамдығы жақсарады деп үміттенемін.
дмитрий малахов
25 маусым 2025
Кірген кезде өте ыңғайлы киім бөлмесі, айна жетіспейді. Қызмет жақсы, даяшы мұқият және сыпайы болды, тағамдар тез әкелді, бәрі өте дәмді, жағымды музыка мен жылы атмосфера, мекеме ұнады
Руслан Ш.
Атмосфера керемет және жаңа гүлдер бәрі, кофе дәмді емес, таңғы асқа бір бөлке нан әкелді қалың ыңғайлы болу үшін 2 немесе 3 кесуге болады, ал жұмыртқаның өзі мұндай таңғы асқа жеткіліксіз! Бір сөзбен айтқанда бағалар Алматы Сервис Қостанай!
Luna 🌒
23 қыркүйек 2025
Қызметкерлер барлығы және әрқашан өте сүйкімді және сыпайы, кешке дейін дәмді таңғы ас, сіз яжмамка қыздарымен және дәмді кофе мен курасанмен бірге ұша аласыз, балалар жабық балалар аймағында айқайлап жатқанда, сіз демалып, бұл басқа адамдардың балалары сияқты көрінесіз.
Асель Кусанова
19 қыркүйек 2025
Өте жылы, атмосфералық орын! Балалар аймағы бар екендігі керемет ! Мәзір де әртүрлі, әсіресе капучино мен құймақ ұнады. Тағы келейік.
София Т.
12 шілде 2025
Тамақ суық болды. Олар тапсырысты 30 минут күтті, нәтижесінде даяшыны шақырды, олар ұмытып кетті дейді. Бұл бағаны төлемей-ақ қымбат. Сусын толығымен кейін, біз кететін кезде әкелінді. Бірақ шынымен таза және әдемі
Виктория Свистунова
20 тамыз 2024
Жағымды атмосфера, дәмді тағам, ойын бар. Минус-лас ойын, шаш сынықтары) джемге боялған лас қасық, лас орындық әкелді. Мен оны сүртуді өтіндім, бірақ ол әлі де лас болып қалды. Бельгиялық вафлидегі алма пияздың дәмі болды. Біртүрлі акциялар саясаты-демалыс күндері қандай да бір жолмен келді, шампан сыйлыққа енгізілді, бірақ біз шампанның өзін көрмедік. Бүгін сағат 18:00-ден кейін келді, оларда десерттерге 50% жеңілдік бар. Мен бельгиялық карамель вафлиіне тапсырыс бердім, содан кейін жеңілдік тек дайын десерттерге ғана жарамды болып шықты, қоюландырылған сүт қосылған жаңғақтарға тапсырыс бердім және қайтадан болжай алмадым - жеңілдік тоңазытқышта дайын болған нәрсеге ғана әсер етеді. Неліктен бұл туралы жарнамалық ұсынысқа жазбасқа?!
Екатерина Хиль
20 тамыз 2023
Мен бұл жерде бірінші рет болдым және бұл маған қатты әсер етті. Достарыңызбен уақыт өткізуге немесе кофе ішуге жұмыс істеуге тамаша шешім. Ерекше тағамдар, мен бәрін сынап көргім келеді, бірақ әзірге мен сүзбе мен шабдалы қосылған тұшпараға тоқталдым. Тіпті бұл қарапайым тағам ерекше қызмет етуде жасалды. Мен 10/10 қоямын. Суық сусындардан мен таңқурай қосылған мұзды латте сынап көрдім, ол жерде химия шәрбаты емес, нағыз таңқурай джемі болғанына қуаныштымын! Менің достарым да қуанды, біз мұнда тағы келеміз💘 Даяшы қыз біздің тапсырысымызды есіне алды, оны дәптерге жазудың орнына-қыздың құрметіне, біз оны еш жерде көрген емеспіз! Керемет қызмет!
Катерина Мухамеджанова
6 маусым 2025
Атмосфералық орын, дәмді тағамдар, жоғары деңгейдегі қызметшілер. Алайда, кейде клиентке бағдарланбаған даяшылар кездеседі.
Евгения Попыванова
18 қараша 2025
Мәзір жақсы, дәмді дайындалады. Қызметкерлер сыпайы, сөйлесуге қуанышты. Жақында балалар аймағы жаңартылды-енді баламен бірге келу керемет.
Аза Сах
7 мамыр 2025
Әрине, атмосфералық, бірақ даяшылар кейбір жерлерде баяу. Ешқайда асықпаңыз. Бұл мекеменің үлкен плюс және үлкен кемшілігі. Әрине, тағам дәмді.
Жанна Баженова
23 қаңтар 2025
Дәмді, таза, атмосфералық, жағымды орта.бағалар қолайлы.отыруға достармен немесе іскери серіктестермен сөйлесуге жақсы орын
Юрий Автухов
15 қараша 2024
Мекеме ішінде өте әдемі, кіре берісте бөлек гардероб Ішінде өте жылы ыңғайлы ! Даяшылар керемет жұмыс істейді ! Дәмді кофе !! Таңғы ас өте үлкен таңдау, түскі ас 12 сағаттан бастап бәрі дұрыс ! Мен бәріне кеңес беремін !!
Ю
Юлия Б
2 наурыз 2025
Тамаша орын! Атмосфера, музыка Францияның бір жерінде сияқты. Тамаша ас үй және дәмді кофе
Нурсултан Ибраев
26 тамыз 2024
Атмосфера жоғарғы, дәмді кофе және десерттер наизумительтные! Жұмысқа бармау үшін сүйікті орын!
Нагима Абдразакова
27 маусым 2025
Маған жаз, авторлық таңғы ас және "жылу"коктейлі ұнады
nadezhda podgayevskaya
30 желтоқсан 2024
Маған адамдар үшін, атмосфера үшін, дәмді таңғы ас пен жақсы кофе үшін жылулық ұнайды. Тірі өсімдіктер үшін ерекше рахмет. Мен бұл қаншалықты қиын және қымбат екенін білемін сондықтан үлкен құрмет! Жиі, барлық қызметкерлер жақын достар сияқты, сондықтан менің пікірім біржақты болуы мүмкін. Бірақ мен бұл жерді жақсы көремін, Мен үшін бұл жай кафе емес, бұл өмірдің жылы бөлігі.
Кристина Хасанова
20 қыркүйек 2024
Мен бұл кофехананы жақсы көремін. Мұнда таңғы астан кейін мен керемет күнге зарядталдым. Таңғы ас әр түрлі, әр талғамға сай. Ең бастысы, өте қанағаттанарлық. Және үлкен плюс, балалар бөлмесінің болуы.
Георгий Бойко
5 шілде 2024
Жайлы, дәмді. Тыныштық атмосферасы. Даяшылар шапшаң, мейірімді. Бағасы бойынша-мен бір бөтелке арақ ішіп, 2 кесе капучиноға тапсырыс берер едім 😁
Сергей Киселёв
5 қазан 2024
Керемет кофехана. Мен жиі бола бермеймін, бірақ әрқашан душта жылумен. Өте жайлы және дәмді. Бір адамнан он адамға дейінгі шағын компаниялар үшін қолайлы. Балалар аймағы бар.
Х
Хасан Шер
10 мамыр 2025
Онда өте жайлы, айналасындағылардың бәрі өте әдемі және дәмді тағам менің ойымша, таңғы асқа барған дұрыс, сондықтан өте дәмді таңғы ас сол жерде дайындалады
Юлия
5 қыркүйек 2025
Өте риза. Кешкі ас, түскі ас, таңғы ас, кофе іштік. Жағымды орта, сыпайы даяшылар. Глютенсіз десерттердің болуы қуантады. Қызы үшін абсолютті хит-бұл рустикалық салат. Барлық жағынан ұсынамыз. Келесі сапарда біз желінің басқа мекемесіне, пиццерияға баруға тырысамыз.
Марина Исупова
Кейде біз жұбайымызбен таңғы ас ішеміз, керемет орын және таңертең сиқырлы круасандар!
Гульмира Е.
7 қараша 2025
Ыдыс-аяқтың артық бағасы ақталмайды, өте жайлы емес, үстелдер бір-біріне тым жақын орналасқан
Елизавета О.
Өте жағымды және атмосфералық орын. Мұнда таңғы асқа келдік, бізге барлық тағамдар ұнады
Анастасия Олейникова
8 мамыр 2025
Сүйікті кофехана! Өте дәмді авторлық сусындар. Авторлық сусындардың мәзірі үнемі өзгеріп отырады және жаңа нәрсе пайда болады. Керемет дәмді десерттер.Достарыңызбен жылы кештерге арналған керемет атмосфера. Қызмет әрқашан жоғары деңгейде.
Андрей Ракитин
21 наурыз 2025
Іссапар қорытындысы бойынша-Қостанайдағы таңғы ас үшін ең жақсы орын. Жеңіл, жайлы, дәмді)
Сания Хасанова
6 тамыз 2025
Өте атмосфералық мекеме. Мәзір әртүрлі. Жақсы қызметкерлер.
Татьяна Мельникова
2 тамыз 2025
Жайлы атмосфера, дәмді тағам, мұқият және сыпайы қызметкерлер
Альмира Орманбекова
13 тамыз 2025
Кофе мен десерттер керемет! Кофехананың атмосферасы өте ұнайды)
Katya
7 қаңтар 2024
Өте мейірімді қызметкерлер! Жайлы, ең бастысы дәмді🤤
Наталья
Ыңғайлы мекеме жайлы кафе, бізге дәмді тағамдар ұнады
Алиби Тулкибай
27 сәуір 2025
Өте жаман! Алдын ала қоңырау шалып, "ботқаны" дайындауды өтінді, өйткені олар асығыс болғандықтан, бұл ботқаны жарты сағат бойы дайындады, кофехана келушілерге жылы қарайды!
Куат К.
16 наурыз 2025
Жайлы орын, өте дәмді тағамдар мен кофе . Ең жақсы даяшылар.
Грек
25 қазан 2023
Посетил это заведение в прошлую среду, и остался в восторге. Интерьер уютный и стильный, создаёт идеальную атмосферу для романтического ужина или встречи с друзьями.
Динара К
3 маусым 2024
Интерьер, тағамға қызмет ету-керемет. Күндіз Музыка қатты ойнайды. Кешке-тыныш, сіз тыныш тамақтанып, сөйлесе аласыз.
Баха
7 тамыз 2024
Өте дәмді таңғы ас, кофе дәмді. Барлығы жайлы, терраса әдетте бірден бос емес)
Нина Крылова
22 қаңтар 2024
Кофе өте дәмді. Бағалар сөзсіз қымбат. Қызмет орташа, олар бірнеше тағамға тапсырыс берді, біреуі әкелінді, қалғандары өз тапсырыстарын өте ұзақ күтті.
Алия Жумагулова
5 наурыз 2025
Жайлы. Балалар аймағы бар. Дәмді кофе. Барабар бағалар
Andrey K
29 тамыз 2025
Тамаша орын және дәмді тағам. Керемет атмосфера мен жайлылық.
Александра Т.
4 маусым 2023
Жаңа, заманауи кафе. Орын ыңғайлы. Ассортимент әлі бай емес. Орташа және жоғары бағалар. Мен таңғы асқа ботқа алдым. Дәмді.
Павел
10 қараша 2023
Қаладағы ең жақсы орын. Дәмді тағам, сапалы қызмет. Жақсы таңғы ас. Жалпы, қала қонақтары мен жергілікті тұрғындарға ұсыныс.