Teplitsa

Мәзір
Жаңалықтар

Дарья Каленбет
10/10 тамақ өте дәмді, қызмет көрсететін персонал өте сыпайы, қызықты интерьер, тамақ таңдауға көмектесуге дайын қызметкерлер және жалпы бәрі керемет
Анель Султан
4 қыркүйек 2025
Біз әрқашан отбасымызбен шұжық жеуге келеміз.өте әртүрлі және дәмді. өте атмосфералық орын.мейірімді даяшылар және сыпайы және күлімсіреген қыз кассир
Елена Карташева
3 маусым 2025
Заманауи өзіне-өзі қызмет көрсететін асхана. Тағамдардың ассортименті өте кең және маусымдыққа сәйкес келеді. Өңделген тағамдар мен алып кететін тағамдар бар. Интерьер 20 ғасырдың 70-ші жылдарына ұқсайды. Баға сегменті орта болып табылады жоой санаттағы мекемелер.
Aleks R.
4 маусым 2025
Барлық жаңа, тұрақты мәзір, ubodeon талқылау форматы, тез дәмді және қол жетімді бағалар . Жайлы атмосфера, әрқашан өте таза және шынайы.
Ю
Юст Виктория
4 тамыз 2023
Ауысымға байланысты тамақ үштен беске дейін плюс болады! Сусындар, жалпы алғанда, әрқашан керемет. Бюджеттік кафе-бағасы =сапасы! Ыдыс-аяқтар әрдайым таза, чиптерсіз,сонымен қатар ғимараттың артында ыңғайлы автотұрақ бар,ал алдыңғы жағында шектеулі орындар бар. Сыпайы даяшылар салқындатылған тағамдарды еш қиындықсыз жылытады. Жалпы, жаман емес, бюджеттік кафе, ("Пицца Блюзінен" гөрі ұнайды, өйткені таратылатын салаттар әрқашан жаңа болады. Және қажет болған жағдайда дайындалады) өзі сияқты "пицца блюзі" желісі, мен құрылғаннан бері барамын, 25 жылдан астам
Константин Солдатенко
28 наурыз 2025
Жақсы тамақ. Шығыс тағамдары. Сыпайы, жанашыр қызметкерлер. Күту барлық жерде сияқты. Бірақ бәрі тез. Сіз міндетті түрде аш болмайсыз.)
Ирина К
17 қазан 2025
Бұрын бұрылыстар жақсы болатын. Мұнда маған Манта, беляши, тәтті кондитерлік өнімдер және бауырдан жасалған тағамдар ұнайды. және, әрине, компот
EKZIS EKZIS
30 наурыз 2024
Іскерлік түскі ас үшін тамаша таңдау, жақсы ассортимент, дәмді тағамдар, әрқашан брендті сақтайды, қыс мезгілінде қалада түскі асқа жаңа піскен көкөніс салаттарын жеуге болатын орындар көп емес, бұл осындай орындардың бірі. Өте қымбат емес кешенді түскі ас.
Natka
25 наурыз 2024
Жылыжай әдеттегідей жылыжай! Бұл орналасуға және жылдам қызмет көрсетуге өте ыңғайлы. Жақын жерде диагностикалық орталық, облыстан адамдар келіп, дүкеннен құрғақ тағамға емес, өз талғамына қарай тағам таңдай алады. Бағалар қалыпты, асханаларға қарағанда жоғары.
Сырымбаева Анастасия
14 наурыз 2025
Кейде сіз шырынды чебурек немесе беляшаны қалайсыз, мұнда олар ыстықтан дәмді!
Yevgeniya
6 қыркүйек 2024
Пікірлер көп, олардың барлығы әртүрлі, бірақ маған бұл жер ұнайды, ас үй дәмді және бюджеттік, қызмет жағымды, мәзірде жаңалықтар жиі пайда болады. Отбасылық демалыстар мен тағамдар үшін тамаша орын.
Алина Иванова
4 мамыр 2025
Керемет Кафе, Бай және әртүрлі мәзір, менің ұлым тек саңырауқұлақ сорпасын жейді, тыныш орта .
Л
Любовь Беляева
9 шілде 2024
Мен бірнеше рет бардым. Таңдау жақсы. Мен тортқа тапсырыс бердім, ұнады. Мен ұсынамын. Тағамдар әртүрлі және дәмді. Қызметкерлер мұқият және сыпайы.
Татьяна Жан
23 шілде 2025
Өте қалыпты асхана. Олардың деңгейі үшін өте дәмді тағам.Ол келді, таңдады,төледі, үстелге алып кетті, тамақтанды, науаны орнына апарды. 4 жұлдыз, өйткені мен қызмет көрсететін кафені жақсы көремін. Мен атмосфераны бағалаймын.Ал асханада қандай атмосфера бар?...
кристина к.
13 қараша 2024
Мен бұл мекемені жақсы көремін, бәріне кеңес беремін,дәмді, тез, бәрі дайын және әрдайым жаңа болғандықтан, сіз өзіңіздің көзіңізбен көре аласыз, бұл маңызды емес, биіктікте қызмет көрсету. 5 жұлдыз.
Ольга Захарова
28 сәуір 2024
Өте дәмді. Барлығы жаңа. Тағамдарды таңдау жақсы. Кез-келген дәм мен түс үшін. Және кез-келген шығындар әмияны. Сіз тез түскі ас пен таңғы ас іше аласыз.
Диана Плахута
21 мамыр 2024
Мен Блюз пиццасын қаншалықты жақсы көрсем де,бірақ бұл жылыжай ұнамайды, жайлы емес,кәдімгі асхана сияқты және дәмді емес, үш рет сол жерде тамақтандым, маған ұнамады. Маған басқа филиалдар ұнайды, атап айтқанда жылыжай жоқ, енді ол жаққа бармай-ақ қойдым
Екатерина Трофимова
30 желтоқсан 2021
Атмосфера үстелдегідей))))) күту уақыты жоқ сіз оған мүлдем сәйкес келесіз және қабылдайсыз) тағам дәмді оған ешқандай шағым жоқ. Өте дәмді зімбір шайы, мен оны сынап көруге кеңес беремін керемет көлеңке және қызыл балық дәмді! Тез және қымбат емес жеуге болады )
П
Пользователь
20 маусым 2023
Біз сіздің кондитерлік өнімдеріңізбен шағала ішуге арнайы барамыз - саусақтарыңызды жалайсыз!Әсіресе шие мен көкжидек пирогы бар пуф))) және ыстықта окрошка ұнады-дәмді! Жақсы және сыпайы қызмет - ақылды қыздар,өте мейірімді және жағымды! Сізге өркендеу, сондықтан сақтаңыз!18.06 2023
Елена Соловьева
20 маусым 2024
Жаңа, дәмді тағамдар. Күту уақыты босқа кетпейді. Мен тез таңдадым, тамақтандым және өз ісіммен айналыстым. Үлкен тілек емес, көбірек ПП тағамдарын қосыңыз. Мысалы, сәрсенбіде "жасыл күн")))) 🤗 😘
Anastasiia
11 маусым 2024
Біз мұнда отбасымызбен жиі барамыз, сіз дәмді және тез тамақтануға болады, кез-келген талғамға арналған тағамдар, қызмет әрқашан керемет.
Владислав Рогалев
15 наурыз 2024
Жақсы арзан асхана. Үлкен бөліктер, көптеген орындар. Дәмді десерттер де бар
Ю
Юрий Устенко
31 қаңтар 2022
Қызметкерлер сыпайы, тыныш, тыныш. Тамақ бағаға сәйкес келеді, сырадан басқа алкоголь жоқ. Балалар бөлмелері бар. Отыруға, тамақ ішуге бару өте қолайлы.
~Людмила Б.~
23 тамыз 2024
Барлығы жаңа, тағамдардың үлкен таңдауы, мүмкіндік бар, олар қажетті күйге дейін қызады.Өзіне-өзі қызмет көрсету.Сыпайы қызметкерлер мәзір мен тағамдардың құрамын айтады ,бұл тағамға төзімділік болмаса өте ыңғайлы.
Ануар Раисов
12 шілде 2025
Ас үй жақсы, қызмет деңгейінде.Мен сізге баруға кеңес беремін.
Владимир Богданов
28 қараша 2025
Барлығы дәмді.әр түрлі мәзір.жақсы қызмет.
Светлана Сапижак
15 қараша 2025
Бірнеше рет болды сондықтан лифт жұмыс істемеді, екі жақты өту үшін тар және ыңғайсыз баспалдақпен көтерілуге және түсуге тура келді.Тамақ ішкеннен кейін ғимараттан шыққаннан кейін мен отырғым келеді, бірақ еш жерде жоқ, көшеде тіпті тротуар да жоқ, тұрақты тұрақ пен көлік жүретін бөлік
S
Saule Kadirkhanova
6 наурыз 2025
Тез тамақтану қажет болғанда өте ыңғайлы. Өте дәмді және жағымды
Алексей С.
20 тамыз 2025
Ыңғайлы орналасуы. Пісіруді күтпей-ақ тез жеуге болады.
Әсет А.
13 тамыз 2025
Дәмі жылдар бойы өзгермейді, бұл үшін рахмет және Біз үшін жасайтын жайлылық . Сонымен асхананың нұсқасы жүгіру кезінде өте ыңғайлы болған кезде
Антон Соловьёв
14 тамыз 2024
Егер сіз тез, дәмді және арзан тамақтанғыңыз келсе, тамаша орын
Константин Голубев
28 наурыз 2024
Жақында болды! Сізде көп жылдар болған жоқ бірақ сіз ренжіген жоқсыз бәрі әлі де дәмді! Ең бастысы қымбат емес!
Андрей Макаров
28 тамыз 2025
Жаман мекеме емес, мәзірде лайықты тағамдар бар. Сіз екінші және үшінші рет бара аласыз.
Аполлинария
30 мамыр 2022
Мен әдетте алып кетемін. Үштікке арналған тағамдар. Атмосфера бүкіл пицца желісі сияқты блюз. Күту уақыты минималды, өйткені дайын тамақ бар.
Дина Дина
13 тамыз 2025
ас үй дәмді, бағасы қолайлы, интерьерьер
Татьяна Кудрявцева
13 мамыр 2024
Әрқашан таза, өте дәмді тағам, үлкен бөліктер және өте жайлы!!!
Evil Kiss Z
27 қазан 2021
Жылыжай жақсы, өйткені олар дайындалғанша күтудің қажеті жоқ, ассортимент ұзақ уақыт бойы жаңа нәрсемен толықтырылмаған, түскі асқа барлық жергілікті тұрғындар түскі асқа бармайды, тамақтағы шашқа минус, бірақ бас киімдегі қызметкерлер, бірақ бұл жиі кездеседі...
Асхат Сейітбек
22 қараша 2024
Ас үй супер әрқашан бәрі жаңа. Қызметкерлер күлімсіреді)
Мария
2 қаңтар 2020
Жақсы фаст-фуд кафесі. Маусымдық ұсыныстар өте ұнайды. Түскі үзілісте көп уақыт болмаған кезде де өте ыңғайлы, сіз кешенді алып, ыдыс-аяқ таңдау туралы ойламайсыз
Мадина Роянова
28 қыркүйек 2025
Өте дәмді қызмет супер дайындалады
Вячеслав Кучурин
23 мамыр 2024
Кез келген уақытта дәмді тамақтану үшін тамаша орын. "Жартысын" сол жерде түскі асқа шақырыңыз, сонда сізге керемет түн беріледі.
Валентина Загон
13 шілде 2025
Ускаманға келген сайын екі жеті адам тамақ ішуге барады. Бізге бәрі өте ұнайды
П
пользователь пользователь
2 сәуір 2021
Дәмді, жақсы жаңа піскен кондитерлік өнімдер, жылдам қызмет көрсету-бұл жақсы орын
Anastasiya
6 тамыз 2021
Мен онда екі рет түскі ас іштім, бәрі қалыпты болды, үшінші рет тауық ВЗ алдым, ол жай ғана шикі! Тамақтану мүмкін емес!
Yarovit
15 тамыз 2022
Жақсы заманауи асхана. Тағам аздап тұздалмаған, бірақ олар айтқандай, үстелде тұздалмаған. Жағымды орта, сыпайы қызмет.
Дым Дымыч
2 ақпан 2025
Таза, дәмді, қымбат емес.
Анна Каллаур
26 мамыр 2021
Жылдам, дәмді және әрқашан жаңа. Бағалар өте арзан.
Евгения Ах
24 наурыз 2025
Дәмді. Жылдам. Қол жетімді.
Кирилл Трифонов
8 қараша 2025
Керемет мекеме, біз әрқашан осында, бүкіл отбасымызбен тамақтанамыз
Ирина Макарова
12 сәуір 2024
Күйеуім екеумізге ұнайды. Әрқашан таңдау және жылдам техникалық қызмет көрсету бар.