Tele2

Елена Литвин
30 желтоқсан 2025
Олар өтуге көмектесті, бәрі тез және тез . Бірақ кеңесшілер аз және өте ұзақ күтеді . Интернет жақсы жұмыс істейді . Маршрутизаторды жалға алудың ыңғайлы мүмкіндігі бар .
ольга колисниченко
10 маусым
Жақсы қызмет! Олар бірнеше минут ішінде нөмірді қайта тіркеді! Руслана керемет кеңесші! Құрметті Бес жұлдыз!
Андрей Дмитриев
20 тамыз 2023
Ұзақ қызмет көрсету, кезектер жасалады, барлық сұрақтарға жедел жауап алу мүмкін болмады! Бір бөлмеде олар клиенттерге және Tele2 және Altel - ге қызмет көрсетеді-сіз оны бірден анықтай алмайсыз және кез-келген жағдайда кезектердің бірін қорғауға тура келді! Нақтылау алғаннан кейін, екінші кезек күткім келмейді! Күту, салонның өзі толмаған кезде, бір сағаттан аз уақытты құрады!!! Айтпақшы, Алтел-ең нашар оператор және ең нашар қызметтер! Мен ұсынбаймын!
Дарья И.
13 қараша 2023
Пікірлер бойынша, мен үлкен кезек болса да, қателеспедім, бірақ ол өте тез өтті) Олар да тез қызмет етті. Мен SIM картасын сатып алдым) Келу уақыты 15:40-16:00 болды. Менің ойымша, егер Мен кешкі сағат 15.00-де немесе түскі асқа дейін 11.00-де сәл ертерек келсем, бұл тез болар еді)
Александр С.
20 тамыз 2020
Сәлеметсіз бе! Сіздің кеңесші-операторыңыз Алексеева Лаураға зор алғысымды білдіргім келеді! Оған 18 тамызда онлайн бейнебақылауды ұйымдастыру үшін оңтайлы тариф мәселесі бойынша жүгінді. Ақпарат толық көлемде алынды.Біз SIM картасын өзгерттік, модемді орнаттық. Барлығы жедел, қол жетімді, сыпайы түрде...тіпті сұрақтар қалмады! Үйге келгеннен кейін ол достарына кеңес берді. 19 тамызда олардың бірі де оған жүгінді. Қызметке өте риза болды!!! p \ S басшылыққа-осындай жұмысшыларды бағалаңыз және ынталандырыңыз...клиенттер көп болады! Сізге Сәттілік!
Марина Романова
11 ақпан 2022
Сәлеметсіз бе! Неліктен менде SIM Tele2 жұмыс істемейді? 5 қаңтардан бастап ол тек шұғыл қоңыраулар үшін,мен интернетті өшіргендіктен ойладым деп жазады. Кеше мен ақша тастадым, бірақ ақша түскені туралы SMS те келмеді. Не болды? Мен сізге қоңырау шала алмаймын, жауап беру машинасын түсінбеймін. Тірі кеңесшімен қалай байланысуға болады?
Ратмир Р.
16 ақпан 2024
Петропавлдағы ең нашар байланыс Beeline сияқты интернет мүлдем жұмысын тоқтатты, жылдамдығы нөлге тең, қосылу қателері күн сайын бір жылдан астам уақыт болды!!!
Adil Lyabaev
Тамаша қызмет көрсету, сыпайы қызметкерлер, барлық нормалар
Мнацаканян
12 маусым
Үнемі кезек
Александр Слободенюк
3 мамыр 2018
Байланыс Алтелмен біріктірілгеннен кейін әлдеқайда нашар болды. Тарифтер өсе бастады. Бүгінгі таңда олар қатты екіге жұмыс істейді. Мен сізге өтуге кеңес бермеймін
Константин Кошкарёв
30 сәуір 2022
Керемет салон. Тәжірибелі қызметкерлер сіз үшін ең жақсы шешімді таңдайды. Осыған байланысты, олар барлық жағынан кеңес береді, олар сізге кеңес береді. Мен сізге кеңес беремін , мен анастасия мен үмітті ерекше атап өткім келеді
Сергей Н.
18 қыркүйек 2019
Сыпайы кәсіби мемлекет. Мен әрқашан сапалы кеңес беремін және проблемаларыңызды шешуге көмектесемін.
Евгений Дриневский
28 тамыз 2021
SIM карталарын қалпына келтіруге көмектесе алмады. Теле2 қызметтерінен бас тартуға тура келді
Анна
3 наурыз 2024
Кеңесші дөрекі, тәкаппар болып, мәселені күні бойы шешуге уәде берді, бірақ әзірге ЖЖБИ орталығына хабарласқан жоқ, ешкім қозғалмады
Дмитрий Романов
30 қараша 2023
Қалыпты байланыс операторы, өз қызметтерінің бағасы 20-25% - ға төмендейді және бәрі жақсы болар еді.
Александр Гусев
29 ақпан 2024
Қашықтан қызмет мүлдем жоқ, сөзден мүлдем. Ботты тұтынушыны емес, компанияны қызықтыратын шектеулі сұрақтар мен жауаптар бойынша мылқау түрде енгізді. Бұл мүмкін емес.
k.cherezoff
21 желтоқсан 2022
Қызметкерлер мейірімді. Барлығы түсіндірді, тарифті таңдады, реттеуге көмектесті. ЖСН болмаса, нөмір іске қосылды. Келушілер көп емес-бәрі тез өтті.
Татьяна Иванченко
8 наурыз 2024
Олар тез қызмет етті ,қажет болған жағдайда жасады ...Сыпайы, күлімсіреген қыздар .
Z
Zhajyq Q.
20 желтоқсан 2019
Үлкен кезектер, менеджерлер нашар жұмыс істемейді, бірақ бір мәселе бойынша екі рет хабарласуға тура келді.
Дмитирий Ш.
Олар SIM карталарын береді бірақ олар өте жақсы қызмет етпейді
Жанар
15 қыркүйек 2020
Өте ұзақ қызмет, көптеген қағазбастылық. Қызметкерлер шаршап, қайғылы, атмосфера ауыр(((
Жасулан Николаевич
Өте жақсы қызмет көрсету орталығы
Eduard Slobodyan
18 наурыз 2024
Өте мейірімді және сауатты қызметкерлер. Көмектесті, көп рахмет
Максим Кремлёв
5 шілде 2022
Олар сайтта қол жетімді белгілі бір нәрсеге барсаңыз да, қолайсыз тарифтерді таңуға тырысады
Юрий Вильгельм
15 желтоқсан 2019
"Теле2" орталық кеңсесі, тамаша менеджерлер.Әрқашан егжей-тегжейлі түсіндіріледі және көмектеседі.
Анонимді пікір
24 маусым 2021
Нөмірді аудару үшін 3000 теңге қажет , ал мен нөмірді басқа сим-картаға аудардым, олар тегін алдайды
Galina Vorobov
14 желтоқсан 2019
Дененің байланысы нашарлады..осыған байланысты сөйлеу мүлдем мүмкін емес ..әсіресе ауылдан .. танк сияқты саңырау .. біз басқасына баруымыз керек бірақ өте өкінішті
Адиль Кожахметов
6 қараша 2022
Баға тарифке көтерілді ал Байланыс сол күйінде қалды
Айбек Есильбаев
8 маусым 2022
тамаша жақсы қызмет көрсету, бірге күлімсіреу жәнеевежлево .Мен жақында интернетті шексіз қосуға болатындығын білдім, бірақ ол үшін 16к толық төлем жасалады, содан кейін оны тек қосыңыз.
Евгений К.
Толық ақымақ. Бір құрбандық үстелін жасаңыз, оның мағынасы бар
Андрей Стачук
16 наурыз 2024
Мен бұл байланысты ұзақ уақыт қолдандым, бірақ бәрі жақсы деп айта алмаймын, Мен бұрын жақсы және арзан болған сияқтымын.
Жанна Ахметова
21 наурыз 2020
Сыпайы кеңесшілер, тазалық, тәртіп, жайлы және жылы
Илья Грачев
14 қаңтар 2024
Барлығы қажетсіз сөйлесусіз тез орындалды
Руслан Смелев
10 тамыз 2023
Сіз оларды сыпайы және мейірімді деп атай алмайсыз, әрине, мұндай адамдар жеді. Бірақ олар өз жұмысын жасайды, дөрекі емес, кассадағы қарапайым адамдар сияқты сөйлеседі. SIM картасына тек шетелде қажет ️ ️
Евгений Терлецкий
7 наурыз 2024
Орналасқан жері ыңғайлы, қызмет көрсету сапасы жақсы
Светлана Шкараева
19 наурыз 2024
Сыпайы операторлар Сіздің мәселелеріңізді тез шешеді...
Сергей
24 маусым 2022
Байланыс жиіркенішті, әсіресе интернет тек сыртта жұмыс істейді.
Oleg G
21 маусым 2022
Біз SIM картасын оңай және тез жасадық! Рахмет
Александр Коклин
23 желтоқсан 2022
Қызметкерлердің клиенттерге деген қорқынышты көзқарасы !
Ольга Кузьмина
4 наурыз 2024
Сабырлы, сыпайы, жанашыр.Көп рахмет!
Наталья .
19 қараша 2022
Жарайсыңдар. Барлығы уақытты ысырап етпестен жедел.
василисс иванова
13 сәуір 2024
Өте жауапты қызметкерлер, тіпті ең үмітсіз жағдайда да көмектеседі.
Клим
8 ақпан 2024
Жазда өте ыстық, сондықтан қызмет көрсету
Ольга Ш.
1 желтоқсан 2019
Қызмет жылдам. Қыздар өте сыпайы
Евгений
29 қазан 2022
Алтель мен Теле2 SIM карталарын сатып алуға болады. Жылдам.
АЛЕКСАНДР ТИХОНОВ
28 қараша 2025
Керемет!
Мврина Карелина
29 қаңтар 2024
Сыпайы және тез бәрін жасады
Дарья С.
2 тамыз 2020
Консультанттардың адалдығы. Олар қол жетімді түрде түсіндіреді, өз жұмыстарын сапалы орындайды