Technodom

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Алексей Журавков
20 қазан 2025
Барлығына сәлем. Керемет дүкен, мен мұнда Samsung Galaxy Buds 3 құлаққаптарын сатып алдым. Сатып алуға өте риза болды. Мен кеңесшілердің кәсібилігі мен сыпайылығын және керемет ассортиментін атап өткім келеді. Мен бәріне кеңес беремін!!!
Ангелина Глейм
31 тамыз 2025
Мен технодомды жақсы көремін, Мен мұнда әр уақытта отбасыммен келемін, бізге қандай да бір техниканы сатып алу керек болған кезде. Көптеген пайдалы акциялар мен ұсыныстар сондай ақ бонустар
Айш Абжанова
16 қыркүйек 2025
техниканы сатып алуға ыңғайлы орын, үлкен ассортимент және жақсы кеңесшілер. технодомға көп рахмет
Сэми
31 тамыз 2025
Мен мұнда эпиляторды сатып алдым, кеңесшіге рахмет, мен қалағанымды алдым. Енді Мен сізге барамын, бәрі ұнады.
Жанна Ж
16 маусым 2025
Үлкен ассортимент, сапалы өнім, супер қызмет көрсету 👍
Ольга Вячеславовна
10 маусым 2025
Керемет дүкен, Тұрмыстық техника мен электрониканың үлкен таңдауы, мен мұнда жиі сатып аламын!
S
Sabina Orynbayeva
31 тамыз 2025
Жылдам және сапалы қызмет көрсету. Барлық қызметкерлер өте сыпайы және жауапты 👍 🏼 бірнеше рет оралайық
Ainura Z
8 тамыз 2024
Бұл дүкенде болды 6 тамыз 2024 тоңазытқыштардың жанында жарты сағат тұрды, дүкен бос, кеңесшілер тек "қазір-қазір"деген сөздермен жүгіреді. Тоңазытқыштың параметрлерін өлшеу үшін сызғышты күтпестен, мен шұғыл істерге бардым. Маған шағымдар кітабы берілмеді! Мен ұсынбаймын! Мегадағы олардың бөлімшесінде дәл осындай жағдай, өкінішке орай, көмекшілерге хабарласпаңыз.
Наталья Наталья
29 қазан 2023
Мен бұл дүкеннен кір жуғыш машина мен шәйнекті сатып алдым, яғни бөліп-бөліп. Жеткізу ақылы болғаны ұнамады, мен жеткізуді бірнеше сағат күтемін деп келістім, бірақ әкелмедім, өзіме қоңырау шалдым, олар маған жеткізудің қажеті жоқ деп жауап берді. Мысалы, көлік совхозға кетті, ал басқа жүргізуші байланысқа шықпайды. Мен олардан сұраймын неге қоңырау шалмаңыз ескертпеңіз бірақ жауап ретінде сіз қоңырау шалғыңыз келді және сіз қоңырау шалдыңыз. Мен өзім машинаны тауып, алып кетуге тура келді. Оларды жеткізу 2000 мың мен бұл қымбат деп санамаймын бірақ мәселе мынада: дүкеннен менің үйіме дейін 5 минут, олар жауап берді, Мен бәрібір 2 мың такси алдым, дүкенге қарсы 500 теңгеге аялдама бар. Мұндай айырмашылық құны және ешқандай қызмет. Барлығы қазірдің өзінде безендірілген және сатып алынған сияқты, сіз әбігерге түсудің қажеті жоқ. Бонус екі мыңға жуық сомаға чек түрінде берілді, содан кейін келесі тауарды бір ай ішінде сатып алған кезде. Мен жартылай автоматты машинаны 87 мың 999 және шайнекті 11 мың 999 сатып алдым. Бір сөзбен айтқанда, қызмет ұнамады!
Наталья Ветвицкая
2 қыркүйек 2021
Жиіркенішті көзқарас ,ұстара бөлімінде кем дегенде бір кеңесшіні жарты сағат күтті . Нәтижесінде сүйкімді сөйлейтін сатушылар тобына барып, ұстараны алуды сұрауға тура келді . Жауап сұрауға жауап берілмеді, ол олардың қалай ерекшеленетінін білмейді . Одан әрі касса, 5 кассаның бірі жұмыс істейді, бірақ онда көптеген қыздар отырады . Кассада бір сағат тұрғаннан кейін мен тексеру үстеліне жеттім . Технодом формасындағы жігіттер де бар, бірақ біреуі ғана жұмыс істейді . Тексерусіз кетіп, күз ренжіді . Көптеген адамдар бірақ ешкім жұмыс істемейді
Нуржамал Набиева
9 қаңтар 2023
Мен немереме сыйлық сатып алдым ойын жабдықтары; микрофон, құлаққап, кілем және тышқан. Бақытымызға орай, сатушы-кеңесші Олег Шуллер қызмет етті, ол ең коммуникативті, сыпайы, мейірімді және өте жылдам! Жоғары деңгейдегі қызмет көрсету қызметі. Мен Олег Шуллерді өз ісіне деген сүйіспеншілігі үшін ынталандыруды ұсынамын!!! Біз қайта-қайта ораламыз!
C00l777
15 мамыр 2022
Робот шаңсорғышты таңдауға келді. Біз ең қымбатын сатып алуға көндірдік. Ол қоймада жоқ болып шықты. Келесі күні 9-дан 21-ге дейін жеткізілді... Демалыс күндері курьерді күтіп отырыңыз. Сағат 21: 50-де курьер жоқ, қоңырау жоқ, хабарламалар жоқ. Мен дүкенді барлығына ұсынамын.
Даулет Макашев
18 тамыз 2025
Тамаша дүкен, үлкен ассортимент. Барлық жаңалықтар бар
Анонимді пікір
29 сәуір 2021
Астана қаласындағы ең үздік дүкен, барлығы бар, сатушылар сіз техниканы таңдағанда мейірімді және өте сауатты.Ұсынамын!
Асхат Абдулхамит
21 желтоқсан 2022
Өте мейірімді қызметкерлер. Олар сатылатын тауарлардың сапалық сипаттамаларын біледі, жақсы және сапалы өнімдерді ұсына алады
Aikhanym Kazina
31 тамыз 2025
Керемет дүкен 👍 🏻 Олар өте жақсы кеңес берді!!!
Владимир М.
8 шілде 2024
Маған керемет орын ұнады, бәрі әдемі төселген және көптеген керемет тауарлар.
Бекзат Бультриков
27 наурыз 2023
Барлығына осы дүкенге баруға кеңес беремін!!! Сатушы кеңесшілер сізге әрқашан таңдау жасауға көмектеседі!!! Тамаша қызмет 👍
Ким Чен
Кең таңдау
Руслан Байбусынов
19 шілде 2022
Бәрі жақсы, сіз сұрай аласыз, жауап бере аласыз, кеңес бере аласыз, айта аласыз. Бірақ кейбіреулер мемлекеттік тілді білмейді-қазақ тілі, ол біздің мемлекетіміз
Svetlana $
5 қаңтар 2023
Мен тігін машинасын сатып алуға келдім. Мен жарты сағат тұрдым, менеджерді күтпедім. Кімнен сұрамаңыз: бұл келеді және бірге. Олар сол жерде тұрады, олар күледі... Ештеңе жоқ...
Sinam Mustafaeva
31 тамыз 2025
Ең жақсы дүкен әрқашан тек осында
Ансар Куанышев
Үздік дүкен
Надежда Х
5 маусым 2021
Өте жақсы дүкен, қарсы аладыжәне персонал
Вячеслав
21 қаңтар 2023
Бағалар галактикааралық кеңістікке ұшып кетті. Жақында олар Күн жүйесінен шығады.
Динара Саду
14 қаңтар 2021
Көптеген кеңесшілер және барлығы тек телефондармен сауда жасайды
Елена Котэ
13 маусым 2023
Керемет
nyan pyan
2 наурыз 2019
Үстеме бағалар, әрине, бірақ ең жақсы дүкен