Technodom

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Гуль Кк
17 ақпан 2024
Улкен Алгысымды бiлдipгiм келедi ягни Агланбек пен Тiлек деген улдарга коп коп Рахмет комек бергендерiне Астана каласы Республика 34А Технадомда жумыскерлерге Жумыстарын саттi болсын
Айжан Нурсултанова
Мен олардан барлық техниканы сатып алдым. Жеңілдіктер бар, кэшбек бұрын болған, қазір мен нақты білмеймін. Ыңғайлы орналасуы, ішінде бәрі де түсінікті және тар емес. Автотұрақ бөлек емес, тек жол бойында. Содан кейін ол әрқашан бітеліп қалады. Сондықтан, егер олар таңертең келмесе, сәл алысырақ қою керек
Анжелика Марс
Дүкеннен толық алдау," акция "астында Ava кондиционері сатылады, тауар kaspi-де сатып алынды тапсырыс нөмірі 917067619, ең қызығы, қорап барлық мыжылған, ашылған, яғни олар тауарды жеткізіп қойған, тек пластик қапсырмалармен бекітілген, таспаға жапсырылған белгі бар "қаптама бүлінген", қолтаңбасы бар жауапты тұлға, алушы: В000001695; Астана Абу-Даби Плаза дүкені, жөнелтуші: 2000; Астана қоймасы; ДОК-та түрі: ZMAG; ал енді ең қызығы жөнелту күні 17.05.2025!!!!; зақымдану анықталған күн 03.05.2025!!!! Қалай?! Сенім телефонында маман бұл кондиционердің шынымен жөнделгенін растады, өйткені барлық белгілер маған жауап бергенін растайды, олар тауарды қайтару туралы ойлайды, өйткені бәрі демалып жатыр, жалпы 18-ге дейін күтіңізмың, "басшылық" әлі де қайтару туралы ойлайды, дәлірек айтсақ, мысал шешім, сонымен қатар айтты міне, адамдар оларға теріс пікірлер жазады, сондықтан олар қайтарудан бас тартады, олар өздері кінәлі, клиенттермен жұмыс бөлімі, Сіз әдетте жақсы жұмыс жасайсыз ба? Клиентке бағдарлану жоғары деңгейде, маған Абу-Даби Плазаға барып, сол жерде фотосуретті көрсетіп, тауарды алып кетуді немесе өзім әкелуді сұрауға кеңес берді))) маған мәселені шешудің екі нұсқасы ұсынылды, бірақ егер сіз жүктеу құқығын алсаңыз, онда 10 күн күтіңіз, әрине, мен бұл қызметті күтпедім менің пікірім жойыла ма, жоқ па деп ойлаймын) немесе олар жағдайды қалыпты түрде шешеді және жақын арада ақшаны қайтарады, мен кешірім сұраймын деп ойламаймын, сондықтан кім бұл кондиционерді 1000 рет сатып алғысы келеді ойланыңыз
Айнур Кенжебаева
Даулы пікір. Біз мұнда көптеген жылдар бойы жүрдік. Ассортимент тым кең емес, басқа филиалдарға қарағанда жақсы. Өзгермелі табыспен қызмет көрсету, содан кейін олар сізге жүгіреді, содан кейін сіз олармен бірге боласыз. Ауру орны-бұл тауарды тексеру және беру орны, онда сіздің менеджеріңіз сиқыршы ретінде жоғалады және сіз қытай пасхасына дейін бәрін күтесіз. Бірде олар теледидарға кепілдік картасын 1 сағат күтті. Нәтижесінде біз күткен жоқпыз және бізге қызмет еткен менеджерді таппадық. Біз қайта кірдік. Жалпы, Егер сіз асықпасаңыз және шытырман оқиғаны ұнатсаңыз, онда уэлком
Макака Шкибиди
Жақсы жабдықтар дүкені, гаджеттер мен телефондардың көптеген түрлері. Әр түрлі және әсіресе компьютерлерге арналған ойын үстелдері ұнады. Өте әдемі.
Динара Илесалиева
7 шілде 2025
Өте нашар қызмет Мен 2 дана желдеткіш сатып алдым, ақауы бар өнім кеңсеге келді! Көріп отырғанымыздай, мен бірден қайтып келдім! 25-ші күні курьерді каспиге алып кетті 30 Маусымда ақшаны қайтарады деп жазылған, нәтижесінде олар 30 Шілдеде жасады. Жаз өтеді Мен сізді күтіп кеңседе терлеуім керек 👎 🏻 👎 🏻 👎 🏻
Камила Эрланова
Жақсы жабдықтар дүкені, ол сапалы, жақсы жұмыс істейді. Орын көп, гаджеттер мен басқа да құрылғылар көп.
Асель Абакаева
24 желтоқсан 2024
Мен 7 жыл бұрын осы технодомда болдым,олар маған жеткізген мыжылған тоңазытқыштың орнына жаңа тоңазытқышты таңдағым келді.Мен ешқашан кеңесшілерді күткен жоқпын, бәрі бос емес еді ,бірақ бұл түсініксіз, мен әкімшіге шағымданғанға дейін. Содан кейін олар"тігілді", содан бері аяғымен емес.
Куаныш Астанинский
14 қазан 2023
Астана қаласындағы Технодомда Республика 34а Мекен-жайы бойынша техниканы үнемі алып отырамыз. Қол жетімді бағамен және сапалы техниканың үлкен таңдауы. Мейірімді қызметкерлер. Сондықтан ұжымның үйлесімді және қойылған жұмысы үшін осы филиал директорының тамаша жұмысын атап өткім келеді. Сондай-ақ, филиал қызметкері Қабыкенов Ерболатқа сауатты және кәсіби жұмысы, мәселелерді жедел пысықтағаны үшін алғыс айтамыз. Сыйлықақы мен жоғарылату ұсынылады.
Filant C.
31 наурыз 2024
Бұл дүкен туралы және жалпы Интернет дүкен Техноды туралы пікір Артықшылықтары: 1. Дүкен қызықты өнімдердің кең таңдауын ұсынады, бұл қажетті техниканы іздеуді ыңғайлы етеді. 2. Жағымды атмосфера және тауарлардың жақсы орналасуы ыңғайлы шопингке ықпал етеді. Кемшіліктері: 1. Кемшіліктердің бірі-қызметкерлердің обсессивтілігі. Олар қажет болмаса да, клиенттің қажеттіліктері туралы жиі сұрайды, бұл ыңғайсыздықты тудыруы мүмкін. 2. Сондай-ақ, кейбір сатып алушылар үшін қолайсыз болуы мүмкін кепілдік үшін жоғары бағаны атап өткен жөн.
Шолпан ибраева
29 наурыз 2025
Өте жағымсыз қызмет көрсету тәжірибесі. Қызметкерлер кеңес беру кезінде жаңылыстырады, акцияларды барлық шарттарды түсіндірмей таңады. Нәтижесінде клиент күткендей емес алады. Мұндай мінез – құлыққа жол берілмейді-мен алдау әрекетінсіз адал және ашық қызмет алғым келеді.
Захар Кравцов
2 шілде 2025
біз жаңа теледидар сатып алуды шештік және дүкен таңдай бастадық. біздің қасымызда Технод болды, нәтижесінде біз оған осылай тоқтадық. біріншіден, кеңесші ұнады, ол бізге сатып алудың сәнді екенін және неге соншалықты керемет екенін көрсетті. екіншіден, ТЕЛЕДИДАР біз күткен бағамен бізге қажет болды. Samsung өте сапалы адаптивті дыбысы бар жаңа шығарылым. қалғанының бәрі тез болды, төленді, алды және қазір ләззат алды. бұл өте қарапайым және ыңғайлы
Любовь Черненко
3 шілде 2025
Үлкен және ыңғайлы дүкен, көптеген әртүрлі жабдықтар мен басқа да заттар. Ұлына компьютерлік ойын креслосы сатып алынды, Мен оны өзіме жұмысқа алар едім! Технодом супер онда жасалған барлық соңғы сатып алулар. Қызмет көрсету сапасы мен үлкен таңдауы үшін олар үлкен плюс!
Дарья Гусева
5 сәуір 2025
Жігіттер, шынымен де, клиенттермен жұмыс істей бастаңыз) немесе көптеген қызметкерлер жүгірді, нәтижесінде ешкім ештеңе ұсынбады, олар тауарларды терезеден алып, төлеуге кетті)
Виктория Минеева
2 шілде 2025
Маған Технодом ұнайды, қызметкерлер сыпайы. Оларды дүкеннен іздеудің қажеті жоқ, олар өздері сәйкес келеді және көмек ұсынады. Мен дүкенге сенуге дағдыланғанмын, мен әрқашан сатып алудан кетемін, өйткені мұнда сатып алынғанның бәрі жылдар бойы қызмет етеді және бұзылмайды. Бұл сапаға мұқият болу туралы айтады. Мен өзімнен бес жұлдыз қоямын.
Любовь Мусиенко
21 қыркүйек 2021
Ал бұл үйге Астанадағы технодом маған өте ұнады сөзбе сөз 3 апта бұрын мен технодомнан ас үйге арналған ас үй техникасын пешті және кіріктірілген газ плитасын сатып алдым менеджер оны таңдауға көмектесті оның аты Азиз маған бәрі түсінікті деп түсіндірді ең жақсы оңтайлы нұсқаларды таңдадым мен оған жақсы жеңілдік алдым енді тағы екі апта ішінде мен жасай аламын сатып алу 30% жеңілдік бар бұл келесі жылы болады сатып алу қандай пайызбен және таңдау да үлкен таңдау үшін көп нәрсе бар сондықтан мен 10 қазанда барып жақсы жеңілдікпен тағы бір жақсы сатып алуды күтемін Азизге рахмет маған өте жақсы қызмет көрсетті Мен үшін техниканы таңдадым жақсы өте жақсы дүкен таңдадым менеджер менеджер өте сауатты қызмет көрсету техниканы өте жақсы біледі оның барлық сипаттамалары Техникалық және сатып алушыға қажет болғандықтан таңдайды мен менеджерге тағы да көп рахмет айтамын оның есімі Азиз мен оны ұсынамын
O
Olga
24 мамыр 2022
Керемет дүкен! Барлығы керемет: орналасқан жері де, ассортименті де, қызметі де! Қызметкерлер сыпайы және мұқият, тауарлардың сапасы өте жақсы. Кезектер? Нашар дүкенде кезек болмайды. Сізге одан әрі өркендеу тілеймін !
Алексей
24 қаңтар 2022
Тамаша таңдау. Төрт қабат техника, жиһаз және орындықтар, ыдыс-аяқ және әртүрлі электроника. Таңдау шынымен әсерлі !!! Мен әдетте интернет арқылы сатып аламын, бірақ мұнда сіз шынымен жүре аласыз және бәріне қол тигізе аласыз... Кемшіліктердің ішінен Витриналық үлгілердің көптеген әдістері бар(мен ұсынбаймын, бұл қайтару ықтималдығы өте жоғары). Мен Ariston KIS-640S пісіру бетін витринадан алдым (Тапсырыс 765205), оны жинақ ретінде қайтаруға тура келді... Мен коннекторы бар қосылым кабелі жинақта болуы керек екенін көрсетуім керек еді. Мен үшін үлкен минус-жоғалған уақыт. Идея бойынша, мұндай әдіс қайтарылғаннан кейін неке санатында болуы керек. Бірақ одан әрі сатып алу қызметкерлердің өте жауапты және кәсіби қызмет көрсететінін көрсетті, сондықтан мен оң пікір қалдырамын. Жеке құрмет - маркетинг және сату мамандарына. Қазіргі уақытта баға ал акциялық ұсыныстар - Қазақстан аумағындағы үздіктердің бірі.
Гульмира Орынғалиқызы
12 қазан 2025
Мен құймақ сатып алдым. Көмектесті. Кеңес берді. Керемет! Үлкен дүкен. Көптеген тауарлар.
Серик Мусаев
2 мамыр 2024
Барлығы керемет... үлкен ассортимент... сыпайы қызметкерлер... несие... бөліп төлеу... барлығы бар...кез-келген талғамға және қалтаға арналған...біреуі жаман... сатып алушылар жоқ...
ALIK
2 наурыз 2024
Республика даңғылында орналасқан, тұрмыстық техника тауарлары мен менеджердің өте үлкен таңдауы тез және жедел кеңес береді және тауарларды 24 айға дейін бөліп төлеуге болады
#irina_klimovna
29 қараша 2021
Жақсы ассортимент және баға саясаты. Бірақ сатумен айналысатын қызметкерлерде проблема бар. Көбінесе бұл жұмыс тәжірибесі аз жас жігіттер. Жеке тәжірибесінен: теледидар сатып алғанда бізге мегого купоны берілді, бірақ оны қолымызға беруді ұмытып кеттік. Келесі күні дүкенге оралуға тура келді.
Оксана Рамаза
10 желтоқсан 2023
Cәлеметсіз бе. Мен компания туралы Технодом туралы пікір қалдырғым келеді. 2023 жылдың 5 желтоқсанында шаңсорғышқа тапсырыс берілді. Бүгін 10 желтоқсан, вакуум жеткізілмеді. Алғашқы күндері курьер қоңырау шалды, енді күн сайын таңертең SMS келеді, сізге курьер тағайындалды, жеткізуден бір сағат бұрын қоңырау шалады, бірақ ешкім ге қоңырау шалады. Төртінші күні мен қолдау үшін жазамын. Онда олар өтініш жасайды, күте тұрыңыз дейді. Қорқынышты қызмет, өкінішке орай, біздің елде сатып алушыларға деген осындай қарым-қатынас үшін жаза жоқ, бірақ бекер
Жаннат Ш.
24 қараша 2024
Сізде болды, сатушы Әділ бәрін дұрыс түсіндірді. Телефондардың үлкен таңдауы, Сауатты қызмет көрсету
О
Олег Пальчиков
12 қазан 2023
Свич сатып алу мәселесін жедел шешкені үшін балаларға рахмет. Қоңырау бойынша резервке қойылды. Ол келіп, төлеп, бірден алып кетті. Сіздің желіңіздің өркендеуі және осы дүкенге үлкен сатылымдар.
D
Dinara B.
30 тамыз 2021
Өткен аптада сіздерден техника сатып алдыңыз, қызмет өте ұнады, әсіресе кеңесші Саягүл. Мен жеңілдік жасадым және барлық құрылғыларды ас үйге алдым. Көп рахмет, енді тек сізге! Ата-аналарға өте ұнады.
B
Bek Sultan
8 шілде 2022
Қызметкерлер сыпайы, тауарлардың сапасы жақсы, мен кезекте тұрған жоқпын, жеңілдіктер бар. Тұрақ орны аз.
Гульнар Омарова
26 тамыз 2022
Мен мұнда 10 жылдан астам уақыт бойы техниканы сатып алдым. Кең таңдау. Тамаша қызмет көрсету, сауатты басқару. Акциялар ұнайды. Тауарлардың сапасына сенуге болады.
Нургуль Байгулова
Мен өзіме телефон сатып алдым, таңдау жақсы, олар серіктестікке жеңілдіктер береді
Dina
25 қыркүйек 2019
Бұл дүкеннің тұрақты клиенттері болды, әкімші мен менеджер сыпайы, егер дұрыс менеджер болмаса, сұрақтар мен сұрауларға тез жауап береді. Шағымсыз өнім. Call-center (жалпы) сұрақтарға жақсы жауап береді, тапсырысты тіркейді, бәрін түсіндіреді.
Roman G.
21 мамыр 2022
Масштабқа қатты әсер етті. Техниканың үлкен таңдауы. Қонақжай кеңесшілер кіре берісте сәлемдесу мен күлімсіреуді қарсы алды. Минскіде тұрып, Мен мұндай дүкендерді кездестірмедім, сондықтан ол әсер қалдырды!
P
peptojr
30 наурыз 2024
Техниканың жақсы таңдауы, көптеген кеңесшілер, кем дегенде, олар маған ештеңе буға тырыспады, бәрі жақсы түсіндірілді
Альтаир А.
9 тамыз 2018
Қайырлы күн. Менің атым Наталья. 2-ші және 3-ші тамызда маған смартфон таңдауға көмектескен кеңесші менеджер Диасқа алғысымды білдіргім келеді. Мен салонға белгілі бір смартфон үшін келдім, ал менеджер Диас маған таңдаған модельдің оң және теріс жақтарын кәсіби және түсінікті түрде түсіндіріп, маған және қызыма басқа модель туралы кеңес берді. Ол үшін көп рахмет!!!!!! Диас ұсынған екі Huawei моделін алды. Мен және қызым бұл модельдерге өте қуаныштымын. Диастың барлық игіліктері мен жетістіктері және сіздің дүкеніңіздің өркендеуі!!!!
Андрей Чернышев
Автотұрақ жоқ , кейбір позициялардың бағасы басқа сауда орталықтарына қарағанда арзан, өйткені сіз не іздейсіз.
Андрей
22 қаңтар 2020
Ең алдымен, өнімнің үлкен таңдауы қуантады. Кеңесшілер маған әрқашан өнім туралы толық ақпарат береді. Әр түрлі акциялар мен жеңілдіктер, бонустар мен жинақтаушы жүйелер, кешбек өте қуанышты. Барлығына ұсынамын!
Елена Зубко
28 шілде 2024
Жақсы дүкен.олар жүйені алды, балалар баға мен қуатқа тез бағдарланды.алуға көмектесті
Dimqnik
10 қараша 2022
№1745759 тапсырысты 29 қазанда 09.11 жеткізу күнімен сағат 9.00-ден 13.00-ге дейін қалдырды. Қазіргі уақытта 10.11, мен әлі тапсырыс алған жоқпын, ал кідіріс туралы маған ешкім ескерткен жоқ. Мен чатқа жеделхат жазуға тура келді, оған сілтеме офф.сайтта, чаттағы қызметкер жеткізудің кешігуі бар деп мәлімдеді, кеңесшінің қоңырауын күтіп, 23.00 09.11 дейін әкелу керек деп жазды. 21.00 09.11 бір жерде мен GL-ге қоңырау шалдым, онда жеткізілімде кідірістер бар екенін, тапсырыс тек Алматыға келіп түскенін, бүгін-ертең Астанаға жіберілетінін айтты. Нәтижесінде шамамен күту мерзімі тағы 4 күнге өсті. Компания өзі беретін мерзімдерді сақтамайды және сонымен бірге кідіріс туралы ескертпейді.
Акгуль Кенжешова
23 қыркүйек 2024
1) Аз ассортимент 2) бонустар туралы өтірік. Сіз 100 рет нақтыласаңыз да, бәріне жұмсай аласыз дейді. Олай емес екен
Сергей А.
26 маусым 2021
Электроника дүкені онда электрониканың әртүрлілігі және барлығы қолайлы бағамен. Дүкен қызметкерлері жоғары деңгейде қызмет көрсетеді. Сатып алушыларға назар аударғаныңыз үшін көп рахмет.
Stanislav Dyomkin
11 желтоқсан 2022
Бірдей үлкен бағалары бар Технодомның үлкен дүкені) таңдау өте көп, техника көп, кеңесшілер де көп сияқты, бірақ олар қажет болған кезде еритін сияқты, бірақ олар қажет болмаған кезде !
Анонимді пікір
29 желтоқсан 2023
Олар ақаулы өнімді сатты, сондықтан 14 күн өтпеді, олар қайтарудан бас тартты. Сондай-ақ, мұндай үлкен желі, бірақ олардың жеке жеткізілімдері жоқ! Яндекс такси қызметтерін пайдаланады
Just a Man
16 қаңтар 2021
Менеджерлер жедел жұмыс істейді, егер тауар жоқ болса, Мен үйге жеткізуді тегін жасаймын. Ассортименті кең, тек HP өнімі болған жоқ және Каспий банкімен жұмыс істемейді. Технодомның бонустары төмендемейді.
Makhabbat Daniyarova
15 мамыр 2019
"ТЕХНОДОМ" желілеріндегі соңғы бақылаулардан... Қызметтер жеткілікті кәсіби деңгейде ұсынылмайды. Кеңесшілер оқытылады, бірақ деңгей Үлкен емес. Бонустық карталар түрінде көптеген "азғырулар" бар. Қара алдамшы жұма. Өнім әдетте жақсы. Мен сату саласындағы маманмын және қызметтердің барлық спектрін қарастырамын. Кіреберістен бастап. ТЕХНОДОМ обсессивті, құлаққа ысқылайды. Жалпы алғанда, еден жақсы сүртіледі.
Ботагоз Мустафина
16 ақпан 2025
Жақсы дүкен! Сатушылар кеңесшілері сыпайы, кездеседі, шығарып салады, өз жұмыстарын біледі.
Зоя Салихова
7 қазан 2022
Олар 27 Қыркүйек болды, телефонды таңдады, менеджер қыз бөліп-бөліп мақұлдағанын айтты, Еврвзия банкі арқылы біз тыныш жанмен бәрін рәсімдеп, кетіп қалдық.Кеше мен бірінші жарнаны тез төлеуге шешім қабылдадым,өйткені 3 жылға несие ресімделді,төлемдердің түсініксіз кестесі (мен банктің қосымшасын жүктедім),бірақ қыз бәрі цифрлық және 12 айға бөліп төлеу деп сендірді. Ертең Мен түсінемін,мен шошып кеттім деп айтамын, бұл ештеңе айтпайды.Ертең мен бұл қыздарды қосамын және бәрі қалай өтті.Сондықтан бәрін 100 рет екі рет тексеріңіз
Натан
13 желтоқсан 2023
Үлкен Тұрмыстық техника дүкені. Жақсы кеңесшілер, тауарларды жеткізу бар. Автотұрақ жоқ және бағасы жоғары.
Мадя Баймагамбетов
Республикадағы сүйікті технодом, мұнда қанша тауар сатып алуға және алуға болады)
Ким Анна
Барлығы ұнады ! Қызмет жақсы!! Сатушылар интрузивті емес
Диана Бейсембаева
19 шілде 2025
Сынып техника дүкені👍жақсы қызметкерлер, жоғары деңгейдегі қызмет👍
Дина Мухамеджанова
11 ақпан 2023
Мен бұл дүкенді жақсы көремін! Арбамен ыңғайлы жүру, жауапты кеңесшілер, лайықты ассортимент, сатып алушыларға икемді тәсіл