Technodom

Жаңалықтар

Римма Н.
28 қазан 2025
Олар күйеуімен бірге кір жуғыш машинаны сатып алды. Таңдау мен қызмет өте ұнады. Барлығы 5 жылға кеңейтілген кепілдік берді, тексерілді, бұл өте қуанышты болды. Кеңесші Александр қызмет етті. Жанашыр жас жігіт бәрін айтып, түсіндірді.
Фея Волшебница
22 шілде 2025
Жақында жаңа смартфон іздеп"Техно Дом" дүкеніне бару бақытына ие болды.Түрлі техниканың, ыдыс-аяқтардың үлкен ассортименті көзге түседі, бірақ үстел шамын ол жерден таба алмайсыз. Салонның ортасында күтушілерге арналған жайлы дивандар бар. Бірақ басты Қазына-қызметкерлер. Бір кеңесші тауарға кәсіби бағдар беріп, кеңес берді, екіншісі ыңғайлы тарифпен сим-картаны тез және кәсіби түрде рәсімдеді. Жігіттер мейірімді, көпшіл.
Мерейхан Кенесов
20 қараша 2025
Жақсы қызметкерлер, тамаша өнім таңдауы, жақсы және сапалы өнім, Әрқашан жеңілдіктер мен акциялар бар. Әрқашан жеткізу бар, жедел жеткізіледі
life 5005
Жақсы техника дүкені, мен сол жерде нашуниктерді алдым, мен оларды әлі күнге дейін алып жүрмін. Бағалар жеткілікті, ал кеңесшілер техника туралы біледі. Мен баруды ұсынамын.
Карина Саржанова
Маған үйдегі техно өнімдері өте ұнайды, сатушы кеңесшіге үлкен рахмет, өте сыпайы жағымды қыз , техниканы таңдауға көмектесті, Мен бәріне кеңес беремін
Владимир А.
27 наурыз 2025
Корпорацияны талап ететін үлкен понттары бар дүкен, бірақ көптеген кемшіліктері бар, қиын қайтару, қиын кепілдік және ескірген Тұрмыстық техника.
Николай С.
30 қазан 2024
Тамыз айында газ плитасын ауыстыру туралы мәселе туындады.Олар жұбайымен бірге Технодомға баруды шешті, әсіресе біз жақын жерде тұрамыз және мұнда бұрын сауда жасадық.Олар кеңесшіден Ені 50 см плиталардың болуы туралы сұрады.ас үй жиынтығының астында және мұндай плиталар шығарылмайды және бізге көмектесе алмайды деген жауап алды.Таңырқай қарап, дүкеннен шығып, Каспий теңізінің мобильді қосымшасына кіріп,сүйікті пешке пәтерге жеткізіліммен тапсырыс берді, Әрине, Технодомнан емес.Мен бұл дүкенге барудың мағынасын көрмеймін.
Володя
15 қараша 2024
Компьютерлік компоненттер бойынша таңдау аз және смартфондардың бағасы нарықтан жоғары, бірақ бәрібір жоқ жоқ иә біз сатып аламыз, көбінесе жақсы бағамен және ыңғайлы бөліп-бөліп қызығушылық танытатын позициялар бар. Төмен баға кепілдігі шынымен жұмыс істейді, тексерілді.
Ангелина Ш.
23 қараша 2024
Мен кеңесшінің жұмысы туралы пікір қалдырғым келеді. Мен грильді таңдадым, таңдауға күмәндандым. Кеңесші Валерия маған өнімнің қосымша нұсқалары туралы сыпайы түрде айтып, брендті таңдауға көмектесті. Мен өнімді қолданамын және риза болдым. Керемет қызмет, рахмет!
Виктория Ефанова
26 қыркүйек 2025
Қызметкерлер сыпайы, тауарлардың үлкен таңдауы. Сапасы өте жақсы. Жеткізу бар,
Елена Батырова
3 қазан 2025
Сіз әрқашан қажет нәрсенің бәрін таба аласыз және қызметкерлер әрқашан таңдауды ұсынады Әрқашан кепілдік бар, бірақ әлі ештеңе бұзылған жоқ)
Ирина Зорина
14 тамыз 2023
Қайырлы күн! Мен қызметкерлердің жұмысы мен өнім сапасын қандай шкала бойынша бағалай алатынымды дұрыс түсінбегенімді түсінемін. Барлық шыршаларға қызмет етті, көп рахмет . Машина мен кептіру машинасы сатып алынды . Сапасы бойынша Мен әлі ештеңе айта алмаймын. Әрине, мен достарыма және таныстарыма кеңес беремін. Мен ҰБТ-ның ең жоғары балын қоямын. Менеджер Виталийге үлкен алғыс айтамын, фамилия есімде жоқ, бәрі түсінікті, әр клиентке көзқарас табады.
Кымбат Т.
18 шілде 2025
Мен 18 шілдеде вакууматорды бір жылға бөліп сатып алдым. Мен ащы бұрышты вакуумдауға тырыстым. Маған кеңесші Вадик көмектесті. Сатып алушыға Мұқият қарағаны үшін оған алғыс айтамын.
Дашенька
16 қаңтар 2024
Таңдау жақсы, лайықты жасалған сайт. қызметкерлердің барлығы сыпайы және жағымды, бірақ олар залда өте көп және эмиссияда аз. Залда әр бөлімнен " сізге көмектесу керек пе?"бұл консультациялар үшін жасалғаны анық, бірақ бесінші рет жалықтырады. Шығарылымда бір адам болды, ол тапсырыс үшін қашып бара жатқанда, келген кезде, рәсімделген, жеткілікті ұзақ. Бұл менің жолым болмады деп үміттенемін
Попова Татьяна
7 қаңтар 2025
Очень довольна результатом покупки. Сабина всё хорошо объяснила. Была доброжелательна, вежлива и дала советы в приобретении товара сказав какую лучше выбрать.
Ольга Гиндуллина
10 тамыз 2024
Керемет дүкен, техниканың үлкен таңдауы. Бізге тез кеңес берілді және тоңазытқыш сатып алғанда барлығы көрсетілді, пайызсыз бөліп төлеуді пайдаланды, өкінішке орай, сатушы-кеңесші, супер жігіт есінде жоқ 👍
Игорь Евграфов
4 мамыр 2025
Рудный қаласындағы ең үлкен Тұрмыстық техника дүкендерінің бірі. Қызмет көрсету деңгейінде, бағасы барлығы сияқты. Лайықты ассортимент.
Алёна Макушева
17 қазан 2024
Жақсы тұрмыстық техника дүкені, үй мен кеңсе тауарларының үлкен ассортименті Мен суретте емес ,тікелей эфирде көрген тауарларды сатып алуды ұсынамын
Ю
юра кожемякин
6 қазан 2024
Сауатты, кәсіби ұжым ! Өнімді сатып алу-таңдауға көмектесті . Мен өнімге ризамын, баптау сапасы барлық мақтаулардан жоғары. Барлық табыстар ! Мен бәріне Технодпен кеңес беремін !
арстангали
Әрқашан көмектесуге дайын. Қажетті кеңес беріңіз қызметкерлер ұқыпты және сыпайы.
Татьяна Дыдыкина
6 мамыр 2024
Жақсы дүкен, әртүрлі үй тауарлары бар көптеген бөлімдер. Мен бірнеше рет болдым, қажетті сатып алулар жасадым: жұмсақ бұрыш, теледидар, шаңсорғыш тағы басқа электр өнімдері. Тамаша қызмет.
Андрей Белоусов
18 тамыз 2024
Дүкен жақсы бұл техниканың таңдауы бар сом дүкені олар арқылы тапсырыс беруге болады. Кеңесшілер сыпайы. Тұрмыстық техниканы бірнеше рет сатып алды.
Я
Яна Е.
6 маусым 2025
Сабинаға көп рахмет. Өте мейірімді және сауатты маман. Ол бәрін егжей-тегжейлі айтып, сатып алуды шешуге көмектесті.
Бекзат Ыдырысов
24 желтоқсан 2023
Тамаша жауапты персонал, керемет тауарлар, акцияларға үнемі жеңілдіктер, қауіпсіз және қауіпсіз жеткізілді, жақсы тасымалдаушылар, барлығы ұнады... Мен ұсынамын
Кристина Хасанова
20 қыркүйек 2024
Жақсы жабдықтар дүкені. Мен олардан жиі сатып аламын. Кеңесшілер мейірімді, жанашыр, бірақ жақсы нәрсе-интрузивті емес. Олар өкшелерімен жүрмейді және бұл қуантады. Жалпы, бәрі маған сәйкес келеді.
татьяна юданова
9 желтоқсан 2023
Тауарлардың үлкен таңдауы, бағасы нақты.Мұқият және сыпайы қызметкерлер.Жайлы .Жеңілдіктер мен акциялар бар бұл маңызды
Артур Чухасзян
12 тамыз 2025
Техника дүкендерінен, қазіргі уақытта ең жақсы, жақсы жеңілдіктер,мен жақында су жылытқышты сатып алдым, бағасы мен сапасы бойынша, қала бойынша ең жақсы баға
ЮЛЯ МАРТЫНЕНКО
17 ақпан 2024
Үлкен дүкен, тауарлардың алуан түрлілігі. Акциялар мен жеңілдіктер бар. Егер сіздің қалауыңыз болса, қызметкерлер таңдауға көмектесе алады.
Екатерина Мамонова
21 қазан 2025
Тамаша дүкен, өнім ассортименті үлкен, қызметкерлер сыпайы!
Екатерина Мамедова
25 ақпан 2024
Барлығы әдемі, таза, жақсы қызметкерлер, кеңесшілер жақсы. Айтпақшы, бағасы да қолайлы. Біз телефон сатып алдық, бәрі өте ұнады ! Технодқа рахмет !
О
Орунгуль Бектенбаева
Тамаша орын. Сыпайы кеңесшілер. Барлығы түсінікті және түсінікті. Маған ұнады. Рахмет.
Аманжол Куанышавис
13 қараша 2024
Market places оларды 30-40% - ға жеп қойды сіз олардан арзан техниканы сатып ала аласыз жалғыз минус екі апта күту керек
Нурболат Д.
24 қараша 2024
Нұрболатқа рахмет, бәрін сауатты түсіндірді, техникаға риза, дүкенге өте жауапты балалар да риза
Александр Образцов
сынып қызметкері жұмыс істейді, есімі есімде жоқ, әрқашан көмектесті, рахмет
Максим Маляров
31 қаңтар 2023
Үлкен электроника дүкені, әртүрлі тауарлардың үлкен таңдауы, сыпайы қызметкерлер, автотұрақ, бәрі қажет, бәрі бар
Seal
19 тамыз 2023
Тамаша дүкен, қызметкерлер сәйкес келеді. Қыз қызмет етті, Кэтрин Витюк, тез және дәл кеңес берді, өз ісін біледі) Мұндай консультациялар үшін және тағы бір рет келу күнә емес, Мен оны ұсынамын
Артем Суменков
11 қыркүйек 2022
Барлығы өте жылдам, сапалы және ыңғайлы! Сатушы Нұрболатқа ерекше рахмет-өте сыпайы, компитентті және есте сақтау қабілеті жақсы))! Мен мұнда үшінші рет техниканы аламын-бірде-бір ескерту жоқ. Ұсынамын!
godkrons
1 қыркүйек 2020
Ал, мен не айта аламын? Бұл тауар қоймада жоқ, сіздің есебінен басқа филиалдан тасымалдау. Ия, мен "тасымалдау" үшін 2500 төлеп қана қоймай, сонымен қатар тауардың бағасы сайттан немесе витринадан жоғары болады. Қандай жақсы. Көлік туралы сөйлемді айту ұят болуы керек, сіз бір филиалсыз. Ақ желден үйреніңіз
Волтер Корзетт
9 қазан 2019
Шағын қала үшін жақсы ассортименті бар жақсы тұрмыстық техника дүкені. Карта иелеріне жеңілдіктер жүйесі бар. Түнгі сатылымдар
Шипов
9 мамыр 2025
Керемет жабдықтар дүкені, сатушылар әрқашан көмектеседі, ал Сатып алушы бақытты болады.
Юлия Антропова
14 желтоқсан 2024
Виталий Беговаға үлкен алғыс. Өз ісінің нағыз маманы. Сауатты және кәсіби түсіндіреді.
Екатерина
19 қаңтар 2025
Жақсы дүкен, қолайлы бағамен. Ассортимент жеткіліксіз, бірақ жалпы жақсы
Александр Ковпак
24 қазан 2018
Ыңғайлы, тұрмыстық техниканың үлкен таңдауы. Онлайн тапсырыс беру немесе қоймадан тапсырыс беру мүмкіндігі бар. Банк өкілдерінің тұрақты қатысуы. Тауарды бөліп-бөліп немесе несие алу мүмкіндігі.
Альбина Серомягина
28 қараша 2021
Жақсы дүкен сыпайы қызмет көрсету және жағымды жеңілдіктер мен акциялар
кенжетай нурмаков
15 сәуір 2024
Керемет дүкен мен әрқашан тауарларды тек осы жерден сатып аламын өйткені оларға деген сенім артып жеңілдіктер жаман емес!
Артем Артемов
20 тамыз 2022
Жақсы таңдауы бар дүкен, бірақ өте ыңғайлы емес. Алғаш рет кіру үшін кіреберісті іздеу үшін жиһаз салондарын аралап шығуға тура келді
Олжас Арапов
5 ақпан 2022
тауарлардың тамаша таңдауы, бірақ мен компьютерді сатып алуды ұсынбаймын, көптеген компоненттер жоқ, және бәрі жоғары бағамен, бірақ қалғандары жақсы
асем Аббазова
20 қаңтар 2024
Тамаша қызметкерлер әсіресе кеңесші Жайнагүл кеше браун фирмасынан бу генераторын таңдауға көмектесті көп рахмет большое
Ксения Ман
15 сәуір 2021
Кеңесшілер өте интрузивті. Бұл барлық адамдарға ұнай бермейді. Адамды өзінің ақылсыз сұрағымен жалғыз қалдыруды сұрағаннан кейін де, олар жай ғана ренжіді: "бірдеңе көмектесе ала ма?"Бірақ көмек қажет болғаннан кейін залда бірде-біреуі болған жоқ. Бұл ғана емес,сонымен қатар олар өздерінің тікелей жұмысын жасаған жоқ: олар чекті де,оның нөмірін де клиентке айтқан жоқ, олар тауарды кассаға жеткізген жоқ. Бұл кааааак па????
Наталья Бочкова
5 ақпан 2025
Ыңғайлы , өйткені сіз өзіңіз жүрсеңіз, балалар көңіл көтереді