Technodom

Жаңалықтар

Ренат Г.
23 наурыз 2021
Обслуживание вообще 0 бал берем таварларын айтпайак кояын майыскан царапина коп адаммен дурыс сойлеспейди алдагандай болады бирдене сурасан
Aibolat Bukeshev
Біздің заманымыздың үздік СОО. Ал қазір шляпа емес сияқты. Барлығы, азық-түлік, техника, дәріхана, киім дүкені, кинотеатр, ұялы аксессуарлар мен жөндеу, кафе мен чебуречная. Автотұрақ та жақсы. Алдыңғы және артқы. Тек артқы тұрақ аз адамдар біледі.
Л
Ляззат Койлыбаева
2 шілде 2025
Әрқашан кең таңдау. Жарқын және үлкен дүкен👍 жылдам тегін жеткізу. Тамаша қызмет. Әрқашан сыпайы және өте ұқыпты, адал қызметкерге өте ризамын.
Дарья Тарасова
16 шілде 2025
Тулигенов Хасирхан жиіркенішті сатушы, қызметтерді таңдайды, сұраныссыз оларды бағаға қосады. Сізді бәріне кінәлайды. Біз ең басында 24-ке бөліп төлеуді мың рет сұрадық, соңында 12-ге жасадық және "клиенттерді жоғалтпау үшін" деп айтпадық, "сіз бәрібір төлейсіз" деп, трейдиндегі телефонды бағалауға және жеңілдік жасауға уәде бердік.соңында кеспе іліп қойды, уәде етілген жеңілдік жасамады. біз 12 күннен 17:30-ға дейін бармыз. мұның бәрі алаяқтыққа өте ұқсас. Басшылық бұл жағдайға мүлдем мән бермеді, бізге ешкім көмектеспеді. Менің ойымша, бұл дүкенде мен ондай емес едім. Мен ешкімге сол жерден сатып алуға кеңес бермеймін.
Татьяна Перова
3 тамыз 2025
Супер. Технодом Бар. Сіз сондай-ақ өнімдерді сатып ала аласыз. Үлкен таңдау. Бағалар қолайлы. Жақын жерде пицца бар павильондар; достерлер, донерлер. Ішінде дәріхана да бар. Барлығы бір. Маған өте ұнайды. Жақсы кіреберіс, автотұрақ.
Махаббат Избасова
2 қазан 2024
Барлығына сәлем. Мен Технодом дүкендер желісі туралы пікір қалдыруға қуаныштымын. Атырау, Ақтөбе және Алматы қалаларында Тұрмыстық техника сатып алып, ешқашан өкінген емес. Олар әрқашан мейірімділікпен қарсы алды, техниканың сапасына қатысты шағымдар жоқ. Жеткізу әрқашан жоспарланған кесте бойынша, алдын-ала қоңырау шалу арқылы. Сізге жақсылық пен өркендеу тілеймін️ ️
Нуртас Измберг
1 қазан 2025
Мен технодомға жиі барамын, әсіресе азық-түлік бөліміне жиі барамын . Ал тауарлар бөлімінде әр уақытта кондиционер , шаңсорғыштар , жылыту құрылғылары , телефондар сатып алынды . Қызмет көрсету сапалы .
Азария Кульбасова
7 сәуір 2024
қызметкерлер өте сыпайы, өз саласының мамандары көрінеді. Тауарларды таңдау өте үлкен, көптеген техника және тым қымбат емес, өйткені Мен үшін тауарлардың сапасы керемет, бәріне кепілдік бар
Олег О.
3 қараша 2024
Мен байланыс орталығында технодомға тапсырыс берген тауарға келдім, кеңес сұрадым, ақпарат алдым, нөлге жеттім, YouTube-тегі нұсқауларды қарауды ұсындым, сатуды сұрадым, тіпті параметрлер туралы айтпаңыз олар жауап берді және интернетте бұл туралы көптеген ақпарат бар 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ кетіп, сатып алды дүкендегі дәл сол электроника Арман олардың дүкені 3 минуттан кейін жабылғанына қарамастан, бәрі дұрыс түсіндірілді . Технодом, олар сізге сатып алу және сауатты техникалық қолдау үшін келеді және әлсіз персоналдың санына таңданбайды, тіпті базарда сіз өзіңізден гөрі тауар туралы көбірек ақпарат ала аласыз 👎
Alfried Owen
20 қазан 2022
Қоймадағы тауарлардың ең үлкен ассортименті емес, бірақ қаласаңыз, күтуге дайын болсаңыз, сізді басқа қаладан алып келеді. Қызметкерлер позитивті және жауап береді. Мен некеге тұрдым, қажетсіз сұрақтарсыз өзгердім, уақытымды үнемдедім және жүйкемді жоғалттым 😅
Нурлан А.
28 қаңтар 2020
Технодом-атаба, біз бұл жерді алдыңғы қатарда деп атаймыз. Ең үлкені дүкен шығар. Кеңесшілер сізге кірген бойда бірден келеді, нұсқауларды өте түсінікті түрде түсіндіреді, кеңес береді. Қызмет жақсы деңгейде. Онда сіз несиеге немесе бөліп төлеуге болады. Бірнеше рет мен тауарларды бөліп төледім (ақылды теледидар, шаңсорғыш, тоңазытқыш, мұздатқыш, бал ұясы.телефон). Сапасы өте жақсы. Мен бәріне кеңес беремін!
Наилья Сабит
28 қазан 2025
Сынып қызметі.Сатушылар әрқашан сыпайы.Маған ұнады.Бағалар жақсы.
Дмитрий Штерцер
9 желтоқсан 2023
Мен әрқашан іздегенімді табамын. Тамаша қызметкерлер. Менеджер Александр Кохов таңдауда керемет көмектесті. Кәсіби маман.
Айгерим С.
7 тамыз 2019
Сіз әрқашан іздеген нәрсені таба аласыз, тіпті тапсырыс бойынша болса да)). Кешкі 9-ға дейін жұмыс істейді, ыңғайлы. Қызметкерлер сыпайы. Бонустық жүйе бар. Брендке байланысты бағалар әртүрлі. Кәсіби техника бар.
Nurgul K.
19 шілде 2022
Қайырлы күн. Бүгін мен кір жуғыш машинаны Дина Технодом базарынан сатып алдым. Кеңесші Әнуарбек бәрін жақсы түсіндіріп, көрсетті. Мен сатып алуға өте риза болдым. Мен көп рахмет және жұмыста өркендеу айтқым келеді.
rusatur rusatur
8 желтоқсан 2019
Кеңесшілер дұрыс емес ақпарат береді. атап айтқанда, Samsung A20 телефонын алу үшін маған Hauwei-ден бәсекелестік модель ұсынылды, hauwei-ден бас тартқаннан кейін олар Samsung-та аз жады бар екенін біле бастады.сипаттамалары...
МаКеНзА Куспанов
1 маусым
Қалыпты бағасы бар қалыпты дүкен.
Салим
6 қараша 2024
Тар және қандай да бір себептермен әр сеанс алдында супермаркеттегі кезектер. Технодом бірақ үлкен
Erik Axm
12 қазан 2025
Менің түсінуімше, бұл сатушылардың кінәсі емес, тек жүйенің қалай жұмыс істейтіні—сіздің сатушыларыңыз тым талапшыл, агрессивті. Мен Технодомның кез келген бөлімшесіне кірген бойда олар бірден жүгіріп шығып: "бұл қандай өнім?"Мен жай ғана серуендеп, оған өзім қарағым келеді.
Түпнұсқаны көрсету · English
Ассель И.
Біз жақын жерде тұрамыз. Тауарлардың өте үлкен таңдауы!
Дина Губашева
25 мамыр 2021
Мен газ плитасын сатып алдым, төледім, сатушы қоймада қаптамада не бар екенін айтты, Мен өзіме ыңғайлы уақытта ала аламын, 2 күннен кейін мен туысымды газ плитасының артына чекпен жібердім, сатушылар қоймадан газ плитасын таппады және витринада сызаттар бар біреуін берді
DKH
4 қараша 2019
Таңдау жақсы, бірақ қызметкерлер тек Атас, сіз іздеген өнімді таңдауға көмектесетін кеңесшіні сирек таба аласыз.
Бауржан Арпиев
7 мамыр 2025
Қолма қол ақшамен төлеген кезде 10% жеңілдік бұл мүлдем жұмыс істемейді
Айгерим Калиева
8 қаңтар 2020
Қызмет көрсету-0 Сіз сатушылардан қызмет көрсетуді сұрамайынша, ешкім жұмыс істемейді. Әсіресе тауарлардың сипаттамалары туралы өз жұмысын аз адамдар біледі. Олар сата алмайды.
Айжамал Абдуллина
23 желтоқсан 2025
Маған өнімнің сапасы ұнайды, содан кейін қызмет көрсету ұжымы, қызметкерлер сыпайы түрде түсіндіреді
6 қараша 2019
Менің үйімнің жанында орналасқан, тауарлардың жақсы ассортименті. Лайықты қызмет.
Абылайхан Елешов
14 қазан 2025
Тамаша барлық кино дәріхана және киім бар
Дмитрий Н.
28 тамыз 2019
мен әрқашан дерлік қажет нәрсенің бәрін табамын, негізінен осы дүкеннен заттарды сатып аламын, бонустық жүйе мінсіз емес, бірақ олар пысықталады деп үміттенемін.
Нурлан Карашаев
19 ақпан 2020
Автокөлік ұтыс ойыны болды ма, жоқ па, оны технод сатып алушыларға жеткізген жоқ. Яғни, мұнда tkhnodom тарапынан алдау болды. Бұл сіздің басты кемшілігіңіз. Келесі жолы мен сіздің жарнамалық ұтыс ойындарыңызға берілмеймін.
Ш
Шолпан Шолпан
19 шілде 2025
таңдау басқа дүкендерден айырмашылығы көп
479390 Хон
4 сәуір 2024
Өте жақсы дүкен, тұрмыстық техниканы таңдау және қызметкерлер.
Viktor Bazylev
19 желтоқсан 2023
Керемет сауда орталығы, онда барлығын немесе барлығын дерлік үй, пәтер немесе жай ғана сүйікті адамыңыз үшін табыңыз. Мен өзімді сол жерден таптым!)
Дмитрий Шерстянкин
8 сәуір 2025
әр талғамға және несиеге арналған әртүрлі техника
5 шілде 2019
Жақсы, жылдам және жауап беретін қызмет тек осы жерде кеңесшілер ұрлайды мұқабалар сыйлық және басқа бонустар олар сатып алумен бірге жүруі керек еді
владимир п.
5 қараша 2019
Тауарлардың жақсы таңдауы, мейірімді және көмек көрсетуге дайын қызметкерлер.
Райхан И.
28 наурыз 2019
Тамаша қызмет көрсету, сатып алу шарттары, тауарлар ассортименті қуантады!
Роза Джи
25 қазан 2024
Жақсы ассортимент және қызмет
Анна
14 шілде 2019
Сіз ұсақ тауарлардағы сатушыларды күтпейсіз, немесе олар кіре берісте өте тітіркендіргіш,сонымен қатар жеткізудің қорқынышты қызметі, әкімшіліктің толық жауапсыздығы
Игорь С.
27 қараша 2024
Қызметкерлер сауатты, жақсы акциялар бар.
13 қыркүйек 2018
Тамаша желі Дүкен Технодом үлкен таңдау көп көп тамаша техника кез келген талғамға
Жасулан С.
7 сәуір 2020
Өте сыпайы қызметкерлер Барлық тауарлар сапалы Қызметкерлер әрқашан бәрін түсіндіреді
Игорь Кулеш
19 сәуір 2019
Электроника мен тұрмыстық техниканың үлкен дүкені. Негізінен қымбат модельдер ұсынылған. Қалада осы желінің бірнеше дүкендері бар.
Бактигали Нурышев
18 сәуір 2023
Мен үнемі тұрмыстық техниканы, телефондарды несиеге сатып аламын. Қызмет жоғары деңгейде.
Весёлый Айтишник
26 наурыз 2023
Маған ұнамады. Бағалар көтерілді. Қызмет өте көп емес. Сатушылар өнімді білмейді.
Алексей В.
Мұнда бәрі керемет
Э
Эльдар Кузембаев
19 қазан 2021
Жақсы таңдау, кеңесшілер жетіспейді, бірақ апатты емес
Нурбол Ислямов
өте керемет шағын базар
данил суханов
22 қыркүйек 2023
Жақсы дүкен, смартфондардың барлық түрлері бар