Technodom

Жаңалықтар

Сергей Грива
7 қыркүйек 2024
Жақсы дүкендер желісі және бұл. Жеңілдіктер,акциялар және т. б. бар. Сіз каспий арқылы немесе дүкеннің веб-сайтында тапсырыс бере аласыз, онда қосымша жеңілдік үшін жарнамалық кодты қолдануға болады. Тек Google: жарамды жарнамалық кодтар және кем дегенде тағы 5% жеңілдік алыңыз. Жеткізу, орнату бар. Ассортимент Жоғары, сапасы өндірушіге байланысты. Автотұрақ үлкен
Арнай Кумаров
15 қазан 2025
Қызметкерлер жақсы сыпайы түрде бәрін айтады, жақсы қызмет тауарларды көлікке дейін жеткізді. Автотұрақ бар. Өнімнің сапасы жақсы қаптамада өте жақсы.
Айгерима Кенесхан
5 сәуір 2025
Техниканың ең жақсы таңдауы тек сол жерде. Қызмет керемет. Барлығы түсіндіреді және көрсетеді. Робот шаңсорғыш Тефал 2 рет ұшты-2 рет қиындықсыз айырбасталды.
Геннадий Гена
5 желтоқсан 2024
Тұрмыстық техниканы және заманауи тұрмыстық қажеттіліктерге арналған көптеген заттарды сататын керемет дүкен! Сыпайы кеңесшілер, тауарлардың үлкен таңдауы, қолайлы бағалар! Мен бұл дүкеннен бірнеше рет сатып алдым, әрине ұсынамын!!!
Анна Соколова
Салқын дүкен кір жуғыш машина мен тоңазытқышты сатып алды барлығы неше жыл бойы мінсіз жұмыс істейді
Ю
Юлия Сабитова
30 желтоқсан 2023
Мен мұнда көптеген жылдар бойы техниканы іздеп келемін. Олар әрқашан сізге не сатып алу керектігін айтады, жеңілдіктер мен акциялар туралы түсіндіреді. Ассортимент әрқашан керемет, кеңесшілер мұқият және сыпайы. Мен ұсынамын 👍
Айгуль Исмагулова
19 тамыз 2025
Жақсы дүкен, үйге қажетті барлық жабдықты табуға болады, мен тоңазытқышты сатып алдым, мен оны ұсынамын
Оксана Куликова
31 мамыр 2023
Білікті қызметкерлер. "Кез-келген әмиянға" арналған тауарлардың үлкен таңдауы. Әр апта сайын әр түрлі акциялар. Жеңілдіктер әрқашан нақты бола бермейді. Автотұрақ керемет. Тауарлардың сапасы баға белгісіне байланысты, бірақ негізінен жақсы. Дүкеннің орналасқан жері ыңғайлы. Жұмыс режимі өте қуанышты.
дмитрий одинцов
24 қараша 2024
Мен технодомда Аристон су жылытқышын алдым сапасы мені таң қалдырды Мен оны бес жыл бойы қолдандым және бірнеше рет сәтсіздікке ұшырамадым сондықтан мен ойланбастан келесі жолы сол жерге барамын
Жумагали Темиргали
9 наурыз 2025
Тоңазытқышты сатып алғанда, мен ішінара бөліп-бөліп, ішінара карточкамен төлегім келді, бірақ карта бойынша Төлем қабылданбады, тек қолма-қол ақша. Қолма-қол ақша алу үшін банкоматқа баруды ұсынды. Нәтижесінде мен бірнеше күннен кейін сатып алдым, төлемді карточка бойынша толығымен жасадым
Динара А.
14 сәуір 2024
Қаладағы ең жақсы дүкен! Мен әрқашан өзіме қажет өнімдердің ассортиментін табамын. Кеңесшілер өте сауатты, әрқашан Сізге қандай өнім қажет екенін айтады.
S
SkiF SkiFoV
Жабылды! Сонымен, жақсы дүкен орналасуы жағынан және ішінде кең болды! Енді автосалон...
Ерсін Каббас
26 шілде 2024
Қызметкерлер киіммен кездеседі олар шамамен 10 минут күтті тіпті қоңырау шалса да тағы 5 минут күтуге тура келді, қорқынышты көзқарас шынымен кеңес бермеді, ештеңе таңдамады
Наталья Антонова
28 тамыз 2020
Жақсы дүкен, біздің қаладағы барлық тұрмыстық техника дүкендерінің ішіндегі ең жақсысы, тауарлардың үлкен таңдауы жеңілдіктер, бонустар, жеткізілім бар, сіз несие ала аласыз, мен технодомда техниканы қанша рет аламын
Vadim
29 қыркүйек 2024
Бұл технодом әрдайым сатушылардың, кассирлердің жоқтығымен және тақтайшадан төмен қызмет көрсетумен таң қалдырады, олар цумдағы Технодомның әріптестерінен жұмыс істеуді үйренеді!
Виктор Обрядов
30 желтоқсан 2021
Әдеттегідей, кез-келген талғамға және түске арналған техниканың кең ассортименті бар көшбасшы. Техниканың қол жетімді түсіндірмесі бар жауапты сатушылар. Көптеген акциялар мен жеңілдіктер.
Никита Г.
12 қаңтар 2024
Жақсы өнім таңдауы бар үлкен дүкен .Акциялар қуантады .бірақ қызметкерлердің өзі аздап ақсайды, біреу шын жүректен жұмыс істейді, ал кейбіреулері құсбелгі үшін (үйге кірген жоқ )
Елена Котэ
5 қыркүйек 2021
Жақсы дүкен бай ассортименті Мұқият кеңесшілер. Бұл дүкенде сіз жақсы теледидарды қалыпты бағамен таба аласыз.
Гульнара Жакупбекова
Тамаша қызмет, үлкен ассортимент
Yana litvinova
30 қараша 2021
Өте жақсы тұрмыстық техника дүкені.Жақсы және сыпайы кеңесшілер.Мен бірнеше рет әртүрлі техниканы сатып алдым және риза болдым.Жалғыз ұзақ тексеру және рұқсат банкте. Мен бәріне Технодқа кеңес беремін.👍👍👍
Данияр Ануарбеко
17 желтоқсан 2025
Көптеген түрлі әдістер, егер мен қателеспесем, барлық табаларды, кәстрөлдерді және т. б
Бауыржан Токтамысов
14 сәуір 2024
Қандай да бір себептермен бағалар басқаларға қарағанда жоғары. Технодомда егер сіз тек басқалардың қолында жоқ нәрсеге барсаңыз.
volodya
23 қаңтар 2025
Бағалар шектен тыс! Дүкен бос
Nur B.
30 наурыз 2020
Қазақстандағы ең үздік тұрмыстық техника және электроника дүкені, қызмет көрсету жоғары деңгейде! Жеткізу өте жылдам, әсіресе Ларгуста онлайн жеткізу!
Найля Абсалямова
13 наурыз 2020
Жақсы дүкен, жеңілдіктер бар. Бөліп төлеу, несие. Техниканы таңдау бар. Ыңғайлы тұрақ, сыпайы қызметкерлер
Адлет Жармухаметов
8 маусым 2023
Тамаша қызметкерлер. Әрқашан мейірімді және сауатты қызмет көрсетіп, кеңес береді. Егер олар қайда бару керек техниканы сатып алу керек деп сұраса Мен бұл дүкенге міндетті түрде кеңес беремін
Бауыржан Джарлыгапов
2 ақпан 2021
Қатты дүкен, жақсы қызмет көрсету, өнімге сипаттама, сатушы кеңесшілер, қол жетімді. Ассортимент керемет. Таза, жеңіл, жайлы.
Мергенбаев Бауыржан
25 қазан 2023
Очень хороши магазин обслуживания клиентов просто супер всем советую Большой осортемент товаров качество просто супер
Анастасия Атаманюк
25 тамыз 2022
Ыңғайлы орналасу, жақсы тұрақ. Залда жарық және жайлы. Кіре берісте мейірімді сатушылар қарсы алады.
Римма Короленко
19 наурыз 2019
Тауарлардың, тұрмыстық техниканың, ыдыстардың үлкен таңдауы. Қызметкерлер ЕСКЕРТЕДІ, сіз әрқашан сауатты кеңес ала аласыз.
Асхат Кундуков
2 сәуір 2024
Керемет дүкен! Сыпайы қызметкерлер, тауарлардың ыңғайлы орналасуы, көп орын
Дикий хомяк
18 тамыз 2024
Тұрмыстық техника мен электрониканың тамаша дүкені. Сауатты кеңесшілер.
Евгений Крупенин
9 шілде 2023
Тамаша дүкен, жылдам және сапалы қызмет! Сапалы тауар
Людмила Кузьмина
5 қазан 2024
Жақсы дүкен сатушылар сыпайы, әрқашан сізге барлық жабдықтар туралы айтып береді
Bauyrzhan
28 ақпан 2025
Мен тұтынушының атынан қандай да бір мүдделерді білдірмеймін, құрмет смартфонын алмаңыз.Мен honor X 8 смартфонын сатып алу туралы әңгімемен бөліскім келді,сатушы бастапқыда Samsung-ті алғысы келді, сатушы жаңа сияқты жақсы телефон алуды талап етті, үшінші күні ақау пайда болды бейне қоңырауда сықырлау,ысқырық,шу бар, сөйлесуге ыңғайлы емес, дүкенге келді сатушы, менеджер келді, телефон арқылы қоңырау шалды, олар ақаулыққа көз жеткізді біз сізді өзгертпейміз біз қызмет көрсету орталығына барамыз Дулатовтың үстінен альбиге барып үлгермедік олар бізге бірден береді ешкім сізге қалыпты телефонды өзгертпейді дегенмен олар бейне қоңырау кезінде ақау бар екеніне көз жеткізді. Біздің қатысуымызда осындай проблемасы бар екі адам келді бірақ олардың телефоны бар құрмет телефонды 4,5 күн ұстай бастады, олар біздің телефонды 4,5 күн ұстады, үшінші тарапқа қосымша акт берді, яғни ватсап оған барлық шағымдарды айтамыз, ватсап бәрі жақсы жұмыс істейді, бұл жерде телефон ақауды мойындамады.Әрі қарай, біз технодқа бардық, бізге бұл сіздің проблемаларыңызды қысқаша түсіндірдік.Олар постоянаға келмейді,тұрақты клиенттерді бағаламайды.
Ирина Истомина
19 қаңтар 2024
Ассортименті мен қызметі бойынша қаладағы ең жақсы тұрмыстық техника дүкендерінің бірі 👍 🏾
Rustam A
27 қазан 2025
Тамаша орын, сыпайы қызметкерлер әрқашан кеңес береді
Ержан Онгарбаев
23 қараша 2024
Қымбат. Ақаулы аристон терезеден сатылды мен оны алуға кеңес бермеймін
Евгений Рист
5 наурыз 2020
Биіктікте қызмет көрсету тауарлардың ассортименті үлкен техника жедел жұмыс істейді
Гульмира Тлемисова
15 шілде 2023
Жақсы ассортимент. Және сыпайы кеңесшілер
Камиль Ибрагимов
13 қараша 2024
Бұрын ол цумда ашылғанға дейін осы технодомда жиі қабылдайтын. Орналасқан жері ыңғайлы емес.
Анонимді пікір
17 қаңтар 2020
Жақсы дүкен. Қол жетімді бағалар. Тауарлардың үлкен таңдауы. Сыпайы кеңесшілер.
Sergio O
19 тамыз 2022
Барлығы басқа дүкендер сияқты. Velcro сияқты тым көп сатушылар. Өнімді тыныш таңдауға мүмкіндік жоқ.
нурбек смаилов
5 наурыз 2024
Менде тауарларды сатып алуға ешқандай шағым болған жоқ! Менің ойымша, бұдан былай болмайды! Керемет қызмет!
Бауыржан Дюсебаев
23 қараша 2024
Кәсіби Кеңесшілер, деңгейдегі қызмет
Сергей Осипов
20 маусым 2024
Жақсы жабдықтар дүкені. Мейірімді қызметкерлер
Думан Баяндин
31 қаңтар 2020
Өмірдің жақсы ассортименті.техника мен аксессуарлар және тамаша қызмет
Иван Колотовкин
23 қаңтар 2025
Барлығы керемет
Анонимді пікір
21 тамыз 2019
Жақсы таңдау. Мұқият кеңесшілер. Жақсы қызмет.
Маргарита Писклова
1 қазан 2021
Әрқашан сыпайы қызметкерлер. Тауарлардың кең ассортименті