Technodom

Жаңалықтар

Жасұлан Нұрғали
9 тамыз 2025
Бәрі бар бірақ адам жоқ.
Мурат Туганбаев
Техниканың тамаша ассортименті. Рас, кейде "тістеу"деп аталатын бағалар. Бірақ әрқашан "Технодоммен" ерекшеленетін нәрсе-бұл сыпайы қызметкерлер және әр клиентке жеке көзқарас. Мен сізді кассаға апаратын дүкендерді кездестірдім, ал Тауарды төлегеннен кейін олар клиентке деген қызығушылықты жоғалтады. "Технодомда"сіз мұндай нәрсені кездестірмейсіз. Соңғы сатып алу - "Алиса" ақылды динамигі. Олар айтқандай, бүкіл отбасы үшін ескіден кішкентайға дейін тамаша құрылғы. Мұнда дәл сол жерде сіз Яндекске жазыла аласыз, онсыз гизмо, өкінішке орай, жұмыс істеуден бас тартады. Түйіндеме: тамаша дүкен, жақсы ассортимент, бағалар туралы үнсіз... Қазіргі уақытта барлық жерде бәрі қымбат!
Айко Нургалиева
25 қыркүйек 2025
Жақсы дүкен, жақсы кеңесшілер әрқашан сыпайы және жақсы түсіндіреді, үлкен ассортимент Өнімдер түпнұсқа, сапалы және кепілдікпен Қажет нәрсенің бәрін сол жерден сатып аламын
Жанадил Акпанбетоа
Болды.жақсы дүкен. Ұжым жауапты.олар бәрін бірден түсінуге көмектесті. Олар ұсынды.тазалық көзді қуантады.өкінішке орай, электровеллер сатпайды.сонымен керемет дүкен.
Сергей Васечко
18 ақпан 2025
Егер сізге сапалы техника қажет болса, Технодомдағы тікелей жол! Әр түрлі өндірушілердің тауарлары, бағасы қолайлы, сатып алу тәсілдері әртүрлі.Сыпайы және талғампаз!
Саня Смирнов
13 тамыз 2024
Өте жақсы электроника дүкені жылдар бойы тексерілген қызметкерлер барлық ақпаратты береді және сізге қалағаныңыздың бәрін айтады өнімді таңдау егер сіз өзіңіз таңдай алмасаңыз қызметкерлер сізге өнімнің ең хитін ұсынады сапасы бомба мен электрониканы өзім сатып аламын және бәрі керемет жеткізілім әрине мен тапсырыс бермедім мен өзім сатып алдым бірақ менің ойымша дүкен де жеткізу де керемет болады
Kws
30 қараша 2025
Мұнда жақсы нәрсе мен әпкеме телефон сатып алдым керемет кепілдік бар және қызметшілер керемет маған ұнады және әпкем қуанышты Барлығына рахмет Мен сізге кеңес беремін ❤️
Максимус
25 қыркүйек 2024
Ыңғайлы орналасу, үлкен тұрақ, тауарлардың үлкен ассортименті, сыпайы қызметкерлер, жиі акциялар мен жеңілдіктер. "Beeline" өкілі бар
андрей пивовар
4 сәуір 2025
Менде үйдегі барлық техника бар, бәрі жақсы жұмыс істейді, сол жерден теледидар мен ноутбук! Керемет дүкен, сыпайы қызмет, міне, залдағы менеджерлер өте интрузивті, барлығы қосымша қызмет көрсетуге тырысады
Максимус аврелий
7 қыркүйек 2024
Үлкен зал, көптеген техника, сыпайы қызметкерлер, Билайнның ресми өкілі және, әрине, акциялар, бонустар және т. б. түрінде жиі жеңілдіктер бар.
Адам Хакимов
18 шілде 2024
Егер біз Төлебаев көшесінде орналасқан Технодом туралы айтатын болсақ, онда дүкен жайлы, жақсы ассортимент және сатушылар мейірімді және жанашыр. Бірден олар жақсы дайындалған сияқты. Алайда, кадрлардың көп ауысуы бар екенін байқаймын. Мұның себебі неде екенін білмеймін. Мүмкін төмен жалақы...
Евгений Е.
8 наурыз 2025
Биіктікте қызмет көрсету, қызметкерлер бірден кездесті, өте сыпайы. Бірақ мен сауда алаңдарында молшылық пен әртүрлілікті көрмедім. Аз.
Абдрасилов Женис
30 маусым 2025
Ұзақ уақыт жұмыс істейді, үлкен автотұрақ, бонустық жүйе. Менің ойымша мұндай көлемдегі дүкендер өз атауларына сәйкес келуі керек
Андрей
4 қаңтар 2024
Тұрмыстық техниканың жақсы таңдауы. Тиісті менеджерлер, егер күмән туындаса, сізге қажет нәрсені таңдауға көмектеседі және олар емес )). Плюс-Сіз Интернет-дүкен арқылы таңдай аласыз және төлей аласыз, ыңғайлы кезде немесе жеткізуді рәсімдей аласыз.
Аружан Кудайберген
24 желтоқсан 2025
Өте үлкен әр түрлі техника Олар теледидар мен кір жуғыш зат сатып алды Олар өте жақсы жұмыс істейді және сонымен бірге күз жақсы қызмет көрсету бәрін таңдауға көмектесті
КсЮнЕчКа
4 қазан 2025
Тавараның үлкен ассортименті, бірақ әрқашан емес.дүкеннің орналасқан жері жақсы, бірақ автотұрақ жоқ, бұл үлкен минус, таксимен кету мүмкін емес кету үшін долековато баруға тура келеді
Александр Е.
14 қараша 2023
Ірі техника дүкені. Сізге қажет нәрсенің бәрі бар, тауарлардың өте үлкен ассортименті. Көптеген менеджерлер көмектеседі және кеңес береді. Көбінесе тиімді акциялар. Сол ғимаратта азық-түлік дүкені бар.
Александр Зммин
23 мамыр 2024
Мен Технодомда көптеген тауарларды сатып алдым және олардың әрқайсысы лайықты, тіпті көптеген дүкендер де Технодом ретінде тауардың сапасымен мақтана алмайды, Мен кепілдік бойынша қанша сатып алғанымды білмедім, Мен сізге технодомда ғана техниканы сатып алуға кеңес беремін
Алинур К
6 мамыр 2025
Маған бәрі ұнайды, бірақ мен жақсы қызметкерлер деп айтқым келеді, Мен көбірек құлаққап алғым келеді және оларды әлі де сынап көргім келеді
Станислав Усольцев
17 наурыз 2024
Керемет дүкен және жақсы қызмет, Мен бұған бірінші рет сенімді емеспін. Мен принтерді сатып алдым және олар туралы көп білмейтініме қарамастан, кеңесші көптеген сұрақтар мен таңдау туралы ұзақ ойларға қарамастан бәрін тыныш айтып берді)
Арина Хвастова
Мен не айтарымды білмеймін, тек жақсы дүкен, тауарлар қалыпты, кешіктіру жоқ, енді не айтарымды білмеймін
П
Прокофий Прокофьев
20 қаңтар 2024
Қызметкерлер жақсы, олар 128 МБ флэш-дискіні таңдауға көмектесті, бірақ мен ұзақ уақыт іздеуім керек еді, бірақ менің Нокия 3110 жаңа түстермен өмірге келді!! Тауарларды таңдау өте жақсы!!! Сапасы 4/5, бірақ жеткізіліммен тіпті білмеймін!!!
Кай Кай
21 қаңтар 2025
Тұрмыстық техниканы сатып алуға тамаша орын барлық өнімдер түпнұсқа сіз бұл өнімге кепілдік бар екенін біле отырып сенімді түрде сатып аласыз қызметкерлер сыпайы қажет нәрсенің бәрін түсіндіреді жалпы алғанда бәрі керемет
Анжела Сачковская
29 қаңтар 2025
Консультанттар жауап береді, шапшаң, бағалары жоғары емес, нарықта стандартты.
Богдан Тумак
12 қаңтар 2025
Мен үштікті қоямын, барлық мамандар Сізге әрқашан не қажет екендігі туралы кеңес бере алмайды. Адамға не үшін келгенін түсіндіргенде мен оны ұнатпаймын және ол сізге сатуы керек брендті жүктейді
Рамиль
28 мамыр 2023
Қызметкерлер өте жақсы,сізге кез-келген адам кеңес береді, тауардың сапасы жақсы, сізге қажет емес кез-келген тауарды таңдауға(таңдауға)көмектеседі, жақсы дүкен, әрқашан тек жаңа тауар, сулпакта қызметкерлер Ленин мектебінің жанында абай емес, Технодом жақсы емес
Алтай Найманханович
5 желтоқсан 2024
Өте риза. Сауатты және өте сыпайы қызмет көрсету персоналы. Өнімнің кең ассортименті.
Галина Крят
7 қараша 2023
Technodom-кез-келген талғамға және қолайлы бағаға техниканы сатып алуға болатын тамаша орын. Сыпайы қызмет, әрқашан жақсы көңіл-күй.
Dis
23 қаңтар 2025
Өте аз таңдау, барлық тауарлар орташа сапасыз
Aleks
7 шілде 2021
Қаладағы ең жақсы тұрмыстық электроника дүкендерінің бірі. Үйге және одан тыс жерлерге әртүрлі заттарды қайдан сатып алуға болады. Қызметкерлер әрқашан сізге қажет нәрсені таңдауға көмектесуге дайын. Тек супер.
Вася Васильевич
27 қазан 2024
Керемет техника, керемет ноутбуктер мен телефондар, көптеген жаңалықтар, бөліп төлеу бар
Татьяна Ю
14 маусым 2022
Сыпайы қызметкерлер. Әсіресе қызметкерлерге-тазалық пен тәртіпке рахмет айтқым келеді. Сізге жағымды және ыңғайлы. Әр дәм мен түске арналған өнімдердің әртүрлілігі.
Оксана Драйт
8 шілде 2021
Дүкен сияқты, кеңесшілер сыпайы, таңдау жақсы. Бірақ мен негізінен интернет арқылы тапсырыс беремін. Жеткізу жылдам, балалар жақсы!
Ертай Кобелдесов
14 қараша 2024
мейірімді қызметкерлер, реактивтілік. бірақ обсессивті түрде қажет емес сақтандыру позицияларын ұсынады
Николай Алёхин
20 қыркүйек 2025
Бұрын жақсы болды. Ал қазір қызметкерлер басқаша, тұрақ аумағы жақсы күтілмеген, мәңгілікке орын жоқ
Гульсана М
24 қаңтар 2023
Жақсы қызметкерлер, тауарлардың сапасы өте жақсы, таңдау да бар бірақ мен әрқашан сулпак дүкенімен салыстырамын өйткені технологияда әрдайым жеңілдіктер бола бермейді
Смерть в нищите
6 қыркүйек 2024
Өте әдемі және жағымды қызметкерлер планшетті қарады өте жағымды бағалар 👍 мен ұсынамын
Елена С.
Мен Абай дүкеніне тек кеңесші Алексейдің арқасында 4 жұлдыз қоямын. Жақсы адам! Жалпы, дүкен менің көңілімді қалдырды.
Артем Петров
18 ақпан 2025
Керемет дүкен, бірақ кейбір кеңесшілер тым тітіркендіргіш және сатып алушыларды құлағымен жүретін ақымақ деп санайды
S
Ss
14 ақпан 2022
Қызметкерлер өте жақсы, мейірімді, таңдау жасауға көмектесті. Тамаша дүкен, жоғары деңгейдегі қызмет, бәсекелестерден жақсы. Мен бәріне кеңес беремін. Техникалық қызмет көрсету персоналы өте мейірімді
Сайлау Шоканович
Керемет дүкен Технодомнан табуға болатын барлық нәрсе .
VLADISLAV SKRIPAY
11 қаңтар 2023
Мен аудио жүйені сатып алғым келді, бірақ менеджерлер Жаңа жылға дейін бір тиын ұстағысы келді және олар маған жүйені қолма-қол ақшаға сатудан бас тартты, мен мұндай нәрсені бірінші рет естимін, сондықтан сіз тауарды картамен төлей алмайсыз. Мен Alser-ге жақсы кеңес берер едім, жағымды және сауатты менеджерлер және аудио жүйе үшін келесі 65K сатып алу үшін жағымды бонус төмендеді.
данэля бекбаулова
19 шілде 2025
Менің Көкнәрім жарылыспен жұмыс істейді. Арман кеңесшісіне рахмет. Сіз өз ісіңіздегі ең жақсысыз. The із.теледидарды таңдауға көмектескеніме қуаныштымын. Сіз жоғарғы
Елена Коробова
29 тамыз 2025
Өте баяу техникалық қызмет көрсету. Кеңесшілер сыпайы, бірақ әрқашан емес
Сунгат Адыби
17 маусым 2024
Қымбат техника, арзан және жеткізілетін көптеген орындар бар
Асхат
20 желтоқсан 2023
Қызметкерлер мейірімді және сыпайы ал дүкеннің өзі жақсы көптеген техникалар
Счастье там, где я
26 тамыз 2021
Тауарлар көп, кеңесшілер де жеткілікті. Тек кассада олар ұзақ уақыт жұмыс істейді. Жалпы, мен бәріне ризамын.
Радмир
17 сәуір 2022
менің ойымша, бұл жер туралы көп айтудың қажеті жоқ, өйткені мұнда бәрі түсінікті, кез-келген талғамға арналған техниканың үлкен таңдауы, барабар бағалар, мен жалпы ұсынамын
Эльхам Тохтиев
19 тамыз 2024
Керемет! Қызметкерлер, таңдау өнім бәрі деңгейде!
Адилет Асетулы
22 қыркүйек 2025
Төмен сапалы тауарлар, ғарыштық баға белгілерін алуға кеңес бермеймін!