Technodom

Жаңалықтар

Рус Рус
Шынымды айтсам дүкеннен көңілі қалды және кеңесшілерде адамдармен жұмыс істей алмайды олар өнім туралы ерекше айта алмайды сонымен қатар олар тауардың Тегінде бұл Мен өзім оқи аламын жалпы алғанда аз ақпарат айтпақшы өте арзан емес тауарлар біз ақша жұмсаймыз және біз сатып алатынымызды білгіміз келеді біз днс ке барамыз және принтер мен мониторды да бағанды да аламыз Алиса егер сіз клиенттермен жұмыс жасағысы келмейтін сатушылардың қышқыл жарқылсыз беттерін көргіңіз келсе онда сіз технодомсыз
Павел М.
20 шілде 2025
Өнімдердің өте үлкен таңдауы, әсіресе Яндекс динамиктерінің ассортименті, барлық түстер мен модельдер бар. Сондай-ақ жақсы бағамен Bluetooth динамиктерінің үлкен таңдауы.
Айгуль .
11 наурыз 2025
Біз барлық техниканы Технодомда аламыз. Сапасы мен бағасы жақсы. Жеңілдіктер мен бонустар әлі де бар. Бонустар үшін тағы бір нәрсе сатып алуға болады.
Наталья Р.
17 қазан 2024
Сонымен, қызмет. Кеңесшілерден ақпарат алуға тура келді. Мен түкіріп, онлайн тапсырыс бердім, өйткені жеңілдік бар. Бес жыл бұрын біз мұнда ғана сатып алдық, бірақ жолдастар, камон, әлем бір орында тұрмайды. Сатып алушы бірдей бағамен ыңғайлы жерге барады. Өкінішке орай, артықшылықтар сіздің тарапыңызда емес
Рустлан
4 желтоқсан 2024
Біз принтерді сатып алуға келдік ал өнім туралы кеңесші картридждердің қай жерде екенін және жазушылардың бастары жоқ екенін нақты білмейді оның орнына тағы бір картридж бар оны ауыстыру 30к бұл маған басқа дүкенде жалпы аз ақпарат айтылды баға белгісінің артқы жағында не жазылғаны бізге қатты дүкен сияқты айтылды
Максим Грибашов
7 қазан 2025
Тәжірибелі қызметкерлер, тауарларды таңдау үлкен, өнімнің сапасы тек түпнұсқа (ресми)
UCH777
11 наурыз 2025
Шынымды айтсам, сіз көбінесе техникадан үйге бірдеңе сатып алуыңыз керек, айналаңыздағы барлық нәрсені айналып өтіп, мұндай дүкендерде бүкіл әлемді сатып алдым деп ойлайтын зұлым ағай бар екенін түсінесіз, содан кейін баға болады, содан кейін тауарларды таңдау өте аз болады және бағалар мүлдем ыңғайлы емес.
Л
Людмила Дубинина
16 сәуір 2024
Қалаға көшкен кезде мен барлық тұрмыстық техниканы тек технодомнан сатып алдым. Өте мұқият, жауапты менеджерлер. Барлығы айтады, кеңес береді. Бұл дүкеннің сатып алулары мен қызметкерлеріне өте қуаныштымын. Болашақта сізге сәттілік. Алға, технодом!
Иван Уколов
23 ақпан 2024
Жақсы қызметкерлер, өз сайты бар, тауарларды үйге жеткізу, рахметтегі өз орны бар. Кемшіліктердің ішінен тек күшті баға.
Ольга Тушинская
24 қазан 2024
Жақсы дүкен, көптеген тауарлар. Мен әртүрлі акцияларды көбірек алғым келеді. Бір кездері бұл көбірек қуантады.
T
Tamerlan sagandikov
1 сәуір 2024
Жақында болды, модем іздеді. Сатушылар сыпайы, олар қымбат нәрсе сатудан гөрі көмектескісі келетіні анық. Үлкен өнім таңдауы бар
Викки Пикки
26 қараша 2019
Жақсы бренд дүкені, жақсы жеңілдіктер. Кеңесшілер жақсы, қызмет ұнады. Өз міндеттерін орындаудың орнына телефонмен сөйлескен қауіпсіздік қызметкері ғана ұнамады, күтуге тура келді, содан кейін оны іздеп, телефон диалогынан алшақтау үшін айқайлады. Осылайша бір адам қалған керемет топтың жұмысы туралы пікірді бұзуы мүмкін
Оксана Юрьевна
19 шілде 2023
Мен кондиционер жасадым. Келесі күні жеткізілді, жарайсыңдар. Бірақ орнату... Қызмет көрсету орталығы 5 апта бойы таңғы асты тамақтандырады! Күтіңіз, күтіңіз. Менің бүкіл демалысым кондиционер орнатушысын күтіп өтті!!! Мен қаладан шыға алмадым, өйткені ол дүйсенбіде келеді, сәрсенбіде, содан кейін дүйсенбіде келеді және Тозақ шеңбері бойынша! Бізде не бар: 18.06 кондиционерін сатып алу!!! Бүгін 19.07, маған әлі таңғы ас беріледі!!! Клиенттерге деген жиіркенішті көзқарас. Бұл жағдайда тұтынушылар қауымдастығы көмектеседі, күтіңіз 👌 егер сіз қызмет көрсете алмасаңыз, неге тапсырыс қабылдайсыз? Шартта орнатудың максималды мерзімі-10!!! Күндер. Мен қосамын, көшеде +40 астында жылу бар, маған күзде және қыста емес, қазір қажет болды!
Sergey Ssss
19 сәуір 2022
Жақсы акциялармен және сапалы тауарлардың үлкен таңдауымен тамаша дүкен, сауатты кеңесшілер
Ерлан Ахметов
30 маусым 2023
Қызметкерлер өтірік айтады, бірақ мұндай жабдықты сату нүктелеріндегі барлық жерде. Сонымен қатар Қазақ мемлекеттік тілінде орыс тілінде жауап беремін. Заң бойынша олар сатып алушының өтініш тілінде жауап беруі керек.
Орингул С.
4 маусым 2019
Техниканың үлкен таңдауы. Сыпайы қызмет көрсету. Олар әрқашан қызықтыратын сұрақтарға жауап беру үшін кеңес бере алады, олар сізге осы немесе басқа мәселе үшін не жақсы екенін айтады.
Максим Каменев
17 қыркүйек 2022
Жақсы дүкен және кеңесшілер. Барлығы ұнады. Толық сатып алынды. Акция бойынша бірінші рет үшінші тауарға 50% жеңілдікпен. Екінші рет 20% қолма-қол ақша алды.
максим русаков
12 наурыз 2024
Керемет дүкен ! Мен бәрін жүріп өттім бірақ тауарды осы жерден сатып алдым кеңесшілер бәріне көмектесті ! Рахмет кеңес беремін !
Сергей Чекунов
4 сәуір 2023
Үлкен және кішігірім тұрмыстық техниканың Жақсы дүкені! Тұрақты акциялар мен жеңілдіктер, сатып алу кезінде бонустар беріледі оларды кейінірек келесі тауарларды төлеу үшін пайдалануға болады! Жалпы, бәрі жақсы!
Расима Наушинова
7 ақпан 2024
Мейірімді қызметкерлер iPhone моделін таңдауға көмектесті және аксессуарларды таңдады.
Поляков Андрей
3 тамыз 2022
Мен тоңазытқыш пен кір жуғыш машинаны сатып алдым. Кеңесші ақылға қонымды болды, тез арада не қажет екенін таңдады.
Анатолий Л.
13 қараша 2019
Сауда үйі ретінде маған бәрі жақсы. Мен 5 жұлдыз қояр едім. Бірақ банк Ноум несиесі арқылы сатып алу кезінде% туралы, мені алдап, жылдық 20% сатып алуды рәсімдеді, 6 айдан кейін бәрі қайта есептелетінін, бірақ 6 айдағы пайыздар ғана есептелетінін айтты. Сондықтан мен мұндай менеджерлерді сыпырғышпен жүргізуді ұсынамын.
Иван Мальцев
27 маусым 2023
Барлығы керемет. Әдетте мен Технодомның осы бөлімін таңдаймын. Барлық жарайсыңдар! Кеңесшілер өнімді таңдауға көмектесуге тырысады.
Z
Zhajyq Q.
12 қаңтар 2020
Үлкен таңдау, бірақ қымбат, егер Мен мұнда бірдеңе сатып алсам, олардың веб-сайты арқылы тапсырыс беруге тырысамын, ол 10 пайызға арзан шығады 👍 👍 👍
Роман Скромный
27 наурыз 2020
Қымбат дүкен және қорқынышты сатушылар. Өзінің қымбат уақытының 20 минутын жоғалтты. Мен өзімнің таңдаған өнімімнің жанында тұрдым, сондықтан ешкім жақындамады. Мұндай дүкенде осындай қызметкерлер жұмыс істейтіні өте өкінішті.
Ульяна Ващенко
27 қазан 2019
Әр кеңесші өз өнімін біле бермейді. Өкінішке орай, менің сұрақтарыма 3 адам жауап берді. Бірде-біреуі сенімді жауап бере алмады. Бу жылытқышын сатып алғанда ол тек бағаға сүйенді 😭 😭 😭
Людмила
14 мамыр 2023
Өнімді таңдау кең.Қызмет сыпайы.Бағалар,барлық ұқсас дүкендер сияқты.
Александр Исаев
Қызметкерлердің сатып алушыға деген тамаша тәсілі
Виктор Александрович Сильванович
19 қазан 2020
Жақсы дүкен, Жылдам есеп айырысу, жақсы қызмет көрсету, керемет қызметкерлер. Мен ризамын! Мен бәріне кеңес беремін!
Астанин Владимир Владимирович
12 желтоқсан 2023
Менің ойымша, бұл барлық электротехникалық дүкендердегідей, бағасы бірдей, шарттары мен қызметтері ешкімнен ерекшеленбейді, мен білемін, салыстырдым.
15 қыркүйек 2020
біз пешті сатып алдық, бәрін қолма-қол ақшамен төледік + оны орнату туралы бірден келістік, 3 күн ішінде орнату керек болды, іс жүзінде 8 күн өтті, ешкім қоңырау шалмайды, келмейді, телефон нөміріне қоңырау шалыңыз алматы кеңсесі ешкім анық ештеңе айта алмайды, ұсынбаймын,
26 сәуір 2019
Жаман ассортимент емес. Бірақ бағалар сәл жоғары. Техникалық қызмет көрсету өте маңызды.
20 тамыз 2019
Тауарларды түсінбейтін адамдар алданып қалуы мүмкін.Бағалар басқа дүкендерге қарағанда жоғары. Сатушылар тобы, ал өнім сапасыз және заманауи емес.
S
Samira Kashmuldina
21 ақпан 2021
Үлкен кеңесші Эрнст Александраға рахмет!!!Жақсы және жылдам қызмет үшін!!Дүкенге тауар үшін баратындардың барлығына оған хабарласуды ұсынамын !
Mar Vel
4 қаңтар 2024
Үйге, демалуға және ойнауға қажет нәрсенің бәрі бар. Биіктікте төлемді таңдау 👍 🏻
Андрей М.
4 сәуір 2024
Бағалар мен қол жетімділікті тексеру керек. Дүкендер тек әртүрлі акциялармен ерекшеленеді
Виталий С.
9 қазан 2019
Daniyar K.
7 шілде 2023
Өте керемет дүкен онда бәрі жоғары деңгейде, әсіресе қызмет ұнады, өз ісінің барлық мамандары!!!👍👍👍
Максим Тарасенко
15 ақпан 2023
Сіз өзіңіз баратын дүкен біреу келіп кеңес берсін деп кеңес беріңіз және кеңесшіден сұраңыз бұл компанияның немесе қызметкерлердің көзқарасын білмеймін ...
Кристина иванова
30 маусым 2021
Қызмет өте қорқынышты!!!! Кондиционер дұрыс орнатылмаған. Әзірге олар оны ауыстыруға қол жеткізді бәрімен ұрысады.
Авантаж М.
24 шілде 2019
Кеңесшілердің назарын аудару өте қиын, бәрі әрқашан жүгіруде, сіз оларды өзіңіз іздеп, сатуды сұрауыңыз керек!
Татарка 777
13 тамыз 2025
Қолайлы бағалар. Сапа-баға
Светлана Викторовна
19 наурыз 2024
Мен онда қазандық сатып алдым, олар бәрін жақсы түсіндіреді, жарайсыңдар
Ольга Ш.
16 наурыз 2024
Техника таңдау ретінде, бәрі сол жерде сатып алынды. Бірақ кездейсоқтық болуы мүмкін))
Павел Журавлёв
12 наурыз 2024
Тұрмыстық техника бойынша толық азғындық! Барлығы бар! Егер жоқ болса, сізге қажет нәрсеге тапсырыс бере аласыз. Уақытпен бірге тұратындар үшін!
Клим
29 қыркүйек 2023
Интернет дүкендерге қарағанда бағалар өте бос
Екатерина Я.
16 қазан 2019
Керемет техника дүкені. Жақсы кеңесшілер . Біз әрқашан техниканы тек оған енгіземіз.
ольга мирошниченко
15 тамыз 2024
Керемет дүкен. Жақсы өнім таңдау
павел м.
21 ақпан 2021
Жақында мен ойын ноутбугын сатып алдым, сыйлық ретінде олар cyberpank 2077 ойынын берді. Өте риза 😊
Сергей Науменко
9 маусым 2024