Technodom

Жаңалықтар

Фёдор Константинович
Электроника, электр тұрмыстық тауарлар, тұрмыстық техника мен жабдықтардың үлкен ассортименті бар қаладағы ең жақсы. Сұранысқа ие. Қызметкерлер жауапты, кейде сатушылар тым көп болып көрінеді)))
Серей Полуйко
17 маусым
Хороший магазин, можно купить сразу кушать если нет времени готовить, готовые блюда салаты, вторые блюда, еда в дорогу. Всё есть в этом Технодоме.
Наргиз Т.
23 қаңтар 2025
Дүкен маған ұнайды 👍 бағасы қолайлы. Мен 10 жылдан астам уақыт бойы Технодомда не сатып алмаймын .өнімнің сапасы маған сәйкес келеді. Кір жуғыш машина телефондар.ноутбук. кондерлер.шаңсорғыш. жалпы, мен бұл дүкеннен көп нәрсе сатып аламын. Мен ризамын.
Alena Bog
8 қараша 2025
Тамаша қызмет! Мен кеңесші Андрейді атап өткім келеді. Сатып алушыға қалай қарау керектігін біледі, қызықты тауарлар ұсына алады, таңдауға көмектеседі! Біз бүкіл отбасымызбен 11-ге келемізауданы, нақты кеңесшіге.
Сраооа Аоаоаооа
19 қараша 2024
Тамаша кеңес және тауарлардың үлкен ассортименті.Қызметкерлер өте сыпайы.Жеткізу уақтылы,дүкенде таза,әдемі және жайлы,Дүкен директорына және барлық қызметкерлерге Ақтау қаласындағы жақсы дүкен үшін рахмет
Saken Inirbaev
7 қараша 2025
Қызметкерлер жақсы, тауарларды таңдау көп, тауарлардың сапасы жақсы, жеткізу бар
T
Takhir G.
7 наурыз 2025
Жақсы дүкен, сатушылар балалар анық, олар сізге тез айтып береді, бәрін тез жейді, Мен қанша жыл сатып аламын және әрқашан олардан ғана !
Елена Тушканова
27 желтоқсан 2025
Өте мұқият сатушылар және әкімші Джулия. Өмірдегі өте қиын жағдайды түсінуге көмектесті. Менің кәсібилігім мен адамгершілігім үшін үлкен алғысым.
Мейрхан Мажитов
23 маусым 2025
Сәлеметсіз бе, мен бірнеше рет қоңырау шалдым, әрқайсысы 10 минут күтті, апта ішінде жауап бермеді, алаяқтық. Сатып алу үшін бонус берілмеді және жауап бермейді
Ксения
3 тамыз 2023
Техниканың жақсы таңдауы. Кеңес беріңіз және қажет нәрсені таңдауға көмектесіңіз. Тауар жоқ, олар технодомдардың қайсысында тауар бар екенін көріп, сол жерге жіберді.
Асель Асель
әдетте ол екі рет барады. мен кір жуғыш машина мен телефонды сатып алдым кір жуу жақсы жұмыс істейді бірақ қызмет көрсету қымбат қызмет көрсету қызметтер
Раушан Конисбаева
19 қараша 2024
Мен телефондарды,тоңазытқышты,шаңсорғышты алдым.Жігіттер өте жақсы, қызмет керемет.Жарайсыңдар👍
MSSolnce
12 ақпан 2022
Мен бұл дүкенді жақсы таңдау үшін және керемет кеңесшілер үшін жақсы көремін. Әсіресе жоғарғы бұл Хуавей промоутерлері! Өрт мамандары! Клиентке деген көзқарас сезімтал және қарапайым, бұл маған өте ұнады❤
Артём К.
29 шілде 2018
Тауар бөліп-бөліп алынды. Тауар қоймада болған жоқ, бірақ жеткізуге тапсырыс берілді. Сатушы тауар бір аптадан кейін келеді деп мәлімдеді бірақ тауар екі жарым аптадан кейін келді. Сондай-ақ, сатушы тапсырыс нөмірін беруге алаңдамады. Соның арқасында өнімді бақылау мүмкін болмады. Тауардың келу мерзімін нақтылауға тырысқанда таңғы ас берілді
Сырым Сырлыбекулы
18 қараша 2022
Мен мұнда ASUS TUF gaming F15 ойын ноутбугын сатып алдым Мен армандаған ең жақсы ноутбук өз бағасын ақтайды,қызметкерлер жақсы, тек 945 мың теңге бағасымен ноутбук сатып алу үшін ОЖ орнату тегін екендігі көрсетілді, ал өтініштен кейін маған 60 мың теңге төлеу керектігі айтылды
ALEX
23 мамыр 2024
Қалыпты электроника дүкені таңдау лайықты жұлдыз алынып тасталды өйткені кеңесшілер Құзыретті емес кейде
дамирлан сарсенбай
8 желтоқсан 2025
Мен мұнда ноутбук алдым
Индира Кичинебатырова
5 қазан 2021
Өнімді сату үшін алдаудан тартынбаңыз. Біз компьютерді сатып алдық, сатушылар ұзақ уақыт бойы Windows-ты жүктей алмады, үйге келді, компьютер ілулі, нашар жұмыс істейді. Дүкенге әкелінді, ал сатушы неке жоқ деді, ол баяу жұмыс істеуі керек! 374000т Компьютер баяу жұмыс істеп, қатып қалуы керек пе? Мұны қайтару үлкен мәселе, сіз басқа мекен-жайға барып, ақы төлеп, диагноз қоюыңыз керек. Тіпті компьютерді төлеп, дүкенге жүктелген Windows 57000t үшін ақша қайтармайды!! Бұл қалай? Ең бастысы, сатып алудан бұрын олар компьютердің баяу жұмыс істеуі керек екенін ескертпеді, олар біз оны қайтаруды шешкен кезде айтты. Жалпы, олар бірінші рет алдап жатқан жоқ. Ал бағалар тым жоғары. Бұл дүкеннен қатты көңілім қалды және бір жұлдыз қойдым! Мен енді Технодомда сатып алмаймын!
Александр
2 қыркүйек 2018
Жақсы дүкен, керемет бағалар. Қаланың кез келген жерінде, басқа бәсекелестер сияқты. Бірақ... Дүкенде сату ұзақ уақытқа созылады, кеңесшілер үнемі жүгіреді клиенттерге кеңес алу. Қызметкерлердің дайындығы болмағандықтан кадрлардың үлкен ауысуы мен жалақының төмендігі туралы айтуға болады
Марина Б.
19 қыркүйек 2019
Тұтастай алғанда, жақсы қызмет көрсету, бірақ "кассадан өткен" қорапта жаңа телефондарды сатудың өте күмәнді шарттары, яғни терезеден емес, қораптан жаңа телефонды кассада безендірусіз сатып алуға болады деп айтылады.
Daniyar Koishybayev
13 ақпан 2023
Қызметкерлер.. өйткені мен жас көрінемін құлықсыз олар сәйкес келеді, дегенмен мен әлеуетті клиент ол қазірдің өзінде өнім туралы толық ақпаратқа ие. Тек нақтылау үшін сізге сатушының кеңесі қажет болады. Акциялар мен жеңілдіктер туралы ақпарат жоқ.
Александр Данилов
20 қаңтар 2023
Өте сауатты және жауапты қызметкерлер. Олар таңдауға және стандартты емес төлем түріне көмектесті. Рубльдік карталар әлем терминал арқылы әдеттегідей жұмыс істейді. Бағалар сіңімді.
Акылбек Бекенов
20 тамыз 2025
Техникалық қызмет көрсету өте жақсы, техниканың сапасы өте жақсы
Viktor ^
3 сәуір 2024
Тамаша дүкен, жағымды кеңесшілер, тауарлардың үлкен ассортименті.
Shagbanovkz
Мен олардан техниканы ғана сатып аламын, Мен сізге 11 мкр Технодқа баруға кеңес беремін
Samina Samina
7 желтоқсан 2019
Терезеден өнім бермеуі үшін бәрін қарау керек. Жалпы, бұл бірнеше айға созылатын және жаңа ретінде сатылатын техниканың дамуы туралы үлкен сұрақ.
Svetlana B.
17 қыркүйек 2018
Дүкеннің өзі жаман емес, бірақ бағасы аспанда. Қызмет көп нәрсені қалайды, ұзақ уақыт қызмет етеді. Дегенмен өте шапшаң жігіттер бар
Аманкул А.
7 қыркүйек 2024
Өте ыңғайлы орналасқан жері мейірімді қызметкерлер
Вера Гаевая
1 қыркүйек 2021
Мен бәріне қалай екенін білмеймін, бірақ мен үшін бағалар жоғары, сіз арзан және сапасы жағынан кем емес таба аласыз
D
DS
27 наурыз 2019
Дүкен өте үлкен, ассортименті жақсы, қызметкерлер тырысады. Бағаны сатып алмас бұрын бәсекелестермен салыстырған дұрыс. Сіз тұраққа қоя аласыз, бірақ әрқашан емес.
Тамара Фоменко
13 желтоқсан 2019
Өте сыпайы кеңесшілер. Барлығы көрсетеді, айтады. Барлығын табуға болады. Жақсы масфера.
Максим С.
5 қараша 2019
Дүкен өте жақсы өте көп баға өте жағымды неке жоқ
Шевкет Нурманов
23 қазан 2025
Сыпайы және білімді қызметкерлер
Таисия Марченко
14 маусым 2020
Біз 07 сплит жүйесін сатып алдық. 06. 2020. Азамат бәрін түсіндірді, сыпайы қызмет етті, өте риза болды.
Жанна Нурак
26 қазан 2025
Үлкен техника дүкені Барлығы бар Не керек
serjoza s.
27 наурыз 2019
Бұл Ақтаудағы және республиканың басқа қалаларындағы үш дүкеннің желісі .Әр түрлі тұрмыстық техника .Өте үлкен таңдау.
B
1 қаңтар 2025
Өнім жиі таңылады
Гражданин Республики
25 шілде 2020
Өзімен бірге жұмыс істейтін, бірақ клиенттермен емес, көптеген консультанттар, егер бірдеңе білу керек болса, онда олардың артынан жүгіру керек, сондай-ақ барлық консультанттардың екеуінен азы ақпарат алады, қалғандары ауа сияқты, қысқасы Маңғыстауда Технодом нөлге тең
Джо Дно
22 ақпан 2020
Қызмет өте төмен жағдайда сіз сатып алуға келгенде кеңесшілер көп ал сіз проблемамен келген кезде сізден аулақ болады менеджер Эдгар Баграмян егер мен қателеспесем кез келген нәрсені ұрып-соғатын сияқты алаяқ COMP Windows-ты 25,000 теңгеге сатты егер сіз оқып жатсаңыз, онда сіз мұрынды меңсіз Парсы
Галия Шектибаева
5 маусым 2019
Мұнда сіз әртүрлі тұрмыстық өнімдерді таба аласыз.Сіз қолма-қол ақшамен және несиемен сатып ала аласыз.Маған мұнда ұнайды.
Рафаэль М
1 маусым 2019
Жақсы таңдау бірақ дәліздер азаяды және тексеру үстелдерінің саны жеткіліксіз
Инара- Языковой центр
23 мамыр 2025
Қызметкерлер әрқашан ақпаратқа ие бола бермейді
Сергей Кочетков
26 наурыз 2021
Жақсы тұрмыстық техника дүкені тәжірибелі кеңесшілер, маған жақсы қызмет ұнайды.
Nikita,
21 қараша 2021
Керемет, үнемі жаңартылатын ассортимент
галина мороз
14 қыркүйек 2019
Дүкен жақсы, үлкен болды. Бірақ бағалар, әрине, басқа жабдық дүкендеріне қарағанда қымбатырақ.
B
bayansulu bakbergenova
Салқын адамдар
Ш
шынар Ажибекова
22 мамыр 2023
Қызметкерлер өте жақсы, әсіресе 11 ш / а технодомында кеңесші Жанболатқа алғыс айтқым келеді. Мен кеңес беремін.
Баян Дулат
10 маусым 2024
Интрузивті сатушылар мен қызметтер
Анонимді пікір
14 мамыр 2019
Бұрынғыға қарағанда әлдеқайда жақсы. Бұрын біз сатушыларға жүгіретін едік ал қазір олар бізге ал біз олардан