Technodom

Жаңалықтар

Евгения Жукова
10 қараша 2025
Керемет дүкен, техника да лайықты, сатушылар кеңесшілері жақсы, Мырза бізге кір жуғыш машинаны таңдауға көмектесті, мен басқа техника туралы көп ақпарат алдым, барлығы анық сауатты, рахмет
Вероника Г.
Жауапты және сыпайы кеңесшілер жұмыс істейді. Олар тауарларды жақсы біледі және ұсына алады. Сіз кідіріссіз және күтусіз тез тапсырыс бере аласыз
Дмитрий Гуляев
7 желтоқсан 2025
Шамамен бір ай бұрын мен бұрағыш сатып алдым. Сатып алудан бұрын кеңесші мені жалап кете жаздады. Кейін ол өзінің жаңа құралымен жұмыс істегісі келді, бірақ ол жұмыс істемейді. Мен дүкенге не істеу керектігін сұрауға келдім, кеңесші тек мекен-жайын атады. Мен бұл қайда екенін сұраймын, ол білмейді, оларда қызмет телефоны жоқ, мен басқа ештеңеге көмектесе алмаймын, бұрылып, кетіп қалдым...Қалай болғанда да...
Сергей Бондаренко
18 желтоқсан 2024
Тауарлардың кең таңдауы, қолайлы бағалар, ас үй техникасы бөліміндегі Серік сияқты сыпайы, сауатты қызметкерлер...
Вячеслав М.
29 тамыз 2025
Сейсенбі 26 Тамызда мен қолдау қызметіне қоңырау шалдым сондықтан маған 27 ші күні тапсырыс беру кептіргіш маған бәрі жақсы деді өтінім сізбен ертең алдын ала байланысып, жеткізіледі. 27 тамызда кешке дейін маған ешкім қоңырау шалмады, мен өзім сол 1717 нөміріне қоңырау шалып, мәселенің не екенін білуді шештім, олар маған өтінімімді көріп, қандай да бір қателік болғанын және ертең маған жеткізілетінін айтты менің өтінімім 28 тамызға, 28-ге ауыстырылғанмың тамыз айына дейін сол оқиға қайталанады кештер менімен ешкім байланыспайды жеткізушілер де, орталықтың саны да, ешкім ескертпейді жеткізілім болады ма, жоқ па, мен тағы да 1717 жылы өзім қоңырау шалып жатырмын маған тағы да қандай да бір қателік болды деп айтады, өйткені өтінім базада көрсетілген және бұл бұрын болған және бұл өте сирек болады дейді ертең сізге дәл олар тауарды жеткізеді, менің сұрағыма, егер олар жеткізбесе ше, өйткені алдыңғы операторлар маған дәл осылай айтты, Мен өтінімде жағдайды белгіледім, жағдайды белгіледім, шұғыл түрде атап өттім - "егер сізге таңғы 10-ға дейін жеткізу туралы SMS келмесе, сіз 1717 нөмірін теріп, басшылықпен байланысуды сұрай аласыз". Туындайды 29 тамыз сағат 10-ға дейін, әрине, келеді емес, ешқандай смс-тер мен шалған қолдауға маған деп хабарлайды өтінімді менің көреді, сондай-ақ өтінішті біріктіруге мені басшылығымен маған жоқ, контактілер мен өкілеттіктерін бұл алдыңғы операторы мәнінде мені алдаған дәрмені бұл мүмкін, бұл оператор қыз взяла у меня нөмірі деп жазады кезекті өтінім (4ую) бойынша шот", - деді болады сақтауға арналған өтінімді бақылау және оны қолдайтын менімен свяжутся және хабарлайды, маған қоңырау шал кешке деп мені өтінім 3-тен 9 бүгін мен "деп емес, 9" а " - ден 6-Ға себебі кв қайда жеткізуге кейін 6 Дан ешкімді болады және мен сұрадым маған қайта қоңырау шалу мин кейін 10 себебі ол бос емес ретінде ғана жігіт қаланды түтікті қоңырау шалып , жеткізу және бұл бүгін іске аспайды жеткізуге менің тауарды сұрақ мүмкін менің ең оңай, оны алып кету және болу мен оны ма қалай білмейді, деп ертең яғни 30го тамызда таңертең менімен созвонится және апарады,сосын перезвонил жігіт қолдау және ол туралы хабардар, бұл жеткізуші емес апарады бүгін мен бұл туралы оповестил себебі екені анықталды менде көп ақпарат осы мәселе бойынша сол кезде. Бұл жағдайда маған қай жерде шағым қалдыруға болады деген сұраққа маған пошта арқылы немесе дүкендерде технодомда жазбаша түрде бірдеңе айтылды. Мен өзімнің тауарларымды қайдан алуға болатынын түсіндірдім, олар маған бөлімшеде технодомда сатып алғанымды айтты. Мен кешке 1717-ге қоңырау шалып, өтінімнің дәл өңделгенін және маған хабарласып, 26 тамызда қоңырау шалған кезде өтінімді бірінші рет жасаған оператордың қызына келдім, ол маған және ол және барлық алдыңғы операторлар бұл жағдай өте сирек кездеседі деп сендірді. Мен әлі де ертең тауарды жеткіземін деп үміттенемін, өйткені мен орталықтар желісінде шамамен 2 сағат жоғалттым, мен басқа адамдардың ақшасы мен беделін және уақытын жоғалттым, өйткені мен жұмысшылардан пәтерде жөндеу жұмыстарын жүргізетін адамдардан ұзақ тұруды сұрадым. жеткізуді күту үшін ол ешқашан болған емес, (қайта өңдеу қосымша төленді) мен жиһазшылармен кездесулерді 3 рет өткіздім, олар дәлдік үшін бөлмедегі техникадан өлшеуді алып тастай алмайды. Мен шара қолдануды сұраймын, өйткені сіздің дүкеніңізге деген сенім деңгейі осы жағдайға байланысты өте бұзылған!
Ф
Флорида Т.
13 қазан 2018
Тамаша Мазагин Технодом!мен өнімді бірінші рет сатып алған жоқпын, техника өзінің сапасымен қуантады.Жақында олар сондай-ақ жақсы смартфон сатып алды, сатушы Ержан кеңес берді, маған сәйкес келетін дұрыс модельді таңдады, телефонға салқын корпус ұсынды, қорғаныс әйнегін жапсырды, телефонды конфигурациялады, мен пайдалануға дайын телефонды алдым, оны өзім іске қосып, қажетті қосымшаларды жүктеуге уақытымды жұмсамадым және іздеуге жүгірудің қажеті жоқ әйнекті қай жерде жабыстыруға болады,сондай-ақ сыйлық ретінде pubbank берілді, өте қажет нәрсе👌сервис жоғары деңгейде!!!Рязанға үлкен рахмет🙏Мен барлық жақындарыма кеңес беремін 👍 👍
Дмитрий Ж.
18 мамыр 2024
Қымбат, қызметкерлер үшін жүгіру керек. Клиентке деген көзқарас көп нәрсені қалайды. Мен телефонды кепілдікпен қайтардым жөндеуге баруым керек болды содан кейін зауыттық неке екенін дәлелдедім
Елена
21 қараша 2022
Үздік дүкен. Кеңесшілер сауатты, өнімді таңдауға көмектеседі, бағасы өте жақсы Өнімнің сапасы өндірушіге байланысты емес, өте кең ассортимент Мен басқа қалалардың барлық тұрғындары мен қонақтарына кеңес беремін
Юлия Гольская
5 қараша 2021
Ассортимент стандартты, егер сіз "GGG"брендімен өнімдерді ескермесеңіз, олар ерекше ештеңе ұсынбайды. Бұл ретте консультанттардың кәсіпқойлық деңгейі толық нөлден өте жоғары деңгейге дейін. Өкінішке орай, көбінесе бұл деңгей нөлге жақын. Тауарды сатып алғанда, кейде олар сататын өнімдерге де жұмсайды. Көбінесе сайттың ассортименті дүкенде бар нәрсеге сәйкес келмейді.
Владимир Владимиров
7 ақпан 2024
Смартфонға Samsung Galaxy S24 Ultra 5g 512/12GB смартфонына тапсырыс берді Олар айтты жеткізу 6 күн ішінде. Бүгін смартфон берілгені туралы SMS келді,бірақ олар ештеңе әкелмеді, қолдау қызметімен сөйлескен кезде 6 күн күту емес ,14 немесе жалпы 3 апта ішінде екені белгілі болды.Бұл Технодоме қызметі.Мерзімдерді нақты қою керек, менің де өз жоспарларым бар, біз басқа жерде жұмыс істей алмаймыз.
Мадина Казбекова
26 тамыз 2023
Алдымен кемшіліктер. Сөрелерді үнемі ауыстырып отыру, қораптар жатып, жолдар бітеліп қалады, сіз арбамен жүре алмайсыз. Артықшылықтары. Бонустар береді. Қызметкерлер өнімді түсіндіреді.
Сергей
28 маусым 2025
Менеджерлер көп нәрсені ысқылайды, жалпы алғанда, жақсы, көп нәрсе сияқты, таңдау үшін ештеңе жоқ
Айгерим Дильдибекова
22 сәуір 2021
Бүгін мен наурыз СОО Қостанай қаласының Технодомында газ беті мен пеш сатып алдым. Біздің кеңесшіміз Зульфия, ол бөлім менеджері жай ғана супер. Сіз оның жұмысына мойынсұнбайсыз. Ол бәрін түсіндірді, көрсетті және айтты. Таңдауға көмектесті, нағыз кәсіпқой сіз болашақ көшбасшысыз және сіз оған лайықсыз!
Евгений Кузин
Тамаша қызмет көрсету, тауарлардың үлкен таңдауы
Андрей Белицкий
24 желтоқсан 2024
Техниканың үлкен таңдауы. Қалыпты баға позициясы. Жақсы кеңесшілер.
Руслан Джафаров
11 қаңтар 2023
Жақсы ассортимент, жауапты қызметкерлер, жылдам қызмет көрсету, бағалар барлығы сияқты, бірақ жеңілдіктер мен акциялар бар
Семэн
27 маусым 2021
Өнімді таңдау жаман емес, бірақ бағасы жоғары. Кеңесшілер не сататыны туралы ештеңе білмейді. Кәдімгі тауар демалысы.
Саги Мухамедеев
19 ақпан 2023
Ыңғайлы орналасуы. Қажетті тауар қол жетімді. Сіз тиімді сатып ала аласыз, акциялар үнемі дерлік.
Армик
4 қыркүйек 2021
Супермаркет техникасы... Яғни, Теледидарлар, ноутбуктер және смартфондар, барлық дерлік брендтер, барлық кабельдер мен адаптерлер. Тіпті ас үй ыдыстары
Dron Gogu
29 маусым 2023
Тауарларды таңдау үлкен қызметкерлер сыпайы мейірімді өнімнің сапасы шағымсыз
Абзал Мусылманкулов
23 қыркүйек 2023
Қызметкерлер өте сыпайы! Ұсыныстар әсерлі, бәрі дәміне қарай таңдалады.
Олег Андрейкин
14 маусым 2024
Дүкен әдетте жақсы бірақ олар пешке тапсырыс берді олар 14 күн ішінде жеткізуге уәде берді бірақ іс жүзінде олар тек 20 күннен кейін жеткізілді содан кейін оны анықтауға тура келді
Костанай бизнес
22 маусым 2023
Тамаша таңдау, бонустық жүйе, сауатты сатушылар-кеңесшілер, ең бастысы, өнімнің сапасы жақсы. Соңғы 7 жыл ішінде мен техниканы тек осы жерден сатып аламын.
Альбина Аппасова
19 сәуір 2020
Қызметкерлер жетпейді, кешкі уақытта клиенттерден аулақ болады.. дүкенге шағымдар жоқ! Тауарлардың сапасы күмән тудырмайды
Егор Г.
9 маусым 2025
Біз 5 жұлдызды керемет массажер сатып алдық!
Индира Молдабаева
9 ақпан 2023
Мен әрқашан қажет нәрсенің бәрін табамын, ал қызметкерлер жақсы, олар айтады, кеңес береді, көмектеседі
Елена Макарова
3 қараша 2020
Тауарлардың кең ассортименті, қызмет көрсетуші персоналдың көмегі.
Григорий Пышненко
20 қыркүйек 2022
Қорқынышты қызметкерлер... сәлем бермейді, кеңес бере алмайды ... олар жай ғана түрге, сұлулыққа қойылғандай сезінеді
Евгения Бакирова
Өте жақсы дүкен
Sergei Zhuravlev
3 қараша 2022
Қолыңызда ұстауға болатын жаңа гаджеттер бар жақсы дүкен.
Анонимді пікір
19 қараша 2018
Жігіттер 10-15 минутта жұмыс істеді, тез ноутбук жасады, сондықтан ол риза болды)рахмет)
Евгений Иванов
4 қаңтар 2023
Негізінен Витриналық өнім. Қорапта тауарлар аз. Жалпы жаман емес
Роман Новак
23 ақпан 2020
тамаша дүкен, жақсы қызмет, бай таңдау,
Екатерина Гаджиева
6 қараша 2024
Барлығы жоғары деңгейде
Вера Савенкова
10 қаңтар 2022
Олар көптеген тауарларды алды. Олар уақытында әкелді, жарайсыңдар.
Tema Talipov
23 қараша 2025
Мекеме емес арман
Мансур Ерденов
24 қазан 2025
Ваще имба
Руслан Сейтканов
17 қараша 2022
Каспи жоқ, баға нормаларын таңдау бәсекелестерге қарағанда жоғары
Евгений Кувшинов
29 шілде 2022
Тағы бір техника дүкені. Таза, ұқыпты. Қызметкерлер мейірімді.
danunahui1978ak
27 қыркүйек 2019
Онда бірнеше тұрмыстық техника сатып алынды
Nadia
20 шілде 2023
Тамаша Тұрмыстық техника!!!!
Анонимді пікір
20 шілде 2019
жылдам ыңғайлы үлкен асартимент
Ольга @
15 желтоқсан 2019
Бағалар, әрине, орташадан жоғары, бірақ жылдам қызмет көрсету..
Ирина
23 шілде 2024
Кеңесшілер өте баяу жұмыс істейді
E
erlanarailym
11 мамыр 2019
Барлық жалқау кеңесшілерді бұзады ұлдар !
Анютка
15 мамыр 2019
Кең ассортимент, қолайлы бағалар!
серик м.
19 сәуір 2022
Мен жақын жерде тұрамын, сізге жиі қараймын, Қазақстанның үздік филиалы!
Я Досов
28 желтоқсан 2022
Әрқашан қажет нәрсе жоқ.
Диас Дускенов
23 тамыз 2019
Бәрі жақсы. Тек бағалар жоғары
Максим Щ.
19 мамыр 2019
Керемет смарт сағатты сатып алды