Technodom

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Admin etryth
2 қараша 2024
Тамаша жер,іздегеніңді таба аласың!
Майра Асанова
28 қаңтар 2023
Технодом топ топ топ😄
Чингиз
22 желтоқсан 2025
Технодом-бұл қазіргі заманғы техника дүкені болуы керек стандарт. Мұнда ең кең ассортимент, жоғары сапалы тауарлар мен мінсіз қызмет тамаша үйлеседі. Сіз үйге телефон, тұрмыстық техника немесе электроника іздеп жүрсіз бе-Технодомда әрқашан қажет нәрсе бар және шынымен де тиімді бағамен.
Татьяна Т
13 қазан 2025
Мен бұл дүкеннен алыс емеспін. Ол ұзақ уақыт бойы болған жоқ, қазір біз Интернет арқылы көбірек сатып аламыз. Бірақ бұрын техникадан бір нәрсе қажет болған кезде Мен әрқашан тек осы жерден сатып алдым. Жақсы жеңілдіктер жүйесі мен несиені тікелей дүкеннен алуға болады. Білікті мамандар әрқашан қымбат техниканы ұсынбайды және таңдамайды.
111834 Кашина
25 наурыз 2025
Жалпы, дүкен жаман емес. Таңдау бар. Бірақ! Мен кір жуғыш машинаны сатып алғанда және кепілдік мерзімі аяқталмаған кезде сынған кезде, мен екі күн бойы қайда баруымды таба алмадым. Телефон арқылы олар маған дүкенге бару керектігін айтты, дүкен маған телефон арқылы хабарласуды ұсынды, бірақ олар маған берген нөмір жауап бермеді. Аға менеджер келіп, қажетті нөмірді тапқанға дейін бәрі орнында тұрды. Нервтер аз болған жоқ!
Сергей Гольнев
17 желтоқсан 2025
Жаңа дүкен, жаңа қасбет, әдемі витраждар және сізге өнімді таңдауға көмектесетін ең жақсы сатушылар сіз бізді жақсы сөздермен қуантып, еске түсіресіз
Мага М.
20 желтоқсан 2025
сіз барлық құрылғылар мен заттарды өз қалауыңыз бойынша сатып ала аласыз, егер біреу үйіне сапалы өнім сатып алғысы келсе, құны жақсы )
Тимур Исянов
22 желтоқсан 2024
Жақсы ассортименті бар үлкен дүкен. Икемді сатып алу шарттары. Қызметкерлер көбінесе қабілетсіз балалар. Оларды тасымалдаушы ретінде пайдалануға болады және әкеліңіз.
I R A N
9 тамыз 2025
Керемет дүкен, техниканың үлкен таңдауы және әрқашан мейірімді сатушылар, әрқашан бәрін түсіндіреді және кез-келген өнімді көрсетеді, олардың функциялары мен функционалдығын түсіндіреді
Денис Мичурин
27 ақпан 2025
Қымбат және ештеңе сатып алу тиімді емес Тінтуір, құлаққап, пернетақта, камера 150 мың Мен бәрін басқа компаниядан 60 мыңға сатып алдым Нормалар сервисі
Zhuldyz Zee
Екі жыл бұрын керемет жабдықтар дүкені тоңазытқыш сатып алды, бір жыл ішінде біз өз ләззатымызды жасырамыз, сатушылардың өте жақсы қызметкерлері оларға ең жақсы рахмет айтты
Ринат Джарылгасов
25 маусым 2024
Рахмет! Әсел мен Максиму, клиентпен кәсіби жұмыс жасағаны үшін және менің күрделі сұрағымды шешкені үшін, ақылды баған, Алиса станциясы көк түсті. Алматыдағы ең үздік филиалдардың бірі, ыңғайлы орналасуы, барлығы техника бойынша да, персонал, сыпайы ұжым бойынша да қолайлы. Мен бәріне кеңес беремін.
Роман ВЛАДИМИРОВИЧ
15 қазан 2025
Мен оны әрқашан Сулпактан гөрі таңдаймын, ол маған ыңғайлы немесе жайлы , қызметкерлер де , тауарлар да жоғары деңгейде емес, бірақ бәрібір лайықты деңгейде .
саят алимбеков
3 маусым
Дүкен әдетте жаман емес бірақ консультанттар әрдайым бір нәрсемен айналысады немесе олар мүлдем жоқ, оларды әкімші арқылы іздеуге немесе кассирден сұрауға тура келеді, әрине, бәрі бірдей емес, бірақ көпшілігі.
111200 Алексеев
19 сәуір 2025
Керемет дүкен, барлығы көрсетіп, айтып берді. Мен кондиционер сатып алдым, жалғыз нәрсе, олар сым жиынтықта екенін айтты, ал орнату кезінде шеберлер ол жиынтыққа кірмейді және қосымша ақы төлеу керек деді.
Vlad M.
1 наурыз 2025
Жақсы дүкен! Бағалар, барлық жерде сияқты. Өте сыпайы және мейірімді кеңесшілер! Таңдауға шынымен көмектесіңіз! Нонсенс иіскемейді! Неліктен сатып алу жақсы!
Кенже Накишбаев
14 қазан 2025
Жабдықтарды сатудың ең жақсы желісі, барлығы сапалы және кепілдікпен, мен бәріне кеңес беремін. Қызметкерлер жағымды,барлығына көмектеседі. Ал бағалар тістемейді.
Сергей Пчелинцев
15 маусым 2025
Ассортимент өте аз, келушілер қалың емес, бұл таңқаларлық емес. Қазіргі уақытта мұндай сауда форматы қандай да бір жолмен трендтен шығады. Тұрмыстық техника бойынша баға реті төмен ұсыныстар бар. Осыған байланысты қызметкерлер де жоқ. Қызығушылық пен ынта жоқ.
Алексей В
25 сәуір 2024
Сыпайы қызметкерлер! Бай ассортимент және жоғары сапа. Көбінесе үлкен жеңілдіктер бар! Мен онда ас үй ыдыстарын, пешті, су сүзгілерін және т. б. сатып алдым.
Влад
Өте жоғары бағалар. Барлық тұрмыстық техника дүкендерінің ішіндегі ең қымбаты.
Алихан
30 қараша 2024
Сәлеметсіз бе иә жақсы техника дүкені бәрі Аи дан бастап ең бастысы техника мен қызмет көрсетудің жақсы таңдауы және әрине тез жеткізу технологтың барлық роботшыларына құрмет сәттілік 💯 💯 👍 👍
Ann Polis
16 қазан 2024
Мен мұнда ноутбук алдым. Мен келесі сатып алу сомасының 99% Төлеген бонустармен құнның шамамен 10% есептедім. Яғни, Кешіріңіз, мен үйге бірнеше қажетті заттарды сатып алдым. Мен мұны бірінші рет көріп тұрмын, менің құрметім. Кемшіліктерден - сайтта сатып алу кезінде сіздің атыңызды тіркеу үшін көрсету керек екені анық емес. Себет әрқашан атымен орынға жылжиды және тапсырыс беруге мүмкіндік бермейді. Бұл ретте "аты" бағанының толтырылмағанын тікелей көрсету жоқ
Роман
2 ақпан 2025
Жақсы қызмет көрсету, сыпайы персонал, ең бастысы, олар таңдауға көмектеспейді, атап айтқанда көмектеседі!!!
Анель Капекова
9 тамыз 2025
Өте сыпайы қызметкерлер Барлығы түсіндірді, көрсетті, тиімді ұсыныстар - ұсынды 👍 👍 👍 Сатып алуға ризамын Рахмет!
Ризван Кнауб
31 желтоқсан 2025
қызметкерлер өте жақсы барлығы тауарды таңдауға көмектесті өте риза болды
D-overman
24 тамыз 2025
Дүкен, өту нүктесінде емес сияқты, қызметкерлер ұйқысыз, клиенттер көп емес сияқты, сатушылармен баға белгілері туралы ақпаратты оқып, әрине әсер етпеді
Рамазан Смайлов
24 маусым 2023
Тауарларды жақсы білу. Жақсы ассортимент, керемет қызмет. Автотұрақ бар. Сіз тауарларды бөліп-бөліп сатып ала аласыз, кеңесшілер өнімді таңдауға көмектеседі. Барлығына ұсынамын
Балхаш Эксперт
22 ақпан 2024
Жақсы таңдау, толық кеңес беру, қала бойынша орташа бағалар, акциялар бар, сайттағы ұсыныстарды мұқият зерделеу керек немесе кеңесшілерден сұрау керек.
Григорий Понасенко
10 шілде 2024
Жақсы тұрмыстық техника дүкені, көлемі жағынан кішкентай емес, кеңесшілер әрқашан сыпайы, бәрін айтады, бәрін көрсетеді. Жеткізу бар.
Виктор Ковалёв
Дүкен үлкен, әртүрлі техниканың тамаша таңдауы. сатушылар өнім туралы мұқият түсіндіреді сіз сұрайсыз
Aizat Baishuakova
19 қазан 2023
Жақсы техника дүкені мен гриль жасаушыны сатып алдым Тефал қызға қызмет етті Зарина өнімді жақсы білетін керемет маман. Өте мейірімді қыз менің қажеттіліктерімді ашты мен 10-нан 10-ға не қою керектігін айттым Мен бәріне кеңес беремін.
Жанеля Иразали
23 желтоқсан 2025
Түсінікті және жағымды, қажет нәрсенің бәрі бар, мен мұнда телефон мен үтік сатып алдым
Константин Павлов
25 сәуір 2024
Жақсы электроника және тұрмыстық техника дүкені. Қызметкерлер мейірімді, асығыс және сауатты. Жақсы жеңілдікпен сатып алуға болатын акциялар жиі кездеседі. Мен ұсынамын.
Тая Г.
Сыпайы қызметкерлер, көп таңдау, қолайлы бағалар
Александр Головлёв
18 ақпан 2024
М-қазақстан бейнесі. Барлығы бар, жақсы бағалар, тиісті қызметкерлер, таңдауға кедергі жасамайды және сұрамаған кезде кеңестермен көтерілмейді. Өте керемет
Олег Егоров
11 сәуір 2023
Жақсы дүкен, жақсы таңдау және жақсы бағалар. Мен кондиционерді таңдадым - барлығы айтып, түсіндірді. Жалғыз нәрсе, мен стандартты қондырғының ыңғайлыдан қалай ерекшеленетінін ешқашан түсінбедім. Мен "жайлылыққа" тапсырыс бердім және бұл бағаға кондиционер сымын ұзарту кіреді деп ойладым, розеткаға метр жеткіліксіз болды, ал орнатушылар ұзартқыш сым қажет екенін айтты, олар сымдарды жинамайды, бірақ олар маған дүкенде басқаша түсіндірді - бұл ұят. Шамасы мен сатып алған күні көңіл күйі нашар кассирді кездестірдім)
Павел Берковский
18 маусым 2025
Жақсы үлкен электроника және тұрмыстық техника дүкені, сыпайы қызметкерлер, супер рахмет
Александр Леваков
28 қыркүйек 2025
Тек қана емес, керемет жабдықтар дүкені! Нарықтағы барлық баламалардың ішінен тамаша қызмет. Егер сіз техниканы сатып алғыңыз келсе және оның қандай жұмыс істемейтініне қатысты ешқандай проблемалар болмаса!!!
Дмитрий Николаевич .
12 шілде 2023
Жақсы техника дүкені, сауда орталығының қарбаласынсыз, егер сізге тек техниканы сатып алу қажет болса, дәл осы орын. Ассортимент жақсы және әрине бәрі түпнұсқа.
Giza S.
4 шілде 2025
Ал, өте аз дүкен, кеңесшілер сәйкес келмейді, өтіп кетеді және бетіндегі наразылық оқылғандай немесе сол күні ғана солай болды, бірақ бір нәрсе қайтып оралғысы келмейді
Saule
19 қаңтар 2025
Алидің сыпайы қызметкерлері сізге таңдау туралы айтып береді және бәрін айтады. Ыңғайлы орын
Alexandr K.
9 қазан 2025
Техниканың кең таңдауы бар жақсы кең дүкен, біз әрқашан технодомда аламыз
гоша Куценко
24 маусым 2024
Жақсы дүкен, түпнұсқа егер сіз затты қайтара алсаңыз, кепілдігі бар заттар
Антон Васильевич
10 тамыз 2023
Маған қызметкерлер ұнамады. Тауарды компаниядан сенімхат бойынша алуға келді. Кассада қыз құжаттарды қалай рәсімдеуді және беруді де білмейді. Мен барлық уақытта бухгалтерияға жүгіріп барып, бухгалтер ретінде күте тұруды айттым. Бір жарым сағаттан кейін мен тауарларымды алдым. Бұл сауда нүктесіне мен бұдан былай бармаймын Жалпы Технодом туралы айтқым келеді, керемет дүкен.
VIKTORIUS
7 тамыз 2025
Алматыдағы сүйікті Тұрмыстық техника дүкені. Сіздің компанияңыздың өркендеуін тілеймін. Әрқашан қызметке риза.
Татьяна К.
10 қараша 2025
Тауарлардың үлкен таңдауы, сыпайы қызметкерлер
Виктор Шелков
25 шілде 2024
Тауарлардың үлкен таңдауы,бірақ бағасы өте жоғары, басқа дүкендерде сол зат үшін әлдеқайда төмен.
Вера Стародубцева
8 қараша 2019
Мен осы дүкеннің жанында тұрамын, жиі барамын. Өте мейірімді қызметкерлер, Мұқият түсіндіріңіз, мен бұл дүкенде көп сатып алдым және бәріне кеңес беремін. Жақында менде бонустар пайда болды, туған күніне сыйлық. Мен су құмырасын сатып алдым және өте қуаныштымын. Дүкенге және барлық қызметкерлерге сәттілік пен өркендеу. Рахмет
Михаил Владимирович
9 қыркүйек 2025
Керемет дүкен, мен оны бірінші рет сатып алмаймын, өте ыңғайлы және қарапайым!
Т.а.с.
1 сәуір 2024
Дүкен шағын. Тұрғын үйдің бірінші қабатында орналасқан. Бірақ, олар бізге өте тез және тиімді қызмет етті. Қызметкерлерге бес.