Technodom

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Андрей Дюкарев
16 қазан 2025
Жақында Розыбакиевке Technodom — ға бардым-жалпы әсер жақсы. Ассортимент кең: Тұрмыстық техника, электроника, аксессуарлар қажет болуы мүмкін. Кеңесшілер жақсы біледі, модельді таңдауға және сипаттамаларын салыстыруға көмектесті. Дүкен таза, бәрі ұқыпты орналастырылған, сіз бәрін көре аласыз, көріңіз. Жалғыз минус - кейде танымал модель немесе түс жоқ.
Рамина Рафикова
Сатушылар сатуға мүдделі емес. Біз дүкенге арнайы келдік, сол күні макбук сатып алғымыз келді. Кеңесші дүкенде есептік жазбаны қалпына келтіре алатын бір ғана маман бар екенін және ол бүгін жұмыс істемейтінін айтты. Ал қашан шығады Ол да білмейді 😁 Ең үлкен дүкен өте қызықты жұмыс істейді)) Минус вайб жалпы
Andrey K.
18 мамыр 2025
Технодом-бұл ерекше әңгіме. Бірнеше рет мен олардан үнемі проблемалар сатып алдым. Некесі бар өнім қызмет көрсету орталығы бұл қорқынышты түс. Samsung тоңазытқышы әсіресе есте қалды, содан кейін менің миым жарты жылға жуық уақытқа созылды. Ресейге қоңырау шалғаннан кейін ғана маған қайда бару керектігін айтты. Маған Самсунг орталығының сервисін жөндеу жұмыстары жүргізілді. Сондықтан мен Технодты айналып өтемін. Сатушылар өздерінің алдамшы күштерімен көтеріледі. Онда сіз кеңесші таба алмайсыз. Сондықтан таңдау сіздікі.
Halil Bey
11 тамыз 2025
Mega mall-да электрлік, электронды және технологиялық құралдарды, материалдар мен керек-жарақтарды сататын ірі технологиялық дүкен. Мен телефонға, компьютерге және смарт-сағатқа қарадым. Компьютерлердің бағасы біршама қолайлы болды, бірақ басқалардың бағасы қалыпты деңгейде болды. Мен кепілдік пен қайтару шарттарын білмеймін, бірақ мен смарт-сағат сатып алғым келеді. Мен сізге бірдеңе сатып алмас бұрын осы жерден қарап шығуды ұсынамын. Көңілді болыңыз.
Түпнұсқаны көрсету · Türkçe
Андрей
28 шілде 2025
Бір кездері Технодом дүкендері техниканы сатып алу үшін ең жақсы болды, бірақ қазір бәрі керісінше болды. Өнім некеде болады және бұл жалпы проблема емес, өйткені қызмет көрсету орталығы бар. Бірақ Технодомда бұл мәселе бар-олар тауарды қайтарып алмау үшін алғашқы 14 күнді тартады және уәде етеді. Содан кейін шебер танымал брендке кете алады, сондықтан тағы екі апта. Содан кейін: "біз сізбен міндетті түрде байланысамыз", бірақ бұл табиғи түрде өтірік. Технодомдағы өнімді таңдаған дұрыс, бірақ кез-келген орташа сатушыдан ЭСҚ-да сатып алған дұрыс. Сонда сізде ресми ҚЫЗМЕТ болады, ал сатушы жауапты болады.
Гусев Михаил
12 тамыз 2025
Жақсы техника дүкені! Акциялар үшін + промокодтарды сатып алу тиімді , бұл қосымша жағымды;) рахмет!
Aspirin
14 қыркүйек 2025
Олар тез және анық қызмет көрсетті, оны интернет-дүкеннен алды. Әрине, сатушылар көп, бірақ адамдар аз. Онлайн сатылымдар жүріп жатыр. Менің ойымша, Технодом аумақты қысқартады
Сергей
14 мамыр 2024
Тұрмыстық техниканың үлкен ассортименті. Батареядан тоңазытқышқа және музыкалық аспаптарға дейін. Екі қабат, әр сатып алушыға қажет нәрсені таңдау өте ыңғайлы
Владимир G
1 қараша 2025
МЕГА орталықтағы Электр аспаптарының осындай жалғыз супермаркеті. Электронды фортепиано бар, сіз көре аласыз, сондықтан сіз өзіңізге қолайлы нұсқаны таңдадыңыз.
Евгений Иващенко
16 қаңтар 2025
Көптеген әртүрлі техникалар: теледидарлар, смартфондар, ноутбуктер және т. б., сапасы жақсы, бірақ бәрі бірдей бағаны игере бермейді
Almas Kerim
30 тамыз 2021
Дүкен жөндеуден кейін екі қабатқа дейін өсті, 1 қабат - Тұрмыстық техника, екіншісі-гаджеттер мен компьютерлер. Залда көмек өте жақсы, өткізеді, көрсетеді, көмектеседі. Әдетте мен кішкене нәрсені аламын, бірақ мен қымбат тауарларды бірнеше рет алдым. Әрқашан кепілдік пен несие бар. Олар одан да арзанырақ болар еді, содан кейін 5 жұлдыз қамтамасыз етілген.
руслан васильев
28 желтоқсан 2024
барлық тұрмыстық техника, ұялы телефондар және т.б. өнімді осы жерден табуға болады. СОО бойынша серуендеу бонус болады
Алия Алпычбаева
9 тамыз 2025
Тауарлардың әр түрлі таңдауы әрқашан көмектеседі және кеңес береді
Anna Abdirova
15 мамыр 2022
Мен 15.05.2022 жылы Мегадағы Технодомға келгенде, менің жолым болмады. Мен өзіме портативті динамикті таңдағым келді, Мен не қалайтынымды білдім, бірақ қосымша кеңес қажет болды. Бірақ мен бірде-бір кеңесшіні күткен жоқпын. Адамдардың ағыны соншалықты болды ма, бәрі бос емес пе, не болды, бірақ соңында мен бағансыз кетіп қалдым, ренжідім, содан кейін мен қайғыдан ақаулы құрылғыға ақша жұмсадым. Жалпы, бұл қызметке өте риза емес.
Серг П
22 желтоқсан 2025
Жақсы техника дүкені
Владимир Мороз
24 маусым 2025
Мен сатып алғым келді, қызмет жақсы тілейді, кеңес қалыпты болмады, нәтижесінде мен келесі күні Технодомда Төле биден сатып алдым
Тимур Тулеушев
15 қыркүйек 2022
Үйге арналған үлкен жабдықтар дүкені. Үлкен таңдау. Екі қабат. Серуендеуге болатын жер бар. Қызметкерлер жеткілікті. Мұнда алынған тауарлардың барлығы сапалы.
Наталья М
27 қаңтар 2025
Технодом дүкендері, әрқашан биіктікте!Мен олардан техниканы ғана сатып аламын!Рас, қазір ассортимент өзгерді....,бірақ қызметкерлердің тәртібі,тазалығы мен кәсібилігі, жоқ!!!
Didar Sakenov
19 қазан 2021
Бұл дүкен сүйіктілердің бірі. Таңдау үлкен, қызметкерлер мейірімді, бәрін көрсетеді, айтады және бөліп төлеуге көмектеседі. Басқа бөлімдердегідей мен мұнда баруды білмеймін.
Rustam Uteshev
29 ақпан 2024
МЕН ҰСЫНБАЙМЫН. Назар аударыңыз сөрелердегі баға белгісі және баға белгісі өнім Сізге енген кезде. Мен кассаға барған кезде маған алдымен баға белгісінде көрсетілгеннен гөрі 3000 тоннаға қымбат сатып алу ұсынылды , олар менің наразылығыма жұмыс фразасын айтты, біз баға белгілерін өзгертуге үлгермедік. Мен құқықтарды қорғауға және Заң туралы еске салуға тура келді жария ұсыныс. Сатушы әйел, кассир орындыққа құлап, бірнеше рет көтеріліп, қалыпты сөйлесуді сұрады , ол ешқашан жауап бермеді және орындықта жата берді, ал айқайлап қатты сөйледі, әйтпесе ол отырғанда естімейді. Нәтижесінде ақсақалды шақыруға тура келді және қандай да бір ғажайыппен 20 минуттық манипуляциялардан кейін олар бағаны 1000тнг бағасына қарағанда арзанырақ етті, содан кейін ол бұл туралы айтты ол қандай керемет және біз оған осындай сыйлық үшін алғыс айтуымыз керек. Клиентке бағдарлау олар туралы емес. Баға белгілерінің сәйкес келмеуі олар туралы.
Ivan Nekhaev
11 ақпан 2023
Компьютерлік орындыққа келді. Алдымен сатушы тауар бойынша кеңес беру туралы өтініштерге жауап бермеді (ол компьютерде отырды), ол маған назар аударған кезде, терезеден орындық сатып алуды ұсынды, онда сынған газ көтергіш болды. Сатушы бірден өз ісіне бет бұрды, сынған орындық әлі де дүкенде тұр
Дмитрий Рогозин
30 қараша 2022
30.11.22 дүкенге монитор үшін келді. Таңдады. Қызметкерлердің ешқайсысы маған жақындамады, мен өзім іздеуге тура келді. Мен табамын. Біз тауарды 1С-та брондаймыз. Баға белгісі = 173 990 теңге. Мен кассаға төлеймін. QR қабылданбайды, картаны алу үшін үйге баруға тура келді. Бір сағат өтеді. Келемін-кассадағы баға = 203 990 теңге. Маған баға белгісі дұрыс емес деп айтылады, акция аяқталды. Zopp-тің 24-бабына сілтеме жасай отырып, мені баға белгісінде көрсетілген бағамен сатуды сұраймын. Сатушы басшылықпен келісуге барады, содан кейін басқа қызметкер келеді: "олар келіспеді. Шағым жазыңыз.» Мен полиция шақырамын. Қызметкер келеді, мен өтініш жазамын. Нәтижесін күтемін. Мен полиция қызметкерін күткен кезде дүкенде болған барлық уақыттарда баға белгісі бос болғанына (шамамен 1,5 сағат) назар аударамын, бұл ҚР ӘҚБтК-нің 193-бабын 4 және 5-тармақтарын бұзады. UPD: 45 минуттан кейін оралды. Өтініш бергеннен кейін полицияға мониторды бастапқы бағамен сатып алу ұсынылды. Мәселе шешілді.
Г М
Жақсы дүкен. Таңдау көп
Андрей Собянин
7 қыркүйек 2022
Тұрмыстық техниканың үлкен таңдауы бар үлкен дүкен, мұқият және өз өнімін білетін қызметкерлер.
Galym K
21 шілде 2020
Қызметпен қиындық! HDD ақаулы сатылды және 5 айға жуық өзгерді! Ауыстыру да жұмыс істемейді! Осы уақыт ішінде ұқсас заттардың бағасы өсті және барабар құны бойынша басқасына ауыстырудан бас тартылды.
Асель К.
1 шілде 2019
Ассортимент қуантады, бағасы барлық жерде сияқты техника. Кеңесшілермен сәттілік, тек орыс рулеткасы. Бірақ, пікірлерге жедел жауап беретінін мойындауымыз керек.
Альбина Абдуллина
17 маусым 2022
Мен мұнда ғана сатып аламын. Тиісті сатушылар, әдетте кеңес береді, оңтайлы сатып алуды ұсынады. Мен мұнда 3-4 жыл бойы тек техниканы сатып аламын, кез келген жағдайда үлкен сатып алулар
Мирас Абитов
21 желтоқсан 2022
Электроника дүкені ыңғайлы, бірақ тұрмыстық техникаға көбірек көңіл бөлінеді, ал PS4 консольдік ойындарының түрі бойынша-аз ғана өнімі бар шағын стенд
Биржан
29 маусым 2020
Мұнда әркімнің талғамына сай өнім оған керемет қызмет қажет екенін бірден байқауға болады өз ісінің мамандары
Фарух Байзаков
7 желтоқсан 2021
Өте мейірімді қызметкерлер, сіз қалай кірсеңіз де, балалар күлімсіреп, көмектеседі. Аптасына екі рет мен кофе машинасының бөлшектерін сатып алу үшін захошамын, Мария қыз таңдау мен дәндерге көмектеседі.
E
Elena Sitnikova
14 қаңтар 2021
Мұндай үлкен дүкен және төлемдермен /кассалармен үнемі проблемалар - интернет жоқ, содан кейін жүйе ілулі... үшінші сатып алу және үшінші мәселе.... неліктен сіз тиімді жұмыс жасай алмайсыз / келдім-сатып алдым... ??? Балама сатушыны іздеу...
Андрей
5 қараша 2023
It өнімдерінің үлкен таңдауы. Тамаша кеңесшілер және жылдам қызмет көрсету.
Геннадий Максименко
3 тамыз 2019
Көптеген тауарлар, тиісті кеңесшілер. Бағалары әртүрлі. Бірнеше діріл бар, бірақ өте қолайлы.
Ерке Абденова
4 маусым 2021
Қызмет жақсы. Тауарлардың ассортименті басқа бөлімдерге қарағанда сәл аз. Не сатып алу немесе бару алдында сіз қалаған тауардың бар жоғын білуіңіз керек
V
Vv Nn
7 наурыз 2025
Сүйікті дүкен. Егер сізге техника қажет болса, тек Технодомда!
Таисья Шелепова
3 қараша 2023
Тамаша дүкен, сатушылар супер, ассортименті үлкен
Nurgissa Tazhbenov
15 шілде 2020
Кейбір сатушылар тіпті сатуға қызығушылық танытпайды, әрқашан бір нәрсемен айналысады (Сізге кеңес қажет болғанда және жаңа нәрсені көруге барғанда, олар таңылады.
Ренат Исмагулов
20 маусым 2022
Үлкен дүкен, тауарлардың жақсы ассортименті, тікелей сауда алаңында есептеудің жылдам әдісі.
Дмитрий Арзюков
28 наурыз 2025
Қаладағы ең жақсы ассортимент!
З
Зульфия Калиякперова
2 сәуір 2023
Көп рахмет, жағымды таза қонақ үй. Дәмді, үйде дайындалған. Нөмірлер жойылады, бас тартылмайды. Қызметкерлер мейірімді. Тек сүлгілердің иісі балғын емес, дымқыл, өте жағымды емес.
Нурсултан Омирбекулы
14 маусым 2021
Тамаша дүкен, ассортименттің үлкен таңдауы, жоғары деңгейдегі қызмет
Алена
19 қыркүйек 2020
Олар жақсы кеңес берді, несиені тез рәсімдеді. Келесі күні жеткізілді. Жарайсыңдар!!!
Alen Sultan
23 желтоқсан 2025
Салқын телефон дүкені
Илья Мойсенко
25 қазан 2023
Оо, мен мұнда жақсы құлаққап сатып алдым, бірақ бәрі қымбат, бірақ қайғылы
Виктория
20 тамыз 2021
Өнімдердің ассортименті әсерлі, қызмет көрсету жоғары!
Malichenko Alexandr
7 маусым 2022
Керемет дүкен. Кеңесшілердің профессионыласы мен кәсібилігін атап өткім келеді!
Савели4
25 қазан 2019
Тұрмыстық техника өте көп. Енді оның эскалаторымен 2 қабатта... Барлығын көруге болады. Мен ұсынамын.
Alikhan Temirtas
Шынымен жақсы
Түпнұсқаны көрсету · English
Вячеслав
Салқын дүкен!
Алексей М.
28 қараша 2019
Жақсы таңдау, жақсы бағалар және кеңесшілер жақсы!