Тапас

Ольга Мищенко
12 маусым
4 жылдан астам уақыт бойы мен бұл залға бардым. Оған барлық атмосфера,орналасу, қызметкерлер мейірімді және жауап береді,әр клиентке көзқарас табады. Сіз кеткіңіз келмейтін кезде әйелдер үшін әртүрлі процедуралар өте көп.☺️💐💐💐
маргошка
7 маусым
Сіз қайтадан оралғыңыз келетін өте жағымды және жайлы атмосфера!Студия ыңғайлы, тыныш және күнделікті алаңдаушылықтан оңай алшақтайды. Мұнда сіз тек жаттығып қана қоймай, шын жүректен демалуға болады ♥ ♥ ️
Галина Шаталова
Тамаша орын! Мен бір жылдан астам уақыт жүремін. Өте ризамын.
Ana
30 қазан 2022
Мен спортты жақсы көрдім, ең жақсы жаттықтырушы Вероника Алидің арқасында бұрын спортты ұнатпадым, бірақ йога Тапас үйі сабаққа деген сүйіспеншілікті оятты. Үш түрлі жаттықтырушы болды, барлығы өте сауатты, өз ісін біледі. Бірақ мен үшін жаттықтырушы Вероника🔥 сабақтар өте жақсы өтеді, олардың арқасында арқадағы ауырсыну өтті. Йогадан кейін сіз тырнақтарда тұра аласыз, сонымен қатар көптеген жағымды бонустар бар. 2 жыл бұрын FlyYoga-ны сынап көруді шешкеніме өте қуаныштымын.
Светлана В.
7 маусым
Керемет зал. Мен 5 жылдан астам уақыт жүрдім. Жаттықтырушы👍. Сабақтардан басқа керемет физика бар. кабинет.
Азиза Давыдова
5 желтоқсан 2023
супер.мен қызымды басқарамын, ол 9 жаста. Барлығы өте ұнайды 🔥 🔥 🔥
Анжелика Т.
30 қазан 2022
Сіз сыртқы әлемнен ажыратылатын орын. Мен қайта-қайта оралғым келеді. Барлық жаттықтырушылар керемет, бірақ Вероникаға ерекше рахмет. Сіз әрқашан одан қолдау, жылулық пен мейірімділік аласыз.
Галина Калпакова
Мұнда тек артықшылықтар бар
Л
Лиана Чвгаева
29 қазан 2022
Керемет зал, таза, жайлы, мейірімді қызметкерлер!Ойга маған арқадағы ауырсынуды жеңілдетуге көмектесті,
Ангелина Гречнева
8 маусым
Үздік йога мектебі! Жаттықтырушы болғысы келетіндердің барлығы-тек ТАПАСТА білім алыңыз
татьяна к.
30 қазан 2022
Дом кіруге тыйым салынған әйелдер үйі. 13000-нан басталатын Абонемент оған тек йога сабақтары ғана емес, сонымен қатар таңдау үшін массаж немесе маникюр, әр түрлі тақырыптағы мак-карталары бар бакалавр кеші, тырнақтар, сертификаттар беретін семинарлар кіреді. Педикюр, қант, вагитон және СӨС клубы бар.
Ольга Курина
16 қараша 2025
Керемет орын!
Вера Гапоненко
21 мамыр 2024
Мен бәріне өте жігерлі кеңес беремін)))
Айгуль Иманбекова
23 тамыз 2022
Жайлы. Медитация және өзін-өзі жақсарту орны
H
Helga Vavulidi
17 қыркүйек 2022
Барлық мәселелер шешілетін орын.
Л
Лидия Н.