Tal

Мәзір

Данияр Жангожин
26 шілде 2024
Барлығы жақсы өте ұнады. Обслуживание, тамағы және де намаз оқушыларға жай намазына дейін дайын. Осы жерге әлі де келемін👍 керемет.
Мухамедалий Конебаев
16 қаңтар 2023
Өте жақсы
Daniyar Omurzakov
19 шілде 2025
Өте жақсы халал жер. Дәмді шығыс тағамдары. Таза. Интерьер сәнді. 2 қабат. 1 қабат қазір жөндеуде (19.07.25). Үлкен жайлы жазғы алаң бар. Лагман, бешбармақ, барбекю, самсаның дәмі керемет. Тау алыбында орналасқан. Таксимен жүру ыңғайлы. Бірақ жақын жерде соңғы автобустар бар. Қайсысын білмеймін;) Барлығы тез әкеледі. Тағамдар Instagram - ға ұқсайды. Айтпақшы, алып кету үшін Аяз бар. Ахххх Али қаладағы ең жақсы НАПОЛЕОН осында!! Бал да дәмді, бірақ наполеон Али уффф. Ол үшін сіз кіре аласыз. Мен оны біржақты ұсынамын.
Арнур А
19 мамыр 2025
Стильді, жайлы, өте дәмді. Халал. Жұма намаз процесінің куәсі болды - ұмытылмас көрініс-мейрамхана алаңында көптеген ер адамдар жиналып, синхронды түрде дұға етеді. Таза Дәретханалар, әрқашан мейірімді қызметкерлер, тамаша қызмет. 1 қабатта сіз дәмді десерттер, кондитерлік өнімдер, жартылай фабрикаттар сатып ала аласыз. Сабырлы, негізінен діни аудитория. Жаз бар
Асхат Телик
Тамақ жайлылық ас үй қызмет көрсету бәрі жақсы Қызметкерлер де Мешіттің жанында әлі де дәмді тағам Мен сізге жақсы кеңес беремін сіз ас үйге баруға тырысуға болады
Виктор К
5 қараша 2025
Егер сіз қазақтың ұлттық тағамдары мен басқа елдердің тағамдарын біріктіргіңіз келсе, керемет орын. Сондай-ақ, ыдыс-аяқты дұрыс ұсынатын қызметкерлер өте жақсы таңдалған! Интерьер өте жағымды. Қайта оралуға деген ұмтылыс бірінші рет пайда болды. 2 рет отбасы болды. Алматыға келесі сапарымда осы тамаша гастрономиялық тәжірибені қайталауды жоспарлап отырмын.
Anelya Alchinbaeva
31 шілде 2025
Бұл өте дәмді болды, даяшылар өте мейірімді, сыпайы, сыпайы! Салаттарда әлі де жұмыс істеу керек, бірақ хан барбекю топчик!
Jazeka
6 қаңтар 2025
Керемет атмосфераны жасайтын әдемі және ақылды интерьер дизайны. Өте сыпайы және жауапты даяшылар. Бәрінен бұрын, әрине, ас үй ұнады, әсіресе бәрі таңдаулы және жаңа өнімдерден жасалған сияқты, бұл мен үшін ең маңызды сәт️ ️
Kira Ss
20 қыркүйек 2025
Жақсы орын. Мешіттің жанында алкоголь берілмейді, темекі шекпейді. Дәмді палау, салатпен бірге беріледі. Қызылша мен бурата қосылған салат (бірақ бұл жолы, өкінішке орай, жоқ; (). Дәмді чебуречки.. любм бұл бүкіл отбасылардың орны
Arbitragnik23.84
24 қаңтар 2025
Қаланың сүйікті мекемелерінің бірі! Қызмет, интерьер, ең бастысы-дәмді тағам (әсіресе Палау)! Бағалар төзімді, орналасуы ыңғайлы, әсіресе мешітпен көршілес аймақты қуантадыую мен бір сөзбен ұсынамын👍
Айгуль Умарова
25 тамыз 2025
Өте дәмді . Баға-сапа қатынасы. Мәзірді әртараптандырып, жаңалықтарды енгізген дұрыс. Пармигана кезінде болған гамбургер жетіспейді. Қызметкерлер өте жақсы және сіз өзіңізді үйде сезінесіз.
Alikhan Alikhan
3 ақпан 2025
Барлығы өте дәмді болды. Тек асқабақ қосылған мантия ешқашан күткен жоқ. Мен етпен мантияға келісуге тура келді. Ас үй жақсы. Даяшылар сыпайы және мұқият
Максат Султанкул
7 маусым 2025
Қызмет жиіркенішті. Біз үстелге 19:30-да тапсырыс бердік. Біз мәзірді бір күнге келістік. Шартты уақытта су мен бірнеше салаттан басқа ештеңе болған жоқ. Олар негізгі тағамды 1 сағат 20 минуттан кейін ғана әкелді. Қалғаны ұсақ-түйек, бірақ бәрі бірге барлық қонақтарды қатты күйзелтті
Vladimir Semiletov
11 тамыз 2025
Менің сүйікті жерім, жақсы дайындалған, жылдам даяшылар, мәзірде Барлық позициялар жоқ, бірақ жалпы шағымдар жоқ, балалар жақсы!
дархан машиев
5 мамыр 2025
Дәмді және алуан түрлі тағамдар, жедел және мейірімді қызметкерлер, бейне бақылауы бар балалар залы, тазалық... Мен "TAL" - ге барғанды ұнатамын, мен бәріне ҰБТ-ны ұсынамын.
Владимир Т.
18 сәуір 2024
Керемет мейрамхана. Ұйғыр/ қазақ/ өзбек тағамдарын дәмді жеуге болатын орынды арнайы таңдадым. Мен палауға тапсырыс бергім келді, Палау 13:00-ден бастап, содан кейін 19:00-ден бастап екі сеанста ұсынылатыны белгілі болды. Мен мантияны таңдадым, олар 15 минут пісірді, бірақ бұл өте қажет болды - керемет жаңа мантия, дайындама емес. Қамыр жұқа, бірақ жыртылмайды. Толтыру - туралған сиыр еті мен дәмдеуіштер қосылған пияздан жасалған шырынды. Десертке арналған пісте-таңқурай орамы керемет болды-жидектердің, жаңғақтардың, губка тортының және нәзік кремнің керемет дәмі, тәттілігі жоқ. Шығыс мәдениетінің элементтерін интерьерде үйлесімді қолдана отырып, мейрамхананың заманауи дизайнына таң қалдым. Жуынатын бөлме-бес балл! Таза, жақсы ұсталған, жабдықталған Театр ілгіштен, ал мейрамхана жуынатын бөлмеден басталады. Тамаша, ұқыпты, сауатты қызметкерлер. Маған қызмет көрсететін даяшы мен мейрамхана менеджеріне рахмет. Мейрамхана ең жағымды әсер қалдырды. Әлемнің әр түкпіріндегі көптеген мейрамханаларда болды, Tal-өте жағымды таң қалдырды! Мейрамхана сөзсіз клиенттерге, олардың беделіне қамқорлық жасайды. Өкінетін жалғыз нәрсе-мәзірден көптеген қызықты тағамдарды сынап көру мүмкін емес , өйткені іссапар қысқа мерзімді. Рахмет! Енді мен Алматыда гастрономиялық ләззат алатын жерді нақты білемін!
Есенгали А.
16 ақпан 2025
Өте дәмді тағамдар мен сапалы өнімдер бірнеше жылдан бері деңгейді әрдайым жоғары деңгейде ұстап келеді. Отбасылық кездесулер үшін өте қолайлы.
D
Diana Bizhanova
17 қараша 2025
Маған дәмді тағамдар мен мәзірдегі әртүрлілік ұнады. Мекеменің өзі таза және жайлы, қызметкерлер Мұқият.
Алекей К.
19 наурыз 2025
Тамаша орын. Дәмді ұлттық тағамдар, әсіресе сағат 13.00-де ашылатын Палау. Кейбіреулер техникалық қызмет көрсету қатайту және тамаша болады.
Яна Потапова
15 қазан 2023
Tal 13.10.2023 мейрамханасында әріптесімен бірге болып, Алматыға Мәскеуден жұмысқа ұшып келді. Мен жергілікті тағамдарды жегім келді (туғаннан бастап 1994 жылға дейін Қазақстанда тұрдым), жаңбырда қайда тамақтану керектігін іздедім. Мейрамхана жайлы, әдемі, тағам керемет. Бешбармақ Құдай! Анам біз оны отбасы жиналған кезде әлі де дайындаймыз. Сондықтан менің бұл тағамға деген қызығушылығым ерекше болды. Бізге даяшы Руслан қызмет етті. Өте сыпайы және сүйкімді.
Татьяна
1 мамыр 2024
Олар ұлттық тағамдардан ләззат алатын және сәтсіздікке ұшырамайтын орынды арнайы таңдады. Ас үй керемет, бешбармақ үйдегідей! Лагман, бауырсақ және алматылық шайға да тапсырыс берілді-бәрі жақсы. Қызмет көрсету де шағымсыз: тез, анық, өте мейірімді. Менің ойымша, бұл қонақтарды ұлттық қонақжайлылық атмосферасына шақыруға тамаша орын.
Алексей Клименко
8 қараша 2024
Жақсы ас үй, жағымды атмосфера! Балаға ойын ұнады!
I
Ilyas Yusupov
22 шілде 2025
Таулы жерлерде дәмді тамақтануға болатын орындардың бірі, бірақ бағасы сәл қымбатырақ, бірақ дәмді дайындалады, қызмет деңгейінде, мешіт жақын жерде!
Алмас Абдигулов
22 қараша 2024
Жақсы халал мекеме. Алайда, уақыт өте келе кейбір тағамдар сапалы болмайды. Азық-түлікке үнемдеу сезіледі. Мейрамхана деңгейі бағаны сәл қымбаттатуға мүмкіндік береді, бірақ шығудың сапасы мен көлемін сақтай отырып. Сапа мен клиенттерді жоғалтпауды шын жүректен тілеймін.
Данияр Е
31 мамыр 2024
Ыңғайлы, өте дәмді және қымбат емес. Маған өте ұнады. Қызмет те жақсы. Балаларға арналған жабық ойын бөлмесі бар. Сондай-ақ көшеде шағын ойын алаңы бар. Залдар үлкен, дәретханалар таза. Ас үй әртүрлі. Жаз бар.
Алия Калиева
Тамаша мейрамхана, ас үй дәмді, қызмет жақсы. Атмосфера жағымды, тұрақ орындары жеткіліксіз
Олеся С.
28 маусым 2025
Өте дәмді және балғын тағамдары бар тамаша мейрамхана. Жазғы алаң, өте таза және жайлы
Владимир Карасов
5 шілде 2024
Олар мұнда әріптестерімен бірге корпоративті кеште болды. Маған атмосфера мен қызмет көрсету сапасы өте ұнады. Дәмді дайындаңыз. Сондай-ақ, алкогольдік сусындар мүлдем берілмейтіні ұнады.
Жанар Маратова
18 қараша 2023
Маған бұл мекеме өте ұнайды😍 қызметкерлер мейірімді, тағам өте дәмді, интерьер әдемі, ваннада барлық қажетті заттар бар
Ф
Фариза Нурмухаммад
6 қаңтар 2025
Дәмді тағам 🥘 десерттер нәзік, тәтті емес😋 балаларға арналған ойын бар сіз теледидар арқылы қарай аласыз
Серик Уйсинбаев
12 тамыз 2023
Cәлеметсіз бе Тағам дәмді, бірақ бөліктерді үнемдейді, қызметкерлер көтерілуге ауыр, клиенттердің назарын мүлдем аудармайды, шуды оқшаулау онша емес, атмосфера үй иесін немесе жеңіл әуенді қосуға болады, интерьерді жаңартуға болады, сіз балалармен келе аласыз, жертөленің төменгі жағында ойын алаңы бар. Үлкен плюс-жақын жерде мешіт бар 🙏 🏻
Мурат Абдыкаев
28 қазан 2024
Жақсы ас үй, Палау әсіресе салатпен бірге беріледі, сыпайы қызметкерлер, тағамдарды таңдау үлкен, бірақ жақсырақ шығыс тағамдары. Жеке залдар мен автотұрақ бар
Мелс Бозтаев
25 желтоқсан 2024
Отбасылық демалыс үшін тамаша орын, жақсы дайындалмайтын жайлы мейрамхана. Тамаша жұптық!
Yarmukhamed Zhumassayev
18 наурыз 2023
Абылай хандағы "сандық" иелерінің сынып мекемесі. Маған өте ас үй, мейірімді қызметкерлер ұнады. Ал балалар бөлмесінің болуы бұл мекеменің тартымдылығын арттырады. Айта кету керек, бұл жер алкогольді құптамайды, бұл оны отбасылық жиындар үшін жақсырақ етеді. Айтпақшы, VIP бөлме де қол жетімді. Жалпы, Мен ұсынамын. P. S.: бағалар орташадан сәл жоғары, есте сақтаңыз
Dauren Zhumageldinov
27 маусым 2025
Барлығы жақсы, бірақ бүгінде шұбат өте әлсіз болды, даяшыға жауап ретінде ештеңе айта алмады, тұздалған шұбат
Нуржигит
13 қазан 2025
Кездесу үшін жаман мекеме емес. Бағалар арзан емес. Балалар ойын бөлмесі жоқ. Автотұрақ пен кіреберіс мәселесі
Светлана Амренова
22 желтоқсан 2023
Өте дәмді, таза, үлкен бөліктер, маған Фунчеза қосылған салат және тәтті және қышқыл соусы бар ет роллдары ұнады. Кірген кезде сіз өзіңізбен бірге тағамдар мен торттарды бірден сатып ала аласыз. Бағалар жоғары емес.
Элдар
30 қазан 2024
Керемет халал мейрамхана, бәрі дәмді шығар, өйткені ассортимент үлкен және кез-келген әмиянға арналған, бәрін сынап көру мүмкін емес, үнемі жаңа және танымал тағамдар әрдайым дәмді.
Алтынай
3 қаңтар 2023
Біз талда бірінші рет түскі ас ішіп отырған жоқпыз, халал тұжырымдамасы өте ұнайды, отбасымен және достарымен кездесуге жағымды орын, ас үй әрдайым биіктікте бола бермейді, мысалы, ірімшік сәтті емес, бірақ қой етінің аяғы өте дәмді. Фунчозасы бар Салат өте дәмді, мен оны бұрап аламын, әсіресе жылы болған кезде жақсы.
Talgat U.
25 наурыз 2024
Барлығы керемет! Интерьер, тағамға қызмет ету, дәм. Сіз бәрін ала алмайсыз, бәрі өте дәмді, дәм бүршіктері қуанады... Күлімсіреу Ең бастысы, мешіттен жаяу қашықтықта болу.
Alikhan Mukhametkaliyev
4 маусым 2022
Еуропалық элементтері бар дәмді шығыс тағамдары. Хан самса міндетті түрде сынақтан өтеді. Орын халал, ішімдіксіз. Көбірек отбасылық мейрамхана. Бағалар орташадан жоғары. Сіз 2-қабаттағы көшеде және балконда темекі шегуге болады. 2-А VIP-а бар. Көшеде балаларға арналған шағын алаң бар. Ішінде жертөледе ойын бөлмесі бар, сіз залдардағы мониторларда не болып жатқанын көре аласыз. Автотұрақ-қайғы. Айналасында көптеген мекемелер мен мешіт бар, сондықтан қарбалас уақытта көлік қою мүмкін емес.
Гульзар Мансурова
16 маусым 2025
Жақсы қызмет. Тағам өте дәмді болды, әсіресе маған ет ұнады 👍
Ерлан Манатаев
29 маусым 2024
Керемет және дәмді тағамдар. Тағамдардың алуан түрлілігі. Ішінде жайлы. Тұрақ проблемалары болуы мүмкін.
S
Saule Or
6 мамыр 2025
Әдеттегідей талда бәрі мінсіз! Дәмді, қызмет жоғары деңгейде, бағасы жағымды!
Сержан Пралиев
21 шілде 2023
Мен мүлдем ұсынбаймын. Бұл кафе туралы пікірлер бұралған немесе Тапсырыс бойынша болуы мүмкін. Мен сол күйінде жазамын. Ол жерде отбасымен бірге болды. Пафос ғимараты, кіреберістің дәл алдында осы сертификат ілінді Халал мекеме. Тағам дәмді емес, бөліктер өте кішкентай, салаттар мүлдем жоқ. Маған Сирне, бір-екі сүйек және бір тілім ет әкелінді. Тауық еті құрғақ. Ол жерге бармаңыз, уақыт пен ақша жұмсамаңыз, бағасы жеткіліксіз.
Ботагоз Жазильбекова
26 наурыз 2024
Бұл дәмді, жайлы және бәрі ұнады. Интерьер де керемет, біздің кездесуіміз үшін ең жақсы нәрсе болды. Егер Құрмет жақсы болса, сол деңгейде қалғым келеді
Галина гаинцева
Мәзір, біз түсінбедік. Түсініксіз тағамдар. Адамдар ештеңеге тапсырыс бермей келіп-кетеді. Даяшы үстелге жақындамады,бірақ адамдар әрең болды.
Valery Dryagin
13 ақпан 2025
Керемет отбасылық мейрамхана! Ұлттық тағамдар жоғары деңгейде! Ұсынамын!