Sultan

Канат Доскалиев
30 қазан 2023
Администратор отирикші,тамактары сапасы төмен,бір плюс ішкі ремонты жақсы басқа сөз жоқ
Ali Koilybayev
14 сәуір 2024
Қайырлы күн. Мен екі тағамды жедім, өте дәмді. Қызмет көрсетушілер сыпайы,жанашыр, Мұқият. Мүмкіндік болса, Мен бұл жерге қайта барар едім. Тек автотұрақ ,асфальтталмаған, жердегі үлкен шалшықтар. Сондықтан мен осы мекемелерге баруға кеңес беремін.
Анонимді пікір
14 наурыз 2020
Қызмет көп нәрсені қалайды!6 наурызда анамның мерейтойы, 90 жыл.Біз тортқа тапсырыс бергенімізді ұмытып кеттік,алдымен тапсырыс бермегенімізді айттық, содан кейін олар тапсырыс туралы ұмытып кеткендерін айтты...Тортсыз қалды, бұл өте жаман!Шайға тағы бірнеше тапсырыс туралы ұмытып кеттіңіз...бір сөзбен айтқанда,бәрі-менеджерлерден бастап ЕҚЫҰ-ға дейін.қызметкерлер ұйықтап жатқан сияқты.Буфет үстелінде уәде етілген суши мен канапе болған жоқ,тек жеміс.кесу және шырындар!Ал мен үй иесі Салимаға өз талаптарымен қоңырау шалғанымда, ол маған ұйықтап жатқандай айқайлады..."Қожайын үйіктап жүрдиндер ма???!!!"Міне,банкетке дейін сыпайылықтың өзі болған осы"Бизнес ханымның" жауабы!!!Әрине, мен ұсынбаймын!Ал екі жұлдыз басқа клиенттермен мұндай дөрекілікке жол бермеу үшін тек бонус.
Юрий Бабенко
29 желтоқсан 2023
Маңызды дүкен. Кәсіби проекторлар, караоке мұз панельдері, интерактивті тақталар, қызмет көрсету орталығы сатылады ... жарайсыңдар, өз ісінің мамандары. Мен олардан кең бұрышты проектор алдым , екі метрден ол 3М-ден 2м-ге дейінгі суретті ашады, кішкене бөлме қараңғыланған кезде жарқын сурет жеткілікті. Мен кафе үшін алдым.
Анеля Амангельдиева
1 қараша 2024
Өте әдемі мейрамхана және тағам әрқашан дәмді 😍
Рустем Тлебалдинов
1 қыркүйек 2024
Бірде олар осы мекемеде іс-шара жасады олар бізге сыйлық ретінде торт беретінін айтты ,іс-шараның соңында тамада студияға ТОРТ жариялады ,ал торт жоқ, олар торт жасамады .
Азамат Амангельды
14 қазан 2022
Іс-шара өте жақсы өтті, бірақ мекеме тағамдардың сапасын қайта қарап, тағамдар мен тағамдарға қызмет көрсету бойынша жұмыс істеуі керек.
Айшока Молдагалиева
5 мамыр 2025
Үздік
Серик Абишев
30 қазан 2023
Ас үй жақсырақ болғысы келеді
Виктория
4 маусым 2020
Таза жайлы және дәмді
Руслан Алимбетов
27 қаңтар 2023
Мен күн сайын қасында жүремін. Мен онда жиі қандай да бір іс-шаралар өткізілетінін көремін. Сондықтан жақсы мекемелер.
Ержан Токтамысов
13 қараша 2023