Sulpak

Aizhana A.
5 ақпан 2025
Дүкенге келдім қызметкерлер маған қандай телефон сатып алуға көмектесті таңдау сатып алды iPhone қатты ұнады деп ойладым Мен сізге техниканы осы жерден сатып алуға кеңес беремін Өте жақсы дүкен және қызметкерлер
Евгений Е.
20 қыркүйек 2023
"Мен осы техника дүкенінен сатып алу тәжірибесіне таң қалдым. Кіру сәтінің басынан бастап мені таңдауға көмектесуге және барлық сұрақтарға жауап беруге дайын мейірімді және сауатты қызметкерлер қарсы алды. Дүкенде смартфондар мен ноутбуктерден бастап тұрмыстық техника мен гаджеттерге дейінгі заманауи техниканың үлкен ассортименті бар. Тауарлардың сапасы әсер қалдырды-барлық танымал бренд өнімдері және шағымсыз жұмыс істейді. Бағалар да таң қалдырды, әсіресе тауарлардың сапасын ескере отырып. Дүкенде акциялар мен жеңілдіктер жиі өткізіледі, бұл сатып алуды одан да тиімді етеді. Мені қатты таң қалдырған нәрсе-бұл қызмет көрсету деңгейі. Дүкен қызметкерлері әрқашан кеңес беруге және Менің қажеттіліктерім үшін ең жақсы шешімді таңдауға көмектесуге дайын. Сатып алғаннан кейін де, құрылғыға қатысты кішкене мәселелер туындаған кезде, дүкен бұл мәселені тез шешті. Мен бұл дүкенді сапалы жабдықты, тамаша қызмет көрсетуді және жағымды сатып алу тәжірибесін іздейтін кез келген адамға ұсынар едім. Ол техниканы сатып алу кезінде менің бірінші таңдауым болды."
Наталья Владимировна
25 қазан 2024
Жақсы тұрмыстық техника дүкені, мен бірнеше рет әртүрлі тауарларды сатып алдым, сатушылар мен тауарларға қатысты шағымдар жоқ, мен оларды туған күнімен ҚҰТТЫҚТАҒАНЫМА өте қуаныштымын, SMS емес, менеджерге жылы сөздері үшін алғыс айтамын. Мен ұсынамын
Лия Аубакирова
22 қыркүйек 2025
Дүкен қызметкерлері әрқашан көмекке келіп, маған қажет өнімді алуға дайын. Қызмет пен сатып алуға өте риза, кеңесшілер сыпайы.
Анна Краузе
14 тамыз 2024
Өте жақсы дүкен жиі сол жерден техника мен жиһаз сатып алады, оны бөліп-бөліп алуға болады.жақсы қызмет көмектеседі, олар сізге үлкен таңдау жақсы екенін айтады.
Елена Люкс
17 қыркүйек 2025
Sulpak дүкенінен көңілі қалды. Бұл сатушыдан ешқашан ештеңе сатып алмаймын деп үміттенемін! Мұздатқышты сатып алу жүйкеге айналды. Алдымен олар мұздатқышты әкелді (29.08), ол ақаулы болып шықты – термостат жұмыс істейді, мәселені сипаттай отырып, қайтаруға өтініш берді: ол қатты жұмыс істейді, Шу басылмайды, компрессор тоқтамайды, бір күннен кейін Sulpak менің өтінішімді қабылдамайды және ватсаппқа өкіл "сіз мұздатқышқа азық-түлік салғандықтан, біз оны рәсімдей алмаймыз" деп жазады қайтару " ал біз азық-түлікті мұздатқышқа салмадық!!! Әрі қарай "қызмет көрсету орталығына жедел желі арқылы хабарласыңыз" және телефон нөмірі жазылады. Сонымен, Мен бұл телефон нөміріне қоңырау шалған жоқпын және оған қосылмадым, осы күнге дейін ватсаппқа осы нөмірден ешкім жауап бермеді және қайта қоңырау шалмады, бірақ 2 апта өтті. Осы "жедел" желінің нөмірін берген Sulpak өкілі менің бірде-бір хабарламама жауап беруге дайын болмады. Әрі қарай-мен олардың ауытқуын жоққа шығарамын (дау тудырамын), Каспий дүкенінің өкілі маған хабарласады, маған қызмет көрсету орталығының мүлдем басқа нөмірін береді, қызмет көрсету орталығының шеберін үйге шақыруға болады, бірақ мен оны тағы 5 жұмыс күні күтуге тура келді. Міне, 2 аптадан кейін қызмет көрсету орталығы мұздатқыштың ақаулы екенін көрсететін қорытынды береді. Осыдан кейін мен қайтаруға тағы бір рет өтініш бердім (10.09), ол қайтадан қабылданбады және тағы да ватсаппқа "Акт аутентификациядан өтеді"деп жазылды. Бұл жай ғана қорқыту!! Мен тағы да дауластым, тағы да - "біз дауды 16.09-ға дейін қарастырамыз". Мен сервистік қорытындының түпнұсқасын Сулпак дүкеніне апардым, онда балалар тез арада бәрін рәсімдеді, ертең 9-дан 16-ға дейін олар сізден мұздатқышты алады, содан кейін бізге келіңіз, құжаттарға қол қойыңыз. Бірақ дүкен курьерлерінің өз жұмыс жоспары бар сияқты, олар дүкен менеджерлерінің кімге және не айтқанына мән бермейді. Мұздатқыш 20.00-де алынды)) " неге кеш?? Олар 16-ға дейін уәде берді" жауап: "бізде қоршауға белгілі бір уақыт жоқ, біз өзімізге ыңғайлы кезде келеміз" келесі күні мен дүкенге бардым, бірақ бұл жерде болған жоқ: мұздатқыш дүкенге әлі әкелінген жоқ!!! Мен ешбір дүкенде адамдарға мұндай көзқарасты әлі кездестірген жоқпын!! Тағы да баруға тура келді. Нәтижесінде қайтару тек 16.09-да аяқталды. Нәтиже: Sulpak, дүкен ретінде мен үшін енді жоқ. Қиындық ақаулы тауарда емес, сатып алушыға қатысты: адам тауарды сатып алады, оған ақаулы тауар әкелінеді, ал Сатып алушының өзі дүкенге ақаулы тауар әкелгенін дәлелдеуі керек, ешкім тіпті кездесуге бармады, ақау үшін шеберді жіберуді ұсынбады, жай ғана ватсаппқа жазылмады, нөмір берді.маңызды емес және бәрі сол жерде. Сонымен қатар, әр кезеңде-келісімділік жоқ: курьерлер қалаған кезде жұмыс істейді, дүкен қоймасына тауар курьерлер қалаған кезде де келеді, дүкендегі менеджерлер қайтару құжаттарын тез рәсімдеді, ал Каспий-дүкенде қайтаруды ресімдеуге жауапты қызметкерлер - осыдан 2 күн өткен соң ғана. Менде дүкенде (МБО) ресімдеген балалар-менеджерлерге ғана шағым жоқ, ал қалғанының бәрін - тіпті сөздерді де ала алмаймын!!!
Ирина Коваль
29 мамыр 2025
Тауарлардың үлкен ассортименті және кез-келген әмиянның бағасы. Мұқият қызметкерлер.
Ландыш Рысухина
2 мамыр 2025
Керемет дүкен.Мен барлық техниканы тек сол жерден сатып аламын.Кеңесшілер керемет.Олар әрқашан қайсысы жақсы екенін айтады.Мен кеңес беремін.
U
Uchiha Itachi
20 наурыз 2024
Керемет дүкен, тауарлардың үлкен таңдауы және мейірімді кеңесшілер сатып алуды ойлады Самсунг бірақ ақ көйлек киген кеңесші Хаерге кеңес берді және өкінбеді кір жуғыш машина шағымсыз жақсы жұмыс істейді!
Alexander Vaxnickii
10 маусым 2025
Неғұрлым нәзік ұйымдар мен ұқыпты сыпайы қызметкерлер бәрін шатастырып, жоғары деңгейде айтады. Сондықтан сақтаңыз, жарайсыңдар!!!
Нурболат С.
5 ақпан 2025
Тамаша дүкен, сауатты қызметкерлер Өнімнің үлкен ассортименті
Галя Базарбаева
27 маусым 2023
Мен желдеткішке кірдім! Қоймада жоқ! Мен жертөлеге кірдім, онда ешкім жоқ! Кем дегенде біреу күтіп, қоңырау шалды, бірақ өкінішке орай ешкім шықпады! Қызметкерлер көтерілді тіпті назар аудармады ! Құрғақ жауап берді! Мен әлі де бір нәрсе алып, кеңес алғым келді . Бірақ бірден барлық тілек жоғалды!Қызметкерлер өзін жақсы ұстамайды!
Жулдыз Шайхисламова
22 желтоқсан 2023
Мен кондиционер сатып алдым, терезедегі көлбеуді бүлдірдім, олар пластикалық терезелермен айналысатын шеберлерді өзіміз шақырамыз деді.(күйеуі әлі Каспийге 2 мың теңге тастаған).Олар келесі күні келуі керек еді көбік келмеді.
Алексей Колосков
24 қазан 2025
Барлығы ұнады
Ольга В.
2 сәуір 2025
Ұнайды. Көбінесе бонустар мен жеңілдіктер. Сыпайы, мұқият менеджерлер
Жанат Галиев
22 ақпан 2022
Тауарларды таңдау жаман емес. Қызметкерлер әдетте өз істерімен айналысады, әрқашан өздері қолайлы емес, кейде сізге еркін кеңесшілер іздеу керек. Бірақ олар үзіліске жүгіреді, бұл неге байланысты екені белгісіз
Наргиз Фурман
2 қаңтар 2025
Өте жақсы, сыпайы кеңесшілер әрқашан айтып, айтып береді.Көп рахмет.
Бауржан Г.
13 мамыр 2024
12 мамырда сағат 11.30 шамасында техниканы аз емес сомаға сатып алдым. Мен сол күні не жеткізу керектігін түсіндірдім, жедел жеткізілім жасадым. Олар қоңырау шалды олар көліктің істен шыққанын айтты жеткізе алмайды, дегенмен мен сол күні жеткізу керек деп айттым. Қолдау қызметіне жүгінді 3210 көмектеспеді олар шағымды қабылдады, бірақ олар тапсырыс қабылдаған менеджердің бастапқыда 13 мамырға жеткізуді тағайындағанына таң қалды. 13 мамырда жеткізу қызметкерлері қоңырау шалып, олардың 12 мамырда жеткізілмегенін айтады. Нәтижесінде Сулпак қызметкерлері өз клиенттерін алдап жатқанын түсіндім. Каспийге тапсырыс берген дұрыс дүкен көрсетілген мерзімде және тез жеткізіледі! Мен бұл дүкенге кеңес бермеймін!
Инабат Б.
20 шілде 2025
Ең жақсы дүкен, ең жақсы сатушы Диас - өте сапалы және қол жетімді кеңес береді, өте сыпайы және нәзік, осындай Мұқият көзқарасы үшін оларға ризашылық білдіреді
Александра
12 тамыз 2025
Техниканы таңдау өте қиын емес, Каспийде модельге қарағанда қызықты және арзанырақ таба аласыз
сергей жевак
14 қыркүйек 2025
Әр түрлі брендтер мен фирмалардың барлық электронды жабдықтарын сатып алыңыз .
Валерий Поляков
14 шілде 2024
10-нан 0. Халық, Сақ болыңыз ⚠️ сақ болыңыз ️ ️ Дүкен сөресінен бос зарядтағыш қорапты 9k-ға сатты. "Иә, менің зейінім емес". Бірден ашпадым, қарамадым. Сенім 100% болды. Қораптың өзі салмақты. Бірақ бұл оларға тауарды шығаруға және оны орнына қоймауға құқық бермейді. Енді біз бұл дүкенде шырша бар екенін білеміз. Алтынсарин гумы 144.
Анжелика
24 қыркүйек 2025
Норма сауда орталығы ! Барлығын мына жерден табуға болады. Сондай ақ жеңілдіктер ұнайды
талгат к.
1 қараша 2022
мен теледидар сатып алдым екі ай жұмыс істедім сынған содан кейін кіріктірілген пісіру бетін сатып алдым жарты жыл жұмыс істемей ақаулы техниканы сатқандай сезіндім мен дүкенге ешкімге кеңес бермеймін
айжан токушева
16 сәуір 2022
Келесі күні мен жеткізіліммен тоңазытқыш сатып алдым. Жеткізу келген жоқ. Жалғыз 3210 телефоны әрқашан бос емес. Сіз сондай-ақ ватцапқа роботпен сөйлесуге жаза аласыз, бірақ бұл оңай емес. Тоңазытқыштың қайда жоғалғанын білу үшін дүкенге бару керек
Александр Александров
9 тамыз 2022
Тауарлардың жақсы таңдауы, ақылды кеңесшілер (бірақ бәрі емес...))), жақын жерде айырбастаушы, автобус аялдамасы. Қостанай үшін-жақсы дүкен)
Ю
юлия шакина
20 тамыз 2025
Керемет Тұрмыстық техника дүкені, сыпайы кеңесшілер
Темирлвн Марков
5 ақпан 2025
Көптеген тұрмыстық техника, не қажет
Aliya Abileva
5 тамыз 2022
Егер барлық кеңесшілер тауардың сипаттамасын білсе және оның қалай жұмыс істейтінін білсе, 5 болар еді ..10 кеңесшіге, біреуі аз білімді. Тренингтер мен тренингтерді жиі өткізіңіз.
Семэн
3 наурыз 2024
біз кондиционерлерді сатып алуға келдік, біреуі бірнеше жылдан бері витринада шаң қабатына қарағанда ілулі, екіншісінде қашықтан басқару пульті жоқ, үшіншісінде қондырғы жоқ.
Назым А.
25 сәуір 2023
Кез келген ірі тұрмыстық техника қажет болғанда Сұлпаққа барамыз. Сату менеджерлері бәрін өте сауатты түсіндіреді және айтады. Тек SULPAK
Виктор
28 ақпан 2025
Сұлпақ әдеттегідей биіктікте. Рас, бұрын сатушылар сыпайы болған
Тимур Ибраев
18 қазан 2023
Қорқынышты қызмет және клиенттерге деген көзқарас, тауарлар қалалар бойынша қол жетімді емес, сіз басқа аймақтардан тапсырыс беруіңіз керек, ал кем дегенде бір апта күтуіңіз керек, содан кейін олар сізге басқа аймақтан төленген тауарды әкеле алмайтындығы туралы хабарлайды және тағы 10 күн күту керек, оған ешкім алдын-ала хабарлаған жоқ. кідіріс болады, тауар келетін күні өздері қоңырау шала бастағанға дейін! Менің жағдайымды ешкім жасамайды, сіз жауапты таба алмайсыз! Егер сіз сатумен айналысуға Құзыретті болмасаңыз онда адамдарды алдаудың қажеті жоқ деп санаймын! Сіздің қызметіңізге өте көңілі қалды. Мен төленген тауарымды 538279 нөмірімен күтемін.
Арман Сыздыков
16 қараша 2021
Мен сулпактан ас үй пышақтарын керемет дүкен сатып алдым. сыпайы сатушылар бәрін жақсы түсіндіреді Мен тағы бір нәрсе сатып аламын бағалар да қолайлы
Арман абв
27 маусым 2025
Тұрмыстық техника бойынша жақсы дүкен қызмет көрсету жақсы барлығына келуге кеңес беремін
Игорь Соловьев
11 шілде 2025
Жақсы жабдықтар дүкені, үлкен таңдау.
татьяна захарова
26 желтоқсан 2025
Мен телефон сатып алдым, жастар жедел.
Николай Б.
12 қазан 2024
Пайдаланылған өнімді жаңа бағамен бумен пісіріңіз, тіпті өзгермейді Толық сору ИЯ бағалар да жоғары
П
Павел Вилков
7 желтоқсан 2024
Таңдау, жеңілдіктер әрқашан, қызметкерлер деңгейінде .
Нурлан Конуршин
1 маусым 2025
Ыңғайсыз орналасу және әлсіз қызметкерлер
Любовь Любовь
6 желтоқсан 2024
Жаңа қоныстанушылар үшін кез-келген талғамға арналған жиһаз табу ғана емес. Мен ол жерден бірнеше рет жиһаз сатып алдым.
R
Renat Khayritdinov
25 маусым 2021
Сәлеметсіз бе дүкен жалпы жаман маған екі бір дистрибьюторы бар DVR камерасы мен DPS көрсетпейді
Анжела Машкина
11 шілде 2022
Бұрын таңдау көп болатын . Радиаторды сатып алу және таңдау үшін ештеңе жоқ. Сатушылар жақсы. Жиһаз керемет.
Максим С.
11 шілде 2022
Ешқашан өнімді орнатуға тапсырыс бермеңіз. Олар келмеді, тіпті хабарлаған жоқ.міне, адамдарға деген көзқарас
Андрей Александров
19 қараша 2022
Сайтта олар кешкі 9-ға дейін жұмыс істейді деп жазылған . Мен далектен тауар алу үшін арнайы келдім, мені жабық есік қарсы алды !!! Жұмыс режимін жаңартыңыз !!!!
Михаил Массольд
27 қыркүйек 2025
Қалыпты дүкен өкінішті бұл қымбат бірақ қазіргі бағамен және инфляциямен 50 пайыз 3 жыл ішінде бағалар қолайлы
Диас Сарсенов
28 қаңтар 2025
Керемет дүкен сулпак мен үнемі көмектесемін
Айбек Айтжанов
12 қаңтар 2023
Керемет дүкен, жақсы білікті қызметкерлер! Бірақ олар ПИК-тен базарға бекер көшті . Бұл жерде ыңғайлы және көбірек таңдау болды ))
Ольга Кузнецова
5 қаңтар 2025
Мен сол жерден жиһаз сатып алдым..таңдау жақсы...
Лиза Короушкина
8 қараша 2022
Жылдам супермаркет, барлық тауарлар дүкенге жағылған, олар іздегендерін таппады