Sulpak

Андрей Яценко
25 қаңтар 2020
Жақсы таңдау, бірнеше банктердің несиелік желілері, несие берудегі кемшіліктердің бірі, кеңесшілер несие беру кезінде мүлдем қажет емес қосымша қызметтерді қолдануға тырысады.Ақшалай баламада +10-20 мың
Анонимді пікір
8 қаңтар 2020
ИЯ дүкенде орналасқан Кристал маған қажетті техникадан сатып алу кезінде бәрі бірдей қол жетімді болмады бірақ олар сыпайы және егжей тегжейлі түсіндірді олардың филиалдарында мен өзіме қажет өнімді таба аламын
Ислам Б.
3 маусым 2022
Қайырлы күн, мен Sulpak техника дүкенінің шотына өз пікіріммен бөліскім келеді. Менде ескі ноутбук болды, жаңасын сатып алғым келді, шамамен екі ай жұмыс істегеннен кейін мен жаңа ноутбукке ақша жинай алдым, содан кейін мен Sulpak дүкенінен ноутбук сатып алатынымды шештім басқа дүкендер арасында ең жақсы таңдау. Әрі қарай, жеңілдіктер түнін күтіп, мен дүкенге бардым (үйден 120 км қашықтықта), келгеннен кейін мен қатты таң қалдым, дүкенде жұмысшылардың өзінен басқа ешкім болмады, сатушы кеңесшіге маған қандай ноутбук керек екенін, барлық сипаттамалары мен баға санатын түсіндірдім. Мен Acer ноутбуктарының біріне 140 000-ға қарадым Ѕирегцен (Жеңілдіктерсіз ол 167 000 тұрады), мен кеңес берушіден осы ноутбук туралы айтуды өтіндім, мен оның барлық кемшіліктерін естідім, кеңесші бұл ноутбуктің жаман жақтары туралы айтып берді, бұл ноутбук 3 жылға созылмайтынын және Lenovo ноутбугына кеңес берді. 240 000, мен бұл Lenovo ноутбугына қарсы болмас едім, бірақ баға санаты бойынша ол маған сәйкес келмеді, кеңесші бөліп төлеуді ұсынды (бірақ маған ешкім бөліп төлемейді, өйткені мен кәмелетке толмағанмын, несиелерді, бөліп төлеуді мақұлдамаймын) мен ноутбукты дәл менің баға санатыма сатып алғым келді, қайтадан сол Acer ноутбугына оралды мен оны сатып алғым келді, бірақ кеңесші бұл ноутбукта драйверлерді орнату қажет екенін айтты, Егер сіз оларды өзіңіз орнатсаңыз және бірдеңе дұрыс болмаса, онда біз жауап бермейміз, кеңесші маған 26000 қосымша ақы ұсынды, содан кейін олар драйверлерді өздері орнатады және осы ноутбукке кепілдік болады. Ақырында Мен дүкеннен ешнәрсесіз шықтым, мен мұны күткен жоқпын және кеңесшілер менің кездесуіме барады деп ойладым бірақ мен Acer ноутбуктарының кемшіліктерін ғана естідім және жеңілдіктер (ЅирегЦена) жоқ және драйверлерді орнату үшін тағы 26000 төлеуге тура келеді. ПРИМИЧАНИЕ!:Осы шолумен мен Sulpak дүкендер желісі нашар деп айтқым келмейді, бірақ мен айтқым келеді кеңес берушілер бар олар клиенттерді тартудың және өнімнің барлық жақсы жақтары туралы айтудың орнына, клиенттерді қорқытады тек өнімнің жаман жақтары туралы сөйлесіп, бағаны қосымша қызметтермен бұрап алады. Дүкен басшылығы бұған назар аударады деп үміттенемін.
Yerzhan S
Кішкентай таңдау жоғары бағалар күмәнді дүкен бірақ жалпы жаман емес
Наталья Герасименко
9 қазан 2021
Жақсы супермаркет техникасы. Бай таңдау, жеңілдіктер және басқа акциялар.
Данил Яковлев
24 қараша 2023
Жақсы дүкен, жақсы қызмет арманға қарағанда . Бірақ таңдау әрдайым көп бола бермейді .
Алина Власова
22 қараша 2019
Барлығы керемет, керемет қызметкерлер және сандық және тұрмыстық техниканың үлкен таңдауы!
Светлана Болотникова
22 тамыз 2025
Жақсы, жаңа піскен кондитерлік өнімдер, дайын өнімдер
M
mustafa zanbirbai
3 маусым 2021
Техника нормалары. Мұнда біз компьютерге монитор сатып алдық және теледидар бәрі жақсы жұмыс істейді
Андрей Картамышев
18 наурыз 2025
Барлығы ұнайды, біз әрқашан сонда барамыз
Сергей Ст
9 тамыз 2025
үлкен дүкен! таң қалды! жақсы таң қалды!
Alexandr Belozertcev
11 маусым 2020
Кеңесшілер әлсіз. Бірдеңе сатып алмас бұрын, өнімді интернетте зерттеңіз, сондықтан сенімді.
Andrey L
29 қазан 2022
Мейірімді және өз ісін білетін кеңесшілер.
Домир Хайруллин
24 қазан 2022
Жақында Мен өте жақсы дүкен сатып алдым
Иван К.
13 тамыз 2020
Жауапты қызметкерлер. Қолайлы бағалар.
Alexandr Klevno
28 желтоқсан 2021
Супер дүкен, мен бәрін сол жерден сатып аламын
Александр
14 ақпан 2020
Электрондық жабдықтар дүкені. Тағы не айту керек.
Андрей Леонтьев
19 шілде 2021
Үйге арналған барлық жабдықтар
Виталий Л.
25 наурыз 2020
Маған ұнайды 👍
Bratec_Lee
5 шілде 2021
Сенімсіздік тудыратын көп нәрсе!