Sulpak

Гульжан Имбарова
26 ақпан 2024
Сулпактан көп зат аламын.Өзіме ұнайды
Айгуль Искалиева
4 ақпан 2025
Жақсы ассортименттегі дәмді тағамдармен мерекелік іс-шараларды өткізуге арналған тамаша ЖӘНЕ ЖАЙЛЫ ОРЫН!!! Егер сіз "алтын" фильмінде бірінші рет болсаңыз, пайдалы және мейірімді қызметкерлер сізге таңдауға болатын тағамдарды ұсынады-және сіз риза боласыз!!! Ыңғайлы жерде орналасқан және көпшіліктің жүрегін жаулап алды!!!!
Kanat Sadykov
20 қазан 2021
Үйдің жанында осындай дүкен Болғаны жақсы. Қызметкерлер жақсы. Жақында мен олардан смартфонды әйеліне сыйлық ретінде алдым. Олардың дүкенінде қажетті түс болған жоқ. Балалар қаладағы дүкендерімен байланысып, үлкен саябақта қажетті корпус түсін тапты. Мен олардан сатып алу үшін төледім, ал смартфонды үлкен саябақтағы дүкенінен алдым. Керемет. Жарайсыңдар.
Юлия Балюк
26 қазан 2023
Дүкен жаман емес, ассортименті жақсы, жеңілдіктер бар, бұл да қуантады, неге бөлінгені түсініксіз, бұл өте ыңғайлы емес, екі дүкенге баруға, көп уақыт жұмсауға тура келеді, өйткені, әдетте, дүкенге барғанда әр түрлі тауарлар қажет.
Яна Насибова
21 қараша 2023
Сусындар мен Тұрмыстық химияның үлкен таңдауы. Мен жануарларға арналған өнімдерді көбірек алғым келеді. Ыдыс-аяқтың жақсы таңдауы, көзілдіріктің алуан түрін толықтыруға болады. Сонымен жақсы ассортиментте қажет нәрсенің бәрі әрқашан қол жетімді
Лейла Кузьмина
14 желтоқсан 2020
Дүкен оның желісіндегі барлық нәрсе сияқты. Мейірімді қызметкерлер тез қызмет етті, ұсынды, кеңес берді, түсіндірді, кассаға дейін өткізді. Маған бонустар лақтырылды, мен оны қолдандым. Жалпы, ол риза болды. Автотұрақ бар.
VirgoM
18 қараша 2019
Дүкен жұмыстың жанында орналасқан, Каспий жұма соңғы рет қарауды шешті, бірақ сатып алумен кетті! Өнімнің үлкен ассортименті, сыпайы жауапты қызметкерлер. Мен ұсынамын.
Василий Ромашкин
9 қаңтар 2025
Дүкен ретінде дүкен. Барлық Электроника толы. Бағалар басқа дүкендер сияқты.
Арман Нургазиев
7 шілде 2020
Барлық Сулпак дүкендеріндегідей, тіркеу және төлеу процесінде проблемалар бар. Тауарды сатып алу үшін сіз тауарды рәсімдейтін менеджерді тауып, егер бар болса, науқандық жеңілдікті қолдануыңыз керек.. бірақ менеджер қолданбауды ұмытып кетуі мүмкін. Мұның бәрін қайтадан жасауға тура келеді. Әрі қарай, сіз кассада телефон нөмірі бойынша тапсырысыңызды тапқанша күтесіз және төлейсіз. Мұның бәрі, әрине, бүкіл сатып алу процесін баяулатады. Менеджердің өзі өте баяу немесе басқа менеджерге футбол жасайды.
Ржавый Болт
19 наурыз 2024
Бүкіл Sulpak желісіндегі дүкендердің бірі. Тұрмыстық техника мен электрониканы сатуға маманданған. Тоңазытқыштардан, жылытқыштардан, кондиционерлерден теледидарларға, компьютерлерге және смартфондарға дейін.
Елена Уссолцева
Мен бұл дүкенді клиент ретінде жеке қарым қатынасым үшін жақсы көремін Мен ол жерде көптен бері сөйлесіп келемін менеджерлер жақсы біледі сатушылар Туған жер сияқты қарайды
Константин
25 қаңтар 2020
Адал ыңғайсыз дүкен.сауатсыз қойылды. Өнімнің схемасын өзгертіңіз,әйтпесе бәрі талғамсыз. Сонымен, орын жақсы үлкен автотұрақ. Өнімді таңдау үлкен.
Гавриленко Илья
15 қаңтар 2022
Дүкен қалыпты. Барлық ассортимент әдетте бар. Бір кемшілігі бар-сіз жай ғана қарап шығасыз, сатушылар ізімен жүріп, не ұсыну керектігін сұрайды. Сіз сатып алуға келесіз, олардың бәрі жасырылады))) оларды табу қиын.
Sandy Iman
28 қазан 2019
Дүкен аса үлкен емес және төбесі ағып кетеді, Теледидарлар тұрған қауіпті қадамдар , Егер сіз құлап кете алмасаңыз, балалар үшін қауіпті . Сонымен жалпы орналасу ыңғайлы және жаман емес ассортимент
Роман В
1 қазан 2021
Керемет дүкен. Қызметкерлер жылдам қызмет көрсету, Интернет-дүкеннен өнімді 3 минут ішінде берді. Олар телефонға сыйлық ретінде фильм берді.
дамир к.
17 желтоқсан 2021
мен осы филиалдан тауарлар сатып алдым, менеджерге онша риза емеспін. өте мұқият емес және мәселені шеше алмадым Мен оған жүгінген кезде, маған мәселені шешкен жақсы сатушы-кеңесші қыз қызмет еткені бақытты болды.
Аня Любимова
18 қыркүйек 2021
1-ден төмен қызмет! Олар жарты сағат тұрды, консультанттардың аты-жөні, және олар пофиг, олар бір әйелді қаптап, тұрып қалды. Нәтижесінде мен ақ желде 11 iPhone сатып алдым. Ол да арзанырақ шықты!
Канат Секеев
16 желтоқсан 2021
Мен бұл дүкенге жиі барамын. Бірақ қазір жаңа тауарлар аз. Ал жеңілдіктер біртүрлі. Қызмет барлық дерлік жастар. Бағалар айтарлықтай өсті.
Еркен Аманбеков
18 қаңтар 2024
Барлығы тез және үлкен таңдау, бірақ банкомат жетіспейді
Дмитрий Х.
20 қыркүйек 2020
Өте жақсы дүкен. Барлығы әрқашан қол жетімді. Сауатты сатушылар. Sulpak дүкеніне рахмет бәріне риза
Калима мукажан
7 тамыз 2021
Менің супермаркет жиі барады. Өйткені үйге ең жақын. Мұнда барлық заттарды таба алмайсыз. Дүкен тауарлардың тізімін кеңейткенін қалаймын. Әрқашан каспий алтыны, автотұрақ бар. Маған ұнайды. Мен бәріне кеңес беремін.
Диля Рахманова
13 шілде 2021
Кеңесшілер өте нашар жұмыс істейді . Мен олардың бәріне ұнағанымдай, сапасы жағынан олар кеңес бермейтін еді . Сіз қымбат емес, бюджеттік нұсқаны қалайсыз деп талап еткенде, капецке қалаусыз қызмет көрсетіледі
N
Nurlan Narimanuly
20 тамыз 2020
Дүкен жақсы. Бірақ ассортимент аз. Мен бірнеше рет кіріп, бос қолыммен кетіп қалдым. Сөрелер мен тауарлардың орналасуы мүлдем ыңғайсыз.
Роман С
13 маусым 2021
Қалыпты таңдау, ең бастысы, қызмет көрсету персоналы басқа жерлердегідей интрузивті емес, бұл үлкен плюс 👍 👍 👍
Валентина Змиренкова
6 маусым 2025
Өте дәмді чебуректер мен мантиялар. Ыңғайлы дүкен, мен күнделікті сатып алуға кеңес беремін.
Гукина
2 қазан 2019
Үлкен ассортименті бар жақсы дүкен. Үлкен тегін автотұрақ бар.
Л
Лилия Малышева
2 наурыз 2021
Сатып алу кезінде сатушының кінәсінен мәселе туындады, бірақ ол тез арада жақсы ұсыныс ұсынып шешілді.
Алишер Эшмирзаев
28 шілде 2023
Жақында қайта дизайн болды және дүкен өз аумағын азайтты. Онлайн тапсырыс беріп, осы жерден алуға болатын электроника дүкені.
Антон
26 қаңтар 2022
Үлкен паркинг-бұл плюс. Біліктілігі жоқ қызметкерлер бұл үлкен минус
Рафик Мирзаев
8 сәуір 2021
Жақсы дүкен, техниканың бай таңдауы.Қызмет керемет, рахмет!
Аблахат Мерегенбаев
22 наурыз 2020
Таңдау үлкен, тек бағасы барахолкаларға қарағанда жоғары. Тұрмыстық техниканың модельдік қатары Үлкен емес, жаңалықтар өте аз.
даурен т.
17 наурыз 2025
Үлкен пакет. Ыңғайлы лакация. Юми китс, юми стек жақын
Александр Е.
3 қазан 2019
Тұрмыстық техниканың үлкен таңдауы бонустар өте жақсы Гипермаркет береді
k4beck
23 қыркүйек 2021
Тауарларды таңдау өте бай емес. Кеңесшілер жалқау. Кассирлер шаршады.
Suat Khamitov
11 қыркүйек 2021
Мен сізге тағы бір орын айтамын! Қызмет жиіркенішті, кеңесшілер өздігінен жүреді. Клиенттерге қызмет көрсету туралы білім ! Жалпы, бір көңілсіздік!
M
Mikhail Lassivtsov
6 наурыз 2020
Ақша үшін тегін бағдарламалар. Бу немесе жөндеуден кейін өнім жаңа ретінде сатылады
Екатерина М-Ильина
25 мамыр 2023
SMALL PLUS салқын дүкен, Косметика мен сусындар химиясының өте жағымды ассортименті. Өте әдемі дүкен сатып алу жақсы. Осы формат үшін SMALL-ға рахмет
Астана Казахстан
7 тамыз 2021
Тікелей кіре берісте қораптар оралып, негізгі кіреберіс арқылы жеткізу үшін машинаға түсіріледі. Яғни, олар клиенттерге ыңғайсыздық тудырады
Роман Злой
23 қаңтар 2023
Олар нашарлады. Қатты. Сурет сақталмайды. Бірақ жарнама ашуланшақ. Қызметкерлер сауатты емес. Олар мұнда барады, ақылды көрініс жасайды. Ал сіз сұрағандай, мен қазір бір нәрсені нақтылаймын.
Анонимді пікір
8 ақпан 2020
Қызмет! Неліктен мен техниканы таңдағанда, кеңесші оның үйінде қандай техника бар екенін айта бастайды?) Бұл маған қандай да бір жолмен таңдауға көмектеседі ме, әлде мен оның талғамына сүйенемін бе?Әр жолы бірдей. Мен ас үйді жабдықтап жатқанда,мен сол немесе басқа кеңесші Сулпактың үйінде тұрған техника туралы білемін. Мен сатып алушыға деген көзқарас өзгереді және қоймада болған қоқысты "итеруді" тоқтатады деп үміттенемін
Канатей
12 наурыз 2020
Техниканың үлкен таңдауы, жақсы сауатты сатушылар
Андрей Новиков
14 сәуір 2024
Жақсы электроника дүкені, бірақ жартысынан аз болды, үлкен п арковка.
Л
Лютый Волк
9 ақпан 2020
Жақсы Гипермаркет, бағасы лайықты, техникасы жоғары сапалы
Евгений Д.
13 қаңтар 2023
Сонымен-өзіне қызметкерлер. Мен олардан кір жуғыш машина сатып алдым және оларды орнатуды үш күн күттім. Сондықтан мен жақсы дүкен емеспін
Бегжан Ускембаев
19 қазан 2023
Мұнда сіз барлық өнімдер мен жабдықтарды бір ғимараттан таба аласыз
Андрей Ларионов
29 қыркүйек 2019
Жақсы дүкен, сыпайы сатушылар, бірақ дүкен жөндеуді қажет етеді
Эльдар
13 қыркүйек 2023
Дүкен үш шаршы метр деп аталады шағын таңдау.
Ирина
31 наурыз 2020
Қарыз бойынша сіз қызмет көрсетуді күтесіз, кеңесшілер ешқашан залда болмайды
айгуль амантайкызы
23 қыркүйек 2020