Sulpak

Ринат
27 желтоқсан 2025
Мен бұл дүкенде бірінші рет сатып алдым. Өзі Ресейден. Қызметкерлер, қызмет көрсету әбден. Тауарлардың бағасы бәсекелестерге қарағанда сәл төмен. Механикалық немесе сыртқы зақым түрінде тауарлар бойынша барабар маржа. Мен Бәріне Кеңес Беремін.
Артём Чернов
26 қараша 2025
Тамаша орын, тауарлардың үлкен ассортименті. Қалған сатушылар бос емес болса, дүкен директоры әрқашан көмектесуге дайын. Ол маған дұрыс ұзартқыш пен таяқшаны табуға көмектесті. Сергейге Рахмет!
Иван Ф.
21 қаңтар 2025
Жақсы дүкен . Ыңғайлы орналасуы . Техниканың тамаша таңдауы, кіріктірілген құрылғылар мен теледидар әсерлі . Қызметкерлер сыпайы, техниканы жақсы біледі, бәрін көрсетеді және айтады . Жарайсыңдар
Ауелбай Нурлыбаев
8 шілде 2025
Жақсы музалар жоқ. жабдықтар, еден динамиктері, сөре динамиктері, жақсы аудио және стерео жабдықтар...
Бану Омарова
10 қараша 2025
Сулпак нұсқаулығы маған хабарласыңыз, сіздің дүкеніңіздегі жағымсыз және түсініксіз жағдай. Лидия есімді кеңесші қыз өзінің телефоны арқылы теледидар мен кранштейнді рәсімдеп , инкассация жасап, 9.11-ге аттанды. Мен 10 күттіммың қараша күні кешкі 11-ге дейін мен кодты алдым. Сағат 16: 00-де қоңырау шалдым курьер келе жатыр , мен асығып келдім, аулада тосқауыл ашуды күттім, бірақ жаяу курьер кранштейнмен және жүкқұжатпен келді, бірақ теледидар жоқ. Мен қабылдағым келді . Менеджер ештеңе түсіндіре алмады, ол өз есебінен жеткізілім жібергісі келді, соңында 17:00-ден бір сағат күтуді өтінді, мен күттім, содан кейін қойма жабылып, жібере алмайтынын ойлап тапты, жарайды, неге қойма? Егер Мен бүгін теледидарды кранштейнмен жеткізуім керек болса , ол маған несие ілулі тұрғандықтан қайтаруды талап етті , ал ол қайтадан жүйеге сілтеме жасап, дүкенге келмеуді сұрайды, нөмір маған сену үшін нұсқаулық бермейді. 87075404045
Анель Айбекова
2 қараша 2025
Тамаша қызмет, техниканы тез таңдауға көмектесті! Көмек пен ынтымақтастық үшін көп рахмет
Маргарита Журавлева
8 қыркүйек 2025
Жақсы мамандандырылған жабдықтар дүкені. Сыпайы сатушылар-кеңесшілер , ал бөліп төлеу қажет болған кезде банктерді таңдау бар .
Айжан А
Жақсы дүкен. Кең таңдау. Қолайлы бағалар. Сапалы өнім. Қызмет көрсету 👍
Елена Селивёрстова
16 шілде 2024
Бұрын нашар болған, мұндай ассортимент болған жоқ. Қазір ол әлдеқайда жақсы болды: тауарлар да, қызметкерлер де мұқият
Шамши Изтаев
17 мамыр 2023
Сулпак енді бірдей емес. Мен iPhone-ай интернет-дүкен арқылы сатып алдым. Ақаулы болып шықты. Сатып алу кезеңінде жақсы түсіндім. 2 сағат маған оны үйренуге тырысты. Бірақ смартфон барлығын жіберіп, үзіліспен жұмыс істеді. Екі сағаттың ішінде ол басына сатып алған және 14 күн өтпесе де, тауарды қайтара алмайтын адам трагедияларының куәсі болды. Барлығы бірге қызмет көрсету орталығына жіберіледі, өйткені клиент тауардың ақаулы екенін дәлелдеуі керек. Құрметті сатып алушылар, сізге ештеңені дәлелдеудің қажеті жоқ. 14 күн ішінде сіз оны қайтаруға толық құқығыңыз бар тіпті түс ұнамаса. Өз құқықтарыңызды үйретіңіз. Надандықпен өмір сүруді доғарыңыз.
Татьяна Максимова
7 мамыр 2022
Теледидарда керемет кеңесші бар. Мен бәрін білдім, тіпті одан да көп. Мен қажет нәрсенің бәрін сатып алдым. Өте сыпайы қызметкерлер.
Даллен Джунербаев
20 қаңтар 2022
- Мен келген кезде әрқашан еркін сатушылар бар егер сіз білмесеңіз немесе ол стендте болмаса ақпаратты біле аласыз - Егер сіз сыпайы қарым-қатынас жасасаңыз, онда қайтарым бірдей болады - Менің ойымша, ең жақсы техника дүкендерінің бірі Кемшіліктердің ішінен: Менің ойымша олар жоқ
Л
Ляззат Еспаева
14 шілде 2024
Кеңесшілер дұрыс таңдалды. Олар көмектеседі, түсіндіреді. 5 + қызмет көрсету
Данил Демиденко
7 қыркүйек 2024
Тамаша дүкен, биіктікте қызмет көрсету) Кеңесші Олегпен жұмыс істеді Sulpak-қа тағы бір рет оралыңыз.
Сергей У.
13 қаңтар 2020
Кеңесшілер нашар дайындалған. Мен монопод іздедім. Үш кеңесшіден моноподтарды қайдан көруге болатынын сұрады, сондықтан олар дөңгелек көздерімен жүріп, Бұл не екенін сұрады. Мен оларға түсіндірдім бұл селфи таяқшасы шамамен айтқанда, содан кейін олар қозғала бастады.
Ч
Чингиз Т
7 ақпан 2024
Қызметкерлер сияқты, сыпайы. мен кір жуғыш машинаны сатып алуға бардым, бәрін егжей-тегжейлі түсіндірдім
Илья Литвин
21 қыркүйек 2024
Жақсы және кәсіби кеңесшілер Барлығы сыпайы және түсінікті түсіндірілді
M
30 қараша 2019
HP жоқ сияқты шағын ассортименті бар жақсы дүкен.Пассивті менеджерлер, оларда жүзеге асырылатын техника туралы тәжірибе мен білім жетіспейтіні анық.
М.Е.
9 маусым 2021
Бұл Ақтөбедегі танымал Тұрмыстық техника дүкендерінің бірі. Біздің күнделікті өмірімізді жеңілдететін заманауи гаджеттерсіз, жетілдірілген ас үй техникасы мен техникасыз заманауи өмірді елестете аласыз ба? Мұның бәрін біз Сулпактан табамыз. Ал өмірді жалғастыру үшін, кем дегенде, ой-өрісін кеңейту үшін мұнда тостағанмен келіңіз. Сатушы-кеңесшілер сізге бұған қуана көмектеседі.
Карина Ранаева
30 наурыз 2025
Жақсы техника дүкені.Мен шаңсорғыш сатып алдым.Әзірге ол жұмыс істейді
Татьяна Колотилова
8 тамыз 2022
Таңдау бар, сіз сұраған нәрсе әрқашан қол жетімді, қызмет өте жақсы
aleks_aktobe
28 сәуір 2021
Сол кәдімгі сулпак. Интернет-дүкенде тауар витринада бар деп жазылған, сіз дүкенге қарау үшін келесіз, ал тауар қоймада бір жерде болады және оны көруге мүмкіндік жоқ.
K
klara biktenova
6 сәуір 2021
Тамаша қызметкерлер, жақында кепілдігі бар радио сынған. Ешқандай проблема жоқ, жаңасына айырбасталды
B
Bag49
5 ақпан 2020
тауарлардың үлкен таңдауы бар жақсы дүкен, несие сатып алуды рәсімдеу, бөлменің кеңдігі
Andrey Greber
1 қыркүйек 2020
Осылайша сіз қаладағы кез-келген дүкенді бағалай аласыз. Өнім мен техника көп сияқты, бірақ сіз бірдеңе сатып алуға барғанда, проблемалар басталады. Бұл қажет емес және бұл қайғылы болып шығады. Тұрмыстық техника қажет болған сайын іздеу бірнеше күнді алады.
Александр
8 қазан 2024
Сатушылар ұйқылы қарапайым рулеткалар емес өлшеу.
Таисия Голота
5 қыркүйек 2020
Дүкен өте ыңғайлы орналасқан, бағасы мен сапасы сәйкес келеді, маған өте ұнайды, ұсынамын
Я
2 қараша 2021
Жақсы таңдау, бағалар, сатушылар олармен сөйлесуге қуанышты 👍
Ирина Клим
18 наурыз 2020
Көбінесе тауарлар сапалы емес. Қайтару мәселесі. Жөндеумен де. Кадрлар бойынша айналым
Nurik Бат
Нормис
Аслан Ахметалин
30 қазан 2022
Техниканың үлкен ассортименті, жалғыз минус-баға.Сіз Каспийден әлдеқайда арзан сатып ала аласыз
Ф
Фаулзия Мулдагалиева
19 наурыз 2025
Керемет дүкен. Мейірімді қызметкерлер
Бакыт Магомедова
30 наурыз 2021
Әрине, Мен осында келемін. Маған олардың қызметі, сыпайылығы мен икемділігі ұнайды. Залда жеңіл, тауарларды қарау қызықты.
V
Vital Lih
11 тамыз 2022
Жексұрын дүкен, олар тапсырысты негізсіз алып тастады және қазір күлкілі дәлелдер келтіруде.
Наталья Н.
27 ақпан 2020
Сору жақсы. Бірақ көптеген қосымша сұрақтар қоятын сатушылар бар. Жақында осындай сауалнамадан кейін сулпакта телефон сатып алуға деген барлық ниет жоғалып кетті.
Руслан Дамиров
23 қараша 2022
Менеджерлер өнімді білмейді, ешқандай Кеңес жоқ, Мен сізге арманға баруға кеңес беремін, жоғары деңгейдегі кеңестер бар
567418 Александр
11 наурыз 2025
Кіре берісте қарсы алыңыз..және бәрін сатып алуға дайын
Динара
30 қараша 2023
Керемет бөлім, сыпайы қызметкерлер, жақсы дүкен. ҚЫЗМЕТ +5
Кирилл Котелевич
21 қыркүйек 2024
Тамаша дүкен, жоғары деңгейдегі қызмет
Olzhas Tulegenov
Қалыпты
Михаил Мати
7 мамыр 2020
Қорқынышты қызмет, өте төмен деңгейде кеңес беру. Тавардың өзі оны сатып алу үшін бүкіл ізденісті таңдаған кезде де.
Shakira s.
9 ақпан 2022
Сатушы қыз смартфондарға нашар қызмет көрсетеді, кеңес бере алмайды неге бұларды жұмысқа алу керек?! Олар ешқашан телефонсыз сатып алған жоқ.
Ильяс С
21 тамыз 2023
Жақсы дүкен. Рас, дүкен әрқашан қуырылады. Қыста да, жазда да. Ал пролавцов көп бірақ сіз оларды таба алмайсыз
Олег Холостенко
5 ақпан 2020
Сатып алу үшін тамаша орын. Қызмет жоғары деңгейде. Сіз қалағанның бәрін осы жерден таба аласыз
Дмитрий Панов
21 қыркүйек 2024
Сауатты кеңесшілер өз жұмыстарын біледі👍
Самат Ж.
15 сәуір 2019
компаниялардың саясаты сатушылар үшін басқа таңдау қалдырмайды алдамшы сатып алушыларды компаниялардың қызметтерін сатып алуға мәжбүрлеу
Сметчик К.
23 қыркүйек 2025
Кәдімгі кішкентай
Олег Логинов
12 қазан 2018
Мен электр ұстараны қызметке сатып алдым, жеңілдіктер жасадым.
Ольга Е.
8 қараша 2019
Нашар қызмет көрсету, сапасыз тауар
Л
любовь к.
16 шілде 2021
Маған Әлиядағы Сулпак ұнайды.Жақында олар тоңазытқыш сатып алды қызмет көрсету супер