Sulpak

Галина Атыгаева
22 қаңтар 2025
Осы дүкенді ашқан кездегі дүрбелең есімде, 19-20 ш / а тұрғындары үшін.бұл оқиға болды: тұрмыстық техниканың мамандандырылған сауда орталығы, залды аралап, теледидарларды, тоңазытқыштарды, пештерді және кір жуғыш машиналарды салыстыруға және несиеге алуға болады. Бірақ қазір мен келушілердің көп ағынын көрмеймін. ИЯ, тауарлар мен қызметтерді салыстыруға болатын нәрсе бар. Орналасқан жері ыңғайлы, ассортименті бар, интернет парағы бар
Евгений Узбеков
Жауапты кеңесшілер, барлығы айтып берді, түсіндірді, кеңес берді,барлығы кезексіз тез жасады, егер сіз асығыс болсаңыз, бұл жағдайда үлкен плюс !!! Ұсынамын!
Михаил Романов
1 наурыз 2025
Қызметкерлер сыпайы, тауарды таңдауда кеңес бере алады, тауарларды таңдаудың өзі үлкен, акциялар мезгіл-мезгіл өтеді, бірақ интернет-дүкендердің дамуымен сіз арзанырақ таба аласыз, тауардың сапасы бағаға тікелей байланысты, соғұрлым қымбат, соғұрлым жақсы.
Надя Скрипай
6 тамыз 2025
Тамаша қызметкерлер, жақсы тауарлар, балалар 10 + жұмыс істейді. Жарайсыңдар, қанша техника сатып алса да, олардан бір емес, бір неке бұзылған жоқ. Көп рахмет
Алексей Маркиш
2 сәуір 2025
Тамаша орын , әсіресе кеңесші Алексей, ол бізге қолайлы бағамен және жақсы қызметпен таңдауға көмектесті ! Сізге осындай кеңесшілер көбірек
Валентина Владимировна
3 наурыз 2025
Менде сізден Сулпактан сатып алынған көптеген электроника бар. Және барлық уақытта кеңесші Сергей Попов болды. Мейірімді адам. Барлығы дұрыс кеңес береді түсіндіреді және қай өнімді алған дұрыс екенін айтады .
Наталья Л.
26 тамыз 2025
Қандай да бір себептермен бұл дүкен бұрын баға белгіленбеген. Бірақ бір жыл ішінде мен 2 сатып алдым, қызметтің әсері жақсы. Мүмкін мен менеджерлерді сәтті кездестірдім. Бірақ қалай болса да, мен ризамын Дүкен ұсынамын
Александр Гудков
23 қазан 2024
Мен оны ашқан сәттен бастап өте жақсы дүкенді қолданамын үйдегі негізгі электроника SULPAK-та сатып алынған барлық нәрсе-табалар, телефондар және т.б. Қызметкерлерге сыпайы және кеңес береді және көрсетеді: -)
Radist Morze
12 шілде 2024
Жақсы дүкен. Техниканың үлкен таңдауы. Бірақ егер сіз бағаны мұқият бақылап отырсаңыз, барлық жерде сияқты... Үстеме үстеме үстеме, содан кейін Бам және акция) үй бағасын қояды)))
Arthur Fg
30 қазан 2025
Тамаша жабдықтар дүкені көптеген жеңілдіктер мен акциялар + бонус микротолқынды пеш бірақ бұл отак сирек бірақ серовно супер
Владислав Лукин
23 сәуір 2024
Мен онда 2 телефон мен теледидар сатып алдым, бәрі керемет жұмыс істейді, мектептер жоқ, жоғары деңгейде қызмет көрсету, сыпайы, таңдау жасауға көмектеседі және қағаздардың барлық түрлерін рәсімдеуге және тексеруге 2 сағат жұмсамайсыз )
Андрей
15 қыркүйек 2025
Өте жақсы жабдықтар дүкені, мен әрқашан сол жерде техниканы аламын. Бұл филиалда өте сыпайы қызметкерлер бар, әрқашан сізге қажет өнім туралы айтып, айтып береді!
Наиль Рахимов
22 желтоқсан 2023
Дүкенде бәрі жақсы, сатушылар керемет (интрузивті, бірақ мұндай жұмыс). Жеткізу-түбі! Олар жууды әкелді.машина, қорапты камераға түсірді, сенсорлық панельдерден барлық пленкаларды сұраныссыз алып тастады, біз оны орнатқанға дейін жасамадық. Жалпы, мен бұл өнімді өзім үшін, мысалы, сыйлық ретінде алатыным факт емес, бірақ олар оны жай ғана алып, оны бұрынғы тұтыну күйіне келтіреді! Жалпы, қызмет кеңесшілерде аяқталады. Мен кеңес бермеймін!
Максим Викторович
16 қараша 2024
Бюджеттік техниканың жақсы таңдауы, сыпайы қызметкерлер. Артық бағамен позициялар бар, бірақ басқа дүкендерде балама нұсқалар бар.
Александр Середа
27 наурыз 2025
Жақсы дүкен! Сыпайы мұқият және сауатты қызметкерлер, сапалы өнім, мен бірінші рет сатып алмаймын.
Наталья Волжанина
6 қараша 2024
Бұл қорқынышты дүкенде ақшаңыз бен жүйкеңізді жұмсамаңыз!!! Олар тек сатуға мүдделі, бірақ олар өздерінің мектептері үшін жауап беруді де ойламайды. Сатып алушы өз ақшасына жүйкесін бұзады және жаңа техниканы сатып алу қуанышын жоғалтады. Енді аяқпен емес!
Дмитрий шевалдин
Супер!
Ербол Жангужин
4 шілде 2025
Біз тоңазытқышты кеше сатып алдық деді жеткізу бүгін 12-ден 15-ке дейін, олар әлі жоқ және қоңырау шалмайды, біз жұмыстан сұрадық
Клим
23 желтоқсан 2023
Барлығы қайғылы, өте жиі ақаулы тауар, клиентке әмиян ретінде қарайды, тек адамның құлағына үрлеп, ақша табады, ал қайтару айырбастау немесе өнімге қатысты басқа да мәселелер, бүкіл квест. Кім сенбейді, тексерудің ерекше мүмкіндігі бар.
Марина Лохматова
2 наурыз 2024
Салқын дүкен , тауарлар көп ,таңдауға болатын көп нәрсе бар. Сатушылар мейірімді, біз әрқашан тек сізге барамыз . Жақсы жеңілдіктер мен жақсы акциялар 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍
Мартынов К.
23 қараша 2023
Біз 8 жыл бұрын сулпактан кір жуғыш машина ,газ сатып алдық.пеш пен тоңазытқыш әлі күнге дейін бір жөндеусіз қызмет етеді.
Станислав З.
26 мамыр 2018
Мен ноутбук сатып алдым, пайдаланудың үшінші айында ілмектер сынды, қоңырау шалдым - олар кепілдік жөндеуге жіберді, техник қарап, "механикалық ақауларға кепілдік жоқ" деп берді және тиісті қағазды берді. Дүкенде олар оған, маған қарап, "кепілдік бар, керемет, керемет, бірақ механикалық ақаулар үшін емес"деп қайталады... Жарайды, мен қағаздарды аламын мен сотқа өтініш жазамын - Менің есебінен алты айлық отырыстар, нәтижесінде тауар сот шешімі кезінде құны бойынша қайтарылды, ал ноутбук оларда бір жарым есе қымбаттады + сараптама шығындары + жарты жылдағы тұрақсыздық айыбы = ноутбуктің құны, +моральдық шығын 10 мың + айыппұл ажырасу үшін дүкеннен кепілдікпен. Бірақ мен өзім үшін шешім қабылдадым-мен аздап сатып алғаным жақсы 10-15% - ға қымбатырақ ойнағаннан гөрі бұзылады / бұзылмайды
Юрий Sokol
Ақылды кеңесшілері бар жақсы дүкен. Мен сізге баруға кеңес беремін.
Алексей Головатенко
4 тамыз 2023
Ең жақсы жабдықтар дүкені. Сыпайы кеңесшілер. Тамаша директор. Ас үй құралдарын таңдауға көмектесті!
Сергей Жирнов
7 шілде 2023
Мен кондиционер сатып алдым, олар белгіленген күні әкелмеді, тіпті бұл туралы хабардар етпеді. Мен сол кондиционерді орнатуға тапсырыс бердім. Кезек бір ай күтті, белгіленген күні жұмыстан демалыс алды. Күні бойы күттім, үнсіздік. Мен дүкенге бардым, олар қоңырау шалатынын айтты. Кешкі алтыда орнатушы қоңырау шалып, Бізде көлік бұзылды дейді...... Сулпак кейбір көңілсіздіктер. Олар оны әлі орнатқан жоқ. Мен оны қайтарғым келеді. АББАТ ҰСЫНБАЙДЫ
Владимир Б
17 тамыз 2022
Қаладағы ең нашар техника дүкені. Кеңесшілер өз тауарларын білмейді... Мен теледидар, ноутбук және кір жуғыш машинаны сатып алғанда өнімді білмеуіме тап болдым, бірден сатып алғым келді, бірақ кеңесшілер техниканы таңдауға көмектеспейтін сияқты, бірақ бренд/ модельді нақты сатуға тырысады
Владимир Б.
27 тамыз 2021
Техника бойынша ең соратын дүкен, шынымды айтсам, тіпті 1 жұлдызды қою өте өкінішті, сондықтан "жақсы" дүкен, қызмет жоқ, сатушылар жоқ және әлі де неке қиылады, сіз оларды тоңазытқышта жеткізіп бересіз, ал сізге жауап ретінде біз білмейміз, біз оны дүкенге әкелдік. Әрине олар оны қайтарып алып қайдан алып келді дүкенге барды ақшаны алды
Оксана Саари
31 наурыз 2023
Қызметкерлер-ақылды адамдар) Шапшаң және сауатты балалар) Кіреберіс ыңғайлы. Әрқашан жеңілдіктер мен акциялар бар Рахмет Sulpak
Аслан Алмасович
25 сәуір 2021
Мұнда Сіз электронды жабдықтан,радиодан,динамиктерден және т.б. көп нәрсені таба аласыз.Мен ризамын (10/10).Сәттілік пен өркендеу!
Abai e.
21 шілде 2024
Үлкен таңдау акциялар жеңілдіктер қызметкерлер жауапты сыпайы
Руслан Рамильевич
6 желтоқсан 2021
Жақсы тұрмыстық техника дүкені. Сыпайы және сауатты қызметкерлер. Мен осы дүкенде өз техникамның көп бөлігін алдым. Мен ұсынамын.
Раиса Кусаинова
9 ақпан 2020
Жексұрын дүкен. Қалыпты тұрақ жоқ. Залда бірде-бір кеңесші жоқ. Сіз дозаланбайсыз. Дүкенге барған кезде ол: "АУ....."Пайдасыз. Кассада егер 2 адам болса, онда сіз 30 минут күтесіз. Мен ұсынбаймын. Сатып алушылар! Жол арқылы "арманға"барыңыз.
Михаил Аксаков
26 желтоқсан 2019
Жалпы, дүкен жаман емес.Сатушылар дәл осы мәселе бойынша кеңес береді.Жалғыз нәрсе ұнамады, егер сіз белгілі бір өнімді сатып алғыңыз келсе, өнімнің өзі жоқ.
Анонимді пікір
22 қазан 2020
Мен телефонды онлайн бөліп төледім, бірақ дүкенге келуге тура келді. Телефонды алу үшін мен 2.5 сағат күттім. Жүйеде бірдеңе дұрыс болмады мен сыйлық ретінде бермейтінімді таңдадым бонустар болды деді олар бөліп-бөліп кетті. Тек бір кошмар жүздер қанағаттанбайды .клиентпен мұндай қарым-қатынастың сұмдығы әлі кездескен жоқ
Виталий Герцог
10 наурыз 2024
Олар Петропавлда (Ресей Федерациясынан) жол жүрді, iPhone-ға зарядтау сатып алу керек болды. Егер Кz - де таныстар болмаса, онда бұл дүкенде ештеңе сатып алмайтынына таң қалдым-Қазақстаннан біреудің ұялы телефоны не үшін қажет екені белгісіз. DNS-те мұндай проблемалар жоқ, сондықтан олар сол жерде сатып алды.
О
Ольга гайворонская
21 тамыз 2025
Сыпайы, мұқият сатушылар . Егер сіз ұмытып кетсеңіз де, олар еске түсіреді. Көп рахмет!
Oksana
5 желтоқсан 2019
Техниканың үлкен таңдауы, Алматыдан кез келген тауарға тапсырыс беру мүмкіндігі, акциялар мен бөліп-бөліп төлеу 3 жылға дейін тұрақты өтуде!
Ansar
Мен мұндай техника дүкендерін бірнеше рет көрген емеспін, олар әдемі жұмыс істейді, біз Lenovo TAB M10 планшетін сындырылған әйнекпен ұстаймыз, бірақ Ойындар жұмыс істейді, қорғаныс пленкасы мен зарядтау жиынтығы сыйлық ретінде болды, бірақ бұл компания туралы (Солтүстік Қазақстан облысынан келген хабарлама) егер мен құрылғыны сатып алғым келсе, онда біз барамыз
Александр Намов
23 желтоқсан 2021
Қорқынышты ұйым 3 күн бұрын тоңазытқыш сатып алып, бәрін бір-біріне жеткізуге уәде берді, ешқашан вакцинацияланбады, барлық сайттарда Алматыда бір нөмір бар, оған ешқашан 3 күн хабарласпау керек.
Алексей Ковалев
29 маусым 2021
Кейде өте жаман акциялар болмайды. Жұмыс режимі 20: 00-ге дейін өте ыңғайлы, жұмыстан кейін сіз тыныш кіріп, қажет нәрсені сатып ала аласыз!
Анастасия
Жақсы дүкен, мейірімді кеңесшілер
Евгений Кривцов
5 тамыз 2022
Қызметкерлер жауап береді, бір нәрсе қымбат емес, таңдау онша емес, акциялар үнемі, тұрақ бар
Анонимді пікір
26 қараша 2019
Жақсы қызмет. Жылдам жеткізу. Біз телефон мен микротолқынды пешті алдық. Барлығы дұрыс жұмыс істейді. Рахмет!
Валерий Андреевич
Қорқынышты дүкен шарттар тауарды сақтамайды жаман
Жанар
5 мамыр 2021
Жақсы дүкен, олар тауарды беру және төлеу алгоритмін өзгерткенді ұнатады, ол әлдеқайда жылдам болды! Зал бойынша техниканың ыңғайлы орналасуы! Супер кэшбектер !
Egor Panarin
5 наурыз 2025
Әдемі
Ульяна Зотова
23 қыркүйек 2024
Мейірімді және сыпайы қызметкерлер, үлкен таңдау
Данис Кабаев
Бағалар ғарыш
Альфред Идрисов
27 шілде 2024
Жақсы дүкен, жағымды, жанашыр қызметкерлер әрқашан кеңес береді...
олег ключанов
10 наурыз 2024
Дүкеннің қасбеті туралы ештеңе жоқ!! Бұрын ол әлдеқайда әдемі болды, фотосуреттермен, жарқын өткелмен, мен кіргім келеді, ал қазір бәрі өшіп қалды !! мен тіпті кіргім келмейді!!