Sulpak

Таня Ажмуратова
25 маусым 2025
Мен бұл дүкенге телефон сатып алу ниетімен барып, консультанттарға өз бюджетін бірден белгіледім — 60-70 мың теңге. Көрсетілген сомадағы көмек пен ұсыныстардың орнына мен дөрекі және менсінбейтін көзқарасқа тап болдым. Кеңесшілер күлімсіреп, мұндай ақшаға "бізде телефондар мүлдем сатып алынбайды" және "бюджетіміз 100 000 теңгеден жоғары"деп ашық айта бастады. Бұл құрметсіз және кәсіби емес. Сатып алушының бюджеті сізге аз болып көрінсе де-бұл төмен қарауға себеп емес. Сатып алушылар мазақ ету үшін емес, көмек алу үшін келеді. Өте жағымсыз тәжірибе. Нәтижесінде ол сатып алусыз кетті, бірақ көңіл-күйі бұзылды. Басшылық қызмет көрсету сапасына назар аударады деп үміттенемін.
Влада К.
Жақсы дүкен, техниканың үлкен таңдауы. Сауатты кеңесшілер салыстырылатын модельдердің артықшылықтары мен кемшіліктері туралы айтады.
Нурислам Баймулдинов
Кең ассортимент, үлкен таңдау, бөлімнің өзі кең. Кеңесшілердің жұмысы өте жақсы
Айша Жаксылыкова
1 тамыз 2025
Онда смартфон сатып алдық, қызыма бәрі ұнады! Кеңесшілер өте сыпайы, Tode телефоны жақсы
Владимир
1 наурыз 2023
Таза, жақсы маркетинг!!!Планшеттердің,телефондардың және аксессуарлардың жақсы таңдауы, басқа да көптеген өнімдер сияқты,бірақ мен нақты айтпаймын,мен телефонды көруге кірдім.Сыпайы қызметкерлер.Тауарды несиеге немесе бөліп төлеуге болады.Бонустық жүйе, менің ойымша, көптеген супермаркеттерде жұмыс істейді. Таңдау үшін көп нәрсе бар.Сіз Sulpaki-ге барып, өзіңізге ұнайтын нәрсені таңдай аласыз, мүмкін болса!!!
Бауыржан Мединов
26 шілде 2025
Че үшін тәртіпсіздік, жеткізуді уақытында әкелу мүмкін емес. Олар бір аптадан кейін уәде берді, екінші аптада олар сәттілікке қол жеткізді. Мен енді Сулпакқа бармаймын
Stanislav Dyomkin
11 желтоқсан 2022
Жалпы, барлық жерде сияқты сулпак, таңдау сияқты көп нәрсе бар, бірақ үнемі бірдеңе дұрыс емес және мен арманға немесе Технодқа барамын, әйтпесе барлық жерде әлеуетті сатып алушыларды ұстайтын консультанттар сияқты, бағалар мүлдем ұнамайды және т. б. айтпақшы, дәл осы сулпак әрдайым азаяды деген сезім )))
Валера Иванов
14 мамыр 2022
Мен үшін бұл немесе басқа жабдықты қайдан сатып алу керектігін таңдау ешқашан қажет емес,мейлі ол ас үй болсын,үй үшін және т. б. Сулпакта менеджмент өте дұрыс орналастырылған, дүкеннен айырмашылығы сапалы емес тауарларды айырбастау жеткілікті,, фора,, және ешқашан тауарларды сатып алмаңыз.,, фора,,
Владимир П
2 наурыз 2019
Жақсы орын, дегенмен кеңес берушілердің деңгейін жақсартуға болады. Сонымен қатар, ассортиментті ұлғайту керек еді, ал клиенттерге не қажет екенін онлайн режимінде де, Кеңесшілер арқылы да білуге болады.
Ф
федор куропаткин
23 қазан 2019
Жаман дүкен емес . бірақ қосымша қызметтерді жүктейтін қызметкерлер шиеленіседі!Иә,олар қосымша шығындарсыз сатып алынған тауардың стандартты кепілдігі жоқ және жасырын түрде ақаулы болуы мүмкін және олар тек лицензияланған бағдарламаларды орнатады деп қорқытады.Мен планшетті сатып алдым және негізгі бағдарламалар бір аптадан кейін 10 000 ақылы белсендіруді сұрай бастады!!!Смартфонды сатып алғанда, ол осы "тіркемеден" әрең бас тартты, 40 минут жұмсады, телефонның функцияларын өзі тексерді, бұл кеңесшіні "қуантты", бірақ 10 000 төлемей.!!!!!!
Павел Баранов
10 қараша 2022
Соңғы кездері тек Сулпакта сауда жасай бастады. Кішкентай лайфак дүкенге келген кезде ғана сатып алыңыз, тіпті бөліп төлесеңіз де. Сонымен қатар, жағымды бонустар немесе сыйлық алыңыз. Акцияларға назар аударыңыз.
Настя Денисова
8 тамыз 2020
Мен интернет-дүкенде тапсырыс бердім. Ресімдеуден кейін жеткізу күні мен уақыты көрсетілген SMS келді. Белгіленген мерзімде тауар жеткізілмеген. Коллектор карантинге байланысты жеткізу екі күн ішінде жүзеге асырылатынын хабарлады. Бұл ақпарат сайтта көрсетілмеген. Көп уақыт пен ақша жоғалды. Біз өнімді күтеміз. Мен Тапсырыс келген кезде шолуды толықтырамын.
Анна Кажурина
8 қазан 2022
Мен қорқамын. Олар тауарға тапсырыс берді, ол жоқ болып шықты, дүкен ескертпеді. Және бас тартуды өз бетінше рәсімдеді. Мен оны күте бастағаныма және қоңырау шалғаныма табандылығыма алғыс айтамын. Біз жаңа пәтерге көшіп, ет пен қалған өнімдерді сатып алдық. Нәтижесінде сізге бір жерде сақтау керек, ал тапсырыс берілген тауар әкелмеді, олар бірден төлемеді. Біз басқа дүкенге барамыз, біз бұл дүкеннің қызметтерін көбірек пайдаланбаймыз!
Ольга
18 тамыз 2019
Қалыпты техника дүкені, сатушылар өз міндеттерін өте жақсы орындайды, қызығушылық танытқан өнімді нақты және нақты сипаттайды.
30 мамыр 2021
Барлығы қымбат.
Саша Войнов
21 ақпан 2022
Ұқыпсыз қызметкерлер дұрыс емес телефонды сатты, оларды қайтарып, айырбастауға тура келді, көп уақыт жоғалтты
П
Полина Ни
9 сәуір 2021
Сыпайы қызметкерлер, жақсы қызмет көрсету, тауарлардың үлкен ассортименті, кең және жарық.
22 қараша 2019
Жақсы жылдам қызмет. Техниканың үлкен таңдауы. Мейірімді сатушылар.
Теона
15 шілде 2019
Көптеген тауарлар, кеңесшілер сіздің мүмкіндіктеріңізді таңдауға көмектеседі. Жақсы қызмет
Иван Штенгауэр
24 шілде 2021
Жалпы алғанда, жақсы, бірақ кемшіліктері бар болса да, сіз өнімді сатып алғыңыз келгенде бәрін қатарынан орнатуды ұсынасыз және олардың ұсынысынан кейін тауардың құны 20 пайызға артық болады
Константин Синегубик
9 қазан 2021
Тұрмыстық техника бойынша қала дүкендерінің ассортименті мен бағасы бойынша үздіктердің бірі.
Яновець Владимир
18 қыркүйек 2020
Техника барлық жерде сияқты. Акция бағасы төмен. Клиенттер қосымша қызметтерге бөлінеді
Жамкен Сулейменова
Құрметті дүкен
Елена Б.
3 желтоқсан 2019
Жеңіл, кең, сауатты кеңесшілер, тауарлардың үлкен таңдауы.
Виктория Ярыш
25 ақпан 2024
Сіз жасаған кезде сізге оралу қорқынышты көзқарас. Мен мұнда өмірде ешқашан оралмаймын
ВАНЯ ПЕРЕЛАЗНЫЙ
17 наурыз 2020
Керемет Тұрмыстық техника дүкені. Қызметкерлер сыпайы, құрметті. Тамаша қызмет
Индира Индира
23 ақпан 2024
Жақсы дүкен, олардан барлық жабдықтар сатып алынды. Мен ұсынамын.
Андрей
3 қыркүйек 2019
Барлық жерде бәсекелестік жоқ және сауатты кеңесшілер жоқ, кейбір тітіркендіргіш күзетшілер
Татьяна К.
29 тамыз 2022
Тұрмыстық техниканың жақсы таңдауы. Жақсы қызметкерлер: -)
Юра Сухов
6 тамыз 2021
Өнімнің үлкен таңдауы жылдам жеткізу
Мария Заикина
1 маусым 2019
Жақсы қызмет көрсету, кең ассортимент
Жанболат Базарбаев
4 мамыр 2025
Бағалар Астанадағыдай
Leyla Zu
31 қаңтар 2020
Жақсы таңдау, жақсы кеңес.
Светлана К
6 наурыз 2019
Жылдам, сыпайы, барлығы дерлік сөйлеседі, ассортимент
Rostislav
14 сәуір 2019
Техниканың үлкен таңдауы. Жалғыз минус, олар үнемі өз кепілдіктерін басуға тырысады, олардың кейбіреулері 15-20 мың теңгеден тұрады.
Руслан Д.
30 қаңтар 2020
Жақсы Электр дүкені. Үлкен таңдау және кез келген әмиянның бағасы
ALEKSEY Nemov
21 шілде 2021
Сүйікті Тұрмыстық техника дүкені... Назар аударғаныңызға және кәсібилігіңізге рахмет
Natali Antonovich
4 қаңтар 2020
Жүрегіңіз қалаған нәрсені таба алатын салқын сауда үйі
Кирилл
12 қыркүйек 2023
Техника өте көп, техниканы сатып алу өте жақсы
Vip Boghinya
19 тамыз 2022
Жақсы дүкен, егер кенеттен жұмыс істемесе, олар еш қиындықсыз өзгереді 👌
Елизавета Тимофеева
2 маусым 2023
Барлығы қызметкерлерді жақсы көреді сыпайы, күлімсіреген және жылдам, мен бұл сулпакқа жиі барамын часто ️☺️️ ️
Ирина Т
29 ақпан 2020
Өте тітіркендіргіш кеңесшілер, сіз қаламайтын нәрсені сатып алуға көндіреді
Андрей Комендантов
22 желтоқсан 2019
Техника жақсы, оң, сіз сәтті сатып ала аласыз!
17 қыркүйек 2019
Кәдімгі дүкен.техника
Александр Кораблёв
7 шілде 2021
Жақсы дүкен бағалар ауру тиісті сатушылар танымал түсіндіреді
Татьяна Щепина
21 наурыз 2021
Кейде қызмет өте ұзақ уақыт өтеді, бірақ негізінен бәрі жақсы.
Владимир Антипов
14 мамыр 2021
Ыңғайлы қол жетімді және егер бірдеңе түсінбесе, олар түсіндіреді және айтады.
Валентина Евдокимова
5 наурыз 2020