Sulpak

Жаңалықтар

Marzhan S.
23 қыркүйек 2024
Водонагреватель алдым, көмектесетін адам шақырсаң келмейді. Бір-біріне сілтеп. Арттарынан жүріп әзер дегенде Нұржан деген бала көмектесті. Бір-бірлерімен әңгімелесіп жүргендер әйтеуір. Ішінде клиенттен гөрі өздері топырлап жүр.
C
corp-tooarsenalfeshn74195
Ең қорқынышты Тұрмыстық техника дүкені! Мұнда сатып алмаңыз, нашар қызмет көрсету және жеткізу қызметі! 28 Қаңтарда мен форум СОО-да микротолқынды пешті сатып алдым, 29 қаңтарда сағат 19.00-23.00-ден бастап микротолқынды пешті жеткізуге тура келді, бірақ курьер түскі асқа қоңырау шалып, таңертең уақытты ауыстыруды сұрады, өйткені мен оны кешке жеткізгім келмеді .оның тапсырыстары жоқ. Мен рұқсат бердім , таңғы 9.30-ға дейін жеткізу шартымен және ол келісті. Жақында SMS келді, Мен ертең 9-13.00-ден жеткізілім жасадым, мұны қалай түсінуге болады?! Мен жұмыстамын, енді олар маған қалай жеткізіледі? 30 қаңтар күні таңертең, қолдау (лар) Менің SMS-хабарламаларыма ұзақ жауап берді және мәселені шешпеді, мен оған жұмысқа не қажет екенін түсіндіремін, одан 30 қаңтарға кешке уақыт бөлуін сұраймын және ол маған бұл мүмкін емес деп жазады!🤦‍♀️! Қорқынышты қызмет! Технодом мен Сулпак арасындағы үлкен айырмашылық!
Guldariya Togyzbayeva
2 қазан 2025
заңнан. адамдар кеңсеге техникаға тапсырыс берді. олар келесі күні сағат 09:00-13:00-ден бастап әкелуі керек еді, нәтижесінде сағат 12:30-да байланыс орталығына қоңырау шалып, сұрау жіберіп, қоңырау шалыңыз, қоңырау да, техника да жоқ. сағат 15: 00 - де мен қоңырау шаламын , сонымен қатар байланыс орталығымен байланысамын, олар интернет-дүкенге ауысады, нәтижесінде олар менің тапсырысым жойылды деп Айтады. Қайта қоңырау шалды нақтылау үшін және олар біз қазір қайтадан сұрау жібердік, күте тұрыңыз, сұрадық тапсырысты қалай жоюға болады олар айтады Сізді бас тарту үшін бөліммен байланыстыра алады және бұрын тапсырысты қалай алып тастады егер Мен осы бөлімге қосылмаған болсам және мұндай мәселе мезгіл-мезгіл жеткізіліммен, байланыс орталығымен не болады. клиентке және клиенттің уақытына құрмет жоқ.
Х
Хасан Курбанов
10 қараша 2025
Мен шаңсорғышқа тапсырыс бердім SMS келді тауар курьерге берілді байланыс орталығына қоңырау шалды олар сағат 9.00-ден 23.00-ге дейін күте тұрыңыз деп сұрады екі рет дұрыс емес курьерлердің нөмірлерін берді. Курьер маған және қызметкерлерге менің тауарым жоқ екенін айтады бірақ байланыс орталығы маған бірден курьер тауардың бар екенін айтты дейді.бір сағаттық сынақтан кейін мен тауардың ешкімге берілмегенін және олар қашан берілетінін білмейтінін білемін .байланыс орталығының қызметкерлері сатып алушыны қандай ақпараттан алдамайтынын білмей. Бұл ережелерді өрескел бұзу.
Николай Пивнев
Барлық желі сияқты жақсы дүкен. Өнімнің үлкен таңдауы, бірақ сатып алу әрдайым өте ұзақ уақыт өтеді
Антон Егоров
25 маусым 2024
Тамаша дүкен,жеткілікті үлкен, әртүрлі жабдықтар және т.б.Қызметкерлер мұқият және сыпайы, сізді қызықтыратын барлық сұрақтарға жауап береді және таңдауға көмектеседі.Онда бірнеше рет тауарлар сатып алып, әрқашан риза болды.Мен ұсынамын.
Нури Д.
4 ақпан 2025
Ешқашан Сулпакта сатып алмаңыз. Олар сіздің ақшаңызды алады, ақаулы тұрмыстық техниканы сатады және мүмкіндігінше оны қайтарудан бас тартады! Олар сіздің ақшаңызды мүмкіндігінше өз шоттарында сақтайды. Мен бұл алаяқтармен ешқашан айналыспаймын және сізге мұны жасамауды ұсынамын. Мен кір жуғыш машинаны сатып алдым, ол ақаулы болып көрінеді, тіпті оны өз маманы дәлелдегеннен кейін де, олар оны қайтарып алу үшін курьер жібермеді, бұл қарастырылып жатқанын түсіндірді. Мен бұл компанияның өз клиенттеріне осындай көзқараспен өте кедей болғанын қалаймын.
Түпнұсқаны көрсету · English
Алия Бекмамбетова
5 тамыз 2024
Жиіркенішті қызмет. Біз ақпан айында кондиционер сатып алдық. Олар келесі күні келеді деді. Орнату болады. 57 мың теңге төледік. Олар 10 күннен кейін келді. Барлығы жеңілді. Сонша қоқыс қалды.Жаз келді. Бір апта жұмыс істеді. Жұмыс істемейді. Біз бір апта күтеміз. Күн батқанға дейін клонит. Күте тұрыңыз дейді.
Арман Джамалбаев
18 наурыз 2025
Мен үтік сатып алдым, сыйлық ретінде олар ақаулы үтіктеу тақтасын берді. Ауыстыруды сұрады. Біз үш күн бойы алып кетуге бардық және бүгін төртінші күн, бірақ тақталар жоқ. Менеджер байланысқа шығуды тоқтатты . Қызмет шараш кеңсесі сияқты
Giza S.
4 шілде 2025
Біз мұнда жылына 2-3 рет келеміз, бірақ біз әрқашан сатып алумен кете бермейміз. Бұл немесе басқа қажетті техника жоқ. Кірген кезде әрқашан кеңесшілер шабуыл жасайды))) жақсы мағынада
Оразалиева Жанар
29 маусым 2023
Сәлеметсіз бе! Біз LG 9 кг кір жуғыш машинаны сатып алдық ,әзірге бәрі жақсы, тыныш жуылады. Бізге қызмет көрсеткен жігіт туралы аздап айтып бергім келді , оны Өркен деп атағым келді, мейірімді, өз жұмысын жақсы біледі ,сауатты сөйлейді, түсінікті түсіндірді және ең бастысы өркенге, сұлпақ пен Каспийге рахмет 👍
GODMAN
17 ақпан 2024
Адамдар ақкөңіл және сыпайы, Еуропаның мәдени маркетингі ретінде таза және ұқыпты. Мен сізге тауарлардың саны мен қызметкерлердің жұмыс сапасын бағалауға кеңес беремін.
Ислам Утепов
20 ақпан 2025
Тамаша орын. Кең ассортимент және білікті мамандар !
Денис Коновалов
28 қыркүйек 2024
Жақсы дүкен, техниканың үлкен таңдауы, бірақ екінші жағынан, басқа дүкендерден жаман немесе жақсы ештеңе жоқ.
Евгений Владимирович
3 ақпан 2024
Маған бұл дүкен ұнайды, Мен қазірдің өзінде көптеген техниканы сатып алдым, жыл сайын бірдеңе сатып аламын және бәрі әлі де жұмыс істейді. тамаша персонал қызметі супер!!! Мен ұсынамын.
Болховцева И.
27 қазан 2023
Теледидар сәуір айында сатып алынды тамыз айында көрсетілуін тоқтатты 2 шебер баптай алмады олар қоңырау шалыңыз жөндеуге тапсырыңыз деді. олар өтініш берді 26 қыркүйек оны жөндеуге тек 5 қазанда алды. Біз 2 апта күттік жауап та, сәлем де, жөндеу қажет емес екенін білдік, тек жұмыс күйінде сізге тек баптау қажет, бірақ неге 2 апта күтіп, барлық инстанцияларды ұрып-соғу керек, не дұрыс екенін білу үшін неге оны бірден хабарлауға және қайтаруға болмайды? Бүгін қайтып оралған эпос жалғасуда теледидарды үйге қайтара алмаймын. Үнемі нөлдік ақпараттық қызметке қоңырау шалу тек өтінім қабылданады жауап және бәрі сол жерде. Кепілді тауарға деген лаборантсыз көзқарас қандай? Жөндеу қызметінен қайтаруды тағы қанша күту керек. Қысқа уақыттан кейін оны орнату жөндеу және қайтару мүмкін болмаса оны қалай сатып алуға болады?
Олеся Егорина
25 наурыз 2024
Тауарлардың жақсы таңдауы. Сыпайы қызметкерлер. Уақытында жеткізу. Жақсы жеңілдіктер жиі кездеседі.
валерий шатов
15 шілде 2022
Дүкен өте ыңғайлы жерде орналасқан, ассортименті өте үлкен, сатушылар сыпайы, толық ақпаратқа ие. Кіреберіс пен тұрақ өте ыңғайлы.
Пользователь П.
28 мамыр 2025
Сулпак, жоғарғы түбі ірі электроника дүкендерінің. Қорқынышты қызмет, жоғары бағалар
Валерий Шатов
18 мамыр 2022
Ыңғайлы жерде орналасқан, барлық жабдықтар, телефондар,компьютерлер, ноутбуктер және т.б. біз осы дүкеннің қызметтерін жиі қолданамыз,сатушылар сыпайы, пайдалы ақпарат береді. Мен кеңес беремін!
Павел Берковский
29 шілде 2025
Сыпайы қызметкерлер өнімнің үлкен таңдауы супер рахмет
Илья Дегтярев
1 ақпан 2020
Өте үлкен дүкен. Сатушы-кеңесшілердің назарынан тыс қалған жоқ. Үлкен таңдау. Бірақ мен ол жерден ұсақ-түйек сатып алмаймын. Онда үлкен тұрмыстық техниканы сатып алған дұрыс. Салыстырмалы түрде жақсы жеткізу қызметі.
Галия Абдукаримова
28 шілде 2021
Тамаша дүкендер желісі. Тауарлардың сапасы талаптарға сай келеді. Бонустар сатып алу кезінде есептеледі. Бонустар үшін басқа өнімді сатып алу мүмкіндігі бар. Рас, менің бонустарым мерзімі аяқталғаннан кейін өртеніп кетті. Оларды жұмсауға уақыт болмады. Бірақ, ештеңе, менің ойымша.
soldat666cleaner
3 желтоқсан 2018
Тамаша орын. Саяхатта орналасқан, автотұрақ бар. Ішінде кең, үлкен таңдау бар. Кімге бүкіл үйді тұрмыстық техникамен жабдықтау керек, дәл солай.
Alexandra
19 шілде 2022
Бұл ең қорқынышты электроника дүкені. Алдымен олар ноутбукке Каспий қосымшасы арқылы тапсырыс берді, біз алып кетуге келдік - дүкен сөресі. Олар күшін жойып, залда өнімді таңдауды шешті.Консультанттар өнімді нақты білмейді, баға белгісінен ақпаратты оқиды (және олардың көмегінсіз мен өзім оқи аламын), сонымен қатар дұрыс емес кеңес береді. 8 ГБ жедел жадында ноутбук қажет болды. Кеңесші ноутбукта 8 Гбайт бар деп сендірді. Алды. Олар үйге келді, ал ноутбук қатты ілулі тұрды, қарады, 4 ГБ болды. Дүкенге қайтару үшін келдік. Hi technic-тен келген жігіттерге, тіпті мақтауға да болмайды. Қайтару тез және жүйкесіз және қажетсіз қозғалыстарсыз жасалды. Бірақ мен бір нәрсені нақты айта аламын-Мен сіздің дүкендеріңіздің ешқайсысына өмірімде ешқашан келмеймін.
M
Merey Erzhanov
16 желтоқсан 2021
Сулпак биіктікте, әсіресе қызметкерлерді ерекше атап өткім келеді. Жас және жігерлі. Олар жұмысты біледі және бәрін қалауымен жасайды. Техника бойынша бәріне бұрыннан түсінікті, сапасы бар және болашақта болады деп үміттенемін.
Zaur Me
15 желтоқсан 2021
Жақсы дүкен. Үлкен таңдау. Мен техниканы бірнеше рет сатып алдым. Егер бірдеңе дұрыс болмаса, ақшаны қайтарыңыз. Және қосымша ақша үшін орнату қажет болған кезде орнатылады
Надежда Шалашнёва
6 тамыз 2021
Жақсы дүкен. Бағалар орташа, бірақ өкінішке орай, қызмет көрсету сапасы жақсырақ. Әсіресе, интернет - сату бөлімі. Мамандар жеңілдіктер туралы ақпаратты толық жеткізбейді. "Сіз бұған өзіңіз назар аударуыңыз керек еді!"- мен тауарды алған кезде мұндай жауапқа таң қалдым
Татьяна А.
4 сәуір 2020
Техниканың үлкен таңдауы, білікті қызметкерлер кеңес бере алады және қайсысын сатып алған дұрыс екендігі туралы сауатты кеңес бере алады. Сатып алудан бұрын басқа дүкендердегі бағаларды тексерген дұрыс.
Бокенбай Хайруллин
11 шілде 2019
Үлкен ассортименті бар үлкен дүкен. Жақсы орналасуына байланысты әрқашан адамдар өте көп. Шулы және кеңесшілер клиенттерге қызмет көрсетуге уақыт жоқ.
Абзал Н.
26 тамыз 2023
Қызметкерлердің жауаптылығы 10-нан 10 балл.Сатып алғаннан кейін сатушының өзі мен сатып алған өнімді көлікке жеткізіп, жүкке көмектесті.
Валерий Авдеев
4 наурыз 2020
Кез - келген дүкенде-тауарды алды, төледі және сау болыңыз. Барлығы туралы, егер кезек болмаса, 5 минут. Міне... манагер өзінің карточкасын тауардың бағасымен тесіп, кассаға енгізуі керек, катавасия компьютерден басталады, ұялы телефон нөмірін сұрау, ЖСН (інжірге? ). Мен ең арзан радиотелефонды сатып алдым. Барлығы 15 минутты алды. Мүмкін одан да көп. Сұмдық!
Birzhan Isakaev
22 маусым 2021
Ассортимент сияқты, мұнда негізгі қойма сияқты. Барлығы дерлік, үлкен кең. Әрқашан адамдар көп, осыған байланысты кеңесшілер жетіспейді. Біз олардың артынан жүгіруіміз керек. Бірақ тұтастай алғанда өте жақсы, мен көбінесе электрониканы аламын .
Назугум Мухит
30 қыркүйек 2024
Әрқашан бәрі бар. Сыпайы менеджерлер. Жақсы техника. Жайлы орын. Ұсынамын!
Анонимді пікір
2 қаңтар 2020
Кез-келген сатып алу, оның құнына қарамастан, сіздің өміріңіздің 30 минутына кетеді. Дүкен ең қарапайым жұртшылыққа арналған. Тауарға жеңілдіктер бойынша үлкен алдау. Алдымен олар 300% үстеме ақы төлейді, содан кейін 50% жеңілдіктерін жарнамалайды. Өте ақылды балалар.
Марина Овчарова
20 сәуір 2025
Жақсы қызмет көрсету дүкені супер барлығы көрсетті тауарлардың нұсқаларын ұсынды
Мия Мия
5 қыркүйек 2022
29.08.22 ж толық емес жабдықты әкелді, атап айтқанда, шаңсорғыштың тұтқасы жоқ, алдын-ала қоңырау шалмай, мен тауарды қабылдаған жоқпын. Айтыңызшы, қайда бару керек????
Igor A
20 наурыз 2023
Супермаркет техникасы. Барлығы дерлік бар. Бағалар басқа жерлерге қарағанда біршама арзан. Бірақ сонымен бірге сіз кепілдік аласыз. Ұсынамын!
Александр Романов
24 тамыз 2021
Қабілетсіз кеңесшілер, тауар негізінен витринадан бір данада. Сатып алушыны кім жазатыны туралы кеңесшілер арасындағы интрузивті қызмет және жанжал
Анонимді пікір
1 қазан 2019
sulpac super store маған компьютер телефон және планшет сатып алды бұл үшін барлық кеңесшілер мен директорға осындай керемет 5 жұлдызды дүкен үшін рахмет!
Игорь Н.
30 қараша 2019
Қорқынышты. Кеңесшілер өнім туралы ештеңе білмейді. Мен келдім, телефонда модельді көрсеттім, сайтта дәл осы дүкенде "қоймада" деп жазылған. 20 минут ішінде үш кеңесші бұл модельдің жоқтығын анықтай алды. Олар басқасын ұсынды, мен келістім. 15 минуттан кейін-жоқ.. Үшінші модель, тағы 15 минут, және ол қайтадан жоқ 🤣 Мен олар туралы ойлағанымның бәрін айтып, кетіп қалдым. Нәтижесінде мен оны басқа дүкеннен сатып алдым.
Олеся Мурзинцева
18 қараша 2023
Менің сүйікті дүкенім, кеңесшілер жауап береді барлығы бәрін айтады көрсетеді жақсы жеңілдікпен өнімді ұсынады😎
Дмитрий Гусев
24 мамыр 2022
Керемет дүкен! Жақында мен әйеліме телефон сатып алдым. Сыпайы қызметкерлер, жақсы таңдау. Біз үйге тағы бірнеше нәрсені қарастырдық біз жақын арада аламыз
Рустем Сулеев-Рахимжан
16 ақпан 2021
Қызметкерлер нашар дайындалған, ұсынатын өнімнің ерекшеліктері туралы іс жүзінде ештеңе білмейді, жауаптар үйренеді және егер сіз тереңірек тамшыласаңыз, ол жүзе бастайды және кез-келген бидғатты қуа бастайды. Біраз уақыттан бері Мен бұл жүйені айналып өтемін, өйткені сол тауарларды басқа жерлерде сатып алуға болады.
Rafael Usmanov
13 наурыз 2020
Қол жетімділікте 3 жұлдызды ашуға тырысқаны үшін. Сонымен, іші өте ыңғайлы емес. Дыбыстық фон қатты, сіз айқайлауыңыз керек. Сіз сатушыларды күте алмайсыз, тек промоутерлер. Әркім өз техникасына сүйрейді. Төсеу ыңғайсыз, үлгі анықталмаған.
I
i Zh
10 қыркүйек 2023
Қызмет өте жақсы, олар әрқашан қажет нәрсені ұсынады. Өнімнің тамаша таңдауы.
Рафис Аббазов
28 қараша 2023
Үлкен зал емес, бірақ сіз таңдай аласыз. Тек промоутерлер ашуланады, егер маған қажет болса, Мен өзім келіп, сұраймын.
E
Elena Sitnikova
3 шілде 2020
UPD. Мен бір апта бойы жеткізуді күтемін. 3210 нөмірі жұмыс істемейді немесе шамадан тыс жүктелген = қоңырау шалу мүмкін емес! 2 333 000 нөмірі де жұмыс істемейді.... дүкенмен және жеткізу бөлімімен байланыс жоқ, оның барлық салдары бар. Тіпті 3210 нөмірі бойынша жұмыс туралы түсініктеме қалдыру мүмкін емес. Жақындап келе жатқан карантинді ескере отырып, жағдай мүлдем қызғылт емес... Жүйке жүйесін, уақыт пен ақшаны сақтағыңыз келеді-Сулпакқа бармаңыз. Жиіркенішті қызмет. Нұсқаулық! Назар аударыңыз! Жеткізу нашар жұмыс істейді. Қоңырау шалу мүмкін емес. Жеткізу мәселесін шешуге уәде берілмейді...
beybit abdigulov
8 қыркүйек 2021
Қызметкерлер тұтынушыларды қуантуға тырысады. Және сәтсіз емес. Сатып алушыларды тартудың бонустық жүйесі әсіресе жақсы. Мен бұл компанияны сатып алушыларға деген адалдығы бойынша бірінші орынға қояр едім.
Екатерина Палий
21 шілде 2024